bigi1906 10.11.07, 16:57 Mam go na kapitanie!!! Kto jeszcze ma gop w swoim skladzie??? wiedziałem ze musi sie odblokować, nigdy wczesniej go w ogole w skladzie nie mialem. Instynkt ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morthar Re: Reiss zdobyl bramke 10.11.07, 17:42 nie jesteś jedyny ,też jest u mnie kapitanem Odpowiedz Link Zgłoś
awruk69 Re: Reiss zdobyl bramke 10.11.07, 18:13 a ja mam Brożka!! i co zatkało!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Reiss zdobyl bramke 10.11.07, 18:42 że Reissa nie, ale Pawła Brożka tak, a taki bidulek miał być kontuzjowany, jeszcze jak strzeli brameczkę lub co gorsze brameczki to mnie załamie tyle go miałem na kpt i jak go wreszcie sprzedałem to on gra, wogóle w tym sezonie to chyba nie trafiłem jeszcze z kpt : ( ale wiosna będzie moja :) i tak co roku :( który to już sezon ??? Odpowiedz Link Zgłoś
awruk69 Re: Reiss zdobyl bramke 10.11.07, 18:53 jesli na wiosne znowu beda esemesy to ja nie gram! Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Reiss zdobyl bramke 10.11.07, 19:27 chyba nie sądzisz, że zrezygnują, wydaje mi się, że wreszcie wyszli na swoje i jest ekipa która z tego wyżyje, to dobrze i źle, żle bo płacimy, dobrze bo może poprawi się jakość co po części widać, więcej płaszczyzn gry i nawet kowall wydzwania i odpowiada :) PS. Co prawda w zagranicznych odpowiednikach WL się nie płaci, ale tu jest Polska, kino, teatr, mecz ligowy, autobus, gazeta też się płaci, ja oszczędzam właśnie na gazetach GW i biletach autobusowych coś za coś :) Odpowiedz Link Zgłoś