Gość: .. IP: *.rawamaz.mm.pl 21.02.08, 09:46 Ana nie łam sie! Jestesmy z Toba!:**** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minib Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 10:16 Chyba jednak powinna odpuścić. Nie ma sensu aby stało się z tą nogą coś jeszcze gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: 80.50.204.* 21.02.08, 10:37 ..szczególnie, że Agnieszka w sposób bezlitosny wykorzysta słabość rywalki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.chello.pl 21.02.08, 13:40 logika zabójcza wg Ciebie powinni rozdawać pierwsze miejsca za kontuzje? bo inaczej oznacza to brak litości?.Gdy Agnieszka będzie mieć kontuzje nad nią też nikt się litować nie będzie.Co innego że nie wszyscy potrafią ograć nawet kontuzjowaną rywalkę,naszczęscie Agnieszka nie ma z tym problemu,co w sposób absurdalny nazywasz brakiem litości.Poprostu z kontuzją się nie gra-albo jest się samemu sobie winną-a nie liczy się na litość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efefefef Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.chem.uw.edu.pl 21.02.08, 16:12 ale się nadąłeś.... Isia bezlitośnie wykorzystałaby słabość Ivanovic. Ale przecież nikt nie mówi, ze to źle, w końcu po to przeciwnicy maja swe słabości by je wykorzystać Life is brutal i tyle, a ty w1ktorku nie rób ze zwykłego stwierdzenia faktu jakiejś przerażajacej historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.chello.pl 21.02.08, 14:03 zawodniczka która by okazywała litość sama nie mogąc na nią liczyć bo nikt normalny nie odda meczu z powodu kontuzji rywalki,wykazała by sie nie altruizmem ale brakiem rozumu tak jak Ty sie wykazałeś brakiem logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieuchy Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z 21.02.08, 11:21 Jest to zajebista foczka, też mi jej żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on bez znaczenia IP: *.chello.pl 21.02.08, 10:38 czy wyjdzie na kort czy nie i tak zostanie z niego zniesiona;)) tak czy inaczej co się odwlecze... :)) w planach finał Agnieszki Radwańskiej:) martadomachowska.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa krowie anie noga od tłuszczu spółchła :) IP: *.spray.net.pl 22.02.08, 04:15 dawaj radwanska ! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livestreaming? Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.08, 11:00 witam, wie ktoś czy będzie gdzieś relacja z tego meczu live, na: www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale jest jeden link, ale z nim może być problem. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: 80.50.204.* 21.02.08, 11:25 Na stronie www.wtatour.com jest live score Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackal Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.173.5.191.tesatnet.pl 21.02.08, 11:47 Oglądałem wczoraj ten mecz .Serbka dość pechowo nadwyrężyła sobie kostkę. Szczerze to nie cieszę się zbytnio z tego,ponieważ chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać nasza Aga na tle Ivanovic i ile jej jeszcze brakuje do czołówki. No,ale cóż czasami w sporcie ma się szczęście,a czasami pecha. Czekam do godz. 13.30 i mam nadzieje ze mecz dojdzie do skutku,a jesli nie to też się nie pogniewam,ponieważ Aga będzie już w 1/4 tak wielkiego turnieju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:20 krecz Ivanovic - pzt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.dclient.hispeed.ch 21.02.08, 12:38 Do zobaczenia w 1/4 z Venus. Szkoda Any ale idziemy do przodu. Miejmy nadzieje, ze Aga po piatkowym meczu zagra rowniwz w sobote i w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z 21.02.08, 12:59 sobie odpocznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymor Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:57 nic dziwnego , ze ma kontuzje - jak sie ma nadwage to za du ze obciążenie na nogi diała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.spray.net.pl 22.02.08, 04:38 To samo zauważyłem!!! Ana sie roztył to i jej siadają stawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.spray.net.pl 21.02.08, 13:04 Czy Szarapowa zagra z Venus, czy z Agą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.08, 13:12 Z kim zagra Szarapowa? Trudna sprawa... Jedyny mecz z V. Williams miał miejsce w 2006 roku i Isia go gładko wygrała(!). Na jej korzyść będzie także dzień przerwy w turnieju. Czyli: zwycięstwo z Venus i niestety obiektywnie raczej porażka z Marią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: 193.120.72.* 21.02.08, 13:16 Nie napisaliscie ze Radwanska teraz bedzie sobie mogla odpoczac, co moze jej pomoc przy nastepnej partii - to jest news. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisfan Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: 217.67.203.* 21.02.08, 13:25 Aga dziś nie całkiem odpoczywa, gra o półfinał debla, to też istotne zwłaszcza w kontekście olimpiady. Jesli wygra wejdzie do top 50 w rankingu deblowym. Za wysoko jednak nie awansuje. Nawet wygrana w tym turnieju przesunie ją gdzieś na pozycję 34. Ale w wypadku sukcesu pewnie będzie grać debla z Husarową do końca roku z niezłymi sznsami na udział w Masters. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisfan Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: 217.67.203.* 21.02.08, 13:25 Aga dziś nie cąłkiem odpoczywa, gra o półfinał debla, to też istotne zwłaszcza w kontekście olimpiady. Jesli wygra wejdzie do top 50 w rankingu deblowym. Za wysoko jednak nie awansuje. Nawet wygrana w tym turnieju przesunie ją gdzieś na pozycję 34. Ale w wypadku sukcesu pewnie będzie grać debla z Husarową do końca roku z niezłymi sznsami na udział w Masters. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisfan Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z Ra.. IP: 217.67.203.* 21.02.08, 13:25 Aga dziś nie całkiem odpoczywa, gra o półfinał debla, to też istotne zwłaszcza w kontekście olimpiady. Jesli wygra wejdzie do top 50 w rankingu deblowym. Za wysoko jednak nie awansuje. Nawet wygrana w tym turnieju przesunie ją gdzieś na pozycję 34. Ale w wypadku sukcesu pewnie będzie grać debla z Husarową do końca roku z niezłymi sznsami na udział w Masters. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.08, 13:30 Szkoda tracić czasu na takie bzdety jak olimpiada czy jakiś puchar federacji. Debel na turniejach to miła rozgrzewka. Liczy się tylko singiel i temu się wszystko podporządkowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.chello.pl 21.02.08, 13:47 olimpiada to święto sportowe integracja sportowców z całego świata w życiu nie tylko liczy się kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.08, 14:00 o tak ! szczególnie sportowcy z NRD się integrowali ! Marion też ! I całe te zastępy brojlerów. Olimpida zamiera. Doping zniszczył większość dyscyplin. Ci krzyczący z podniecenia komentatorzy od biegu na 100 m w 1988 roku są tak uroczo naiwni... A w Polsce zamiast marnować pieniądze na te dziesiątki związków sportowych i tysiące działaczy (czy w PZT coś zrobili dla Radwańskich??????) lepiej stawiać dziesiątki basenów i boisk piłkarskich ze sztuczną nawierzchnią dla dzieciaków. W Wielkiej Brytanii nikt specjalnie nie rozpaczał że z którejś niedawnej olimpiady nie przywieźli żadnego złotego medalu. Ale mają najlepszą i najbogatszą na świecie ligę... A my medal w kobiecych ciężarach i chodzie sportowym... I jeszcze te tabuny działaczy jątrzą żeby ze stadionu narodowego zrobić jakiś lekkoatletyczny grajdołek. A pogonić "działaczy" wszelkiej maści !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.chello.pl 21.02.08, 14:08 to że w sporcie jest patologia to wiem i książke można i to nie jedną o tym napisać,ale mimo wszytko dla mnie olimpiada była jest i zostanie świętem sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: A po co komu w tenisie olimpiada? 21.02.08, 16:19 Gość portalu: michal napisał(a): > W Wielkiej Brytanii nikt specjalnie nie rozpaczał że z > którejś niedawnej olimpiady nie przywieźli żadnego złotego medalu. po pierwsze: nie było przypadku, by Wielka Brytania nie zdobyła złotego medalu na IO. masz zapewne na myśli igrzyska w 1996 roku w Atlancie, gdzie zdobyli oni zaledwie jeden złoty medal, a wywalczyli go niezawodni Redgrave i Pinsent w wioślarstwie. po drugie: była rozpacz, i to wielka. a może nie tyle rozpacz, co wielki wstrząs i szok oraz totalna krytyka władz sportowych i sposobu funkcjonowania sportu w UK. skończyło się zmianami organizacyjnymi w brytyjskim komitecie olimpijskim, wieloma przetasowaniami w związkach sportowych (w tym totalną czystką w federacji lekkoatletyki) i ogromnymi nakładami finansowymi państwa na wiele dyscyplin sportowych. nawet sobie nie wyobrażasz ile pieniedzy zainwestowało wtedy państwo brytyjskie w "niszowe" sporty - wystarczy wspomnieć ogromne dotacje dla związku pięcioboju nowoczesnego. przed IO w Sydney Brytyjczycy potrafili wydać grube tysiące funtów na... ekipę mteoroligiczną, ktora obserwowała akwen na którym rozgrywano zawody żeglarskie (efekt - grad medali w tej dyscyplinie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.chello.pl 21.02.08, 14:13 olimpiada to zawsze sportowa emerytura, a o starości trzeba też myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: A po co komu w tenisie olimpiada? IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.08, 14:19 No właśnie... Lobby "działaczy" przeforsowało jeszcze emerytury... Czyli kraj najpierw 20 lat płaci na jakiegoś łucznika czy zapasaśnika a potem do śmierci płaci mu emeryturę... Chory kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Chore? Nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:49 Chore jest płacenie dziesiątkom tysięcy górników wcześniejszych emerytur, naliczanych wg złodziejskiego w stosunku do reszty społeczeństwa mnożnika. A nie przekrojowo może kilkuset sportowcom, którzy na tyle wysoko wybili się w swojej dyscyplinie, że zdołali zdobyć medal na igrzyskach. > Lobby "działaczy" przeforsowało jeszcze emerytury... Ach ci wstrętni działacze. I co oni niby z tego mają? Zawodnicy odpalają im działkę? Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem stary , przerysowujesz IP: *.kajetany.net 22.02.08, 02:15 Jeżeli łucznik czy zapaśnik czy Otylia czy Korzeniowski zdobywają medal na Olimpiadzie to wynik polskiego sportowca idzie w świat i są warci tych emerytur bo poświęcili lata żeby osiągnąć taki wynik. Wbrew temu co piszesz Olimpiada jest największą i najbardziej znaną imprezą sportową na świecie. I dlatego wielu tenisistom zależy żeby tam być. Nie tylko kasa się liczy.Tą zdążą zarobić kiedy indziej. Jestem fanem również tenisa ,ale poza Isią pozostali Polacy i Polki to co najwyżej światowi średniacy i wolę oglądać Otylię na Olimpiadzie niż Kubota osiągającego II rundę challengera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ft Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: 157.158.10.* 21.02.08, 13:31 Aga - dziecko szczęścia, ale bez tego chyba nie bardzo można się wydostać z tenisowej "otchłani", tzn. rankingu poniżej 100. Niech trwa jaknajdłużej (to szczęście, oczywiście)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: *.chello.pl 21.02.08, 13:49 szczęście jest jednakowe dla wszystkich raz się ma go więcej raz mniej i na odwrót,tłumaczyć tym awans Agnieszki na miejsce nr 20 jest albo czystą złośliwością albo głupotą do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ivanović: Kostka boli, nie wiem czy zagram z IP: 74.9.205.* 21.02.08, 14:15 > Aga - dziecko szczęścia, Podobno szczescie sprzyja lepszym. A tak na powaznie to zgadzam sie z w1ktorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jep coz za sensacyjne zwycięstwo IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 14:10 cóż za sensacyjne zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Jakby nawet Agnieszka grała z Aną to by wygrała!!! IP: 89.171.193.* 21.02.08, 15:06 Jakby nawet Agnieszka grała z Aną to by wygrała!!!Ona gra w tym sezonie na bardzo wysokim poziomie. wygrala juz z kuzniecova i petrova jestem pewna ze mogla by tez wygrac z Iwanowić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejy [...] IP: *.bredband.comhem.se 21.02.08, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: kostka -glówka to wymówka IP: *.spray.net.pl 21.02.08, 16:46 chyba, że nie będzie trafiać, albo walić w siatkę. Może też krzywo stanąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Williams jest w tej chwili daleko od meczu z Polką 21.02.08, 16:53 pierwszy set 6:3 dla Cibulkovej. w drugim Słowaczka prowadzi 3:0... Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Williams jest w tej chwili daleko od meczu z 21.02.08, 17:42 No i już po Williams, gładkie 6:3, 6:3! I co teraz powie ekspert przewidujący klęskę Radwańskiej z Williams? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Gdzie się podział Eurosport w sieci Multimedia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:11 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równiez oburzony Re: Gdzie się podział Eurosport w sieci Multimedi IP: *.eranet.pl 21.02.08, 19:03 multimedia olała abonentów i wyłaczyła kanał. radzę zrobić to co samemu zrobiłem - zerwać umowę. można to zrobić bez żadnych kar, bo wyłączenie jednego kanału, to zmiana regulaminu, a taka zmiana daje prawo zerwania umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek VENUS przegrala z # 45 IP: *.am.solvay.com 21.02.08, 17:42 Aga bedzie jutro w polfinale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: VENUS przegrala z # 45 IP: *.rev.stofanet.dk 21.02.08, 17:49 po ile wy macie lat, dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Kuzniecowa i Safina rowniez przegraly 21.02.08, 18:55 Pytanie z jakim numerem byla rozstawiona Aga w tym turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Kuzniecowa i Safina rowniez przegraly 21.02.08, 19:15 Oczywiscie powinno byc "jest". I juz wiem #16. O polfinal walczyc bedzie kilka nierozstawionych tenisistek; Zvonareva, Cibulkova, Wozniacki i Li Na ktora wlasnie pokonala #12 Peer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Kuzniecowa i Safina rowniez przegraly IP: *.acn.waw.pl 21.02.08, 23:37 i jeszcze Zwonariowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Radwanska w cwiercfinale z Cibulkova IP: *.brasd1.vic.optusnet.com.au 21.02.08, 23:28 W AO serbka grala w finale!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trump Walkower dla Cibulkovej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.02.08, 23:32 w meczu z Radwanska na URODE. Kolejna Slowaczka i kolejne baty. Niby tylko o rzut beretem od dawnej granicy, a jak sie patrzy to widac dwa swiaty. Piekne, zgrabne Czeszki i Slowaczki i przecietne, nijakie Polki. Dlaczego????? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Walkower dla Cibulkovej 21.02.08, 23:52 Gość portalu: Trump napisał(a): > w meczu z Radwanska na URODE. Kolejna Slowaczka i kolejne baty. Niby > tylko o rzut beretem od dawnej granicy, a jak sie patrzy to widac > dwa swiaty. Piekne, zgrabne Czeszki i Slowaczki i przecietne, > nijakie Polki. Dlaczego????? ;( w meczu na urode??:)) rece opadaja czy każdy Polak piszący z zagranicy to ciężki matoł? a może po prostu jesteś na przykład Kanadyjczykiem który opanował biegle Polski? to by było korzystne bo zalezy mi żeby moi rodacy nie epatowali głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trump Re: Walkower dla Cibulkovej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.08, 00:36 forumowicz_pospolity napisał: > rece opadaja Tobie pospolity juz dawno wszystko opadlo, o ile wogole kiedykolwiek stalo. > czy każdy Polak piszący z zagranicy to ciężki matoł? Jak nie jestes pewny, to zapytaj swoich znajomych jak Cie odbieraja. Dla mnie jestes. > a może po prostu jesteś na przykład Kanadyjczykiem który opanował biegle Polski ? Tego i tak nie bedziesz wiedzial do czasu, az sam opanujesz ten jezyk chociaz w stopniu podstawowym. > to by było korzystne bo zalezy mi żeby moi rodacy nie epatowali głupotą Jesli nie chcesz epatowac, to nie odzywaj sie. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasello Re: Walkower dla Cibulkovej IP: *.ghnet.pl 22.02.08, 01:08 chłopie, skompromitowałeś się i zamiast schowac sie do mysiej dziury, jeszcze pyskujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trump Re: Walkower dla Cibulkovej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.08, 06:51 Gość portalu: asasello napisał(a): > chłopie....... To, ze do Twojego pana zwracaja sie mianem "chlopie" nie znaczy, ze kazdy przechodzacy kolo Twej budy nim jest. Jak juz musisz na kazdy dzwiek wyskakiwac i "dac glos", to przynajmniej nie zapominaj, ze lancuch masz krotki i kolczatke na karku, bo sie kiedys udusisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia28 Re: tyś chyba prostak pospolity a nie mężczyna? IP: *.chello.pl 22.02.08, 00:45 Od kiedy to się publicznie krytykuje jedne kobiety, kosztem drugich? CO to za poziom? Widziałeś na żywo Agnieszkę i Dominikę? Obie są ładne, Aga tylko szczuplejsza i wyższa. Nie mógłbyś kolego znikąd napisać, że Dominika i Daniela podobają Ci się bardziej od Agnieszki? Było by grzeczniej, precyzyjniej, z kindersztubą. A tak wyszło jak wyszło. Nie to ładne co ładne, ale to co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trump Re: tyś chyba niedouczona jaka alboco? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.08, 07:12 Gość portalu: Ewunia28 napisał(a): > Od kiedy to się publicznie krytykuje jedne kobiety, kosztem drugich? Ty Dziunia rozumiesz wogole to co czytasz? > CO to za poziom? Narazie jeszcze poza Twoim zasiegiem. > Widziałeś na żywo Agnieszkę i Dominikę? Nie daj Boze. > Obie są ładne, Aga tylko szczuplejsza i wyższa. A walkower dla Dominiki. > Nie mógłbyś kolego znikąd napisać, że Dominika i Daniela podobają Ci się > bardziej od Agnieszki? Nie moglbym, bo zadna mi sie nie podoba, co nie zmienia faktu, ze Czeszki i Slowaczki sa ladniejsze od Polek, jak rowniez to, ze nie rozumiesz tego co czytasz. >Było by grzeczniej, precyzyjniej, z kindersztubą. A tak > wyszło jak wyszło. To nie kronika towarzyska, tylko dzial sportowy. Tu sie wygrywa w walce, albo walkowerem. Dyscypliny sa rozne. Zreszta bylo grzecznie, dopuki nie zaczeliscie sie wymadrzac. > Nie to ładne co ładne, ale to co się komu podoba. Zawsze wole patrzec na ladne, a nie na to co sie komus podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Nie karmcie trolla IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 22.02.08, 11:37 niekarmiony troll umrze śmiercią naturalną, nie marnujcie czasu i energii na odpisywanie mu, to i tak nic nie da, ludzie tego pokroju nie są zainteresowani dyskusją lecz obrażaniem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: tyś chyba niedouczona jaka alboco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:21 Gość portalu: Trump napisał(a): > >Było by grzeczniej, precyzyjniej, z kindersztubą. A tak > > wyszło jak wyszło. > To nie kronika towarzyska, tylko dzial sportowy. To komentuj sport a nie jakieś nieznaczące w tym temacie bzdety.. PS.I wierze że Agnieszka wygra dziś z Cibulkovą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: tyś chyba niedouczona jaka alboco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:47 > > Nie to ładne co ładne, ale to co się komu podoba. > Zawsze wole patrzec na ladne, a nie na to co sie komus podoba Cóż Tramp, niektórym widać pozostaje już tylko patrzenie :) Daruję więc sobie dalsze komentowanie Twoich wypowiedzi, bo zupełnie Cię dobiję biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia28 Re: ? IP: *.chello.pl 24.02.08, 22:14 Kolego, ja nie rozumiem? Ty najpierw przeczytaj swój post. A potem popatrz w lustro. I pomyśl co tam widzisz. Chamstwo, głupotę i niedowartościowanie. A potem przestań tutaj pisać. I tak Cię nikt nie słucha, wszyscy tylko się smieją. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Do:forumowicz_posp.,saasello, Ewunia28 22.02.08, 07:29 Uwazamn, ze nie powinniscie znizac sie do dalszej dyskusji z tym czlowiekiem, bo i tak nie macie szans. Czyz bowiem mozliwe jest zejsc ponizej czegos, co wszyscy, jako ludzie, okreslilismy pojeciem dna? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Do:forumowicz_posp.,saasello, Ewunia28 22.02.08, 10:57 takrzy1 napisał: > Uwazamn, ze nie powinniscie znizac sie do dalszej dyskusji z tym > czlowiekiem, bo i tak nie macie szans. Czyz bowiem mozliwe jest > zejsc ponizej czegos, co wszyscy, jako ludzie, okreslilismy pojeciem > dna? nikt tu z matołem dyskutował nie bedzie była jedna próba ustawienia delikwenta do pionu, nieudana więcej prób nie podejmuje dorośnie to zmądrzeje, może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prpr Re: Walkower dla Cibulkovej IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 22.02.08, 11:38 Mi tam się Agnieszka podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lim Mogliby się solidniej przygotowywać IP: *.chello.pl 22.02.08, 01:37 Mogliby się solidniej przygotowywać do pisania tych tekstów. To nieprawda, że Radwańska do tej pory tylko raz tak wysoko zaszła w inprezie tej rangi. A ćwierćfinał Miami w zeszłym roku, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Mogliby się solidniej przygotowywać IP: *.pool.einsundeins.de 22.02.08, 09:52 Agnieszka i Dominika maja rowne szanse.Dominika jest teraz "na fali" wygrala w 2 setach z Safarowa ,Z Patty i wczoraj z Venus .Przede wszystkim mecz Z Venus , w ktorym grala wysmienicie (najlepszy mecz w karierze ) ,doda jej pewnosci siebie ,ale ona jest po raz pierwszy w sytuacji ,gdzie walczyc bedzie o polfinal w tak duzej imprezie .Agnieszka jest juz bardziej doswiadczona w tym zakresie i ma za soba rowniez passe zwyciestw oraz udane mecze z czolowymi deblistkami na swiecie .Aga jest odporna psychicznie i licze ,ze znowu wytrzyma presje i awansuje do polfinalu .Trzymam kciuki ,jak zawsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś