Dodaj do ulubionych

Rowerek biegowy Easygo Biker

28.10.13, 20:33
Chcę kupić swojemu starszemu dziecku rowerek biegowy. Dziecko ma 3 lata. widziałam ostatnio w sklepie rowerek Easygo Biker. Podoba mi się,ze jest drewniany i ma pompowane łożyskowe koła. Proszę o opinie.
Napisałam wcześniej w złym wątkutongue_out może ktoś tu mi pomoże bo dalej nie dokonałam zakupuwink
Obserwuj wątek
    • deeds Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 28.10.13, 20:50
      my mamy milly mally drewniany, dokładnie ten www.fotoabc.com/allegro/milly/milly-mally_rowerek_duplo_pies_1.jpg
      Jest również drewniany, pompowane koła. Syn od samego początku był zachwycony, co jakis czas podnosimy mu siedzisko, ponieważ nie chce słyszeć o przesiadce na bmx, którego dostał od dziadków. Uważam, że drewniany rowerek biegowy był trafionym zakupem i na wiosnę kupię również córeczce. Polecam
      • emma6666 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 28.10.13, 21:17
        Nie kupiłabym drewnianego ze względu na brak regulacji wysokości kierownicy. A przydaje się.
    • aga_wer Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 28.10.13, 21:38
      Gdybym miała wybierać kupilabym puky.Dołożysz trochę,kupisz używany i jeszcze sprzedasz za podobną cenę.
      Mam w domu dla dzieci lrm oraz lr xl i jestem bardzo zadowolona i dzieci przede wszystkim też. A ile ten 3 latek ma wzrostu?
      • romka78 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 29.10.13, 01:13
        Mamy PUKY LRM syn dostał na drugie urodziny- używka w dobrym stanie, Polecam. oglądaliśmy różne jednak puky najmniejszy, ma regulowane siodełko i kierownicę więc luzik. Drewniane nie przemawiają do mnie.
    • mandaryna18 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 31.10.13, 06:44
      Ten o oglądałam ma regulację siedzenia. Fajne jest jeszcze to ,że można go łatwo rozłożyć i złożyć(jak meble Ikea tongue_out) a to jest fajne w przechowywaniu, bo nie mam żadnej piwnicy ani komórki, a jakoś nie chcę zimą trzymać go rozłożonego w domu.A ten można schować w pudło i do szafy
    • tweety_28 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 31.10.13, 08:54
      Córka miała z pomarańczowymi "szprychami" smile
      To był nasz pierwszy laufrad. Jeździła na nim 3 sezony, a 4 prześmigała już na puky xl.
      Byliśmy z niego bardzo zadowoleni. Lekki, regulacja siedzenia wystarczająca, nie brakowało nam regulacji kierownicy. Jeździł z nami na wakacje rozłożony na części i to był ogromny plus.
      Sprzedał się jak ciepłe bułki ponieważ mimo intensywnego używania był w świetnym stanie.
      Jedyna wada to że minimalnie wycierał się ten materiał na siodełku.
      Znajomi dla córki kupili identyczny i też byli bardzo zadowoleni.
    • lula5-0 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 31.10.13, 10:31
      Ja kupiłam easygo właśnie dlatego, że jest drewniany. Generalnie stawiamy na drewnine zabawki a ten rowerek to tak naprawdę zabawa na jeden sezon (tak było w naszym przypadku). Córka dostała go pod choinkę i na początku jeździła po całym domusmile a pod koniec lata zaczęła jeździć na normalnym rowerze, już bez doczepianych kółek. Syn też po pierwszym zesonie załapał o co chodzi z tą równowagą i zaczął śmigać na zwykłym rowerze. Naszego easygo oddałam siostrze, która ma 2 synów i myślę, że jeszcze i oni pojeżdżą. Z rowerkiem, poza normalnym zarysowaniami nic się nie stało a kosztował grosze w porównaniu z innymi. Moim zdaniem ten rowerek niczym nie ustępuje tym droższym a kwestia materiału z jakiego jest wykonany to rzecz gustu, która nie przekłada się w żaden sposób na jego jakość i trwałość trwałość, które są porównywalne.
    • kamyczek05 Re: Rowerek biegowy Easygo Biker 29.11.13, 22:07
      Bardzo fajny, potwierdzam, córka śmiga na nim od wiosny (teraz po domu) i nie wiem czy będzie miała ochotę przesiąść się na normalny rower. My kupiliśmy go, bo dziecko naszych sąsiadów na takim jeździło i nasza Hela bez przerwy "pożyczała" wywołując salwy płaczu właściciela. Kupiliśmy taki sam, żeby nie było zazdrości i to był dobry i niedrogi wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka