Gość: campo IP: 212.244.177.* 25.04.01, 15:30 No i Zdebel zagra od początku.Poprowadzi gre Polaków w meczu ze Szkocją.Ciekawy jestem z jakim skutkiem. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 15:35 ups! dobrze, że w meczu towarzyskim a może się właśnie teraz przebudzi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: 212.244.177.* 25.04.01, 15:55 Czas najwyższy!:))Mecz towarzyski,ale pod kątem Walii.Jak Zdebel spali ten mecz powinien dać sobie spokuj z kadrą. Lepszy byłby już chyba Krzynówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.tele2.pl 25.04.01, 16:23 Co wy chlopaki, zartujecie? Kierownikiem ...szatni? Poprowadzi...w tunelu? Niech Engel powola szybko (zdejmie z trybun) jakiegos miejscowego rozgrywającego!!! np. z Zawiszy (nomen omen) Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligoll Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.se.com.pl 25.04.01, 16:20 a ja tam wierze w niego i zobaczycie że w tym meczu pokaze klase choc najlepszy bylby piotr nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 17:13 nowak to ma ze sto lat niestety ;-), najlepszy byłby mario piekario! pozdrawiam kibiców zawiszy! Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! 25.04.01, 17:19 Najlepszy środkowy to połączenie techniki Piotra Nowaka,kondycji i woli walki Świerszczewskiego,wieku i szybkości Olisadebe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.tele2.pl 25.04.01, 17:28 campo napisał(a): > Najlepszy środkowy to połączenie techniki Piotra Nowaka,kondycji i woli walki > Świerszczewskiego,wieku i szybkości Olisadebe:)))))) Campo, masz na mysli Rycha S? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: ZDEBEL KIEROWNIKIEM ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 17:29 dać by mu jeszcze to coś ze smolarka i deyny , i ideał gotowy, a może jescze trochę farta ale nie wiem od kogo..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re:Fart ! 25.04.01, 17:39 A farta to bym wziął od Marka Leśniaka i całej rep.Polski z meczu z San M. w Łodzi(1-0)!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re:Fart ! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 25.04.01, 18:36 a ja się wcale nie dziwię, że Zdebel gra od początku Engel musi kogoś spróbować, bo nie będzie przecież Świerczewskiego, a myślę, że nie ma nikogo innego w reprezentacji, kto by się do tego lepiej nadawał oczywiście oprócz Rycha S. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś