Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy...

IP: *.tvk.torun.pl 19.09.07, 18:04
    pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070919/SPORT01/70918077
    I jak tu się nie śmiać,szkoda że nikt nie pozwie lekarza co wystawił L4,bo
    druga sprawa też byłaby wygrana:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: slawekg2 Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.centertel.pl 19.09.07, 18:46
        Niech nie płacą! Mam nadzieję , że tym razem skończy się na BRAKU LICENCJI na sezon 2008. Czas zakończyć farsę pt.ATLAS w rozgrywkach Speedway Extraligi. Udziałowcy spółki prowadzącej rozgrywki ŁĄCZCIE SIĘ! A WALKOWERY I L-4 : założyć własną ligę np.CIEŚLAK WAŁEK S.A. ATLAS=ŻENADA!!!
      • Gość: krotki Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.opera-mini.net 19.09.07, 19:02
        na co tu czekać?pozbyć sie kombinatorów z ligi i tyle na ten temat.jak słyszę ze jest to najbardziej profesjonalny klub żużlowy to chce mi sie śmiać.z żadna inna drużyna nie problemów tylko z klejami.przynoszą tylko wstyd i nic wiecej!
        • Gość: metanol Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.07, 22:19
          krotki dla ciebie jest tylko je,dno,wyjscie; przeterminowany worek atlasu25kg i linka........
          • Gość: krotki Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.opera-mini.net 19.09.07, 22:54
            gon sie leszczu!
            • Gość: Biim Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.as.kn.pl 19.09.07, 23:22
              Sprawa walkowera była już wałkowana na wszelkie sposoby. Ale jak
              ktos twierdzi że za Crumpa mogła byc z/z ka, to jest śmieszny i nie
              ma pojęcia o czymkolwiek zwiazanym z tym sportem. To jak to w końcu
              jest z tym zastępstwem? Mamy je robić lub nie, tylko i wyłącznie
              tak jak Toruniowi pasuje?
              Co do protestu, to dopóki jest możliwosć to trzeba walczyc o swoje
              racje. To tak jak było z protestem w sprawie Puszakowski - Słaboń.
              Był z góry skazany na porażkę, choć nad wyraz słuszny. Teraz uważam
              że z premedytacja został wybrany taki termin meczu aby nas uwalić,
              tylko ślepy tego by nie zauważył. My chcieliśmy jechac bezposrednio
              po meczu przerwanym, w poniedziałek ale oczywiscie Toruniowi
              przeszkodziły prognozy.Później wiadomo były terminy zajęte, dla nas
              łącznie z popieprzoną sobotą...a czy stałoby sie coś gdyby mecz
              odbył sie po rozegraniu 14 kolejki? to jest właśnie nasza chora
              mentalność...strach się bać
              • Gość: Szrek Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:18
                Odnoszę wrażenie, że ta toruńsko-wrocławska polemika zaczyna powoli
                przybierać formę psalmu pochwalnego dla "prawa Kalego". Zaniechajcie
                jej proszę, bo do niczego poza bezproduktywnymi waśniami to nie
                doprowadzi. Zresztą w życiu codziennym to też /niestety/ nic nowego.
                Wmawiano nam przez 2 lata, że trzeba wyplenić z naszego życia
                korupcję i "układy" a za sposób na dokonanie tego wiekopomnego
                dzieła uznano dawanie/branie przez ludzi w własnego - czyli jedynego
                słusznego układu. I co? Dziś jesteśmy w tym samym miejscu co kiedyś
                tylko znacznie bardziej ubabrani i jeszcze wiecej ludzi się z nas
                śmieje.
                • Gość: Biim Re: SZrEk IP: *.as.kn.pl 20.09.07, 20:05
                  Witaj, Szreku trzeba o czyms gadać, choc ja właściwie cały czas
                  odpowiadam na jakies tam śmieszne zarzuty. Nie wiem ale odnoszę
                  wrażenie , że po zwyciestwie nad nami kilku piernikom poprzewracało
                  sie w głowie i chcą się chyba jeszcze bardziej dowartosciować.
                  Jak w zeszłym sezonie w meczu z nami, za zdrowego Kuciapę Rzeszów
                  zrobił z/z czy ktos to wogóle zauważył??? Oczywiscie jak Wrocław
                  cos zrobi , to juz jest afera na pierwszą stronę. Sam widzisz takie
                  tam problemiki...
                  Nie wiem czy zauważyłeś, ale przemilczałem spadek Bydzi z ligi
                  Powiem Ci że mnie korciło, ale tyle osób nagle zabrało sie za
                  oceny, że mój głos w sprawie byłby promilem zawartości wątku.
                  Cieszę się,że Zielonka została, bo tam jest zawsze superowy wyjazd,
                  a wam życze szybkiego powrotu do ekstraligi
                  • Gość: maraThon Re: SZrEk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:38
                    wywalic atlas i polonia zostaje!!:)
      • Gość: marze_na Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:20
        Witam,
        na wrocławskim forum rozpoczęła się dyskusja nt. wrocławskiego speedwaya w
        kontekście tragicznej frekwencji na meczach Atlasa. Wszystkim przeklinającym tu
        miasto Wrocław i jego mieszkańców polecam lekturę
        miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,4506583.html
        • kolabor86 Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. 26.09.07, 15:36
          i to jest bardzo dobra dyskusja :) Cieszy to, że są kibice, którym
          na sercu leży dobro wrocławskiego żużla. Ogólnie ta sytuacja
          przypomina mi sytuację Apatora za króla Mirosława. 'Kibiców mamy
          gdzieś, jakoś jedziemy i kombinujemy, żeby coś ugrać'. Na dłuższą
          metę tak nie da rady, bo stadion będzie puściutki i to widać właśnie
          teraz we Wrocławiu. Życzę zmiany zarządu na podobny, jaki jest w
          Toruniu. Wszystko po sportowemu, kibic nasz pan, supa atmosfera i
          ogólnie żużel odzyskał dawny blask, hej!
          • Gość: Szrek Re: ATLAS -czyli "jaj wrocławskich" ciąg dalszy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:21
            No to superancko Biim, że przemilczałeś dyskusję na temat naszego
            spadku. Argument o promilach w 100% do mnie przemawia: z promilami
            trza ostrożnie.
            Co do dyskusji po toruńsko-wrocławskiej potyczce: jest w niej chyba
            ziarenko prawdy (pytanie: czy potrzebnie rozdmuchiwanej?). Władze
            wrocławskiego klubu od lat "siały" swoją "odrębność" a teraz po
            prostu "zbierają plon" tego siewu. Zresztą nie są oni odosobnieni.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka