Gość: Garcia IP: *.acn.pl 19.07.03, 21:14 Garcia Garcia Gracia... :-) Juz mi się ten koles podoba, nie opiernicza się a że Argentyńczyk to musi być niezły technicznie i szybki. Dawać godo Legii ale już! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o.n.a no to masz problem pedalku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 21:27 idz zrob mu loda;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garcia Re: no to masz problem pedalku IP: *.acn.pl 19.07.03, 21:32 A może ty mi zrobisz loda tania dziwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a buhehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 06:58 Jak Ci sie faceci podobaja to twoja sprawa dresiku...tanią dziwką to jest twoja mamcia...jak skonczy z kolegami to ja popros...moze i tobie zrobi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca masz problem IP: *.acn.waw.pl 19.07.03, 21:41 Gość portalu: o.n.a napisał(a): > idz zrob mu loda;-) Jak jestes takie madre niegrzeczne dziecko, ze rodzice niewiedza co teraz robisz to zaproponuj yo komus z takich kulturalnych osob jak duch olabogi, Saddam Hussein (ex bzyk7) czy peteen. Przeciez to od nich pobieralas lekcje kultury. Nieprawdaz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo No wreszcie są efekty.Mam nadzieje ze ten argentynczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.6.* 19.07.03, 23:42 Wreszcie coś w tym klubie ruszyło. Mam nadzieje że ten argentyńczyk wypchnie ze składu Kucharskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Dawes Re: No wreszcie są efekty.Mam nadzieje ze ten arg IP: *.client.comcast.net 20.07.03, 01:19 No kogo jak kogo, ale Kucharskiego to wypchnie ze skladu bez problemu. Wypchnie tez pewnie Podbroznego i Kowalczyka. A jak sie postara to moze tez i Macka Sliwowskiego. Baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzumb Re: No wreszcie są efekty.Mam nadzieje ze ten arg IP: *.proxy.aol.com 20.07.03, 02:19 Gość portalu: Rad Dawes napisał(a): > No kogo jak kogo, ale Kucharskiego to wypchnie ze skladu bez > problemu. Wypchnie tez pewnie Podbroznego i Kowalczyka. A jak > sie postara to moze tez i Macka Sliwowskiego. Baranie. W pelni popieram. To pewnie kolejny kibic Legii ktory zapomnial ze kapitan wyjechal na saksy. No ale zawsze mozna jeszcze zadymic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baz Re: Wygrana Legii Warszawa IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.07.03, 07:12 tez cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiz Re: Wygrana Legii Warszawa IP: *.pl / 192.168.1.* 20.07.03, 09:57 ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news sender Dżuma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 10:15 Gdybyście ludzie mieli takich "prezesów" jak Zarajczyk i Trylnik też byście uciekali gdzie pieprz rosnie. Nie ma pieniędzy, perspektyw, nadziei. Klub zmierza bardzo szybko do 2 ligi. Zawodnicy kupieni przez poprzedników wyprzedawani: Kowalewski, Mazurkiewicz, Stanew, Omeliańczuk,Mięciel, Świtlica. Kończą się i oni - brak pieniędzy nawet na porządny obóz - lepiej za darmo ale byle jak ( podobnie jak emeryci jeżdżący do Ciechocinka za 14.99 zł z obiadem ale za to muszą wysłuchac dwugodzinnej prezentacji o fantastycznych produktach leczących wszystko - wiem bo moja babcia była). Zadnego sponsora - ale jak normalni ludzie mają taka opinie o działaczach Legii to jeszcze więcej wiedzą potencjalni sponsorzy. Polmot jest dla Legii jak dżuma - wszyscy omijają z daleka. Wierzę, że zanim doprowadzą ten klub nad przepaść - odejdą, bo z kolei nie wierzę, że w Warszawie nie ma ani jednej firmy, która chciałaby związać się z klubem z takimi tradycjami. Ale nawet piękna dziewczyna zadżumiona nie bedzie dla nikogo atrakcyjna. Dlatego czekam aż dżuma przejdzie i wrócą piekne czasy dla Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaz re IP: *.net4u.pl 20.07.03, 12:25 legia to tania dziwka daje dupy kazdemu tylko nie kazdy chce taka zasyfioną dupe Odpowiedz Link Zgłoś