Gość: maser IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 22:51 www2.gazeta.pl/liga/1,35674,937034.html?t=1046713940286 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiwny Re: zasady IP: *.chello.pl 01.08.03, 23:46 to chyba nie są obecne zasady bo punktacja w piłkarzykach i Wygraj Lige zawsze była taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maser Re: zasady IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 13:21 Co??? Właśnie że zawsze punktacja w wygraj lige i piłkarzykach była zawsze inna bo w wygraj lige nie było transferów itede itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: zasady IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 02.08.03, 14:16 hehe, człowieku wciskasz tu ludziom, że tabelka z punktacją sprzed jakichś 2 sezonów jest aktualna i myślisz, że ktoś uwierzy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maser Re: zasady IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 18:33 Pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: zasady IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 18:55 Ta tabelka wg mnie różni się od ostatniej, ale także od wcześniejszych. To jakby połączenie pewnych zasad obowiązujących w poprzednich edycjach. Podejrzewam, że może rzeczywiście jest prawdziwa. Przekonamy się w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: zasady IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 19:01 Wpisałem tylko pierwszą część adresu podanego przez masera i wszedłem z niego na stronę tytułową obecnych Piłkarzyków. Myślę więc, że to są te zasady. Ale tak jak napisałem wcześniej pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: zasady IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 22:14 Ale macie problemy... Nie prosciej przeczytac w poniedzialek jak siedziec i sie glowic co bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesol JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:24 W końcu rusza moja ukochana gra . Ale będzie jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maser Re: JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 22:27 A ja szukając bardzo długo na necie przedstawiłem Ci zasady które będą w niej obowiązywać. Uwieżcie mi łatwo wyszukać ich nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: do Zenona IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 15:23 A kto tu się głowi, albo ma problemy. Jestem na wakacjach, mam trochę czasu więc sobie czytam i odpowiadam. Zresztą sam podkreślałem, że zobaczymy w poniedziałek. Z drugiej strony nie dziw się, że część graczy chciałaby już znać zasady. To tylko świadczy o popularności zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś