Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 22:51
    www2.gazeta.pl/liga/1,35674,937034.html?t=1046713940286
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kiwny Re: zasady IP: *.chello.pl 01.08.03, 23:46
        to chyba nie są obecne zasady bo punktacja w piłkarzykach i Wygraj Lige zawsze
        była taka sama
        • Gość: maser Re: zasady IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 13:21
          Co??? Właśnie że zawsze punktacja w wygraj lige i piłkarzykach była zawsze inna
          bo w wygraj lige nie było transferów itede itepe.
          • Gość: kk Re: zasady IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 02.08.03, 14:16
            hehe, człowieku wciskasz tu ludziom, że tabelka z punktacją sprzed jakichś 2
            sezonów jest aktualna i myślisz, że ktoś uwierzy? :)
            • Gość: maser Re: zasady IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 18:33
              Pożyjemy zobaczymy...
            • Gość: Roberto Re: zasady IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 18:55
              Ta tabelka wg mnie różni się od ostatniej, ale także od wcześniejszych. To
              jakby połączenie pewnych zasad obowiązujących w poprzednich edycjach.
              Podejrzewam, że może rzeczywiście jest prawdziwa. Przekonamy się w poniedziałek.
              • Gość: Roberto Re: zasady IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 19:01
                Wpisałem tylko pierwszą część adresu podanego przez masera i wszedłem z niego
                na stronę tytułową obecnych Piłkarzyków. Myślę więc, że to są te zasady. Ale
                tak jak napisałem wcześniej pożyjemy, zobaczymy.
                • Gość: zenon Re: zasady IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 22:14
                  Ale macie problemy... Nie prosciej przeczytac w poniedzialek jak siedziec i sie
                  glowic co bedzie?
                  • Gość: grzesol JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:24
                    W końcu rusza moja ukochana gra . Ale będzie jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
                    • Gość: maser Re: JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 22:27
                      A ja szukając bardzo długo na necie przedstawiłem Ci zasady które będą w niej
                      obowiązywać. Uwieżcie mi łatwo wyszukać ich nie było!
                  • Gość: Roberto Re: do Zenona IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 15:23
                    A kto tu się głowi, albo ma problemy. Jestem na wakacjach, mam trochę czasu
                    więc sobie czytam i odpowiadam. Zresztą sam podkreślałem, że zobaczymy w
                    poniedziałek.

Z drugiej strony nie dziw się, że część graczy chciałaby już znać zasady. To
                    tylko świadczy o popularności zabawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka