Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!!

• mufan Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 00:03
        Na początek nowa punktacja...przytoczę ją teraz aby poddać ewentualnej dyskusji
        oraz dołącze do wątku pucharowego jak opracuję podział na grupy...martwi mnie
        dość spora liczba niepotwierdzonych drużyn czekam do jutra do 15.00. Trzeba
        będzie to uzupełnić nowymi...pozdr
        PUNKTACJA:
        0-25...0
        26-35..1
        36-40..2
        41-45..3
        46-50..4
        51-60..5
        61-70..6
        71-80..7 itd
        • koszemelok1 Re: Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 00:06
          mufan pozwolisz ze pozyczymy sobie z archem twoja punktacje do LPFP :)
          Zreszta tak było mowione od poczatku.
          pozdro
          kosze
          • mufan Re: Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 01:07
            Super Logo :-) Sam próbuje coś stworzyć dla siebie,ale moje zdolności
            graficzne są zerowee...
            A tak poza tym może ktoś wykupiłby mi supportera w Hattricku.Mam zamiar
            powalczyć o awans więc wypada już mieć...

A co do punktacji to pożyczajcie...właściwie to nie musicie oddawać ;-) daję ją
            Wam!!! :))
            • Gość: Arch Re: Nowa punktacja!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 14:10
              Dzieki za punktacje :)
              Wykorzystamy ja własciwie :)
              Co do loga, to na mnie nie licz bo ja nie umiem nawet prostej kreski
              namalowac :P, nie mówiac juz o bardziej skomplikowanych obrazkach ( np.
              drzewko ).
              Mam nadzieje , ze jednak uda mi sie zagrac w pucharze :)
              Pzdr. Arch
      • Gość: Paranormal Inny chętny;] IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 05:15
        Zgłaszam chęć przyłączenia sie do ligi z grupy "innych chetnych"
        szef: Paranormal
        druzyna: Browarek
      • Gość: piko58 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 07.08.03, 16:03
        POTWIERDZAM!!!!! - mam nadzieję, że zdążyłem - nie było mnie przez jakiś czas
        stąd dopiero dziś mogłem zajrzeć do Piłkarzyków.
        Pozdrawiam stałych forumowiczów :))
      • mufan Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 20:38
        Widzę,że chyba nie ma szans na zebranie starej paczki...pozostaje więc postawić
        na nowych głodnych sukcesu prezesów...
        • Gość: antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:00
          mufan napisał:

> Widzę,że chyba nie ma szans na zebranie starej paczki...pozostaje więc
          postawić
          >
          > na nowych głodnych sukcesu prezesów...

No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę
          • Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: 212.69.68.* 07.08.03, 21:09
            Gość portalu: antulio napisał
            > No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę

nawet nie wiesz gdzie się chcesz zapisać i po co

mufan zignoruj go
            • Gość: antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:30
              Gość portalu: marsl napisał(a):

> Gość portalu: antulio napisał
              > > No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę
              >
              > nawet nie wiesz gdzie się chcesz zapisać i po co
              >
              > mufan zignoruj go

Prezesie Mufan, dobrze wiem ,że Wasza Liga jest jedną z bardziej liczących się
              w tej grze. Dobrze wiem także, że nie będę zaniżał Waszego poziomu. Mam w grach
              menagerskich kilka sukcesów. Mam także nadzieję, że podasz mi kod dostępu na
              adres : antulio@interia.pl i dzięki temu skopię tyłek temu zarozumialcowi co
              popełnił tekst powyżej.
              • Gość: chechaouen Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 07.08.03, 22:01
                buuuuuu, a mi mufan nie wysłał kodu dostępu:))))
      • mufan Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 22:03
        Po pierwsze to nie jest liga i tu nie ma żadnego kodu.A po drugie to z chęcią
        posłuchamy o tych sukcesach na polu menadżerskim i specjalna komisja podejmie
        decyzję ;-) pozdr
        • dnl33 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 22:11
          Mufan napisz jakie sa te 4 nowe druzyny... bo się niecierpliwię
        • Gość: Antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:26
          mufan napisał:

> Po pierwsze to nie jest liga i tu nie ma żadnego kodu.A po drugie to z chęcią
          > posłuchamy o tych sukcesach na polu menadżerskim i specjalna komisja podejmie
          > decyzję ;-) pozdr

Ok, znalazłem w archiwum forum Wasze zasadu Pucharu. Nie zmienia to mojej checi
          uczestnictwa. Nic na siłę, nie mam zamiaru tworzyć tutaj wirtualnej prezentacji
          osiągnięć. Moja drużyna w piłkarzykach to LEGIONY. Decyzja należy do Ciebie.
          Pozdrawiam i sorry za nieporozumienie.
      • mufan Propozycja do rozważenia... 07.08.03, 22:15
        Wkurzam się tu trochę...i pomyślałem,że może warto zrobić 6 grup po 4 zespoły.
        12 drużyn z 1 i 2 miejsca awansowałyby automatycznie plus 4 z 3 miejsca z
        najlepszymi bilansami punktowymi...kiedyś tak grano na Mundialu więc chyba nie
        jest to takie głupie...Lepsze chb to niż 10 anonimowych i mało aktywnych
        prezesów. Z drugiej strony nie chciałbym abyśmy stwarzali jakąś odizolowaną
        grupę która nikogo nowego nie chce.....proszę o poparcie...albo nie...piszcie!!!
        • Gość: krzrek Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.08.03, 22:55
          Witam.
          Bądzmy otwarci i przyjmijmy kilku nowych graczy(jak nie będzie potwierdzenia od
          prezesów z tamtej edycji).Każdy musi jakoś zacząć.Może są nieśmiali-tak jak ja-
          a to pomoże im się przełamać.
          Bardzo nieśmiały prezes krzrek-pozdrawia.
        • Gość: Arch Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 00:45
          A ja grałem w tamtej edycji a w tej mnie nie ma.
          Jestem nowy , czy stary ? :)
          A chetnie pogram sobie :)))))
          Wiec sam juz nie wiem co mowic......taka decyzja jaka zapdnie bedzie dobra
          Hawk :)
          Pozdr. Arch
          • mufan Re: Propozycja do rozważenia... 08.08.03, 01:05
            Co Ty marudzisz Prezesie Arch...już dawno odpowiedziałem na Twój post,ale
            pewnie nie chce się poszukać w gąszczu innych ;-). Anioła bym chyba nie
            wyrzucił ;-)pozdr
            • Gość: Arch Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 11:20
              A widzisz, nas starość tez dopada. Niedość, ze marudny to jeszcze problemy ze
              wzrokiem :)
              Pozdr. Arch
            • Gość: Patrax Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 11:51
              A ja jestem diabłem i się przypominam. Co prawda już zgłaszałem chęć wyżej ale
              się przypominam. Pozdrowienia
      • Gość: Antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 10:45
        Prezesie Mufan, co prawda z małym spóźnieniem ale zgłaszam swoją drużynę
        prezes: Antulio
        druzyna:LEGIONY
        POZDRAWIAM.
        • Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: 157.25.130.* 08.08.03, 10:50
          teraz to wygląda lepiej.

i wcale nie jestem zarozumiały ;)
      • elektron77 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 08.08.03, 11:54
        Niemalże z biegu, ale potwierdzam swój udział w Pucharze
        Prezes: Elektron
        Klub: Electro Boyz

• mufan To już chyba koniec... 08.08.03, 12:53
        Trzeba zakończyć nabór,bo nie wystartujemy na czas...pozdr i biorę się do
        roboty.Reklamacji za rozdział grup nie uwzględniam...;-)
        • Gość: Tompie Re: To już chyba koniec... IP: *.icpnet.pl 08.08.03, 16:53
          Witam .Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec.Moze uda sie kupic jakis barazyk?
          Tompie
          Świt Poznań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka