capulet 30.12.01, 15:09 nigdy nie zakładam takich wątków, ale co tam!!! Giggs w 4. minucie dał prowadzenie Diabłom i uwaga, Beckham gra w pierwszej jedenastce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capulet Re: Fulham-MU 1:2!!! 30.12.01, 15:52 jak już zacząłem, to będę kontynułował Ruud strzela 12 gola w Premier League po podaniu Giggsa a zaraz potem Legwniski wyrównuje naprawdę świetny mecz i cieszy dobra postawa Bartheza, który jak na razie (nie licząc gola) broni nie gorzej niż Dudek wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
capulet Re: Fulham-MU 1:3!!! 30.12.01, 16:14 hehehe znowu Giggs! (z podania Ruuda) ci dwaj grają poprostu niesamowicie niech drży przed nimi Newcastle!!! GO UNITED!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: Fulham-MU 1:3!!! 30.12.01, 16:18 właśnie zepsułeś mi przyjemność z oglądania tego meczu w canal+, ale nic to... dobrze, że MU jakoś trzyma się na powierzchni. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
capulet Re: Fulham-MU 1:3!!! 30.12.01, 16:23 morel napisał(a): > właśnie zepsułeś mi przyjemność z oglądania tego meczu w canal+, ale nic to... > dobrze, że MU jakoś trzyma się na powierzchni. > pzdr. eee sorry, ale się nie mogłem powstrzymać a tak apropos MU, to chodzą pogłoski o pozostaniu sir Alexa na stanowisku managera ja w to akurat nie wierzę, ale w każdej plotce jest ziarnko prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: Fulham-MU 1:3!!! 30.12.01, 17:28 niczego nie mogłeś mi zepsuć, bo mecz pokazali live. przegapiłem, bo myślałem, że będzie relive o 17. a co do sir Alexa, to szukają jego następcy i nie mogą znaleźć. Wenger odmówił, O'Leary też, Alex chyba nie będzie miał wyboru... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
capulet Re: Fulham-MU 1:3!!! 31.12.01, 11:39 morel napisał(a): > a co do sir Alexa, to szukają jego następcy i nie mogą znaleźć. Wenger odmówił, > O'Leary też, Alex chyba nie będzie miał wyboru... > pzdr. po ostatnich wynikach nie miałbym nic przeciwko temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazzop Re: Fulham-MU 0:1!!! 30.12.01, 17:36 refleks to ja mam - myślałem ze mecz sie zaczął o 15.45 - no comments :)) Odpowiedz Link Zgłoś