Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia puściła Bąka

19.12.01, 08:22
    No i w końcu stało się to, co się miało stać. Szkoda, wielka szkoda. Polska
    liga znowu została osłabiona o wielką piłkarską indywidualność. Chociaż
    A.Bąkowi się to należało po tylu latach gry za marne pieniądze. Przepowiadam Mu
    karierę. Jego styl pasuje do gry wyspiarzy.
    A Polonia? Czyżby początek końca?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Robert Re: Polonia puściła Bąka IP: *.internetia.pl 19.12.01, 09:13
        Niewiem czy ironizujesz czy nie.
        Jestem kibicem Polonii i uważam, że nie stało się nic wielkiego.Bączek jest do zastąpienia
        a za pół roku odszedłby za friko.
        Zresztą uważąm, że popełnia błąd zmieniając klub na pół roku przed Mundialem.Wcale nie jest
        pewne czy będzie miał miejsce w składzie,jak się zaaklimatyzuje itd.
        Angielska liga jest trudna dla Polaków,no może druga nie tak bardzo.
        Należy stwierdzić ,że Karwan jest mądrzejszy w swoich poszukiwaniach klubu.
        Robert
        • Gość: asd Re: Polonia puściła Bąka IP: *.de.deuba.com 19.12.01, 10:03
          Karwanowi wyplacaja pensje, a Bakowi nie, wiec nie dziw sie, ze facet ucieka czym predzej, bo musi
          za cos zyc.
          Tak przy okazli - Lyon tez puscil Baka.
        • znawca Re: Polonia puściła Bąka 19.12.01, 13:55
          Gość portalu: Robert napisał(a):

> Niewiem czy ironizujesz czy nie.
          > Jestem kibicem Polonii i uważam, że nie stało się nic wielkiego.Bączek jest do
          > zastąpienia
          > a za pół roku odszedłby za friko.

A niby dlaczego uważasz, że ironizuję? Naprawdę myslę, że A.Bąk to bardzo dobry
          zawodnik. Oglądam go od conajmniej 4 lat. W ostatnich dwóch sezonach poczynił
          takie postępy, że głowa mała. Tym się różnimy, że nie wydaje mi się by Polonia
          mogła Go zastąpić. Bo kim?

> Angielska liga jest trudna dla Polaków,no może druga nie tak bardzo.

Ale A.Bąk jest stworzony do ligi angielskiej. Tam nabierze pewności siebie,
          której brakowało Mu dotąd w kadrze i na MŚ będzie już mocnym punktem drużyny.
          Liczę na to, że "wysiuda" Kałużnego ze składu.

pzdr
          • Gość: Cyfra Re: Polonia puściła Bąka IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.01, 19:00
            znawca napisał(a):

> Gość portalu: Robert napisał(a):
            >
            > > Niewiem czy ironizujesz czy nie.
            > > Jestem kibicem Polonii i uważam, że nie stało się nic wielkiego.Bączek jes
            > t do
            > > zastąpienia
            > > a za pół roku odszedłby za friko.
            >
            > A niby dlaczego uważasz, że ironizuję? Naprawdę myslę, że A.Bąk to bardzo dobry
            >
            > zawodnik. Oglądam go od conajmniej 4 lat. W ostatnich dwóch sezonach poczynił
            > takie postępy, że głowa mała. Tym się różnimy, że nie wydaje mi się by Polonia
            > mogła Go zastąpić. Bo kim?
            >
            > > Angielska liga jest trudna dla Polaków,no może druga nie tak bardzo.
            >
            > Ale A.Bąk jest stworzony do ligi angielskiej. Tam nabierze pewności siebie,
            > której brakowało Mu dotąd w kadrze i na MŚ będzie już mocnym punktem drużyny.
            > Liczę na to, że "wysiuda" Kałużnego ze składu.
            >
            > pzdr

Jak narazie to Bakowi duzo do Kaluznego brakuje!
            ps.Na 3 miesiace,za smieszne pieniadze reprezentant kraju!Wstyd to jest zebranina!
            Jak czlowiek sie sam nie szanuje to go inni nie beda tez szanowac.
            Emeryt Suker odmowil gry w sparingu 1 FC Nürnberg - Augenthaler chcial sprawdzic
            jego forme.
            • znawca Re: Polonia puściła Bąka 20.12.01, 08:11
              Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Jak narazie to Bakowi duzo do Kaluznego brakuje!

A ja nie piszę inaczej. Nie zmienia to faktu, że chciałbym by w przyszłości Bąk
              wyprzedził Kałużnego, co jest możliwe.

> ps.Na 3 miesiace,za smieszne pieniadze reprezentant kraju!Wstyd to jest zebrani
              > na!

Tak to jest ZEBRANINA!!! Tylko o kim piszesz i co to jest ZEBRANINA.

pozdrawiam

• Gość: Cyfra Re: Polonia puściła Bąka IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.01, 10:13
                znawca napisał(a):

> Gość portalu: Cyfra napisał(a):
                >
                > > Jak narazie to Bakowi duzo do Kaluznego brakuje!
                >
                > A ja nie piszę inaczej. Nie zmienia to faktu, że chciałbym by w przyszłości Bąk
                >
                > wyprzedził Kałużnego, co jest możliwe.
                >
                > > ps.Na 3 miesiace,za smieszne pieniadze reprezentant kraju!Wstyd to jest ze
                > brani
                > > na!
                >
                > Tak to jest ZEBRANINA!!! Tylko o kim piszesz i co to jest ZEBRANINA.
                >
                > pozdrawiam
                >

Reprezentant kraju powinien sie szanowac to znaczy:transfer definitywny lub
                wypozyczenie za konkretne pieniadze na rok.Dreszer w 3 Budeslige zarabia
                ok.30000DM miesiecznie to dla porownania mozliwosci finansowych klubow.
                Dla mnie jest to zebranina,wciskanie zawodnika na sile!/Wypozyczenie na trzy
                miesiace/Jak klub chce miec pilkarza to placi. vide J.Bak wypozyczenie polroczne
                1.1 mln DM.

• Gość: kajo95 Re: Polonia puściła Bąka IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:50
            znawca napisał(a):

> Liczę na to, że (mój dopisek - a. bąk) "wysiuda" Kałużnego ze składu.
            >
            > pzdr

tu się akurat wyjątkowo z toba zgodzę, przy czym w miejsce kałuży przesuwamy
            świerszcza (chociaż na jego miejsce tez chciałbym kogoś innego) a w miejsce
            świerszcza wchodzi bąk.
          • Gość: gfrbh Re: Polonia puściła Bąka IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 19:26
            ty chuju bak jest cienki jak dupa weza
            Kałużnemu to on moze buty pastować
        • Gość: remko, Re: Polonia puściła Bąka IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 19:06
          wreszcie,mrze,kto,wisla,
        • Gość: lepky Re: Polonia puściła Bąka IP: *.*.*.* 19.12.01, 22:17
          A co miał zrobić? Polonia przecież bankrutuje(szkoda)
          Uważam, że z II ligi angielskiej ma bliżej do premiership niż z I ligi polskiej.
          Jak jest dobry to się wybije.
          Taki Kryszał gra teraz w II niemieckiej bramki strzela jak chory i mam
          nadzieję, że w następnym roku upomnią się o niego kluby z I bundesligi.

Podsumowując lepsza II liga w Anglii czy Niemczech niż nasza "ekstraklasa"

• Gość: byhb Re: Polonia puściła Bąka IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 19:24
          i smierdzi
      • wichura Re: Polonia puściła Bąka 19.12.01, 13:18
        Ale nie wzięli go definitywnie, tylko na 3-miesięczną próbę. Co za zaszczyt!
        Potem pewnie przedłużą o następne 3, aby zaczekać na Mistrzostwa. Według mnie
        nie traktują go zbyt poważnie.
        • Gość: Dionizy A kto wogóle go kupił(Arsenal?a może Liverpool?) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.01, 15:56
          Chciałbym zapytać o jedną rzecz o której nikt z was nie wspomniał.Do jakiego
          klubu Polonia "puściła" Bąka? Może do Liverpoolu?(Dudek miał by polskiego
          kumpla)
          • g.o.l.l.u.m Re: A kto wogóle go kupił(Arsenal?a może Liverpool?) 19.12.01, 19:08
            nie wiadomo czy wogóle pójdzie, a jeśli tak, to do jakiegoś nieznanego gówna
            (nie pamiętam nazwy) z odpowiednika drugiej ligi
            • Gość: beast Re: A kto wogóle go kupił(Arsenal?a może Liverpool?) IP: *.chelmnet.pl 20.12.01, 00:25
              Romansował zdaje się z Birmingham City,wiec pewnie o ten klub chodzi.
              SHIT ON VILLA!
              • bazor nic się nie stało 23.12.01, 12:41
                Nie ma ludzi niezastąpionych - w naszej lidze znowu zaczną błyszczeć inne
                talenty. Bąk zasługiwał na coś lepszego niż nasza liga, prędzej czy później i
                tak by odszedł. A Polonia traci stadion, piłkarzy - nasza liga jest chora.
              • Gość: bob Re: A kto wogóle go kupił(Arsenal?a może Liverpoo IP: *.15-1.cable.virginm.net 30.11.13, 23:54
                Arsenal zostal wykupiony przez Chińska duża firme Wanda Ltd
      • Gość: dodek do znawcy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.01, 22:18
        Znawco widzę że wziąłeś sobie do serca rady innych osób i zmieniłeś swój styl
        postępowania. Mam nadzieję że Ci się znowu nie odmieni.

Pozdrawiam
        • Gość: Cinek_ok Re: do znawcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:30
          Nie rozumiem tylko dlaczego Bak poszedl do Birmingham skoro mial pewny kontrakt w 5 razy lepszym
          Crystal Palace, ktory w przyszlym roku zagra w Premiership... W dodatku o ile wiem CP moze byc
          liczaca sie druzyna poniewaz maja ostatnio niezlego sponsora i dalekosiezne plany. Dziwna ta
          filozofia Baka...
          • Gość: Cibor Re: do znawcy IP: 217.153.105.* 03.01.02, 16:22
            Gość portalu: Cinek_ok napisał(a):

> Nie rozumiem tylko dlaczego Bak poszedl do Birmingham skoro mial pewny kontrakt
            > w 5 razy lepszym
            > Crystal Palace, ktory w przyszlym roku zagra w Premiership... W dodatku o ile w
            > iem CP moze byc
            > liczaca sie druzyna poniewaz maja ostatnio niezlego sponsora i dalekosiezne pla
            > ny. Dziwna ta
            > filozofia Baka...

Na razie po ponad polowie sezonu Crystal Palace jest dziewiaty, wiec nie mam
            pojecia dlaczego tak kategorycznie twierdzisz, ze "CP w przyszlym roku
            zagra w Premiership" i jest "piec razy lepszy".
            Birmingham jest siodmy, ostatnio wygrywa wszystko
            co sie da (poza remisem z Nottingham Forest) maja niezlego trenera
            Steve'a Bruce'a niedawnego gracza Manchesteru United
            (ktory nota bene do Birmingham przyszedl wlasnie z Crystal Palace),
            Jesli ktos ma wejsc do I ligi z tej dwojki, to ja stawiam na
            Birmingham.

• Gość: dolfuss Re: Polonia puściła Bąka IP: 10.0.6.* 31.12.01, 13:47
        Należy powiedzieć nareszcie, przynajmniej się nie zmarnuje w tej naszej lidze
        patałachów
      • Gość: polonist Re: Polonia puściła Bąka IP: *.chello.pl 02.01.02, 18:43
        Brawa dla redakcji za rewelacyjny tytuł! Czy wy kiedys przestaniecie wypisywac
        głupoty w pogoni za ciekawym sformułowaniem? Bo póki co - tylko puszczacie
        bąki.
        • Gość: inny "Wyborcza" puszcza bąki IP: *.chello.pl 02.01.02, 18:45
          Swietnie to zauwazyłes, tylko trzeba było dac inny tytuł.
          • Gość: L'V Re: Blonski puszcza... yyy... to niesmaczne IP: *.acn.waw.pl 02.01.02, 21:19
            > Gość portalu: inny napisał(a):
            > Swietnie to zauwazyłes, tylko trzeba było dac inny tytuł.

Przy okazji pozdrowienia dla popularnego Parowy ;-D
            • Gość: inny Inny tytuł IP: *.chello.pl 03.01.02, 11:35
              Pierwszy zauwazył to polonist, ale jego wypowiedz jest niedostrzegalna, bo dal
              tytul taki sam jak pozostali.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka