mufan Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 00:03 Na początek nowa punktacja...przytoczę ją teraz aby poddać ewentualnej dyskusji oraz dołącze do wątku pucharowego jak opracuję podział na grupy...martwi mnie dość spora liczba niepotwierdzonych drużyn czekam do jutra do 15.00. Trzeba będzie to uzupełnić nowymi...pozdr PUNKTACJA: 0-25...0 26-35..1 36-40..2 41-45..3 46-50..4 51-60..5 61-70..6 71-80..7 itd Odpowiedz Link Zgłoś
koszemelok1 Re: Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 00:06 mufan pozwolisz ze pozyczymy sobie z archem twoja punktacje do LPFP :) Zreszta tak było mowione od poczatku. pozdro kosze Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Nowa punktacja!!!! 07.08.03, 01:07 Super Logo :-) Sam próbuje coś stworzyć dla siebie,ale moje zdolności graficzne są zerowee... A tak poza tym może ktoś wykupiłby mi supportera w Hattricku.Mam zamiar powalczyć o awans więc wypada już mieć... A co do punktacji to pożyczajcie...właściwie to nie musicie oddawać ;-) daję ją Wam!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Nowa punktacja!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 14:10 Dzieki za punktacje :) Wykorzystamy ja własciwie :) Co do loga, to na mnie nie licz bo ja nie umiem nawet prostej kreski namalowac :P, nie mówiac juz o bardziej skomplikowanych obrazkach ( np. drzewko ). Mam nadzieje , ze jednak uda mi sie zagrac w pucharze :) Pzdr. Arch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paranormal Inny chętny;] IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 05:15 Zgłaszam chęć przyłączenia sie do ligi z grupy "innych chetnych" szef: Paranormal druzyna: Browarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko58 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 07.08.03, 16:03 POTWIERDZAM!!!!! - mam nadzieję, że zdążyłem - nie było mnie przez jakiś czas stąd dopiero dziś mogłem zajrzeć do Piłkarzyków. Pozdrawiam stałych forumowiczów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 20:38 Widzę,że chyba nie ma szans na zebranie starej paczki...pozostaje więc postawić na nowych głodnych sukcesu prezesów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:00 mufan napisał: > Widzę,że chyba nie ma szans na zebranie starej paczki...pozostaje więc postawić > > na nowych głodnych sukcesu prezesów... No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: 212.69.68.* 07.08.03, 21:09 Gość portalu: antulio napisał > No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę nawet nie wiesz gdzie się chcesz zapisać i po co mufan zignoruj go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:30 Gość portalu: marsl napisał(a): > Gość portalu: antulio napisał > > No to zapodaj Gospodarzu swój kod dostępu a zaraz się dopiszę > > nawet nie wiesz gdzie się chcesz zapisać i po co > > mufan zignoruj go Prezesie Mufan, dobrze wiem ,że Wasza Liga jest jedną z bardziej liczących się w tej grze. Dobrze wiem także, że nie będę zaniżał Waszego poziomu. Mam w grach menagerskich kilka sukcesów. Mam także nadzieję, że podasz mi kod dostępu na adres : antulio@interia.pl i dzięki temu skopię tyłek temu zarozumialcowi co popełnił tekst powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 07.08.03, 22:01 buuuuuu, a mi mufan nie wysłał kodu dostępu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 22:03 Po pierwsze to nie jest liga i tu nie ma żadnego kodu.A po drugie to z chęcią posłuchamy o tych sukcesach na polu menadżerskim i specjalna komisja podejmie decyzję ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dnl33 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 07.08.03, 22:11 Mufan napisz jakie sa te 4 nowe druzyny... bo się niecierpliwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:26 mufan napisał: > Po pierwsze to nie jest liga i tu nie ma żadnego kodu.A po drugie to z chęcią > posłuchamy o tych sukcesach na polu menadżerskim i specjalna komisja podejmie > decyzję ;-) pozdr Ok, znalazłem w archiwum forum Wasze zasadu Pucharu. Nie zmienia to mojej checi uczestnictwa. Nic na siłę, nie mam zamiaru tworzyć tutaj wirtualnej prezentacji osiągnięć. Moja drużyna w piłkarzykach to LEGIONY. Decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam i sorry za nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Propozycja do rozważenia... 07.08.03, 22:15 Wkurzam się tu trochę...i pomyślałem,że może warto zrobić 6 grup po 4 zespoły. 12 drużyn z 1 i 2 miejsca awansowałyby automatycznie plus 4 z 3 miejsca z najlepszymi bilansami punktowymi...kiedyś tak grano na Mundialu więc chyba nie jest to takie głupie...Lepsze chb to niż 10 anonimowych i mało aktywnych prezesów. Z drugiej strony nie chciałbym abyśmy stwarzali jakąś odizolowaną grupę która nikogo nowego nie chce.....proszę o poparcie...albo nie...piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.08.03, 22:55 Witam. Bądzmy otwarci i przyjmijmy kilku nowych graczy(jak nie będzie potwierdzenia od prezesów z tamtej edycji).Każdy musi jakoś zacząć.Może są nieśmiali-tak jak ja- a to pomoże im się przełamać. Bardzo nieśmiały prezes krzrek-pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 00:45 A ja grałem w tamtej edycji a w tej mnie nie ma. Jestem nowy , czy stary ? :) A chetnie pogram sobie :))))) Wiec sam juz nie wiem co mowic......taka decyzja jaka zapdnie bedzie dobra Hawk :) Pozdr. Arch Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Propozycja do rozważenia... 08.08.03, 01:05 Co Ty marudzisz Prezesie Arch...już dawno odpowiedziałem na Twój post,ale pewnie nie chce się poszukać w gąszczu innych ;-). Anioła bym chyba nie wyrzucił ;-)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 11:20 A widzisz, nas starość tez dopada. Niedość, ze marudny to jeszcze problemy ze wzrokiem :) Pozdr. Arch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrax Re: Propozycja do rozważenia... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 11:51 A ja jestem diabłem i się przypominam. Co prawda już zgłaszałem chęć wyżej ale się przypominam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antulio Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 10:45 Prezesie Mufan, co prawda z małym spóźnieniem ale zgłaszam swoją drużynę prezes: Antulio druzyna:LEGIONY POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! IP: 157.25.130.* 08.08.03, 10:50 teraz to wygląda lepiej. i wcale nie jestem zarozumiały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: Puchar Polski FP--3 edycja!!!!!! 08.08.03, 11:54 Niemalże z biegu, ale potwierdzam swój udział w Pucharze Prezes: Elektron Klub: Electro Boyz Odpowiedz Link Zgłoś
mufan To już chyba koniec... 08.08.03, 12:53 Trzeba zakończyć nabór,bo nie wystartujemy na czas...pozdr i biorę się do roboty.Reklamacji za rozdział grup nie uwzględniam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tompie Re: To już chyba koniec... IP: *.icpnet.pl 08.08.03, 16:53 Witam .Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec.Moze uda sie kupic jakis barazyk? Tompie Świt Poznań Odpowiedz Link Zgłoś