szumiq 11.02.08, 10:18 czy zakupione w pakiecie kody można użyć jedynie do zarządzania drużynami założonymi przez kody z tego pakietu czy można kod WL.ZMIANY wykorzystywać także w drużynach darmowych założonych na osobnych kontach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rejmistrz Re: kody hurtowe - pytanie 11.02.08, 11:16 Napewno na wszystkie założone drużyny. Co do tych "pakietów" t jakby mi dobrze szło to nie powiem może na ten za "piątke" się skusze (wyzyskiwacze) Odpowiedz Link Zgłoś
swidur Re: kody hurtowe - pytanie 11.02.08, 20:39 Ja się obawiam, że pakiet dotyczy tylko drużyn założonych na jednym loginie Odpowiedz Link Zgłoś
nociu Re: kody hurtowe - pytanie 16.02.08, 08:31 pytanie dobre wątpliwości u graczy występują szybki kurs kodowy Kowala tej kwestii chyba nie wyjaśnia odpowiedzi oficjalnej brak kupie ten najwyższy pakiet ale pod warunkiem, że kody wejdą pod inne loginy niż ten na który przyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
szumiq Re: kody hurtowe - pytanie 16.02.08, 14:30 Panie Kowall, to jest naprawdę istotne pytanie!!! ja również chętnie kupię najwyższy pakiet, ale pod warunkiem, że kody będą działać na różnych kontach!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darczek1 Re: kody hurtowe - pytanie 16.02.08, 18:51 to bardzo wazna kwestia...czekamy na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
przemek555 kowall odpowiedz 17.02.08, 00:38 Również ja(i pewnie nie tylko ja)bym chciał poznać odpowiedz na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
trotwood001 Re: kowall odpowiedz 18.02.08, 11:25 Czy doczekamy się odpowiedzi? To jest niesłychanie istotna kwestia! Odpowiedz Link Zgłoś
marloon5 Re: kowall odpowiedz 18.02.08, 13:12 Tak konczy sie regulamin platnosci WL: "UWAGA! Zakupione kody dotyczą tylko tego loginu, z którego dokonano płatności przelewem lub kartą." Odpowiedz Link Zgłoś
memor żal:/ 18.02.08, 14:51 Typowe zagranie tekatyczne;)Nociu,a jak skończyłeś w tamtej edycji?Oddali ci tamte punkty zaległe? Liga Browarów kod:101611903 oficjalna strona: www.liga-browarow.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: kowall odpowiedz 18.02.08, 15:10 "UWAGA! Zakupione kody dotyczą tylko tego loginu, z którego dokonano płatności przelewem lub kartą." Odpowiedz Link Zgłoś
nociu Re: kowall odpowiedz 18.02.08, 19:28 no to właśnie straciliście moje 50 poroniona koncepcja, nie kupuję ale dzieki za odpowiedź no chyba że jest jeszcze szansa aby to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś