Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KONIEC MARTINA SCHMITTA

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 14:43
    Facet wyraznie sie wypalił. Nie bedzie stanowił juz zagrozenia dla Adasia w tym sezonie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sonny spokojnie.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 14:54
        Nie bylbym taki pewien.Nie jestem absolutnie jego zwolennikiem,ale on jest
        naprawde swietnym skoczkiem.Potrafi wrocic do formy w ciagu kilku dni.Ci
        wszyscy juniorzy niemieccy nie dorastaja mu jeszcze ani troche.
      • Gość: creek Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: 10.70.0.* 16.12.01, 19:31
        Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Facet wyraznie sie wypalił. Nie bedzie stanowił juz zagrozenia dla Adasia w tym
        > sezonie.

Wszystko sie kiedyś kończy. Martin powinien odpuscić już sobie puchar... Ale
        zobaczymy jak będzie w Salt Lake City.
        • morel Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA 16.12.01, 22:19
          a czy w zeszłym sezonie nie było podobnie? Schmitt, po początkowym szoku na
          skutek zwycięstw Małysza, podreperował formę i wygrał złoto na MŚ.
          tak więc, ostrożnie z grzebaniem Schmitta, bo to jednak Niemiec, a te
          skurczybyki mają to do siebie, że tak łatwo się nie poddają.
          pzdr.
          • Gość: jojo Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 22:44
            morel napisał(a):

> a czy w zeszłym sezonie nie było podobnie? Schmitt, po początkowym szoku na
            > skutek zwycięstw Małysza, podreperował formę i wygrał złoto na MŚ.
            > tak więc, ostrożnie z grzebaniem Schmitta, bo to jednak Niemiec, a te
            > skurczybyki mają to do siebie, że tak łatwo się nie poddają.
            > pzdr.

ty jezdes gorsy skorcybyka kawal bo siem nie znas na sport jak ja i z czebie huj
            nie kibic jakisz bo jak Martin odpannie to Malysz nie bendze miec z kim walcyc ,a
            ftedy jusz bendze huj a nie orok sportu ze skokami na swiecie
          • Gość: jojo Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 22:50
            morel napisał(a):

> a czy w zeszłym sezonie nie było podobnie? Schmitt, po początkowym szoku na
            > skutek zwycięstw Małysza, podreperował formę i wygrał złoto na MŚ.
            > tak więc, ostrożnie z grzebaniem Schmitta, bo to jednak Niemiec, a te
            > skurczybyki mają to do siebie, że tak łatwo się nie poddają.
            > pzdr.

Hast du mich vestanden you fucker,oder nicht? You s.. o. t.. b.... !!! If
            not,lick my ass,OK junge?
            • morel Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA 17.12.01, 00:45
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> Hast du mich vestanden you fucker,oder nicht? You s.. o. t.. b.... !!! If
              > not,lick my ass,OK junge?

oj jojo chyba ja nie verstanden tego bełkotu, popraw trochę twój Polish, to
              pogadamy.
              • Gość: jojo Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.proxy.aol.com 17.12.01, 01:08
                morel napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                >
                > > Hast du mich vestanden you fucker,oder nicht? You s.. o. t.. b.... !!! If
                > > not,lick my ass,OK junge?
                >
                > oj jojo chyba ja nie verstanden tego bełkotu, popraw trochę twój Polish, to
                > pogadamy.

a ja czem mam gdzesz ok moler? i s tobom nie mowiem bo mnie ublizalesz ic sobie
                na forum sfoje
                • Gość: moler Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.de.deuba.com 17.12.01, 09:30
                  jojo - nie myl molera z morelem. Chyba, ze nocne rozmowy wplywaja na ciebie destrukcyjnie.
      • Gość: zibi Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.ltl.pl 17.12.01, 12:10
        Moim zdaniem w Salt Lake City na małej skoczni Małysz nie będzie miał rywali i
        zapewne wygra w cuglach, ponieważ w tej chwili dzięki swojemu wybiciu nie musi
        liczyć na powiew wiatru jak inni i żadne warunki atmosferyczne nie sprawiają mu
        problemu.Jednak na dużej skoczni to już troszkę może być loteria. Schmitt tu
        może pokazać lwi pazur, ale Małysz skacząc równo dwa skoki zawsze ma nad innymi
        przewagę. Przecież to jest sport i wszystko się może zdarzyć.

Ostatnim największym sprawdzianem formy i możliwości sędziowskich ( hihi)
        będzie turniej czterech skoczni, po nim będziemy mądrzejsi co do formy Schmitta.

Pzdr
      • Gość: zibi Re: Balzer IP: *.ltl.pl 17.12.01, 12:14
        Balzer moje gratulacje, objąłeś prawdopodobnie przodownictwo w lz.
        Nie poddaję się, powalczymy jeszcze.( to także odpowiedź na wątek ).

Pzdr
      • Gość: Balzer Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 18:50
        Schmitt potwierdza swoja słaba forme. Mysle ze w tym sezonie juz nic ciekawego
        nie pokaze. Prawdopodobnie podzieli los Peterki, jako kolejny talent, ktory sie
        zmarnował.
        • drops1 Re: KONIEC MARTINA SCHMITTA 23.12.01, 18:19
          Obyście się czasem nie zdziwili na Olimpiadzie w lutym! Przed rokiem Schmidt
          też dostawał lanie, zniknął na 2-3 tygodnie i na Mś był LEPSZY OD MAŁYSZA, bo
          zdobył złoto i srebro indwywidualnie, ale też złoto w drużynie. Powtórka mało
          prawdopodobna? Wierzę, że mało, ale możliwośc taka jest!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka