Gość: Małgosia IP: *.echostar.pl 02.04.01, 21:18 Panowie, chciałabym pofiglować, może nawet seksualnie z jednym z piłkarzy z naszej reprezentacji. Słyszałam że np. Jacek Krzynówek ma potężne libido, czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Re: Figle z reprezentantem IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 21:36 Jak chcesz figlowac to proponuje Kryszala. On strzela na zawolanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Figle z reprezentantem IP: *.echostar.pl 02.04.01, 21:42 Proponuję Karwana, on jest chyba kawalerem i pewnie po takich figlach zapieprzał by po prawej stronie boiska ja miło. Krrzynówek woli chyba żarcie od seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubanski Re: Figle z reprezentantem IP: *.echostar.pl 02.04.01, 22:03 A może na przykład najpierw zabawisz się z Michałem Żewłakowem a potem z jego bratem-bliźniakiem Marcinem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Figle z reprezentantem IP: *.proxy.aol.com 03.04.01, 00:23 Dlaczego nie sprobujesz z cala reprezentacja od razu? Wyglada na to ze lubisz figlowac a jak figlowac to na calego juz po wszystkim wybierzesz sobie najlepszego.Jedyny problem jaki widze to konfiguracja kto gdzie i jak?Z przyczyn anatomicznych nie jestes w stanie obsluzyc wiecej niz trzech za jednym razem oczywiscie gniazdko rozkoszy musisz ofiarowac szefowi czyli Engelowi kakaowe oczko daj Swierczewskiemu natomiast Oli -musowo lacha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Figle z reprezentantem IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 03.04.01, 04:19 Chlopaki maja grac a nie jebac sie zrozumiano polocam 11 Vibrtorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Figle z reprezentantem-dildo gigant IP: *.proxy.aol.com 03.04.01, 04:51 Przepraszam ponioslo mnie literacko!Przyznaje Ci absolutna racje!To wszystko wina Malgosi i proponuje jej skoro taka rozpustna trzy gigantyczne dilda w kazde z gniazdek na czas eliminacji do mistrzostw swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Figle z reprezentantem-dildo gigant IP: *.sdm.com.pl 03.04.01, 08:15 Zgadzam się z Balzerem. Kryszał byłby chyba najlepszy. Ostatnie gole dla Eintrachtu pokazują, ze jest w wysokiej formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Figle z reprezentantem IP: *.echostar.pl 03.04.01, 22:48 Najlepszy byłby jakiś bramkarz, oni są najwyżsi a wiadomo, że u wysokiego faceta organy są również największych rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś