Gość: mariol IP: *.bisoft.pl 23.03.01, 20:49 0 3 DLA NORWEGII NA 100% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markiu Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 21:30 Dupy to możesz dać chyba Ty, bo Polska wygra i to na sto procent. A po twojej wypowiedzi powinieneś wyjechać z kraju,albo przyjść w środę na mecz z armenią i powiedzieć to publicznie przed polskimi kibicami. Zobaczymy co się stanie z Twoją DUPĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemmy Polska wygra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:57 masz szczęście cwaniaczku,że jesteś poza moim zasięgiem. Dupy możesz dawać ty bo pewnie jesteś pedałem. Polska wygra, tak jak powiedział kibic przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciu Polska nikomu nie da dupy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.01, 10:24 Może kolega/koleżanka Mariol/Mariola miał/miała na myśli, że cała drużyna zbiorowo da dupy rywalom. No nie? Watpię, żeby Norwegowie mieli ochotę np. na Tomasza Hajto ?! Choć kto wie, jeśli najwidoczniej nasza Mariolka ma ochotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 11:54 Z takim podejsciem to mozesz sobie jechac do San Marino, tam na pewno jest duzo takich ja ty, Dupodajcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.01, 14:10 Frajer(ka) jeden(na)! Będzie mi tu robił(a) z reprezentantów pederastów! A tak w ogóle to nie wiem czy wiesz, że Olisadebe nie lubi takich dryblasów, więc co ma komu dawać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 198.16.16.* 24.03.01, 17:05 hey geyu jeden, co powiesz teraz ty cwelu...20 dla naszych w pierwszej polowie... wal sie na ryj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzeg Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ecl.pl 24.03.01, 17:08 Gość portalu: mariol napisał(a): > 0 3 DLA NORWEGII NA 100% CHŁOPCZE! ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: POLSKA DA JUTRO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 24.03.01, 17:14 ale z ciebie frajer!!!!! :)) pisze po pierwszej polowie i juz widac ze dupy dales ty kiedy obstawiales taki wynik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIX Re:OGLOSZENIE DLA GEJOW : MARION DA JUTRO DUPE ! IP: 143.167.150.11, 143.167.1.* 24.03.01, 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś