Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bisoft.pl 23.03.01, 20:49
    0 3 DLA NORWEGII NA 100%
    Obserwuj wątek
      • Gość: Markiu Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 21:30
        Dupy to możesz dać chyba Ty, bo Polska wygra i to na sto procent. A po twojej
        wypowiedzi powinieneś wyjechać z kraju,albo przyjść w środę na mecz z armenią i
        powiedzieć to publicznie przed polskimi kibicami. Zobaczymy co się stanie z
        Twoją DUPĄ?
        • Gość: Lemmy Polska wygra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:57
          masz szczęście cwaniaczku,że jesteś poza moim zasięgiem. Dupy możesz dawać ty
          bo pewnie jesteś pedałem. Polska wygra, tak jak powiedział kibic przede mną.
      • Gość: Wojciu Polska nikomu nie da dupy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.01, 10:24
        Może kolega/koleżanka Mariol/Mariola miał/miała na myśli, że cała drużyna
        zbiorowo da dupy rywalom. No nie? Watpię, żeby Norwegowie mieli ochotę np. na
        Tomasza Hajto ?! Choć kto wie, jeśli najwidoczniej nasza Mariolka ma ochotę....
      • Gość: Szymon Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 11:54
        Z takim podejsciem to mozesz sobie jechac do San
        Marino, tam na pewno jest duzo takich ja ty,
        Dupodajcow!
      • Gość: Jaco Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.01, 14:10
        Frajer(ka) jeden(na)! Będzie mi tu robił(a) z reprezentantów pederastów! A tak
        w ogóle to nie wiem czy wiesz, że Olisadebe nie lubi takich dryblasów, więc co
        ma komu dawać???
      • Gość: tomek Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 198.16.16.* 24.03.01, 17:05
        hey geyu jeden, co powiesz teraz ty cwelu...20 dla naszych w pierwszej
        polowie...
        wal sie na ryj....
      • Gość: Egzeg Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ecl.pl 24.03.01, 17:08
        Gość portalu: mariol napisał(a):

> 0 3 DLA NORWEGII NA 100%

CHŁOPCZE!

ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ!!!

• Gość: ja Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 24.03.01, 17:14
        ale z ciebie frajer!!!!! :))

pisze po pierwszej polowie i juz widac ze
        dupy dales ty kiedy obstawiales taki wynik :))))
      • Gość: FELIX Re:OGLOSZENIE DLA GEJOW : MARION DA JUTRO DUPE ! IP: 143.167.150.11, 143.167.1.* 24.03.01, 17:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka