Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Magdalena Śliwa: Jestem spokojna o awans do Pekinu

IP: 195.47.201.* 21.01.08, 10:06
    Dlaczego w kobiecej reprezentacji Rosji grał facet????;)))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: vapor Re: Magdalena Śliwa: Jestem spokojna o awans do P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:10
        Wlasnie! Przebadac Kulikowego!
      • Gość: Hania Polki Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 19:21
        Hej według mnie Polki grały duzo lepiej a te Rosjanki poprostu miały szczescie a Polkom im zabrakło tylko tego i jak dla mnie to one nadal są najlepszym zaspołem na swicie bo wkoncu naszym zespołem którego powinnysmy kochac. Ja chciałabym chociarz w połowie grac a przyszłoci tak jak Kasia Skowronska Gosia Glinka czy Lena Dziekiewicz one są najlepsze a oprócz tego ze Kasia swietnie gra jest jeszcze sliczna z wyglądu i strasznie zazdrosze tym co mogli porozmawiac z Kasia Gosia Lub Lena albo chociarz wziac autograf mam nadzieje ze kiedys bede miałą okazje pojechac na mecz i zobzczyc nasz ukochany zespół na zywo i poprosic Kasia Gosie i Lene o autograf i zamienic z nimi chocby kilka słow i jeszcze bardzo bym chciała zeby dały mi pare wskazówek jak mam grac zeby grac lepiej wiem ze nigdy im nie dorównam ale chociarz w połowie chciałabym grac takk jak one 3 a Kasia jest moją idolką uwielbiam patrzec jak ona gra Lenka to taka spryciula a Gosia jest po prostu bardzo dobra ale moją najwiekszą idolką jest Kasia. I WIEM ZE W MAJU SIE DOSTANĄ TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka