Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 16:02
    Widzieliście to ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: dude Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 16:06
        super!
        ps .CzĘSTOCHOWA RULEZ :MUREK,GOLAS,ZYGADLO,GRUSZKA,STELMACH
        • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:14
          Gość portalu: dude napisał(a):
          > ps .CzĘSTOCHOWA RULEZ :MUREK,GOLAS,ZYGADLO,GRUSZKA,STELMACH
          Ja dorzucilbym jeszcze cudowny obraz Matki Jasnogorskiej, bo to, co sie dzisiaj
          stalo, to jest rzecz niepojeta.
      • Gość: LEON Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.tk.krakow.pl 16.06.01, 16:07
        Gratulacje dla calego zespolu!!!Po za pierwszym setem bardzo dobra gra
        polskiego zespolu.Szczegulnie podobal mi sie Golas.
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 22:56
          Gość portalu: LEON napisał(a):

> Gratulacje dla calego zespolu!!!Po za pierwszym setem bardzo dobra gra
          > polskiego zespolu.Szczegulnie podobal mi sie Golas.
          szczegÓlnie
          z wyglądu czy gra

• Gość: Yarek Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 203.134.119.* 16.06.01, 16:16
        To wspaniala wiadomosc. Jakze sie ciesze. Jak oni to zrobili. Moze to kiedys
        zobacze na video.
        Pozdrowiam sympatykow polskiej siatkowki.
        • Gość: M Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 16:19
          co prawda pierwszy set byl prawdziwa porazka (do 11...), ale pozniej sprawdzili
          sie wszyscy !
          • Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.zigzag.pl 16.06.01, 16:24
            BOMBAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!
            ale myślę,że byłyby kłopoty,gdyby na boisko wszedł Savieliew i reszta żelaznej
            załogi.Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my
            nie możemy mieć "straszaka"Nowaka?
            • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:13
              Gość portalu: Dlelka napisał(a):
              > Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my
              > > nie możemy mieć "straszaka"Nowaka?
              Z tego prostego powodu, ze Kazakhov, to nie jest straszak, tylko naprawde dobrze
              przygotowany (zwlaszcza gimnastycznie) siatkarz. Co do gibkosci i zwinnosci
              Nowaka mam jednak same zastrzezenia.
            • Gość: Anka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.chello.pl 16.06.01, 17:14

> BOMBAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!
              > ale myślę,że byłyby kłopoty,gdyby na boisko wszedł Savieliew i reszta żelaznej
              > załogi.Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my
              >
              > nie możemy mieć "straszaka"Nowaka?

Co do Nowaka, to już w zeszłej LŚ pokazał, że woli bardziej wysilać się we
              Włoszech, niż w naszej reprezentacji (woli włoską forsę, ale musi grać tam będąc
              sprawnym). Wykazywał jakieś nadzwyczajne lenistwo.
              Co do gry naszych dzisiaj, to wiadomo. Rosjanie po pierwszym secie zmienili skład
              i odpuścili sobie zabójczą zagrywkę.

pzdr. Anka

• Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:18
                Gość portalu: Anka napisał(a):
                > Co do gry naszych dzisiaj, to wiadomo. Rosjanie po pierwszym secie zmienili skł
                > ad i odpuścili sobie zabójczą zagrywkę.
                Droga Aniu, czy Ty aby ogladalas ten sam mecz, co i ja? Odpuscili zagrywke? Moze
                w koncowce piatego seta, kiedy nie mieli juz sil, ale we wszystkich
                wczesniejszych wydaje mi sie, ze to oni sprzedali nam wiecej asow serwisowych
                (wydaje mi sie, bo nie widzialem oficjalnych statystyk)
                Pozdrawiam,
                S.
        • Gość: albatros Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:08
          bez przesady to nic wielkiego wygrac z rosją, która ma wszystko w dupie gra
          rezerwami i doskonale wie , ze nasi to cieple kluchy.

