czawez 12.10.07, 18:26 Koncert życzeń: 1. Tomek 2. Jocek 3. Buczek 4. Okoniewski/A.Smith/Davidsson/Robacki 5. AJ 6. Siopek 7. Emil 8. Łopaczewski/Woźniak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki Re: Skład polonii 2008 IP: *.opera-mini.net 12.10.07, 18:31 jaki robacki? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Skład polonii 2008 12.10.07, 19:53 czawez napisał: > Koncert życzeń: > 1. Tomek > 2. Jocek > 3. Buczek > 4. Okoniewski/A.Smith/Davidsson/Robacki > 5. AJ > 6. Siopek > 7. Emil > 8. Łopaczewski/Woźniak Tomek? czy ty myślisz że on będzie gnił w I lidze? chyba niewiele wiesz o jego mentalności bycia najlepszym wśród najlepszych! Jacek? a niby co on ma robić? walczyć? już dawno o tym zapomniał... Okoniewski? przecież to typowy robol... gdzie dostanie więcej tam będzie! bez jakichkolwiek uczuć! Smith? a on jeszcze jeżdzi? a jak jeżdzi to pewnie na poziomie Jacka! Davidsson? każdy pierwszoligowy klub da mu więcej kasy niż Polonia w I lidze... Robacki? no comment! chłopie... czy ty się dobrze czujesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachcic Re: Skład polonii 2008 IP: *.tvk.torun.pl 12.10.07, 21:08 czawez napisał: > Koncert życzeń: > 1. Tomek > 2. Jocek > 3. Buczek > 4. Okoniewski/A.Smith/Davidsson/Robacki > 5. AJ > 6. Siopek > 7. Emil > 8. Łopaczewski/Woźniak Tomek nie bedzie jechal z amatorami Jacek to juz emeryt Okon powiedzial jasno ze 1 liga go nie interesuje AJ wie juz ze spadliscie na amen i co mysli to nikt nie wie Emil podobnie Klub musi szybko przedstawic realne czynniki wyjscia z kryzysu i powrotu do e-ligi. To wydaje sie byc utrudnione bo LT wierzy jeszcze ze ktos nie dostanie licencji i bedzie e-liga i uratuje swoj honor i tylek ale aby o tym sie dowiedziec trzeba czekac do listopada do ktorego nie bedzie czekac ZADEN zawodnik czyli takie oczekiwania moga skonczyc sie tym ze nawet na 1 lige nie bedziecie miec skladu na awans (chyba ze bedziecie teraz lobbowac ze awansuja wszyscy) Ja uwazam ze juz dzis nalezy przedstawic zawodnikom plan na jazde w 1 lidze, na szybki awans i za 2 lata walke o wysokie cele. Jezeli LT bedzie czekal do listopada bedziecie mieli utrudniona walke w 1 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Skład polonii 2008 15.10.07, 09:01 oczywiście jak będzie tego nikt nie wie, ale nie jesteś na bieżąco. Ostatnie info są takie, że AJ zostaje i mówił to jeszcze przed feralną decyzją zaznaczając, że właśnie ten termin dlatego wybrał żeby nie było gadania. Okoniewski, Buczek i Siopek deklarują pozostanie podobnie jak Emil. Dodanie Harrisa byłoby ekstra wzmocnieniem i paką nie do objechania w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Buczek i Jonas nie zawiedli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:03 www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=227064 Czekałem na te dobre wieści od samego rana :-) A juz myślałem, że prezes Maślanka przekabaci Jonasa do Czewy...ufff. Oby to nie był łabędzi śpiew p. Tillingera. Za zatrzymanie Davidssona otrzymuje ode mnie plusa. Buczek juz wcześniej deklarował pozostanie i słowa dotrzymał :-) Odnośnie dzisiejszego spotkania rano w klubie z Gollobem, to nie oczekiwałem niczego konkretnego ze strony Tomka i tak też się stało. Szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie Jego występów w druzynie 1-ligowej. Ten skład , który już jest teraz, pozwala Nam na powrót na tory ekstraligi : 1.Jonsson 2.Davidsson 3.Buczkowski 4.Jędrzejewski 5.Sajfutdinow 6.Łopaczewski 7.( Okoniewski, Klecha ?! ) 8. Zawodnik GP Za pozostanie Jonasa w Polonii, dedykuję piosenkę kibicom, z którymi jechałem w autokarze NetFansów z Zielonej Góry 16 września : " motor ma szybki, kevlar ma czysty, Jonas Davingsson ( tak, tak ! )jest zaj...ty " :-))) Kto wie, może to juz zostanie taki hymn w Polonii na zawsze, na cześć Jonasa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Buczek i Jonas nie zawiedli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:14 No to mamy w Bydzi Davingssona nieżle, nieżle :). Ochh Speed nasza ukochana pioseneczka z naszego wyjazdu do Zielonki cudnie hehe. Tomka pozostawie bez komentarza i wręczam mu delikatnie mówiąc minusik i na tym skończę, nie będę się na tym rozwodzić i psuć nerwów... W każdym bądż razie brawa dla prezesa, że nie uległ kombinacjom, nikt na kolanach Tomusia błagał nie będzie. Już raz cierpieliśmy przez podobne kombinacje, więc bardzo dobrze, że tym razem Leszek się wystrzegł tego błędu i się nie dał. Tak, więc podsumowując T.G zasłużył dziś na minusik, L.T. na plusik i to całkiem duży hehe Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Buczek i Jonas nie zawiedli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 06:55 Panowie trochę powagi proszę. Dlaczego robicie z Tomka moczymordę jakiegoś. Rozumiem - podobno trenerzyć ma w Polonii ZPlech, ale to może niewiele oznaczać (przynajmniej w kwestiach sportowych zupełnie nic). Taki Czawez proponuje skład: "1. Tomek, 2. Jocek, 3. Buczek". Okej, na jakiej podstawie myślisz, że jak z Tomkiem przyjdzie Jocek (ja dodaję jeszcze trenera "Oliwę") to Tomek nie wypije nic szlachetniejszego tylko buczek? Czaweza dałem tylko na przykład ale paru innych tak samo było złośliwych Odpowiedz Link Zgłoś