Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ten Boruc...

12.09.07, 21:51
    Wyciągnął w sobie tylko wiadomy sposób dwie setki. Klasa światowa.

Tylko... był taki moment w tym meczu, kilkanaście minut, ze każde jego dojście
    do piłki wywoływało u mnie niemal zawal. Czekałem aż wspólnie z Jopem czy
    Dudka zaprezentuje akcje, która przez następny rok będzie najchętniej
    oglądanym klipem z cyklu "Futbolowe jaja". I fartowne siatkarskie odbicie pilki...

Nie mógłby chłop trafić w końcu do drużyny, w której każdy mecz będzie ważny?

Najlepszy Błaszczykowski. Długo nie miałem do chłopaka przekonania, ale dziś
    to najszybciej rozwijający sie polski piłkarz. żeby jak najszybciej zdobył
    mocna pozycje w Bundeslidze.

Szkoda, ze Krzynówek nie grał na lewym skrzydle. W środku sie strasznie męczył.

No i zal Sagana. 29 lat, 12 sezon w kadrze ledwie 19 spotkań. Strzeli w końcu
    ważną bramkę?

Bardzo dobrze po dzisiejszym meczu nie jest. Koniecznie trzeba wygrać z Belgia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bonhart Re: Ten Boruc... IP: *.csk.pl 12.09.07, 22:07
        Niepoprawni optymisci marzyli o 6 punktach, umiarkowani zakladali 4, realisci
        obstawiali 3 punkty i dwa pewniaki-w plecy z Portugalia i zwyciestwo z Finami.
        Skonczylo sie na 2 punktach bedacych rezultatem genialnych przeblyskow dwoch
        pilkarzy...
        I jak slucham Engela ktory pieprzy ze jest dobrze to normalnie reka sama szuka
        sztachety.
        • Gość: adas Re: Ten Boruc... IP: 77.223.196.* 12.09.07, 22:34
          Niepoprawni optymiści... To o mnie?;)

Jak mam być szczery to liczyłem na zwycięstwo. dziś. I na klęskę w Portugalii.
          Wyszło kompletnie inaczej.

Takie mecze maja jeden gigantyczny atut. Po ich zakończeniu człowiek sobie
          przypomina, ze np. Finowie grają w porównywalnych, a może i lepszych klubach niż
          Polacy. I przestaje sie dziwić. Wynikowi. A zaczyna glosom twierdzącym, ze
          Finowie to pikuś, gdzie oni, gdzie my. Przecież mamy historyczny bilans 100
          bramek strzelonych. Dwa srebrne medale MS. I do końca świata będziemy wygywac z
          łosiami z Północy, Afryki, Azji i innych Niderlandów...

Trzeba wygrać z Belgia. A przynajmniej dwie rzeczy mogą martwic: przywiązanie
          Leo do nazwisk i forma większości tych nazwisk.
          • Gość: Bonhart Re: Ten Boruc... IP: *.csk.pl 12.09.07, 22:48
            Trzba wygrac z Kazachstanem i Belgia... tyle ze my ostatnio przestalismy wygrywac...
            • Gość: yeti Re: Ten Boruc... IP: *.ipt.aol.com 13.09.07, 00:02
              A wszyscy to by chcieli wywalczyc awans w połowie eliminacji. Jest
              zle? Jest cudownie. Jestesmy na pierwszym miejscu w grupie, nie
              dalismy sobie urwac punktów najgrozniejszym rywalom. Mamy jeszcze
              trzy ??? mecze do zagrania i to z cieniasami. Kiedy bylismy w takiej
              sytuacji w el. ME? Nigdy. Ogladałem dziś mesz Francja - Szkocja. To
              była wojna. Nigdy nie widziałem tak zdeterminowanej drużyny jak
              Szkoci. I udało się. Mają ku... w grupie Francję , Włochy i Ukrainę.
              I są na pierwszym miejscu. Można? Można. pzdr.
              • piotr33k2 Re: Ten Boruc... 13.09.07, 14:12
                abstrachując od poziomu tego meczu też uważam że nie jest
                żle ,oczywiście zawsze mogło byc lepiej ale mogło też byc znacznie
                znacznie gorzej,polacy nie graja tak jak z portugalią w polsce z
                powody znacznie słabszej formy napastników i pomocników ,jedyny
                błaszczykowski prezentuje obecnie przyzwoity poziom i gdyby nie on
                to ile mielibysmy wczoraj sytuacji bramkowych?dokładnie jedną tą pod
                koniec meczu ze słupkiem po strzale saganowskiego a i to
                błaszczykowski dobijał ,wszystkie pozostałe sytuacje praktycznie
                wypracował błaszczykowski ,słabo jak zwykle grał rasiak ,słabo
                smolarek ,krzynówek nie umiał sie odnalezć na boisku ,słabo tym
                razem lewandowski przynajmiej w ofensywie ,sknadalicznie słabo na
                obronie dudka ,nie duzo lepiej golanski z tym mial troche ciagu do
                przodu ,słabo ofensywnie sobolewski (co sie z tym chłopem
                porobiło?) ,żurawski bez formy od dawna ,a saganowski za krótko bo
                powinien ewnetualnie wczesniej zmienić rasiaka który po pierwszej
                połowie był już do zmiany,ale ogólnie trener ma szczęśliwą rekę
                robil co mógł i do niego nie można miec żadnych pretensji,napewno
                jest to reprezentacja duzo duzo lepsza niz janasa która może,
                powinna i bedzie grała duzo dużo lepiej mam nadziej że również na
                mistrzostwach europy bo inaczej z leo benhakerem byc nie moze,niech
                tylko napastnicy i pomocnicy grają bardziej ofensywnie ,wróci do
                formy garguła ,wróci wasilewski, itd itp.
      • Gość: sad Re: Ten Boruc... IP: *.chello.pl 27.10.07, 01:35
        Ja go podziwiam za to, że wybronił dla Celtiku Ligę Mistrzów.
        Magazyn Futbol policzył pieniądze ile szkocki klub zawdzięcza dzięki
        temu Borucowi.
        • Gość: kuba Re: Ten Boruc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:33
          A ile?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka