Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jagielonia-Lech

IP: *.bogucki.com.pl 25.07.01, 17:58
    Do przerwy Kolejorz prowadzi. Bramkę strzelił Bekas. Poziom spotkania bardzo
    słaby. Jagielonia atakuje, strzela z daleka, ale strzały niecelne lub pewnie
    broni Luncik. Bardzo dobrze gra Mowlik. W ataku Bugaj i Wojciechowski -
    tragedia szczególnie ten pierwszy. Lech ma przebłyski dobrej gry - presing,
    rozgrywanie z pierwszej piłki, ale nie potrafił przeprowadzić chociaż jednej
    płynnej akcji. Jest grupka kiboli z Poznania. Jagielonia oczywiście bluzga na
    Lecha, a w przerwie widać było początki jakiejś zadymy (Jagielonia
    przemieszczała się w stronę naszych).
    CDN.
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto Re: Jagielonia-Lech IP: *.icpnet.pl 25.07.01, 18:27
        wielkie dzieki, prac!!! na szczescie jest juz relacja na futbol.pl - co tam sie
        dzieje!!! myszkow i hetman prowadza na wyjezdzie!!! z zakonczonych - plar
        rozbil zaglebie 3:0 (2:0). radzionkow prowadzi w drugiej polowie z belchatowem
        1:0. pozdro:)
      • Gość: PRAC Re: Jagielonia-Lech IP: *.bogucki.com.pl 25.07.01, 19:07
        Jagielonia 0 Lech 3
        Wynik lepszy od gry. Mecz bardziej przypominał sparing. Jagielonia
        cienkaaaaaaaaa. Żal mi ich było (to samo przeżywalismy rok temu).
        Pierwsza bramka po rogu. Fatalny błąd bramkarz (po przerwie już nie bronił). I
        spokojny strzał głową Bekasa z 7 metrów do pustej bramki. Drugi gol z rzutu
        karnego po faulu na Bugaju (jedna z dwóch dobrych akcji w meczu). Strzał
        Matlaka silny, przy słupku. Trzeci najładniejsza akcja meczu. Dośrodkowanie
        Owczarka z lewej strony prawie z połowy boiska. Hubschner wchodzi między dwóch
        obrońców i lobuje bramkarza z 11-12 metrów.

Baniak wyluzowany. Cieszył się jakby zdobył już pucharu (ja też).

PS. Zadymy w przerwie nie było (lecieli chyba do kibla lub po kiełbaski). Mecz
        przerwany w 75 minucie - rzucali kamienia w sędziego.

Do zobaczenia w sobotę!
      • Gość: Ces Re: Jagielonia-Lech IP: *.stok.bial.pl 25.07.01, 19:47
        Witam
        Co tu dużo mówić, gratulacje !

Pozdr.
        Ces
        • Gość: asko Re: Jagielonia-Lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 19:55
          Brawo! Nie jest istotne że Jaga grała słabo. Liczy się wynik, a to już drugie
          zwycięstwo na wyjeździe. Należy pamiętać że w Lechu wystąpiło wielu dublerów.
          Do zobaczenia w sobotę, myslę że po 2 zwyciestwach pojawi się duuuużo kibiców.
          Oby pogoda dopisała.
        • Gość: guerra Re: Jagielonia-Lech IP: *.icpnet.pl 26.07.01, 08:20
          Panowie było nas szesciu w Białymstoku - pozdrawiam oecnych tam i tu ( koleja i
          Ahaja) ja przed chwilą wróciłem czyli dobę po wyjeździe - idę spać - później
          opiszę wyjazd.Jest co opisywać- pozdro
          • Gość: misza Re: Jagielonia-Lech IP: *.elite.com.pl 26.07.01, 09:09
            Ja wam szczerze powiem, że mam dość zwycięskich remisów, pięknych porażek.
            Niech sobie nasz Kolejorz wygrywa po beznadziejnej grze, bramkach w 90 tej
            minucie z karnych. Chyba się zgodzicie???? A swoją drogą to Jagi trochę żal, ze
            względu na kiboli. Wiem, że między nami jest kosa, ale tam też przychodzi
            mnóstwo ludzi na mecze, a gra słaba, coś jak my w zeszłym sezonie.
            • Gość: PRAC Re: Jagielonia-Lech IP: *.bogucki.com.pl 26.07.01, 11:56
              Gratuluję 6 osobowej grupie naszych kiboli mocnych gardeł. Było was słychać w
              czasie transmisji. Tak trzymać.
        • Gość: darek Re: Jagielonia-Lech IP: *.um.poznan.pl 26.07.01, 12:34
          Glowa do gory Ces. Dla Was tez zaswieci sloneczko. Przypominam sobie start Lecha w zeszlym roku.
          Trzym sie :)
          • Gość: Ces Re: Jagielonia-Lech IP: *.stok.bial.pl 26.07.01, 12:50
            Witam ,

3mam głowe do góry :) jestem pewien, że będzie lepiej. Widziałem grupke z
            Poznania , najbardziej widoczny i najgłosinejszy był gość w białej koszulce i
            kapeluszu - masz stary gardło :). Co do dopingu to nie rozumiem naszych ,
            najpierw krzyczeli Lech Lech Kolejorz , potem coś w ogole nie związanego z
            piłka, a obraźliwego dla Lecha. No nic szkoda , ja tam zadnej kosy z nikim nie
            mam, kibicowałem Jadze i Lechowi.

Pozdr.
            Ces.

• Gość: guerra Re: Jagielonia-Lech IP: *.icpnet.pl 26.07.01, 14:25
              ten gośćw białej koszulce reprezentacji to właśnie ja - pozdrawiam
      • Gość: Camara Re: Jagielonia-Lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 14:43
        Prac..z Twoja krytyczna ocena gry Bugaja raczej sie nie zgadzam. No, ale
        niewazne, grunt, ze wynik jest ok. A co do kiboli Jagi, to wcale mnie ich nie
        zal. Guerra mnie zrozumie...hehe (stary a swoja droga to zjebany jestem po tej
        jezdzie jak pies. Jak Ty to wytrzymales prowadzac auto??).
        P.S. Bylo slychac w czasie transmisji ryki 6 Panow z Wielkopolski????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka