Gość: marsl IP: 212.69.68.* 29.06.03, 22:02 Zapraszam wszystkich do uczestnictea w mającej powstać federacji. Proszę o zgłoszenia , propozycje nazwy i rozwiązań organizacyjno statuyowych. marsl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chechaouen Re: Hattrick - Federacja IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 29.06.03, 22:30 to ja się zgłaszam. FC.Chechaouen (IV.47) jeżeli chodzi o nazwę to myslę, że nie ma co na siłe kombinować. zgodnie z genezą mającej powstać federacji proponowałbym po prostu "Piłkarzyki" ewentualnie "Ht-Piłkarzyki" pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: Hattrick - Federacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:49 Zgadzam sie z Prezesem Chech......m . Milo by bylo gdyby nazwa jasno mowila skad sie ta federacja wziela. Jestem za ktoras z w/w propozycji i z checia do takiej federacji przystapie. Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Hattrick - Federacja IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 29.06.03, 22:53 tez sie zglaszam Nocne Elfy IV?:) jestem za HT-Pilkarzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Hattrick - Federacja IP: *.chello.pl 29.06.03, 23:34 ja też bym się zapisał ale za jakieś 2-3 miesiące bo wcześniej to pewnie sobie supportera nie wykupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Hattrick - Federacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 12:05 ok. Ht-Piłkarzyki są idealnym rozwiązaniem. Dzisiaj zakładam federację. Wszystkich supporterów powiadomię na HT. Pozostałym proponuję tzw. honorowe członkowstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matbli Re: Hattrick - Federacja IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 18:29 Fajna sprawa taka federacja!!! Szkoda tylko, że nie mam supportera:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Hattrick - Federacja IP: *.chello.pl 01.07.03, 23:48 zapisały się3 osoby a musi być 5 żeby federacja przetrwała kto ma supportera niech sie zapisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Hattrick - Federacja IP: 157.25.130.* 02.07.03, 09:47 czekam na okęciaka i jareka (yaru_). Obaj wcześniej porwierdzili chęć przystąpienia i niw są członkami 3 federacji więc nie powinno być problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaru_ Re: Hattrick - Federacja IP: 217.8.191.* 02.07.03, 20:49 Gość portalu: marsl napisał(a): > czekam na okęciaka i jareka (yaru_). Obaj wcześniej porwierdzili chęć > przystąpienia i niw są członkami 3 federacji więc nie powinno być problemów jestem jestem... wlasnie wrocilem z pomorza :) zaraz przystapie do fedreki i ide spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
janzelku Re: Hattrick - Federacja 22.07.03, 07:50 Chętnie bym przystąpił do federacji bo łyknąłem bakcyla Hattricka ale nie wiem co to jest supporter. Dopiero zaczynam w HT więc proszę mnie uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Hattrick - Federacja IP: 157.25.130.* 22.07.03, 09:48 supporter to taka płatna (niestety) opcja. Daje on wiele ciekawych opcji. np: 1 możeza umieścić swije logo. 2 możesz należeć do 3 federacji 3 księga gości 4 dostęp do wielu statystyk 5 nadajesz numery swoim zawodnikom 6 robisz zakładki na interesujących cię zawodników (idealna żecz pray transferach - nie szukasz gościa po całej liście) kluby, mecze i ligi 7 możesz supportować zaprzyjaźnione kluby (rodzaj ich śledzenia - wiesz kiedy gość jest online) 8 piszecz komunikaty prasowe supporter nie daje przewagi w HT (oprucz transferów) lecz jest to niesamowita zabawa. Koszt wykupienia 3 miesiące około 25 PLN, 1 rok 80 PLN ( zależy od kursu euro) Dla tych prezesów co nie mają supportrra federacja HT-P przewiduje status prezesa sympatyka. Niedługo sprawdzę czy możliwe jest podanie niezżeszonemu linka do fewnętrznej conferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Hattrick - Federacja IP: 157.25.130.* 22.07.03, 10:42 Niestety do dostęp do federacyjnej conference meją dosręp tylko jej oficjalni członkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaru_ Re: Hattrick - Federacja IP: 217.8.191.* 22.07.03, 23:09 kurde wczoraj mi sie supporter skonczyl :/ trza bedzie nowego zakupic bo to jednak wciaga i rozleniwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Hattrick - Federacja IP: 157.25.130.* 23.07.03, 10:42 mój się kończyłby dzisiaj. Na szczęście dorwałem u okęciaka Kajeta i mam spox do pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Hattrick - Federacja 24.07.03, 12:28 A mój dzisiaj się zaczął...*-) PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1 Re: Hattrick - Federacja 24.07.03, 12:59 chętnie dołącze do federacji ale niestety nie mam suportera mój klub to GOL Gdansk dopiero 5 liga ale to poczatek pozdrawiam moj login w HT kambl Odpowiedz Link Zgłoś