libner8 06.08.07, 08:58 Niby w Legii jest obrońcą a w wygraj ligę gra na pomocy i miał w 2 kolejce 9 punktów a gdyby w wygraj ligę grał dalej na obronie to by miał 11 punktów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_89 Re: Edson 06.08.07, 09:02 W Legii jest pomocnikiem w WL również jest pomocnikiem, z taką wiedzą o naszej OE nie wróżę Ci jakiś wielkich sukcesów (przynajmniej w tej edycji konkursu). Powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
libner8 Re: Edson 06.08.07, 09:05 przeczytaj sobie tą stronkę www.legia.net/kadra.php Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Edson 06.08.07, 09:11 Niesamowite, chcesz to zrobię inną stronkę i wrzucę Muche i Skabe do ataku, a powiedzmy Grzelaka na bramkę, też uwierzysz? Źle trafiłeś, jestem kibicem Legii i chodzę na każdy mecz i wiem co się dzieje w klubie. Edson był rzeczywiście obrońcą za czasów Wdowczyka, obecnie trenerem Legii jest Urban, który przekwalifikował Edsona na lewą pomoc. Rogera natomiast wystawia na środku pomocy z Vukoviciem. Ale żebym nie był gołosłowny, przeczytaj sobie tą stronkę: www.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=71&jesien=1&id_klub=171 Odpowiedz Link Zgłoś
libner8 Re: Edson 06.08.07, 09:13 ja o tym wiem ale w 1 moim poście w tym temacie źle coś napisałem Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Edson 06.08.07, 09:16 To ja już nic nie rozumiem :) W czym problem, jeśli jakiś w ogóle jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Edson 06.08.07, 09:14 A swoją drogą legia.net to moim zdaniem najgorsza strona o Legii. Są 3 nieoficjalne naprawdę dobre serwisy o Legii i legia.net moim skromnym zdaniem zajmuje w klasyfikacji ostatnie miejsce. 1. legialive.pl 2. legia.com.pl 3. legia.net Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Edson 06.08.07, 09:28 Legia Live jest dobra jak ktos nie jest na bierzaco. Bo jak chce sie cos wiedziec zaraz,to lepsza net. Live,ma zawsze opuznienie w stosunku do net. Latwo to sprawdzic chocby dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Edson 06.08.07, 09:35 Szczerze mówiąc na net już w ogóle nie bywam, głównie ze względu na poziom komentarzy (denerwują mnie małolaci, którzy nigdy nie byli na meczu, a napinają się w necie). A com.pl i LegiaLIVE są u mnie na równi, często bywam tu i tu i obydwie stronki moim zdaniem są godne polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Edson 06.08.07, 09:41 Komentarze sa wszedzie rozne. Ja natomiast skupiam sie tylko na szybkosci przekazu nowych wiadomosci,ktore po pewnym czasie na wszystkich tych stronach sa takie same. Odpowiedz Link Zgłoś