dostaniemy w finalach kube brazylie czy co tam jeszcze i wyjdzie szydlo z worka.
          • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:05
            Gość portalu: albatros napisał(a):

> bez przesady to nic wielkiego wygrac z rosją, która ma wszystko w dupie gra
            > rezerwami i doskonale wie , ze nasi to cieple kluchy.
            >
            > dostaniemy w finalach kube brazylie czy co tam jeszcze i wyjdzie szydlo z worka
            > .

przypomnę tylko, że w zeszłym roku wygrali z Brazylią (w składzie podstawowym)
      • Gość: Greg26 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.01, 16:29
        Niespodziewałem sie tego po wczorajszym błyskawicznym laniu. Widać że nasi
        zawodnicy muszą poczuć, że "są w meczu".Troche pomogło to, że Savlejev i
        Jakovlev byli na ławce.Ale to i tak duży sukces, co dobrze rokuje na finał w
        Katowicach.
        pozdrowienia
        • Gość: jarre Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 193.0.74.* 16.06.01, 17:41
          no to papa grecja chyba was juz nie zobaczymyw katowicach, pozatym ze mamy
          farta to nic nowego (z takim fartem moglbym wygrac w lotto 100 mln zlotych)
          ale w finale juz go nie bedzie i zajmiemy 2 od konca miejsce
          to tyle
          papapa
      • Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 17:36
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Widzieliście to ...

K..., nie widziałem, ale się wkurzyłem (dltego, że nie widziałem czywiście).
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:10
          Gość portalu: Valdor napisał(a):

> Gość portalu: Marta napisał(a):
          >
          > > Widzieliście to ...
          >
          > K..., nie widziałem, ale się wkurzyłem (dltego, że nie widziałem czywiście).

ja też
      • Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 17:39
        W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na
        drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak
        Grecy mogli ograć Rosjan?
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:11
          Gość portalu: Valdor napisał(a):

> W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na
          > drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak
          > Grecy mogli ograć Rosjan?

a my???
          • Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:53
            Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> Gość portalu: Valdor napisał(a):
            >
            > > W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na
            > > drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm....,
            > jak
            > > Grecy mogli ograć Rosjan?
            >
            > a my???
            No dobra, ale oni ograli ich w dość dziecinny sposób (3 wygrane, 1 porażka).
      • Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 213.77.208.* 16.06.01, 17:39
        W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na
        drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak
        Grecy mogli ograć Rosjan?
      • Gość: ja:-) Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.06.01, 19:30
        Pierwszy set był jakby jeszcze wczorajszy, ale reszta
        to nie tylko fart, to poprostu Polacy... Z tym, że bez
        Sebusia
        • Gość: rudy Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 212.244.27.* 16.06.01, 19:57
          NIESTETY TO BYŁ FART
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:12
          Gość portalu: ja:-) napisał(a):

> Pierwszy set był jakby jeszcze wczorajszy, ale reszta
          > to nie tylko fart, to poprostu Polacy... Z tym, że bez
          > Sebusia

fakt
      • Gość: odys Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.06.01, 20:31
        W koncu po tylu przegranych meczach-bodaj 10-udalo nam sie pokonac Rosjan!!!
        Cieszmy sie z tego bo to bylo wprost nieprawdopodobne-po pierwszym secie
        calkowicie zwatpilem w naszych-to byla zenada do kwadratu,nie moglem na to
        patrzec bez kitu.
        Na szczescie w nastepnych setach nasi przeciwnicy odpuscili troche i pozwolili
        nam powalczyc
        Wygralismy po zacietym meczu ale fakt jest faktem ze Gdyby Rosjanie zagrali na
        pelnych obrotach to bysmy poniesli sromotna porazke jak w piatkowym meczu:(
        W piatek Rosjanie grajac z nozem na gardle pokazali ze sa zespolem o klase
        lepszym od naszych....
        Badzmy jednak dobrej mysli w turnieju finalowym w Katowicach-obysmy wygrali
        jeden mecz;)
      • Gość: sade Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:33
        ja bym okreslila to jednym slowem:CUD
        • Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!!CUD IP: *.zigzag.pl 16.06.01, 21:40
          Owszem,cud.Jak wiadomo domeną naszej drużyny są
          problemy,a raczej stwarzanie ich sobie,ale
          zobaczcie,jak oni się z nich dziarsko wygrzebują!
          • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!!CUD IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:15

> Owszem,cud.Jak wiadomo domeną naszej drużyny są
            > problemy,a raczej stwarzanie ich sobie,ale
            > zobaczcie,jak oni się z nich dziarsko wygrzebują!

to mają wszyscy polscy sportowcy
      • Gość: turkuć Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 21:48
        Miło znowu spotkać was na forum. Nie widziałem pierwszego seta, ale komentaże
        które,usłyszałem po nim po raz kolejny udowodniły, że siatkarzy mamy jakich
        mamy i powinniśmy się cieszyć,że są tacy dobrzy w tym po......nym kraju, jednak
        najwięcej mamy fachowców od siatkówki ze Zdzisiem Ambroziakiem i H.Waganerem
        na czele.Po tym co usłyszałem po zakończeniu pierwszego seta powinienem wrócić
        do swoich zajęć i nie tracic czasu na dalsze oglądanie transmisji, jestem
        jednak niepoprawnym kibicem tej reprezentacji i w nich wierzę. Jeśli ktoś był
        na meczu LŚ choć raz w Spodku lub w Łodzi to mnie rozumie. Pozdrawiam
        wszystkich a szczególnie siatkarzy, do zobaczenia w Katowicach.

ps. może ktoś ma możliwość spowodować aby transmisje z finału były bez
        komentarzu naszych " fachowców", mnie wystarczą odgłosy z hali.
        • Gość: Oak Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:54
          spoko, spoko, fajnie było, wygraliśmy,.... ale to nie my przeszlismy cudowną
          metamorfozę, tylko przeciwnik odpuscił. Wynik poszedł w świat, i tyle cieszmy
          sie, ale w Katowicach prawdopodobnie czas cudów się skończy. Rosjan stać na to
          by zmieniac sobie skład, gdy grają na luzaka, nas niestety nie.
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:18
          Gość portalu: turkuć napisał(a):

> Miło znowu spotkać was na forum. Nie widziałem pierwszego seta, ale komentaże
          > które,usłyszałem po nim po raz kolejny udowodniły, że siatkarzy mamy jakich
          > mamy i powinniśmy się cieszyć,że są tacy dobrzy w tym po......nym kraju, jednak
          >
          > najwięcej mamy fachowców od siatkówki ze Zdzisiem Ambroziakiem i H.Waganerem
          > na czele.Po tym co usłyszałem po zakończeniu pierwszego seta powinienem wrócić
          > do swoich zajęć i nie tracic czasu na dalsze oglądanie transmisji, jestem
          > jednak niepoprawnym kibicem tej reprezentacji i w nich wierzę. Jeśli ktoś był
          > na meczu LŚ choć raz w Spodku lub w Łodzi to mnie rozumie. Pozdrawiam
          > wszystkich a szczególnie siatkarzy, do zobaczenia w Katowicach.
          >
          > ps. może ktoś ma możliwość spowodować aby transmisje z finału były bez
          > komentarzu naszych " fachowców", mnie wystarczą odgłosy z hali.

ja niestety nie
          a Ambroziak pisze bardzo ciekawe felietony i lepiej żeby się tym zajął bo
          strasznie drętwo komentuje (ale mądrze gada)
          • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:14
            No i wez dyskutuj tu z kobieta: zawsze bedzie jej sie bardziej podobal
            komentarz gadajacego glupoty nazelowanego przystojniaka niz moze nie
            najatrakcyjniejszego, ale przynajmniej znajacego sie na rzeczy fachowca. Czy
            zwrociliscie uwage jak Wagner gasil tego pipka Kurzajewskiego? Co zas do
            Ambroziaka, to gosc rowniez zna sie na rzeczy, a ze nie jeczy i nie wydziera
            sie ciagle do mikrofonu, to tylko jego plus.
      • Gość: Armando Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.06.01, 22:00
        ten mecz byl ustawiony
        • Gość: OBURZONY Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 22:12
          CZLOWIEKU! TO NIE POLSKA LIGA! NAJPIERW ROSJA PODKLADALA SIE GRECJI A TERAZ
          POLSCE ZEBY ... WYKOPAC GRECJE?
          PRZYPOMINAM ZE POLSKA I TAK BYLABY W FINALE!!!

POLSKA BIALO CZERWONI!!!
          POLSKA BIALO CZERWONI!!!
          POLSKA BIALO CZERWONI!!!
        • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:32
          Gość portalu: Armando napisał(a):

> ten mecz byl ustawiony
          Niestety, z calkowicie pewnego zrodla wiem, ze to prawda. Biesiada jeszcze przed
          meczem probowal znalezc jakies dojscie do sedziego, ale mu sie nie udawalo. W
          koncu zadzwonil do Dziurowicza, ten pogadal z Listkiewiczem, a Lisciu z Bonkiem,
          i wspolnymi silami zaczeli krecic na komorke Kondry. Dzodzwonili sie jednak
          dopiero po pierwszym secie, bo pod Petersburgiem byla jakas awaria swiatlowodu.
          Widzicie wiec sami, skad ten nagly spadek formy Rosjan.
      • Gość: mar Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 195.94.206.* 16.06.01, 22:10
        Moim zdaniem mecz nie był ustawiony podobnie jak Rosja - Grecja tez te mecze
        Grecy wygrali zasłuzenie
        A co dzieje się z Swiderskim, Nowakiem, Dacewiczem czy ci gracze jeszcze graja
        w siatkę??????????
        • Gość: Oak Re: JAKIE USTAWIENIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:01
          ... ludzie opamietajcie się, tu nie chodzi,o żadne ustwienie. Poprostu mając
          luksusuwą sytuacje Rosjanie olali wynik, a skupili sie na sprawdzeniu dublerów.
          I nie chodziło tu o żadną Naszą, czy Grecką korzysć, a tylko o poważniejszy
          sprawdzian drugiego garnituru.

Czy to aż tak nie logiczne ????
          • Gość: Miki Re: JAKIE USTAWIENIE IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:19
            Nielogiczne, bo mimo wszystko sa to profesjonalisci, dla ktorych dobre
            zaprezentowanie sie w LS jest czesto jedyna okazja wyrwania sie z Matuszki
            Rosji. Przyznasz, ze po takiej przegranej szanse zawodnikow zmianowych na
            zaistnienie w pierwszej szostce baaaardzo spadly (jak dla mnie pewniakiem do
            wylotu z kadry jest ich wczorajszy libero Pawel Abramov).
          • Gość: Marta Re: JAKIE USTAWIENIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 13:15
            wreszcie ktos pisze rozsadnie !!!
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:23
          Gość portalu: mar napisał(a):

> Moim zdaniem mecz nie był ustawiony podobnie jak Rosja - Grecja tez te mecze
          > Grecy wygrali zasłuzenie
          > A co dzieje się z Swiderskim, Nowakiem, Dacewiczem czy ci gracze jeszcze graja
          > w siatkę??????????

o Dacewiczu wieki nie słyszałam, Nowak podobno się obija, a Świderski leczy (miał
          operację)
      • Gość: zbyszko mecz był ustawiony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:13
        no jasne że był przekręt.. przeciez to ewidentne

zresztą jest "spółdzielnia" w lidze ś...

bo czemu niby Polacy mieli grać w finale bez względu na wynik??? toż to
        ustawianie meczów przy zielonym stoliku.. dla mnie to nie po sportowemu

albo układ zespołów w gupach w jednej były nawet cztery zespoły 10 razy lepsze
        od naszego... a u nas??? tylko rosjanie a reszta -kiepasy ;)
        • Gość: gemini Re: mecz był ustawiony IP: *.v1.pl 17.06.01, 00:19
          Zbyszko-będą grać niezależnie od wyniku ponieważ są gospodarzami turnieju
          finałowego.Co do meczu to uważam że wygraliśmy poniważ rosjanie sprawdzali
          rezerwy i nie wystawili najsilniejszego składu-i tak mieli pierwsze miejsce w
          grupie.Jestem mile zaskoczony postawą Stancelewskiego wreszcie pokazał że umie
          serwować i kilka razy zatrzymał rosjan na pojedynczym bloku.
      • Gość: kibic_1 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 128.163.239.* 17.06.01, 05:34
        Ale sie ludziska podniecaja, ze wygralismy. Niestety wcale ta wygrana nie
        swiadczy o naszej sile. Po prostu Rosjanie zagrali w eksperymentalnym
        ustawieniu i tyle. Jakby chcieli znowu by nam wlozyli 3:0, ale oni woleli sobie
        przeprowadzic cwiczenia...
        Jedyne co cieszy to to, ze dzieki temu zwyciestwu zajelismy drugie miejsce w
        grupie, bo Wenezuela zupelnie niespodziewanie dolozyla zarozumialym Grekom 2 x
        3:2 (w piatym secie ostatniego meczu 20:18!), wiec awansowalismy dzieki naszym
        zwyciestwom, a nie regulaminowi.

Pzdr.
        • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:23
          Mowisz 'eksperymentalne ustawienie' tak, jakby goscie pierwszy raz sie
          zobaczyli dopiero na boisku. Przeciez oni takie eksperymentalne ustawienia
          ciagle sprawdzaja na treningach, wiec nie mozna powiedziec, ze przez to
          zupelnie zapomnieli, jak sie odbija pilke. Oni po prostu chyba nas zlekcewazyli
          po pierwszym secie, a pozniej to juz samo poszlo.
      • Gość: Yarek Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.ade0109.ade.iprimus.net.au 17.06.01, 10:04
        Dlaczego jest tak duzo pesymizmu i podejrzliwosci o ustawianiu meczow? Z wielu
        komentarzy wynika, ze mamy tu samych specjalistow od analizowania gry w
        siatkowke.
        Moim zdaniem, osoby wypowiadajace sie z jakakolwiek pewnoscia o tym co sie
        stalo (prawdy i tak sie nie dowiemy),nigdy naprawde nie graly w prawdziwa
        siatkowke (moze na trzepaku). Wbijcie sobie wreszcie to do glowy, ze w
        siatkowce wszystko jest mozliwe. Zaden szanujacy sie trener nie odda meczu,
        nawet jesli gra sie o "czapke gruszek" lub o "peanuts". Ta przegrana Rosji moze
        tylko spowodowac wiare i wieksza pewnosc siebie Polakow, a to moze kosztowac
        Rosjan bardzo wiele w przyszlosci.
        "Gora nasi, w bialych helmach", jak to sie kiedys mowilo. Brawo Bialo -
        Czerwoni.
        • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:24
          HOWGH!!!
          • Gość: Marta Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 11:56
            Czytam te komentarze i trace wiare !
            Chyba się za dużo naczytaliscie o piłce nożnej !!!!
            Rosjanie od dawna mówili, że jak wygrają w piątek, to w sobote dadzą
            pograć "mlodym". Nasi wyciagneli wnioski po kompromitującej piątkowej porażce i
            wzięli się do roboty, tak więc powinniśmy sie cieszyć,że po x latach udało się
            nam wygrać z Rosją (nawet jeżeli grali w "eksperymentalnym" ustawieniu).
            Siatkowka to nie piłka nozna! i wydaje mi się, że te komentarze o sprzedanych
            meczach są po prostu przykre.
            Pozdrawiam prawdziwych sympatyków siatkówki (szczeg. Yarka, który mądrze pisze)
            • Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 12:16
              Nie mogłobyć, żadnego ustawienia, ponieważ to
              oznaczałoby, że Grecy też w nim brali udział i to
              przeciwko sobie (sic!). Wystarczyłoby przecież, żeby
              ograli Wenezuelczyków u siebie i zwycięstwo z Rosją
              nic by nam nie dało.
            • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 18:30
              roga Marto, wiara w zespol to piekan sprawa, ale chyba
              pomieszaly Ci sie watki i swoje uwagi powinnas
              podczepic w innym miejscu (tak jak jest teraz, nie za
              bardzo wiadomo o co chodzi).
              • Gość: Marta Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:34
                Gość portalu: Miki napisał(a):

> roga Marto, wiara w zespol to piekan sprawa, ale chyba
                > pomieszaly Ci sie watki i swoje uwagi powinnas
                > podczepic w innym miejscu (tak jak jest teraz, nie za
                > bardzo wiadomo o co chodzi).

Wybacz Miki, może użyłam zbyt dużego skrótu myślowego. Miałam na myśli wiarę nie
                w zespół, tylko fanów siatkówki - spekulacje na temat sprzedawania meczów wydają
                mi się (mam na dzieję, że nie tylko mi), po prostu żałosne i wzięte żywcem ze
                stadionów piłkarskich.
                pozdrawiam
                • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 19:40
                  Ci, co gadaja o sprzedawaniu meczow w siatkowce to goscie zepsuci pilka nozna.
                  Nie warto z nimi gadac o czymkolwiek.
                  Pozdrawiam.
        • Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 14:09
          jak już mówiłam wczoraj to nasi wygrali w zeszłym roku z Brazylią i Holandią (i
          to grającymi w podstawowym składzie)
          • Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.zigzag.pl 17.06.01, 17:02
            Rany!Jak wy to roztrząsacie!Wygrali?-wygrali i to po bardzo zaciętej grze. A
            czy powinniśmy być dumni?-oczywiście,bo to nie podwórkowa reprezentacja,ale
            wicemistrzowie olimpijscy!(a o żadnych "ustawieniach" w ogóle nie powinno być
            mowy,bo na tym poziomie nikt by własnego łba nie podkładał)
            • Gość: misza Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.elite.com.pl 18.06.01, 11:42
              To czy Rosja grała I czy dziesiątym składem to ich problem, a nie nasz. Dla
              mnie bardziej zastanawiające jest to, jak to jest możliwe, że w sobotę nasi
              grali jakby ktoś zebrał ich godzinę wcześniej z ulicy i kazał grać w siatkówkę
              (przy całym uznaniu dla klasy Rosjan, to nasi zagrali katastrofalnie w każdym
              elemencie gry), natomiast dzień później, pomijając wszystko inne, rozgrywają
              zupełnie dobry mecz, zwłaszcza w drugim secie. To zadziwiające. A inna sprawa
              to zwycięstwa Greków (bardzo przeciętnych, żeby nie powiedzieć słabych). To
              zastanawiające, ale może na tym polega piękno tego sportu??
      • Gość: TOMEKB Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 217.97.51.* 18.06.01, 13:22
        DACEWICZ MIAŁ NIEMAL CAŁY SEZON KONTUZJĘ, WRACA DO FORMY. NOWAK MIAŁ SŁABSZY
        SEZON WE WŁOSZECH. IBECNIE TRENUJE GOSCINNIE W CZĘSTOCHOWIE. MOŻE TU WRÓCI? NIE
        WIADMO. ŚWIDERSKI DOCHODZI DO SIEBIE PO OPERACJI KOLANA JKĄ PRZESZEDŁ PO
        ZAKOŃCZENIU LIGI.
        AREK GOLAŚ POKAZAŁ KTO JEST FARAONEM A KTO CIĄGNIE BLOCZKI.L WYRZUCIC PRUSA Z
        REPREZENTACJI,. JEST ŻENUJĄCY
        • Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 18.06.01, 14:38
          Gość portalu: TOMEKB napisał(a):
          > WYRZUCIC PRUSA Z REPREZENTACJI. JEST ŻENUJĄCY
          Wylaczyc CapsLock i nie krzyczec. Co zas do Twoich opinii, sa one dla mnie co
          najmniej kontrowersyjne.
          • Gość: Dlelka Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: *.zigzag.pl 18.06.01, 15:34
            Z całym szacunkiem,ale Marcin Prus to jeden z niewielu graczy w naszej
            reprezentacji,który gra z pomysłem i używając niezawodnego narzędzia,jakim jest
            rozum.A poza tym zauważcie,że Stelmach dopiero od niedawna wystawia piłki na
            środek, więc on nie miał za wiele okazji pokazać,co potrafi.I jeszcze jedno-
            kto oprócz niego i Stancelewskiego tak serwuje,hę?
            • Gość: Agniesia nie jest genialny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:19
              Droga Dlelko! Zauważ że Marcin Prus kwasi wiele piłek, poprostu- nie umie
              walnąć z całej siły. Cały czas próbuje jakąś kiwkę, lub COŚ w tym stylu a
              przeciwnicy dostają piłkę za darmo. Uważam że można dać szansę lepszym. Proszę
              aby ktoś, kto podziela moje zdanie wysłał mi e-maila; aguska_23_9@wp.pl.

AGNIESZKA
              P.S. Uważam że najlepsi to; Bąkiewicz, Gołaś i Murek
              • Gość: Kabo Re: nie jest genialny IP: 217.153.88.* 19.06.01, 09:54
                Gość portalu: Agniesia napisał(a):

> Droga Dlelko! Zauważ że Marcin Prus kwasi wiele piłek, poprostu- nie umie
                > walnąć z całej siły. Cały czas próbuje jakąś kiwkę, lub COŚ w tym stylu a
                > przeciwnicy dostają piłkę za darmo. Uważam że można dać szansę lepszym. Proszę
                > aby ktoś, kto podziela moje zdanie wysłał mi e-maila; aguska_23_9@wp.pl.
                >
                > AGNIESZKA
                > P.S. Uważam że najlepsi to; Bąkiewicz, Gołaś i Murek

Ciekawe tylko jak ma walnac z calej sily jezeli Stelmach prawie wcale nie gra
                srodkiem, albo wystawa na srodek jest kiepska, albo pilka nie ma szans przebic
                sie przez blok(to odnośnie kiwek)? Nasi srodkowi graja na swiatowym poziomie (tak
                samo jak atakujacy Papke i Murek) ale za malo pilek jest na nich rozgrywane.
                Papke RULEZZZZ.
                Murek zgoda a co do Golasia i Bakiewicza to ich czas dopiero nadchodzi.

pozdr. Kabo
            • Gość: Miki Re: Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: 158.75.5.* 19.06.01, 08:51
              Musielak, a w ostatnim meczu z Rosja takze Gruszka.
            • Gość: kurtynka Re: Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.06.01, 09:12
              Wydaje mi się, że na temat naszej wygranej z Rosją wszystko co mądre i ciekawe
              zostało już powiedziane. Dlatego właśnie niektórzy wymyślają coraz to bardziej
              absurdalne opinie(np. text o żenującym zachowaniu Prusa). Robią to po to aby
              zaistnieć na tym forum i zostawić po sobie ślad.
              Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka