Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A wisla sie zbroi

22.08.07, 01:00
    podobno w lechu maja inspiracje mistrzowskie ( chyba za duzo wypili i nie
    znaja swoich realnych mozliwosci ) na wszystkich forach widze bunczuczne
    wypowiedzi kibicow jak to lech idzie po mistrzostwo a ja sie pytam czym
    chcecie zdobyc to mistrzostwo czym? w tym skladzie lech ledwo dzieki wpadkom
    lepszych zespolow zajal 6 pozycje a teraz nie dosc ze tylko dolha przyszedl to
    odszedl wam zakrzewski ( jakby nie patrzec 1/5 zdoytych bramek jemu lech
    zawdziecza)dembinski itd. a inne zespoly sie zbroja zwlaszcza wisla. na
    dodatek wraca szymkowiak a podobno i zurawski ( jaki by nie byl to i tak jest
    miliardy razy lepszy niz ten slabiutki reiss ktory byl za slaby na slabiutkie
    zespoly niemieckie). zachowajcie troche obiektywizmu to jest akurat zespol na
    polowe tabeli goprna ale polowe.
    Obserwuj wątek
      • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:43
        teeee lajkonik, zobaczysz Zurawskiego w wisle tak jak ja wieloryba w
        swoim akwarium. Sam Rengifo zdobezdie wiecej bramek anizeli cala
        skisla, a Zuraw jesli kiedykolwiek wroci do OE to tylko do Lecha,
        znam chlopaka i kiedy tylko jest w Polsce zawsze z nim rozmawiam.
        Wiesz gdzie ma wasza skisle Maciek? jak nie wiesz to sie
        domysl:).Jak na razie to pozbyliscie sie Niedzielana:), i
        najlepszego bramkarza ligi Dolhy o Blaszczykowskim nie wspominajac
        ktoremu Kosa moze tylko sznurowadelka prasowac.Jesli Reissik byl za
        slaby na niemieckie zespoly to co powiedziec o Kosowskim i
        Niedzielanie!!???????? buahahahahaaha
        • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 22.08.07, 15:02
          nie wiem dlaczego na zwykle zwyczajne pytanie odpowiadasz w sposob chamski i
          prostacki. po pierwsze czemu mowisz jakbym byl z krakowa? a moze jestem z
          warszawy albo szczecina? bo tak sie akurat sklada ze ani nie jestem lajkonik jak
          to napisales ani tez nie jestem kibicem wisly.ale to ze nie jestem ich kibicem
          to nie oznacza ze mam bezrozumne tezy dawac ze jakas slaba druzyna zdobedzie
          mistrza tak jak to wielu w poznaniu robi.to tak na poczatek. po drugie nie
          bylkbym pewien czy akurat zurawski wrocilby do lecha. kazdy bedac pilkarzem
          grajacym zagranica wolalby druzyne walczaca o wyzsze cele a nie jak lech
          druzyne srodka i taka by wybral ktora jest bogatsza a tu tez wisla jest
          gora.pozatym nie wypowiadaj sie w sposob ordynarny za kogos kogo nawet nie znasz
          bo napewno zurawski by sobie nie zyczyl zebys takie slowa ( niby jego) kierowal
          na publicznym forum jako jego wypowiedzi.
          • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:40
            Ty Bolku skadtamkolwiek jestes, maciek jest moim kumplem z lat
            szkolnych i zczasow gry w Warcie i mam wieksze prwao wypowiadc sie o
            nim anizeli takie bolki jak Ty dokad moze on wrocic! To jak mocna
            bedzie Wisla okaze sie na koncu sezonu a o ile wiem to skoczyla
            sezon za Lechem zatem jak na razie to ona jest druzynka srodka, a
            budzet ma rowniez na nizszym poziomie a Lech ma budzet z tendencja
            wrostowa czego o Wisle nie mozna powiedziec bo juz nawet Tyskie nie
            chialo firmowac tej szmiry ktora prezentowala skisla.
            • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 23.08.07, 19:26
              o ile ktokolwiek jest w stanie uwierzyc ze jestes niby kumplem zurawia
              to i tak nie jestes uprawniony aby sie wypowiadac publicznie w jego imieniu i to
              jeszcze takie slowa.przypomniec ci chyba musze ze nikt nie jest anonimowy w
              internecie i reguly prawne obowiazuja wszedzie.nawet tu.pozatym twoj sposob
              wypowiadania sie w stosunku do innychh swiadczy ze jestes osoba niezbyt
              inteligentna i niekulturalna z ktora nie warto sie wdawac w jakiekolwiek
              dyskusje. podsumuje tylko ze w tamtym sezonie lech jedyny raz wyprzedzil wisle w
              tabeli od wieeeeeeeeeeeeeeelu lat ( wislazdobywala seryjnie mistrzostwa a
              lechowi to nie grozilo heh)wiec nie wiem na czym opierasz swoje poglady.dodam
              jeszcze ze roznica miedzy obu druzynami byla jednopunktowa wiec sie zastanow co
              mowisz.co do budzetu to tez nie masz racji nie wiem skad bierzesz informacje o
              budzetach choc prawda jest ze akurat sprawdzalem z kulku zrodel i w kazdym
              budzet lecha byl inny. chyba ze jaby jakis deliwent zlecha powiedzial ze budzet
              bedzie nawet 100 milionow to bys mu wierzyl bez zastanowienia.
      • Gość: bystry Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:45
        hehehe ale mamy Zieńczuka który mecz zycia rozegral z
        Panathinaikosem:)!
      • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:49
        aha i jeszcze jedno:), znamy NASZE mozliwosci i bez cienia
        watpliwosci mozemy stwierdzic ze jestesmy najlepsymi kibicami w
        kraju ( nawet jesli jestesmy pijani to i tak nadal o niebo lepsi od
        pozostalych ) i mamy najlepszy stadion, a druzyna to kwestia czasu.
        • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 22.08.07, 15:04
          alez chyba zle zrozumiales co tam bylo napisane.ja pisalem o druzynie a nie o
          kibicach.nie powiedzial bym ze jestescie najlepsi bo niby co to znaczy ale
          napewno najliczniej przychodzicie na mecze swojego klubu a to nie jest to samo
          • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:04
            a chocby to ze robimy najlepsze oprawy, najliczniej towarzyszymy
            druzynie w meczach wyjazdowych, zdobywamy tytylu najlepszego
            stadionu w rankingu Przegladu sportowego co roku i nie robimy
            takiego bydla ja Legla lub Skisla na wyjazdach.Pasi?
            aha, twoja wiselka w ostatnim sezonie byla nie tylko druzynka srodka
            tabeli za Lechem lecz jej gra byla oceniana jako o wiele mniej
            widowiskowa od Lecha. Piszesz ze Wisla sie zbroi? to chyba nie
            chodzi ci o tego Duudu bo Niedzielana ktory nie przebil sie w
            slabiutkiej lidze Holandii juz sie pozbyliscie na boisku bo w kasie
            nie:) hehe zatem manko jak widzisz wiselka przeplacila nieco za tego
            jednego, pzrypadkowego gola haha bo wszyscy wiedza ze nie potrafia w
            wisle liczyc kasy. A sile druzyn bedziesz mogl okreslic po dwoch
            meczach bezposrednich i na koniec sezonu w tabeli a w tym sisla
            wypada raczej tak blado jak jej adekwatna nazwa Skisla. Ostatnie
            mistrzostwa jakie zdobyla zawdziecza glownie 3 poznaniakow hehehe
            • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 23.08.07, 19:40
              czytam regularnie magazyn pilke nozna jaky nie patrzec najbardziej popularny i
              opiniotworczy w polsce magazyn o pilce i tam jakos seryjnie nie zdobywacie tych
              tytulow.pozatym w postatnim sezonie zarowno lech jak i wisla byly kiepskimi
              druzynami ze srodka tabeli a roznica miedzy nimi wynosila 1 pkt. czyzbys tego
              nie zauwazyl? pozatym troche sie osmieszasz chlopie. jedziesz tak na tego
              niedzielana jakby u was w lechu grali pilkarze miary ronaldinho.tymczasem
              najwieksza gwiazda lecha jest kto ? rejs ktory byl w takim gigancie pilki jak
              greuther furth a kariere w polskiej pilce reprezentacyjnej zrobil tak mizerna ze
              nawet temu wysmiewanemu przez ciebie niedzielanowi moglby co najwyzej buty
              wyczyscic.ale ty oczywiscie jestes tak zaslepiony swoja nienawiscia ze nawet tak
              osczywistych faktow nie dostrzegasz.pozatym wisla ozyskala kosowskiego jakby nie
              patrzec na poziom polskiej ligi to gwazda ktorej w lechu nie ma.a zdania tego "A
              sile druzyn bedziesz mogl okreslic po dwoch
              > meczach bezposrednich i na koniec sezonu w tabeli a w tym sisla
              > wypada raczej tak blado jak jej adekwatna nazwa Skisla." zupelnie
              nielogicznego stylistycznie to chyba nie przemyslales wogole co mnie zreszta nie
              dziwi.w kazdym razie legia i wisla maja komplet punktow a nakoniec roku
              zobaczymy.przed tamtym zezonem tez takie bunczuczne wypowiedzi slyszalem ze lech
              bedzie mistrzem a do zaglebia i gksu mial ogromna strate bo byl za slaby.
              • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 23.08.07, 20:01
                dodam jeszcze o jednej sprawie ktora przeoczylem. mianowicie pochodzenie liderow
                tamtej druzyny.patrzac po tym co mowisz naprawde uznaje ze z toba nie ma co
                dyskutowac bo albo zle sie do innych odnosisz albo twoje zaslepienie odbiera ci
                umiejetnosc relnego spojzenia na swiat.mowa byla zupelnie o czym innym a ty
                widac z braku argumentow zupelnie inny temat poruszyles.co ma miejsce urodzenia
                zawodnika do poprzedniego tematu. pozatym stwoerdzenie ze dzieki nim wywalczyla
                wisla mistrzostwa jest tak madre jak slowa pewnego polityka o talibach w
                klewkach.z pozania z tamtej ekipy byl zurawski i szymkowiak.akurat tak samo
                wisla zawdziecza mistrzostwo zurawskiemu jak i frankowskiemu ktory zkurat z
                poznania nie jest - no chyba ze chcesz mu zmienic zyciorys.malo tego w okresie
                od kiedy wisle kupil cupial to frankowski byl trzy razy krolem strzelcow a
                zurawski dwa razy tylko.pozostali liderzy tez z poznania ( oprocz szymkowiaka )
                nie byli no chyba ze uwazasz ze kalu uche jest poznaniakiem hhahahha albo np
                argentynczyk cantoro albo baszczynski. a moze bramkarz sarnat jest poznaniakiem?
                a moze ekwueme albo jop hihihihihi cale szczescie ze jak widac tylko ty takie
                bzdury tu wypisujesz bo bym stracil caly szacunek dla kibicow lecha.

• leftt Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 08:10
                  Głowacki też jest poznaniakiem. Uzupełnij trochę wiedzę.
                  • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 12:39
                    tak jest wiem to ale opn ciagle leczyl kontuzje pozatym ciezko go bylo nazwac
                    postacia pierwszoplanowa w wisle wiec dlatego go pominalem pozatym sens tematu
                    byl troche inny.
                    • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:57
                      co post to sie osmieszasz swoja wiedza dylatanciku, w momencie kiedy
                      Skisła zdobywala mistrza to wiodoca postacia defensywy byl nie kto
                      inny jak wlasnie Glowacki, kiedy dopadly go kontuzje Skisla o
                      mistrzostwie mogla juz tylko pomarzyc biedaku:)!
                      • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 13:27
                        Jak wczesniej wposminalem oswiadczam ze nie chcac znizac sie do poziomu takich
                        ludzi jak antyL nie bede odpowiadal na jego chamskie i niekulturalne posty aby
                        dbac o poziom tego forum ktory to poziom wymieniony osobnik mocno zaniza w
                        dodatku robiac fatalna reklame prawdziwym kulturalnym kibicom klubu lech poznan.
                    • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:00
                      jeszcze jedno medrcu polonistyki i futbolu:)....spojRZec piszemy
                      przez RZ a nie Z:)
                      • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 13:34
                        a "wiodoca postacia" z twojego postu
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=249&w=67829288&a=67962791
                        pisze sie "wiodącą" lub nie uzywajac polskich liter wiodaca.zreszta tackich
                        bledow robisz mnostwo.pozatym

dodatku robiac fatalna reklame prawdziwym kulturalnym kibicom klubu lech poznan.
                • Gość: antyL Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:45
                  Dziwaku wolfie , filozofie futbolu, golym okiem widac ze jestes
                  zapyzialym, zakompleksionym fanem skisłej jednak mimo ze chcesz
                  uchodzic za specjaliste i znawce ( smiem twierdzic ze li tylko na
                  podstawie lektyry cotygodniowej broszurki pilka nozna ) a nie masz
                  pojecia skad jest, gdzie gral wasza ostoja defensywy Glowacki. zatem
                  moja teoria o 3 muszkieterach z Poznania ( defensywa, pomoc i atak )
                  jest jaknajbardziej zasadna. jak co nieco douczysz sie ( lub
                  przeczytasz w PN ) hahaha to wtedy bedziesz godnym partnerem do
                  polemiki bo Twoje kolejne porownanie Reissa z Niedzielanem wypada
                  bardziej blado niz Twoja skisla wygladala na koniec sezonu na koncu
                  stawki czolowki tabeli haha. Twoi Kosowski i Niedzielan nawet razem
                  wzieci nie zbliza sie nawet do magicznej liczby goli jaka zdobyl
                  Reiss w OE i tylko dla jednego klubu. Facet ma jeszcze charyzme
                  czego nie mozna powiedziec o tych Jasiach Wedrowniczkach. Kosa nawet
                  w grugiej lidze angielskiej nie lapal sie na lawe wiec o czym Ty do
                  mnie rozmawiasz "znawco futbolu "? Piszesz ze w rankingach PN kibice
                  Lecha nie zawsze byli pierwsi w rankingach? to ja zapytam kiedy
                  ostatnio kibice twego post milicyjnego klubiku wyroznili sie
                  jakimkolwiek wyroznieniem? O ile mi wiadomo to Krakow nawet nie ma
                  szans na Euro2012 a Poznan jest i byl liderem w przygotowaniach:)
                  Piszesz o szacunku do kibicow Lecha a ja napisze ci ze to takich
                  dziwakow, dyletantow i kibicow Skislej ja szacunku nie mam.
                  Na razie do konca sezonu daleko a co do wzmocnien do Gorawski juz
                  zaklepany dlA KOLEJORZA , tak samo Arboleda, mamy Dolhe ktorego Wy
                  nieudacznicy nie potrafiliscie w skislej zatrzymac, jest tez krol
                  strzelcow ligi peruwianskiej zatem o jakich "zbrojeniach" Wisly Ty
                  do mnie rozmawiasz?! straciliscie jedynego wartosciowego i
                  perspektywicznego Blaszcykowskiego a w zamian wzieliscie inwalide i
                  nieudacznika pilkarskiego Kose i inwalide Niedzielana ktorego
                  kariere w slabiutkim zespoliku slabiutkiej ligi mozna tylko
                  skwitowac smiechem.
                  • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 13:23
                    no cuz to co piszesz jak najbardziej potwierdza moja opinie.widac nie potrafisz
                    dyskutowac w sposub kulturalny tak jak sie powinno rozmawiac publicznie bo
                    przeciez forum jest miejscem publicznym.pociesza mnie to ze tylko ty tu dajesz
                    popis braku kultury i prostactwa a inni jak widac sa normalni.po pierwsze juz ci
                    tlumaczylem nie jestem ani mieszkancem krakowa ani fanem wisly.jak widac to nie
                    moze dojsc do twojego ograniczonego rozumu.dla ciebie wszyscy trzezwo myslacy (
                    KTORZY NIE WIERZA SLEPO ZE LECH NAJLEPSZY JEST) sa fanami wisly trudno ostatni
                    raz to mowilem.pozatym absolutnie smieszne jest to co piszesz o jakichs
                    kompleksach.jakie kompleksy moze miec kibic wisly klubu ktory ma dwa razy wiecej
                    tutulow niz lech (wisla - 10 lech - 5) oraz klubu ktory w ostatnich kilku latach
                    znaczyl najwiecej w polskiej pilce.co do poznaniakow to ja nie mowie o tym ze
                    wogole nie mieli wplywu na gre wisly ale ze stwierdzenie ktore sie tu pojawilo
                    jakoby tylko dzieki nim zdobyto mistrzostwa jest z zakresu zalosnych.najwiecej
                    dla wisly z poznaniakow znaczyl zurawski ale tu i tak wyprzedza go frankowski (
                    trzy razy krol strzelcow zurawski tylko dwa.o pozostalych rozpisywac mi sie nie
                    chce wspomne tylko tego twojegi wielkiego glowackiego ktory ciagle leczyl jakies
                    kontuzje i gral tak swietnie i w wisle i wreprezentacji ze ciagle jakis mecz
                    zawalal.mysl troche chlopie.a niedzielan i kosowski nie maja tylu goli w oe
                    poniewaz byli na tyle dbrzy ze szybko wyjechali za granice( pozatym kosowski
                    jest pomocnikiem)ciezko zrozumiec to ?pozatym popatrz najpierw w jkakich klubach
                    gral reiss jak aon niby kariere zrobil na zachodzie co? bo sie osmieszasz on tez
                    sie nie lapal w drugiej lidze niemieckiej i dtageo wrocil do lecha ( niedzielan
                    chociaz od czasu do czasu gral w pierwszej holenderskiej) pozatym kosowskiego
                    chcialo lazio w czasach kiedy bylo w pierwszej trojce serie a a tego twojego
                    "charyzmatycznego superstrzelca" nikt w dobrych zespolach nie bral wogole pod
                    uwage.popukaj sie wiec po glowce tylko uwazaj zeby ci echo zebow nie wybilo.co
                    do wyroznien pn to zdobywali je zarowno kibce lecha( czego nigdy nie negowalem )
                    ale rowniez legii i innych klubow wiec nie wiem doprawy co ty chcesz
                    udowodnic.co do przeszlosci wisly to nie zamierzam sie wypowiadac poniewaz nie
                    jestem kibicem tego klubu 9 moze to w koncu dojdzie do twojego rozumku) ale jak
                    sam sprawdzisz(umiesz czytac?) to historia wisly zaczyna sie baaaardzo dlugo
                    zanim sie zaczal czas komunizmu w polsce( jest tez dluzsza niz lecha)a to ze
                    akurat w tych czasach brano bez zgody klubo je pod rozna "opieke" to nie jest
                    wina wisly akurat bo jej sie tez nikt o zdanie nie pytal.pozatym akurat twoj
                    lech tez byl pod opieka przedsiebiorstwa panstwowego i z pieniedzy polakow byl
                    finansowany na maksa ( ludzi np z katowic ktorzy tez placili nakolej nikt sie
                    nie pytal czy chca zeby finansowali lecha)wiec tez sie nie
                    osmieszaj.dalej.krakow sam pogrzebal szanse poniewaz maja na tyle duza przewage
                    nad poznaniem ze sobie zlali to.Jakby nie patrzec rocznie w krakowie jest
                    kilkanascie raziy wiecej turystow niz w poznaniu sa wiekszym miastem maja tam
                    lepsza baze hotelowa lotnisko tez maja niegorsze od poznanskiego stadion wisly
                    rowniez jest modernizowany tak jak wasz.co do szacunki to uwazam ciagle ( i
                    twoje wulgarne wypowiedzi tego nie zmienia) ze nalezy sie on wszystkim
                    prawdziwym kibicom wszystkich klubow. a ty piszesz "
                    to takich
                    > dziwakow, dyletantow i kibicow Skislej ja szacunku nie mam." jak prezentujesz
                    takie skrajne chamskie postawy wobec innych to sie nie dziw ze potem ludzie nie
                    beda mieli szacunku do ciebie.ty w swoich wypowiedziach potrafisz tylko obrazac
                    innych utrzymujac swoj jezyk na poziomie rynsztoka.na szczescie z tego co widze
                    jestes tu wyjatkiem a prawdziwi kibice lecha cie nie popieraja. do tego ci
                    jeszcze napisze ze to jest ostatnia odpowiedz na jakikolwiek twoj post bo nie
                    zamierzam sie znizac do twjego poziomu.dyskutowac moge z kulturalnymi osobami
                    ktore na szcescie w gronie kibicow lecha przewazaja.
                    • Gość: antyL wolf spie..j zatem na forum dla lajkonikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:43
                      polemika z takim Panem Nikt mi uwlacza, Twoje posty nic tu nie
                      wnosza a ich wydzwiek jest jakze tendencyjny. z kosy robisz gwiazde
                      ( juz prawie byl w Lazio buehehe, Zakrzewski juz prawie byl w
                      MU :) ) Reiss gral tez W Hercie Berlin , nie wypowiadaj sie na
                      tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia i rowniez nie bylo go
                      kilka sezonow w polskiej lidze. Jakos Herta Berlin jest chyba
                      wiekszym i lepszym klubem od tego slawnego klubu ktory nawet w
                      Holandii nie jest rozpoznawalny a w ktorym zrobil oszolamiajaca
                      kariere Niedzielan. Reiss wrocil Do Lecha bo zawsze byl z tym
                      klubem na dobre i na zle a KOsa i Niedzielan wrocili do polskiej
                      Ligi bo pewnie bila sie o nich Barcelona i pol uczestnikow Ligi
                      Mistrzow hahahaha. Piszesz ze to ze Legla i Skisla byly klubami
                      rezimu nie mialo to zadnego znaczenia? a kiedy zdobyly najwiecej
                      tytulow?:) ano wtedy kiedy kradly zawodnikow i wtedy kiedy z gory
                      szly dyrektywy kto ma byc mistrzem z jakiego resortu....zrszta o
                      czym Ty do mnie rozmawiasz skoro pisac po polsku nie potrafisz?!
                      piszemy CÓŻ oraz sposÓb prostaku zanim zaczniesz od prostakow komus
                      ublizac bacz by samemu nie byc tak postrzeganym skoro edukacje
                      skonczyles na kilku klasach podstawowki skoro cie pisac a i czytac (
                      a moze rozumiec )nie nauczono. Ale zawsze uwazalem ze skisla nie ma
                      kibicow i tradycji, ma je tylko Cracovia:)
                      • wolf2007 Re: wolf spie..j zatem na forum dla lajkonikow 24.08.07, 20:31
              • Gość: MCCRAK Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:51
                no ja tez slyszalem przed sezonem jak to Wisełka ma zwojowac lige ,
                odebrac Legii mistrzostwo a tymczasem od wszystkich brala łomot i
                wyladowala na srodku tabeli w zapomnieniu heheheheheh
                • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 13:25
                  tak wyladowala gdyz sama byla sobie winna.ddam ze wyladowala w gronie
                  przecietnych tamtego sezonu tam gdzie lech rowniez byl.
                  • Gość: MANA Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:52
                    Tyle ze Skisła jeszcze nizej i jeszcze bardziej przecietna
                    • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 24.08.07, 20:31
                      tak jeden punkt miala mniej od lecha i wcale tego nie neguje obie druzyny w
                      tamtym sezonie byly strasznie przecietne
                      • brewery Re: A wisla sie zbroi 25.08.07, 08:21
                        o co Ci wolfie chodzi z ta wisla ? a niech sie zbroi , za tydzien Kolejorz
                        jedzie do Krakowa wiec narazie sie wstrzymaj z komentarzami... Zobaczymy po
                        meczu !!!
                        • Gość: johny bravo wisla tak oto sie zbroi IP: *.icpnet.pl 25.08.07, 13:14
                          podsumujmy zbrojenia Skisłej:), stracili najlepszego bramkarza ligi
                          za darmoche, stracili najbardziej kreatywnego i perspektywicznego
                          Blaszczykowskiego, czyli 2 zawodnikow stanowiacego o sile w zeszlym
                          sezonie nota bene i tak slabej druzynki grajacej siermiezny
                          enerdowski futbol. Po widowiskowo grajacej Wisle nie zostalo juz
                          nawet sladu. A jak sie "uzbroili"? Przeplacili za inwalide
                          Niedzielana i wrocil NIGDZIE niechciany dziadek Kosowski, klasa
                          odbiegajcy od Blaszczykowskiego. Aha bylbym zapomnial kupili jeszcze
                          jakas mega gwiazde piekielnie silnej ligi slowackiej ktora zbroi
                          Wisle na lawce rezerwowych. Wypociny wolfa jak widac sa bardziej
                          smieszne anizeli merytoryczne a peany na czesc Wiselki proponuje
                          piac na krakowskich forach ( tylko uwazaj by cie tam fani craxy nie
                          zjedli ), tam byc moze znajdziesz poklask:). I na koniec jeszcze cos
                          o duchu sportowej rywalizacji i fair play ktore to nakazuja kazdej
                          druzynie przystepujacej do rozgrywek OE walczyc o tytul mistrza, i
                          kazdy ma takie prawo mowic o tym, to jest sport i jego piekno. Ktoz
                          mogl przypuszczac bowiem iz ton rywalizacji beda nadawac GKS
                          Belchatow i Lubin? Oto cale piekno sportu, a Ty najlepiej Wiselce
                          juz teraz przyznalbys tytul mistrza kraju co?:) po co tracic tyle
                          czasu, przeciez wszyscy wiedza ze Wisla jest najlepsza prawda?
                          hahahahahaha
                          • wolf2007 Re: wisla tak oto sie zbroi 26.08.07, 00:57
                            ehm trzeba byc naprawde zaslepionym wrogiem wisly zeby tak pisac. od kiedy to
                            dolha byl najlepszym bramkarzem co? tak sie sklada ze to fabianski byl najlepszy
                            i za taka kase go legia sprzedala.powiedzmy szczerze dolha nie mialby szans na
                            najlepsze druzyny zachodnie.dlatego tez gra w lechu.pozatym widze ze to chyba
                            jedna osoba tylko te glupoty pisze ciagle.
                            • Gość: brando Re: wisla tak oto sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 11:35
                              no tak to jest argument wolfie:)! Pawelek to jest dopiero super
                              bramkarz!:) a pmietasz gdzie pilkarskie szlify zdobywal Fabianski i
                              dzieki komu nie gra do dzis w tej swojej pipidowie skad sie wywodzi>
                              Otoz swoja kariere zawdziecza Wielkopolsce ( szamotuly ) a zycie
                              pilkarskie uratowal mu Lech! Fabianski nie byl nigdy, nie jest nie
                              bedzie najlepszym bramkarzem, a do kadry trafil tylko dlatego ze
                              gral w Legii. W arsenalu murawy nawet nie powacha, wspomnisz moje
                              slowa. pamietasz jaki mecz zagral z kolejorzem? to dzieki niemu
                              wlasnie kolejorz pogonil Legle hahahaha
                              • wolf2007 Re: wisla tak oto sie zbroi 29.08.07, 17:30
                                no tak to jest wlasnie wrument.jezeli czolowy klub europy bierze go do siebie to
                                nie moze byc sly.a tego dolhe to taki "czolowy" klub wzial jak lech to o
                                wszystkim juz mowi.i nie wiem w czym lech mu zycie uratowal byla tam w swojej
                                karerze tylko jedna runde i nei gral.cala swoja kariere zrobil w legii tam go
                                wypatrzyli z arsenalu i dlatego tam jest.
                                • Gość: marcyh Re: wisla tak oto sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:23
                                  kariere to on tam zrobi jak choc jeden sparring zagra buehehehehe.
                                  To Lech go wyciagnal do wielkiej pilki z tej jego zapyzialej
                                  pipidowki.Lech , kuznia pilkarskich talentow a nie rezimowe klubiki
                                  z przeplaconymi , przyblaklymi "gwiazdkami"
                                  • wolf2007 Re: wisla tak oto sie zbroi 29.08.07, 21:45
                                    skoro sa takie przyblakle to dlaczego w ostatnich latach to legia i wisla
                                    najwiecej znaczyly a lech musial wracac po banicji z 2 ligi i ciagle gdzies w
                                    srodku jest?
                        • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 26.08.07, 00:55
                          no prawde mowiac to czekam na niego. ciekaw jestem jak wypadnie kandydat na
                          mistrza( wisla).a temat taki rzucilem po lekturze w jednej z gazet o takim
                          tytule wlasnie jak post.ot tak sobie.
                          • Gość: mila Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:11
                            na razie to Wisla jest tak samo marnym kandydatem na mistrza jak
                            Lech a nawet gorszym bo ostatni sezon skonczyla za Lechem z marna
                            gra, z marnym stylem i z marnymi grajkami
                            • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 29.08.07, 17:32
                              ciesze sie ze chociaz jedna osoba widzi jak marna ekipa byl lech i jakie ma
                              szanse na mistrza.wreszcie jeden trzezwo myslacy.a za lechem owszem byla wisla
                              miala caly PUNKT straty do lecha.
                              • Gość: :) Re: A wisla sie zbroi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:26
                                ciesze ze przyznajesz ze Wisla byla gorsza od Lecha w ostatnim
                                sezonie:). I jak Leszek zostanie mistrzem to nie przeskadzac mi
                                bedzie ze Skisla bedzie PUNKT za nim hahahahahaha
                                • wolf2007 Re: A wisla sie zbroi 29.08.07, 21:46
                                  no jak przejzysz dokladnie wszystkie moje posty to sam zobaczysz ze ja pisalem
                                  wyraznie ze oba kluby byly slabe w tamtym sezonie i ze wisla miala punkt straty
                                  do lecha.a lech mistrzem nie zostanie bo sa 3 no 4 zespoly znacznie lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka