Gość: Koczis IP: *.pnl.philips.com 18.04.01, 12:56 Na kogo stawiacie ? Bayern gra u siebie i ma w zapasie jedną bramke. Zyczę MUjak najlepiej, ale chyba tym razem lepszy będzie Bayern Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Focus Re: Bayern czy MU? IP: *.de.deuba.com 18.04.01, 13:00 Tez tak sadze. Mysle, ze jezeli odpadnie Real to Bayern bedzie mial wielka szanse wygrac cala te szopke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bayern czy MU? IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 13:06 dzis awansuje Bayern i Real-taka mam nadzieje,chociaz MU jest zawsze grozny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chron Re: Bayern czy MU? IP: *.algx-houston.pdq.net 19.04.01, 19:28 hej Ciekawy, wsadz jaja do kawy.. na pochybel Angolom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Bayern czy MU? IP: 62.153.128.* 18.04.01, 13:05 niewiadomo, bayern ma kryzys i boi sie o mistrzostwo niemiec... MU bedzie walczyc o wszystko ( jezeli sie nie myle bedzie brakowala beckhama ).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczis Re: Bayern czy MU? IP: *.pnl.philips.com 18.04.01, 13:07 To jest szopka. Tak naprawdę to lepiej by było jakby każdy kraj miałby prawo wystawić po jednym mistrzu krajowym. Co najwyżej rozstawiałoby się silne kluby, ale te słabsze miałby od kogo sie uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Bayern czy MU? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 15:37 oczywiście, że przejdzie MAN UTD będzie 2:0 a Giggs strzeli conajmniej jedną bramkę (choć nie będzie Beckhama to sobie poradzą zobaczycie) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wooper Re: Bayern czy MU? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 15:53 MANUTD skopie dupy tym chamom z Monachium i tyle pzdr:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Bayern czy MU? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 16:02 no wooper widzę, że mam sprzymierzeńca razem będziemy chronić honor "Czerwonych Diabłów" Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Bayern czy MU? IP: 212.244.177.* 18.04.01, 17:31 Nie lubię ani Niemców,ani Anglików,ale już wole w 1/2 Bayern,przynajmniej podniesie to prestiż bundesligi.A CH.L. i tak wygra Real Madryt. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Bayern czy MU? IP: *.pl 18.04.01, 18:55 Campo, czemu tak sie troszczysz o prestiz Bundesligi? (jesli wolno spytac) Rozumiem ze mamy tam kilku naprawde dobrych kopaczy, ale bez przesady. Niemiecki futbol to walec drogowy - ani piekny, ani szybki, ale skuteczny. Nie cierpie niemieckiej pilki, a w szczegolnosci Bayernu. Jestem za to fanem MU. Co do wyniku to 2:1 dla Angoli. Niemcy beda sie bronic i polegna jak 2 lata temu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
sophers Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) 18.04.01, 20:39 Sądze że zarówno dzisiejszy mecz jak i całą "szopke" wygra ManUTd :) To w tej chwili najlepszy zespół na świecie.. i wcale bym się nie zdziwił gdyby znowu zgarnął wszystko Przestrzegam także przed przedwczesnym skreślaniem Gaalatasaray... po tym co pokazali u siebie, wszystko się może na Santiago Bernabeu zdażyć :)) pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 21:51 taaak Galatasaray nic już nie zdziała a MAN UTD nadal wieżę, bo wiem, że oni potrafią wszystko i są mistrzami końcówek a tak wogóle t co ten polsat wyrabia??? puścili nie ten mecz co trzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 22:33 No i po Manchesterze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 22:44 ha, ha ale smieszne : (((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler do Geezos Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: 63.113.35.* 19.04.01, 00:25 ...mozna nie lubiec stylu gry w danym kraju..to sprawa subjektywna... ...ale nie osmieszaj sie przynajmniej piszac ze pilka nimiecka jest nieskuteczna!!!! Reprezentacja RFN(Niemiec) Mistrzostwa Swiata (po wojnie) 1950 nie uczestniczyla w eleminacjach 1954 Mistrz 1958 4 miejsce 1962 Cwiercfinal 1966 Wicemistrz 1970 3 miejsce 1974 Mistrz 1978 Cwiercfinal 1982 Wicemistrz 1986 Wicemistrz 1990 Mistrz 1994 Cwiercfinal 1998 Cwiercfinal ...tyle w MS:)))))) MIstrz Europy: 1972, 1980, 1986 Wicemistrz: 1976, 1992 mam dodac jeszcze liste klubow niemieckich i ilosci wygranych tytulow w pucharach UEFA:))))) nieskutecznie?:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet do Geezos Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 10:37 Gość portalu: toler napisał(a): > ...mozna nie lubiec stylu gry w danym kraju..to sprawa subjektywna... > nie LUBIĆ stary nie LUBIĆ!!! a Bayernu nienawidzę od dzisiaj chyba jeszcze bardziej niż Realu rok temu :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler do Capuleta Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: 63.113.35.* 19.04.01, 16:04 ...czesc kapulet..... dziekuje za poprawienie mojej polsczyzny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos do Geezos Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 14:00 Ups, chyba sie nie zrozumielismy, przeczytaj prosze uwazniej moj post a zobaczysz,ze napisalem "ani piekny, ani szybki, ALE SKUTECZNY". Czego jak czego ale skutecznosci, niestety, Niemcom nie mozna odmowic. Pozdrawiam wszystkich kibicow Bayernu, ale z przykroscia ich informuje ze Realu nie przejda, zreszta nikt ich nie przeskoczy. Co do MU to po takim blamazu mozna sie spodziewac istotnych transferow, a wtedy DRZYJ CALY SWIECIE :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler do Geezos Re: Bayern czy MU? MU- a jakże! :) IP: 63.113.35.* 19.04.01, 16:17 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > Ups, chyba sie nie zrozumielismy, przeczytaj prosze uwazniej moj post a > zobaczysz,ze napisalem "ani piekny, ani szybki, ALE SKUTECZNY". Czego jak czego > > ale skutecznosci, niestety, Niemcom nie mozna odmowic. Pozdrawiam wszystkich > kibicow Bayernu, ale z przykroscia ich informuje ze Realu nie przejda, zreszta > nikt ich nie przeskoczy. Co do MU to po takim blamazu mozna sie spodziewac > istotnych transferow, a wtedy DRZYJ CALY SWIECIE :)) Pozdrawiam. ...dokladnie nie pzeczytalem , masz racje, przepraszam:)) jezeli chodzi o MU blamazem bylo moze wyzsza porazka, pozatym walczyli zawziecie acz nieskutecznie:)))) do konca! no i blamazem bylo by wyeleminowanie przez jakas slabsza druzyne:))) ...w dniu losowania cwiercfinalow Paolo pytal "czy Manchester znowo skrzywdzi Bayern?" :))))) ty z przykroscia stwierdzasz ze Bayern Realu nie przejdzie... ...wiesz calkiem mozliwe ze sie mylisz...ja wiem ze to beda mecze dwoch top druzyn europejskich...i mysle ze misialbym kompletnie nie znac sie na pilce lub wczoraj sie urodzic by po prostu stwierdzic ze Real napewno wygra:)) totalizatow pilkarski daje szanse dosc pokaznych wygranych....polecam:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos do Tolera IP: *.pl 19.04.01, 19:23 Wiesz, zycze Ci jak najlepszej gry Bayernu. Naprawde. Nie lubie ich, ale to moja, subiektywna ocena. Ja bede za druzynami, ktore beda grac przeciwko Niemcom. Moze masz racje, ze pospieszylem sie z wytypowaniem zwyciezcy LM, ale dle mnie Real jest nr 1 w Europie. Kto wygra, czas pokaze... Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Bayernu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Do Gezoosa. IP: 212.244.177.* 19.04.01, 15:08 Właśnie dlatego że w bundeslidze gra kilkunastu naszych zawodników zależy mi na jej wysokim poziomie.Ja sam nie lubię piłki niemieckiej,ale jeszcze bardziej angielskiej.Kibicuję od zawsze Realowi,a Primiera Division uważam za najlepszą ligę na świecie. P.S. Wyrazy współczucia z powodu odpadnięcia MU. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Do Gezoosa. IP: *.pl 19.04.01, 19:15 Musze sie przyznac, ze angielskia pilka tez nie bardzo mi podchodzi, nie kibicuje zadniej innej druzynie angielskiej procz MU, nie cierpie ich reprezy ani angielskich wrzutek. Dlaczego lubie MU? Naprawde nie wiem. Kibicowalem im na dlugo przed zdobyciem przez nich mistrzostwa CH.L., poczekam jeszcz roczek na drugi taki tytul. Pozdrawiam wszystkich kibicow, ktorzy cenia sobie bardziej dyskusje nad obrzucanie sie blotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Do Gezoosa. IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 23:14 za rok MAN UTD MUSI zdobyć tytuł LM angielska prasa już wypisuje bzdury na temat MAN UTD twierdzą, że sir Alex powinien opuścić zespoł już teraz póki jest jeszcze na szczycie zobaczcie jaką krótką pamięć mają ci wredni dziennikarze tak szybko zapomnieli co Ferguson zrobił dla tej drużyny myślę, że każdy kibic MAN UTD uważa, że Ferguson powinien zostać jak najdłużej jedyne w czym prasa ma rację to to, że manchester potrzebuje "transfuzji" i najlepiej w postaci Davidsa Pzdr P.S. a w LM zwycięstwa rzyczę tylko Leeds, bo jestem pełen podziwu dla ich niesamowitego poświęcenia i serca do gry ci chłopcy mogą zajść naprawdę daleko!!! Odpowiedz Link Zgłoś