Gość: Jonek IP: *.e-wro.net.pl 28.08.07, 10:31 To w Japonii słuzba zdrowia tez taka niewydolna i opieszała jak u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senny Re: Czerwiński złamał rękę IP: 222.153.192.* 28.08.07, 12:16 sugerujesz sie ze przez te kilka godzin targowali sie o kwotę która trzeba włożyć do koperty ?? ja raczej sądzę że dzwonili i szukali łóżka szpitalnego o odpowiedniej długości bo Japończycy to karzełki ;) ... a swoją drogą to może by napisali jak to się stało, poślizgnął się na rozbiegu czy spadł nie tam gdzie nie trzeba ?? ktoś wie ?? dla tyczkarza złamanie ręki to tragedia niebywała, do formy w najlepszym razie będzie wracał rok, oby na Pekin zdążył ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Czerwiński złamał rękę IP: *.csk.pl 28.08.07, 12:26 to co on trenował, że ma złamaną rekę i nogę? zawsze mi się wydawało, że za poprzeczką jest materac i nie spada się wprost na glebę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo tylko Małysz potrafi spadać wprost na glebę :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:32 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościy Jeśeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:59 Jesień pierwsza rekord polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankyy Przemek trzymaj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:57 jestesmy z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga S Re: Czerwiński złamał rękę IP: *.uznam.net.pl 28.08.07, 16:07 Tak mi przykro. Trzymaj się Przemo i wiedz, że to nie była Twoja jedyna szansa. Cała kariera nadal przed Tobą. Ja jestem z Ciebie dumna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neger Czerwiński złamał rękę IP: 213.17.223.* 28.08.07, 17:03 Przemek trzymaj sie cała Piła jest z Tobą. Na szczęście to mistrzostwa świata a nie igrzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczeR Re: Czerwiński złamał rękę IP: *.asta-net.com.pl 29.08.07, 18:00 Mieciu - bracia z Tobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś