Gość: Marta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 16:02 Widzieliście to ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dude Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 16:06 super! ps .CzĘSTOCHOWA RULEZ :MUREK,GOLAS,ZYGADLO,GRUSZKA,STELMACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:14 Gość portalu: dude napisał(a): > ps .CzĘSTOCHOWA RULEZ :MUREK,GOLAS,ZYGADLO,GRUSZKA,STELMACH Ja dorzucilbym jeszcze cudowny obraz Matki Jasnogorskiej, bo to, co sie dzisiaj stalo, to jest rzecz niepojeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.tk.krakow.pl 16.06.01, 16:07 Gratulacje dla calego zespolu!!!Po za pierwszym setem bardzo dobra gra polskiego zespolu.Szczegulnie podobal mi sie Golas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 22:56 Gość portalu: LEON napisał(a): > Gratulacje dla calego zespolu!!!Po za pierwszym setem bardzo dobra gra > polskiego zespolu.Szczegulnie podobal mi sie Golas. szczegÓlnie z wyglądu czy gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 203.134.119.* 16.06.01, 16:16 To wspaniala wiadomosc. Jakze sie ciesze. Jak oni to zrobili. Moze to kiedys zobacze na video. Pozdrowiam sympatykow polskiej siatkowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 16:19 co prawda pierwszy set byl prawdziwa porazka (do 11...), ale pozniej sprawdzili sie wszyscy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.zigzag.pl 16.06.01, 16:24 BOMBAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!! ale myślę,że byłyby kłopoty,gdyby na boisko wszedł Savieliew i reszta żelaznej załogi.Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my nie możemy mieć "straszaka"Nowaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:13 Gość portalu: Dlelka napisał(a): > Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my > > nie możemy mieć "straszaka"Nowaka? Z tego prostego powodu, ze Kazakhov, to nie jest straszak, tylko naprawde dobrze przygotowany (zwlaszcza gimnastycznie) siatkarz. Co do gibkosci i zwinnosci Nowaka mam jednak same zastrzezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.chello.pl 16.06.01, 17:14 Gość portalu: Dlelka napisał(a): > BOMBAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!! > ale myślę,że byłyby kłopoty,gdyby na boisko wszedł Savieliew i reszta żelaznej > załogi.Jeszcze jedno:skoro Rosjanie mają "straszaka"-217Kazakova,to dlaczego my > > nie możemy mieć "straszaka"Nowaka? Co do Nowaka, to już w zeszłej LŚ pokazał, że woli bardziej wysilać się we Włoszech, niż w naszej reprezentacji (woli włoską forsę, ale musi grać tam będąc sprawnym). Wykazywał jakieś nadzwyczajne lenistwo. Co do gry naszych dzisiaj, to wiadomo. Rosjanie po pierwszym secie zmienili skład i odpuścili sobie zabójczą zagrywkę. pzdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 16.06.01, 17:18 Gość portalu: Anka napisał(a): > Co do gry naszych dzisiaj, to wiadomo. Rosjanie po pierwszym secie zmienili skł > ad i odpuścili sobie zabójczą zagrywkę. Droga Aniu, czy Ty aby ogladalas ten sam mecz, co i ja? Odpuscili zagrywke? Moze w koncowce piatego seta, kiedy nie mieli juz sil, ale we wszystkich wczesniejszych wydaje mi sie, ze to oni sprzedali nam wiecej asow serwisowych (wydaje mi sie, bo nie widzialem oficjalnych statystyk) Pozdrawiam, S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:08 bez przesady to nic wielkiego wygrac z rosją, która ma wszystko w dupie gra rezerwami i doskonale wie , ze nasi to cieple kluchy. dostaniemy w finalach kube brazylie czy co tam jeszcze i wyjdzie szydlo z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:05 Gość portalu: albatros napisał(a): > bez przesady to nic wielkiego wygrac z rosją, która ma wszystko w dupie gra > rezerwami i doskonale wie , ze nasi to cieple kluchy. > > dostaniemy w finalach kube brazylie czy co tam jeszcze i wyjdzie szydlo z worka > . przypomnę tylko, że w zeszłym roku wygrali z Brazylią (w składzie podstawowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg26 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.01, 16:29 Niespodziewałem sie tego po wczorajszym błyskawicznym laniu. Widać że nasi zawodnicy muszą poczuć, że "są w meczu".Troche pomogło to, że Savlejev i Jakovlev byli na ławce.Ale to i tak duży sukces, co dobrze rokuje na finał w Katowicach. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarre Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 193.0.74.* 16.06.01, 17:41 no to papa grecja chyba was juz nie zobaczymyw katowicach, pozatym ze mamy farta to nic nowego (z takim fartem moglbym wygrac w lotto 100 mln zlotych) ale w finale juz go nie bedzie i zajmiemy 2 od konca miejsce to tyle papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 17:36 Gość portalu: Marta napisał(a): > Widzieliście to ... K..., nie widziałem, ale się wkurzyłem (dltego, że nie widziałem czywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:10 Gość portalu: Valdor napisał(a): > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Widzieliście to ... > > K..., nie widziałem, ale się wkurzyłem (dltego, że nie widziałem czywiście). ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 17:39 W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak Grecy mogli ograć Rosjan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:11 Gość portalu: Valdor napisał(a): > W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na > drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak > Grecy mogli ograć Rosjan? a my??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:53 Gość portalu: anka9009 napisał(a): > Gość portalu: Valdor napisał(a): > > > W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na > > drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., > jak > > Grecy mogli ograć Rosjan? > > a my??? No dobra, ale oni ograli ich w dość dziecinny sposób (3 wygrane, 1 porażka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 213.77.208.* 16.06.01, 17:39 W związku z takimi rezultatami w grupie to zdaje się, że Polska będzie na drugim miejscu w grupie (wcześniej Wenezuelczycy ograli Greków). Hmmm...., jak Grecy mogli ograć Rosjan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:-) Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.06.01, 19:30 Pierwszy set był jakby jeszcze wczorajszy, ale reszta to nie tylko fart, to poprostu Polacy... Z tym, że bez Sebusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 212.244.27.* 16.06.01, 19:57 NIESTETY TO BYŁ FART Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:12 Gość portalu: ja:-) napisał(a): > Pierwszy set był jakby jeszcze wczorajszy, ale reszta > to nie tylko fart, to poprostu Polacy... Z tym, że bez > Sebusia fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.06.01, 20:31 W koncu po tylu przegranych meczach-bodaj 10-udalo nam sie pokonac Rosjan!!! Cieszmy sie z tego bo to bylo wprost nieprawdopodobne-po pierwszym secie calkowicie zwatpilem w naszych-to byla zenada do kwadratu,nie moglem na to patrzec bez kitu. Na szczescie w nastepnych setach nasi przeciwnicy odpuscili troche i pozwolili nam powalczyc Wygralismy po zacietym meczu ale fakt jest faktem ze Gdyby Rosjanie zagrali na pelnych obrotach to bysmy poniesli sromotna porazke jak w piatkowym meczu:( W piatek Rosjanie grajac z nozem na gardle pokazali ze sa zespolem o klase lepszym od naszych.... Badzmy jednak dobrej mysli w turnieju finalowym w Katowicach-obysmy wygrali jeden mecz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sade Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:33 ja bym okreslila to jednym slowem:CUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!!CUD IP: *.zigzag.pl 16.06.01, 21:40 Owszem,cud.Jak wiadomo domeną naszej drużyny są problemy,a raczej stwarzanie ich sobie,ale zobaczcie,jak oni się z nich dziarsko wygrzebują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!!CUD IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:15 Gość portalu: Dlelka napisał(a): > Owszem,cud.Jak wiadomo domeną naszej drużyny są > problemy,a raczej stwarzanie ich sobie,ale > zobaczcie,jak oni się z nich dziarsko wygrzebują! to mają wszyscy polscy sportowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkuć Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 21:48 Miło znowu spotkać was na forum. Nie widziałem pierwszego seta, ale komentaże które,usłyszałem po nim po raz kolejny udowodniły, że siatkarzy mamy jakich mamy i powinniśmy się cieszyć,że są tacy dobrzy w tym po......nym kraju, jednak najwięcej mamy fachowców od siatkówki ze Zdzisiem Ambroziakiem i H.Waganerem na czele.Po tym co usłyszałem po zakończeniu pierwszego seta powinienem wrócić do swoich zajęć i nie tracic czasu na dalsze oglądanie transmisji, jestem jednak niepoprawnym kibicem tej reprezentacji i w nich wierzę. Jeśli ktoś był na meczu LŚ choć raz w Spodku lub w Łodzi to mnie rozumie. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie siatkarzy, do zobaczenia w Katowicach. ps. może ktoś ma możliwość spowodować aby transmisje z finału były bez komentarzu naszych " fachowców", mnie wystarczą odgłosy z hali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oak Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:54 spoko, spoko, fajnie było, wygraliśmy,.... ale to nie my przeszlismy cudowną metamorfozę, tylko przeciwnik odpuscił. Wynik poszedł w świat, i tyle cieszmy sie, ale w Katowicach prawdopodobnie czas cudów się skończy. Rosjan stać na to by zmieniac sobie skład, gdy grają na luzaka, nas niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:18 Gość portalu: turkuć napisał(a): > Miło znowu spotkać was na forum. Nie widziałem pierwszego seta, ale komentaże > które,usłyszałem po nim po raz kolejny udowodniły, że siatkarzy mamy jakich > mamy i powinniśmy się cieszyć,że są tacy dobrzy w tym po......nym kraju, jednak > > najwięcej mamy fachowców od siatkówki ze Zdzisiem Ambroziakiem i H.Waganerem > na czele.Po tym co usłyszałem po zakończeniu pierwszego seta powinienem wrócić > do swoich zajęć i nie tracic czasu na dalsze oglądanie transmisji, jestem > jednak niepoprawnym kibicem tej reprezentacji i w nich wierzę. Jeśli ktoś był > na meczu LŚ choć raz w Spodku lub w Łodzi to mnie rozumie. Pozdrawiam > wszystkich a szczególnie siatkarzy, do zobaczenia w Katowicach. > > ps. może ktoś ma możliwość spowodować aby transmisje z finału były bez > komentarzu naszych " fachowców", mnie wystarczą odgłosy z hali. ja niestety nie a Ambroziak pisze bardzo ciekawe felietony i lepiej żeby się tym zajął bo strasznie drętwo komentuje (ale mądrze gada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:14 No i wez dyskutuj tu z kobieta: zawsze bedzie jej sie bardziej podobal komentarz gadajacego glupoty nazelowanego przystojniaka niz moze nie najatrakcyjniejszego, ale przynajmniej znajacego sie na rzeczy fachowca. Czy zwrociliscie uwage jak Wagner gasil tego pipka Kurzajewskiego? Co zas do Ambroziaka, to gosc rowniez zna sie na rzeczy, a ze nie jeczy i nie wydziera sie ciagle do mikrofonu, to tylko jego plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armando Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.06.01, 22:00 ten mecz byl ustawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBURZONY Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 22:12 CZLOWIEKU! TO NIE POLSKA LIGA! NAJPIERW ROSJA PODKLADALA SIE GRECJI A TERAZ POLSCE ZEBY ... WYKOPAC GRECJE? PRZYPOMINAM ZE POLSKA I TAK BYLABY W FINALE!!! POLSKA BIALO CZERWONI!!! POLSKA BIALO CZERWONI!!! POLSKA BIALO CZERWONI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:32 Gość portalu: Armando napisał(a): > ten mecz byl ustawiony Niestety, z calkowicie pewnego zrodla wiem, ze to prawda. Biesiada jeszcze przed meczem probowal znalezc jakies dojscie do sedziego, ale mu sie nie udawalo. W koncu zadzwonil do Dziurowicza, ten pogadal z Listkiewiczem, a Lisciu z Bonkiem, i wspolnymi silami zaczeli krecic na komorke Kondry. Dzodzwonili sie jednak dopiero po pierwszym secie, bo pod Petersburgiem byla jakas awaria swiatlowodu. Widzicie wiec sami, skad ten nagly spadek formy Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 195.94.206.* 16.06.01, 22:10 Moim zdaniem mecz nie był ustawiony podobnie jak Rosja - Grecja tez te mecze Grecy wygrali zasłuzenie A co dzieje się z Swiderskim, Nowakiem, Dacewiczem czy ci gracze jeszcze graja w siatkę?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oak Re: JAKIE USTAWIENIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:01 ... ludzie opamietajcie się, tu nie chodzi,o żadne ustwienie. Poprostu mając luksusuwą sytuacje Rosjanie olali wynik, a skupili sie na sprawdzeniu dublerów. I nie chodziło tu o żadną Naszą, czy Grecką korzysć, a tylko o poważniejszy sprawdzian drugiego garnituru. Czy to aż tak nie logiczne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: JAKIE USTAWIENIE IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:19 Nielogiczne, bo mimo wszystko sa to profesjonalisci, dla ktorych dobre zaprezentowanie sie w LS jest czesto jedyna okazja wyrwania sie z Matuszki Rosji. Przyznasz, ze po takiej przegranej szanse zawodnikow zmianowych na zaistnienie w pierwszej szostce baaaardzo spadly (jak dla mnie pewniakiem do wylotu z kadry jest ich wczorajszy libero Pawel Abramov). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: JAKIE USTAWIENIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 13:15 wreszcie ktos pisze rozsadnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:23 Gość portalu: mar napisał(a): > Moim zdaniem mecz nie był ustawiony podobnie jak Rosja - Grecja tez te mecze > Grecy wygrali zasłuzenie > A co dzieje się z Swiderskim, Nowakiem, Dacewiczem czy ci gracze jeszcze graja > w siatkę?????????? o Dacewiczu wieki nie słyszałam, Nowak podobno się obija, a Świderski leczy (miał operację) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko mecz był ustawiony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:13 no jasne że był przekręt.. przeciez to ewidentne zresztą jest "spółdzielnia" w lidze ś... bo czemu niby Polacy mieli grać w finale bez względu na wynik??? toż to ustawianie meczów przy zielonym stoliku.. dla mnie to nie po sportowemu albo układ zespołów w gupach w jednej były nawet cztery zespoły 10 razy lepsze od naszego... a u nas??? tylko rosjanie a reszta -kiepasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: mecz był ustawiony IP: *.v1.pl 17.06.01, 00:19 Zbyszko-będą grać niezależnie od wyniku ponieważ są gospodarzami turnieju finałowego.Co do meczu to uważam że wygraliśmy poniważ rosjanie sprawdzali rezerwy i nie wystawili najsilniejszego składu-i tak mieli pierwsze miejsce w grupie.Jestem mile zaskoczony postawą Stancelewskiego wreszcie pokazał że umie serwować i kilka razy zatrzymał rosjan na pojedynczym bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_1 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 128.163.239.* 17.06.01, 05:34 Ale sie ludziska podniecaja, ze wygralismy. Niestety wcale ta wygrana nie swiadczy o naszej sile. Po prostu Rosjanie zagrali w eksperymentalnym ustawieniu i tyle. Jakby chcieli znowu by nam wlozyli 3:0, ale oni woleli sobie przeprowadzic cwiczenia... Jedyne co cieszy to to, ze dzieki temu zwyciestwu zajelismy drugie miejsce w grupie, bo Wenezuela zupelnie niespodziewanie dolozyla zarozumialym Grekom 2 x 3:2 (w piatym secie ostatniego meczu 20:18!), wiec awansowalismy dzieki naszym zwyciestwom, a nie regulaminowi. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:23 Mowisz 'eksperymentalne ustawienie' tak, jakby goscie pierwszy raz sie zobaczyli dopiero na boisku. Przeciez oni takie eksperymentalne ustawienia ciagle sprawdzaja na treningach, wiec nie mozna powiedziec, ze przez to zupelnie zapomnieli, jak sie odbija pilke. Oni po prostu chyba nas zlekcewazyli po pierwszym secie, a pozniej to juz samo poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.ade0109.ade.iprimus.net.au 17.06.01, 10:04 Dlaczego jest tak duzo pesymizmu i podejrzliwosci o ustawianiu meczow? Z wielu komentarzy wynika, ze mamy tu samych specjalistow od analizowania gry w siatkowke. Moim zdaniem, osoby wypowiadajace sie z jakakolwiek pewnoscia o tym co sie stalo (prawdy i tak sie nie dowiemy),nigdy naprawde nie graly w prawdziwa siatkowke (moze na trzepaku). Wbijcie sobie wreszcie to do glowy, ze w siatkowce wszystko jest mozliwe. Zaden szanujacy sie trener nie odda meczu, nawet jesli gra sie o "czapke gruszek" lub o "peanuts". Ta przegrana Rosji moze tylko spowodowac wiare i wieksza pewnosc siebie Polakow, a to moze kosztowac Rosjan bardzo wiele w przyszlosci. "Gora nasi, w bialych helmach", jak to sie kiedys mowilo. Brawo Bialo - Czerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 10:24 HOWGH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 11:56 Czytam te komentarze i trace wiare ! Chyba się za dużo naczytaliscie o piłce nożnej !!!! Rosjanie od dawna mówili, że jak wygrają w piątek, to w sobote dadzą pograć "mlodym". Nasi wyciagneli wnioski po kompromitującej piątkowej porażce i wzięli się do roboty, tak więc powinniśmy sie cieszyć,że po x latach udało się nam wygrać z Rosją (nawet jeżeli grali w "eksperymentalnym" ustawieniu). Siatkowka to nie piłka nozna! i wydaje mi się, że te komentarze o sprzedanych meczach są po prostu przykre. Pozdrawiam prawdziwych sympatyków siatkówki (szczeg. Yarka, który mądrze pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 12:16 Nie mogłobyć, żadnego ustawienia, ponieważ to oznaczałoby, że Grecy też w nim brali udział i to przeciwko sobie (sic!). Wystarczyłoby przecież, żeby ograli Wenezuelczyków u siebie i zwycięstwo z Rosją nic by nam nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 18:30 roga Marto, wiara w zespol to piekan sprawa, ale chyba pomieszaly Ci sie watki i swoje uwagi powinnas podczepic w innym miejscu (tak jak jest teraz, nie za bardzo wiadomo o co chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:34 Gość portalu: Miki napisał(a): > roga Marto, wiara w zespol to piekan sprawa, ale chyba > pomieszaly Ci sie watki i swoje uwagi powinnas > podczepic w innym miejscu (tak jak jest teraz, nie za > bardzo wiadomo o co chodzi). Wybacz Miki, może użyłam zbyt dużego skrótu myślowego. Miałam na myśli wiarę nie w zespół, tylko fanów siatkówki - spekulacje na temat sprzedawania meczów wydają mi się (mam na dzieję, że nie tylko mi), po prostu żałosne i wzięte żywcem ze stadionów piłkarskich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 17.06.01, 19:40 Ci, co gadaja o sprzedawaniu meczow w siatkowce to goscie zepsuci pilka nozna. Nie warto z nimi gadac o czymkolwiek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 14:09 jak już mówiłam wczoraj to nasi wygrali w zeszłym roku z Brazylią i Holandią (i to grającymi w podstawowym składzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.zigzag.pl 17.06.01, 17:02 Rany!Jak wy to roztrząsacie!Wygrali?-wygrali i to po bardzo zaciętej grze. A czy powinniśmy być dumni?-oczywiście,bo to nie podwórkowa reprezentacja,ale wicemistrzowie olimpijscy!(a o żadnych "ustawieniach" w ogóle nie powinno być mowy,bo na tym poziomie nikt by własnego łba nie podkładał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: *.elite.com.pl 18.06.01, 11:42 To czy Rosja grała I czy dziesiątym składem to ich problem, a nie nasz. Dla mnie bardziej zastanawiające jest to, jak to jest możliwe, że w sobotę nasi grali jakby ktoś zebrał ich godzinę wcześniej z ulicy i kazał grać w siatkówkę (przy całym uznaniu dla klasy Rosjan, to nasi zagrali katastrofalnie w każdym elemencie gry), natomiast dzień później, pomijając wszystko inne, rozgrywają zupełnie dobry mecz, zwłaszcza w drugim secie. To zadziwiające. A inna sprawa to zwycięstwa Greków (bardzo przeciętnych, żeby nie powiedzieć słabych). To zastanawiające, ale może na tym polega piękno tego sportu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEKB Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 217.97.51.* 18.06.01, 13:22 DACEWICZ MIAŁ NIEMAL CAŁY SEZON KONTUZJĘ, WRACA DO FORMY. NOWAK MIAŁ SŁABSZY SEZON WE WŁOSZECH. IBECNIE TRENUJE GOSCINNIE W CZĘSTOCHOWIE. MOŻE TU WRÓCI? NIE WIADMO. ŚWIDERSKI DOCHODZI DO SIEBIE PO OPERACJI KOLANA JKĄ PRZESZEDŁ PO ZAKOŃCZENIU LIGI. AREK GOLAŚ POKAZAŁ KTO JEST FARAONEM A KTO CIĄGNIE BLOCZKI.L WYRZUCIC PRUSA Z REPREZENTACJI,. JEST ŻENUJĄCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wygrana 3:2 z Rosją !!!!!!! IP: 158.75.5.* 18.06.01, 14:38 Gość portalu: TOMEKB napisał(a): > WYRZUCIC PRUSA Z REPREZENTACJI. JEST ŻENUJĄCY Wylaczyc CapsLock i nie krzyczec. Co zas do Twoich opinii, sa one dla mnie co najmniej kontrowersyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: *.zigzag.pl 18.06.01, 15:34 Z całym szacunkiem,ale Marcin Prus to jeden z niewielu graczy w naszej reprezentacji,który gra z pomysłem i używając niezawodnego narzędzia,jakim jest rozum.A poza tym zauważcie,że Stelmach dopiero od niedawna wystawia piłki na środek, więc on nie miał za wiele okazji pokazać,co potrafi.I jeszcze jedno- kto oprócz niego i Stancelewskiego tak serwuje,hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniesia nie jest genialny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:19 Droga Dlelko! Zauważ że Marcin Prus kwasi wiele piłek, poprostu- nie umie walnąć z całej siły. Cały czas próbuje jakąś kiwkę, lub COŚ w tym stylu a przeciwnicy dostają piłkę za darmo. Uważam że można dać szansę lepszym. Proszę aby ktoś, kto podziela moje zdanie wysłał mi e-maila; aguska_23_9@wp.pl. AGNIESZKA P.S. Uważam że najlepsi to; Bąkiewicz, Gołaś i Murek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabo Re: nie jest genialny IP: 217.153.88.* 19.06.01, 09:54 Gość portalu: Agniesia napisał(a): > Droga Dlelko! Zauważ że Marcin Prus kwasi wiele piłek, poprostu- nie umie > walnąć z całej siły. Cały czas próbuje jakąś kiwkę, lub COŚ w tym stylu a > przeciwnicy dostają piłkę za darmo. Uważam że można dać szansę lepszym. Proszę > aby ktoś, kto podziela moje zdanie wysłał mi e-maila; aguska_23_9@wp.pl. > > AGNIESZKA > P.S. Uważam że najlepsi to; Bąkiewicz, Gołaś i Murek Ciekawe tylko jak ma walnac z calej sily jezeli Stelmach prawie wcale nie gra srodkiem, albo wystawa na srodek jest kiepska, albo pilka nie ma szans przebic sie przez blok(to odnośnie kiwek)? Nasi srodkowi graja na swiatowym poziomie (tak samo jak atakujacy Papke i Murek) ale za malo pilek jest na nich rozgrywane. Papke RULEZZZZ. Murek zgoda a co do Golasia i Bakiewicza to ich czas dopiero nadchodzi. pozdr. Kabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: 158.75.5.* 19.06.01, 08:51 Musielak, a w ostatnim meczu z Rosja takze Gruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtynka Re: Wyrzucić Prusa?-Chyba was pogięło! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.06.01, 09:12 Wydaje mi się, że na temat naszej wygranej z Rosją wszystko co mądre i ciekawe zostało już powiedziane. Dlatego właśnie niektórzy wymyślają coraz to bardziej absurdalne opinie(np. text o żenującym zachowaniu Prusa). Robią to po to aby zaistnieć na tym forum i zostawić po sobie ślad. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś