majagoda 30.12.07, 21:00 Bardzo dobry Morgenstern! Gratulacje dla zwycięzcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Firefly Re: Morgenstern: Miałem ciarki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 22:33 Wiatr mu pod narty powiał - to dlatego tak daleko poszybował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apoloniusz Morgenstern: Miałem ciarki na plecach IP: *.dsl.bell.ca 30.12.07, 22:45 jest okazja - trzeba tomasowi podeslac jakies dziwki to przestanie tak dobrze skakac Odpowiedz Link Zgłoś
michalbugala Frajer! Schliriego oszukali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.12.07, 00:24 Morgi skakał z wiatrem pod narty, a gdy skakał Schliri wiało mu w plecy prawie 2 m/s !!! To skandal,Tepes won!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbz Morgenstern: Miałem ciarki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 09:52 "Przecież Andy to mój świetny kumpel, zawsze mieszkamy razem w pokoju. Byłoby mi smutno, gdyby musiał zostać w szpitalu i spałbym w pokoju sam..." hahahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ominous Fag! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 12:43 "Przecież Andy to mój świetny kumpel, zawsze mieszkamy razem w pokoju. Byłoby mi smutno, gdyby musiał zostać w szpitalu i spałbym w pokoju sam..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad POMYSŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 14:41 a jakby zrobić skoki w hali - przynajmniej ten fragment, gdzie wiatr najbardziej mnoże decydować o wynikach skoków. To by było uczciwiej!! Odpowiedz Link Zgłoś