Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mała sonda!

16.08.03, 13:43
    Kto waszym zdaniem zostanie mistrzem Polski w sezonie 2003/04.
    Ja mam trzech faworytów: Groclin, Wisłę Kraków i Legię Warszawa.
    Wydaje mi się, iż mistrzem Polski zostanie po raz pierwszy w historii Groclin
    Grodzisk Wielkopolski. Wisła Kraków po wypożyczeniu do 1.FC Kaiserslautern
    Kamila Kosowskiego, odejściu Marcina Kuźby do Olympiakosu Pireus
    oraz półrocznym zdyskwalifikowaniu za nisportowe zachowanie Kalu Uche nie
    jest w stanie obronić tytułu Mistrza Polski. Groclin dzięki znakomitej
    polityce transferowej prezesa Zbigniewa Drzymały, który co sezon sukcesywnie
    wzmacniał skład wyróżniającymi się piłkarzami polskiej ekstraklasy, stanie
    się w niedalekiej przyszłości najlepszą drużyną w Polsce. Piotr Rocki, Marcin
    Zając, Sebastian Mila, Radosław Sobolewski (powołany na towarzyskie spotkanie
    z Estonią), Andrzej Niedzielan czy wreszcie Grzegorz Rasiak - te nazwiska
    mówią same za siebie.
    Jakie są Wasze typy???
    Obserwuj wątek
      • fabek1 Re: Mała sonda! 16.08.03, 13:58
        W pełni się zgadzam, mam identyczne typy z Groclinem pewniakiem. Może
        ewentualnie Amica namiesza, wcześniej myślałem że jeszcze Lech będzie coś
        znaczyć.
      • mgrota Re: Mała sonda! 16.08.03, 14:26
        1. Groclin
        2. Wisła
        3. Legia
      • rafiki2000xx GÓRNIK ŁĘCZNA 16.08.03, 14:33

GÓRNIK ŁĘCZNA wygra w sezonie 2003/2004
        • dennis26 Re: GÓRNIK ŁĘCZNA 16.08.03, 20:20
          rafiki2000xx napisał:

>
          > GÓRNIK ŁĘCZNA wygra w sezonie 2003/2004
          moim zdaniem najwieksze szanse ma groclin wisal juz napewno nie zaprezentuje
          tego co w zeszlym sezonie a legii to juz wogole nie biore pod uwage. Ale widze
          ze sa jeszcze ludzie z duzym poczuciem humoru Gornik Leczna to chyba jakies
          nieporozumienie:)))
      • sylwekb2 Re: Mała sonda! 16.08.03, 15:23
        1. Wisła - bo mimo osłabień (wyłącznie Kosowski i Uche) to nadal najlepsza
        polska drużyna, która przezywa tylko chwilowe (mam nadzieje) złamanie formy.
        2. Groclin - nie zachwycałbym się ich "silnym" składem ale jeśli bedą grać
        równo przez cały sezon to wicemistrzostwo to minimum co mogą osiągnąc w tym
        sezonie.
        3. Amica - według mnie czarny koń, który kto wie czy nie sprawi
        niespodzianki....
        • buszty Re: Mała sonda! 16.08.03, 17:16
          1.Goclin, 2.wisla, 3.amica legia 5,6
      • siatkarz4 Re: Mała sonda! 16.08.03, 15:49
        przed sezonem też stawiałem na tą trójke, ale dzis moim jedynym kandydatem jest
        groclin, obecnie ta druzyna przerasta wszystkie pozostałe w naszej lidze i to
        nie chodzi mi tylko o poziom druzyny i, ale takze o organizacje w klubie,
        zarzadzanie pieniedzmi i wszystko inne, każdy klub powinien sie uczyć od
        groclinu, mimo ze nie jestem za groclinem zycze im mistrzostwa i zeby dalej sie
        rozwijał ten klub z takim popedem jak teraz, bo wiem ze bedzie to druzyna na
        którą bedzie sie chciało popatrzec w LIdze Mistzrów!
      • omenek Re: Mała sonda! 16.08.03, 17:19
        1.Wisła kraków
        2.Groclin
        3.Legia
        • fate_one Re: Mała sonda! 16.08.03, 18:45
          A ja bym do tej trójki dodał jeszczse Odrę Wodzisław. Podejrzewam, że dużo
          bramek Ziarkowskiego, pomoże Odrze zagrać w e.pucharach, a sam może zostać
          królem strzelców...

Kto wie..., liczę na nich!
      • wichura Re: Mała sonda! 16.08.03, 19:34
        Przed sezonem typowałem: o mistrzostwo walczą Groclin i Wisła, czarnym koniem
        Garbarnia, a spadek dla Polonii, baraże - Polkowice i Płock.
        Teraz: o mistrzostwo j.w., czarnym koniem Łęczna, spadek Świt, baraże Polonia
        i... może Lech (!).
        Tak czy inaczej zgadzam się z wyrazami uznania dla polityki bossów Groclinu,
        tak powinno się tworzyć kluby (o ile ma się pieniądze), choć zwolnienia "Bobo"
        nie rozumiem do dziś.
      • nixnicky Re: Mała sonda! 16.08.03, 19:53
        Hm... Co do Groclinu entuzjazm jest w pełni uzasadniony, zaś Wisła i Legia są
        cieniem tych zespołów, które grały cudowną piłkę dwa sezony wcześniej. Myślę,
        że obok Dyskobolii do walki o tytuł staną: (mimo osłabień) Wisła i Legia,
        ponieważ mimo słabszej formy, wystarczy to na pogrom w polskiej lidze.
        Początkowo Łęczna i Amica będą łudzić, że też mają szansę.
        • grzesol Re: Mała sonda! 16.08.03, 20:18
          Według mnie Groclin zdobędzie mistrzostwo Polski a co do Legi mam pewne obawy
          czy wogóle znajdzie się w 4 najlepszych zespołów ,a co do jakiegoś czarnego
          konia to ja go narazie nie widzę ale może będzie nim Amica , szkoda mi tylko
          kibiców Lecha ponieważ wydawało by się że mają tam zawodników z którymi można
          walczyć o wyższe rejony w tabeli ale niestety Lech tak jak w ubiegłym sezonie
          będzie walczył o utrzymanie.A co do Wisły Kraków to mimo odejścia Kosy i Kuzby
          to bardzo dobra drużyna , nie oceniajcie tej drużyny zbyt pochopnie ona na
          pewno będzie walczyła o mistrzostwo.Wezcie też pod uwagę kontuzje w tym zespole
          Głowacki(filar obrony) , Cantoro według mnie oprócz Szymkowiaka najlepszy
          pomocnik w Wiśle.Ale użyje tu mojego ulubionego powiedzenia "Poczekamy
          zobaczymy" :)
      • zksilver Re: Mała sonda! 16.08.03, 20:55
        gilgamesz1 napisał:

> Kto waszym zdaniem zostanie mistrzem Polski w sezonie 2003/04.
        > Ja mam trzech faworytów: Groclin, Wisłę Kraków i Legię Warszawa.
        > Wydaje mi się, iż mistrzem Polski zostanie po raz pierwszy w historii
        Groclin
        > Grodzisk Wielkopolski. Wisła Kraków po wypożyczeniu do 1.FC Kaiserslautern
        > Kamila Kosowskiego, odejściu Marcina Kuźby do Olympiakosu Pireus
        > oraz półrocznym zdyskwalifikowaniu za nisportowe zachowanie Kalu Uche nie
        > jest w stanie obronić tytułu Mistrza Polski. Groclin dzięki znakomitej
        > polityce transferowej prezesa Zbigniewa Drzymały, który co sezon sukcesywnie
        > wzmacniał skład wyróżniającymi się piłkarzami polskiej ekstraklasy, stanie
        > się w niedalekiej przyszłości najlepszą drużyną w Polsce. Piotr Rocki,
        Marcin
        > Zając, Sebastian Mila, Radosław Sobolewski (powołany na towarzyskie
        spotkanie
        > z Estonią), Andrzej Niedzielan czy wreszcie Grzegorz Rasiak - te nazwiska
        > mówią same za siebie.
        > Jakie są Wasze typy???

a ja typuje lzs pipidówe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka