marcel18 29.08.03, 21:58 Chyba nie podlega wątpliwości że bramka będzie zaliczona Reissowi tak zawsze sie robi w takich sytuacjach i przypuszczam tak będzie i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klimon Re: Bramka Reissa 29.08.03, 22:01 wiec uwazasz , ze reiss +4 , a boruc bez -5? bo jak botuc dostanie z asmaobuja to reiss nie moze dostac za bramke :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcel18 Re: Bramka Reissa 29.08.03, 22:04 Tak powinno być i nie wiem dlaczego w :liga na żywo: w piłkarzykach napisali gola dla Boruca, a na szanowanej sie stronie www.livescore.net/ zapisano ją oczywiście Piotrowi Reissowi. Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: Bramka Reissa 29.08.03, 23:14 Widze ze prezes chyba ma Reissa w skladzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iiro Re: Bramka Reissa 29.08.03, 22:09 samobój Boruca -5, Reiss +2 za asyste o ile mozna tak to nazwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bilu15 Re: Bramka Reissa 29.08.03, 22:11 Oczywiście, że bramkę strzelił Reiss. Nie ma co do tego wątpliwości. Bramkarz próbowal wybic strzal. Piłka mogła wpaść do bramki bez pomocy Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master BORUC !! 29.08.03, 22:16 Jeśli za samo przeszkodzenie w akcji jest gol dla Reissa to się mylicie - livescore to na lige polską nie ma nawet wysłanników. Boruc po prostu piąstkował... do własnej bramki ! Samobój i -5pkt dla bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Bramka Reissa 29.08.03, 23:52 Ciekawe, czy Ci co mówia że Reiss widzieli chociaż tę bramke. Jeśli było tak jak zaostało opisane to jest samobój i zero wątpliwości. pozdr. Arch Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: Bramka Reissa 30.08.03, 00:31 ROZWIĄZANIE JEST TYLKO JEDNO ASYSTA REISSA I SAMOBÓJ BORUCA !!!!!!!!!!! Dziekuje za Uwage i pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gilgamesz1 Re: Bramka Reissa 30.08.03, 01:08 Widziałem tę bramkę. Ewidentny "samobój". Punkty Boruca w 4 kolejce : -5+2+1=-2. Dobrze, że mam w składzie Piekutowskiego. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Bramka Reissa 30.08.03, 12:01 Spokojnie Arch, pisze tylko wtedy co zobacze na własne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Bramka Reissa 30.08.03, 13:35 Dlatego własnie Ciebie nie mialem na myśli , tylko reszte krzykaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek_1 Re: Bramka Reissa 30.08.03, 09:07 Ja nie mama w składzie ani Reissa ani Boruca ale bramka powinna być zaliczona Reissowi ponieważ on jako ostatni zawodnik drużyny atakującej kopnał piłkę w kierunku bramki.To tak jak w meczu Wisły Płock w pucharze Uefa.Bramkę na 2:2 nie policzono jako samobója choć odbił ją do bramki klatą zawodnik Wisły.Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: Bramka Reissa 30.08.03, 09:15 tylko ze zawodnik Wisly Plock praktycznie nie zdazyl sie ruszyc, ta pilka go trafila. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Bramka Reissa 30.08.03, 10:48 Na takiej zasadzie wogole nie dopuszczasz samobojow! A sie zdarzaja. Kiedy bramkarz wyrazne zmieni kierunek lecenia pilki uznaje sie samoboj i tyle. Taki chyba mamy przypadek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Bramka Reissa 31.08.03, 07:11 taaaa, ładna teoria. problem w tym, że Reiss dośrodkowywał i piłka nie leciała w stronę bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: Bramka Reissa 30.08.03, 09:19 mam Boruca w składzie i oczywiście wolałbym żeby gola zapisali Reissowi. ale oglądałem ten mecz i samobój Boruca był niestety ewidentny. wbił sobie chłopaczyna piłkę do bramki i -9pkt w plecy (mam tez Szalę) Odpowiedz Link Zgłoś
duniol Re: Bramka Reissa 30.08.03, 09:47 A ja mam i Reissa i Boruca, więc interpretacja na korzyść tego pierwszego byłaby na miejscu :P Odpowiedz Link Zgłoś
tomala_zpr Re: Bramka Reissa 30.08.03, 10:20 Śledziłem wczoraj realcje na onecie i tam napisali wyraźnie centruje Reiss, ale Boruc który próbuje wypiąstkować piłkę wbiją ją do własnej bramki. Koniec tematu samobujczy gol Boruca!! asysta Reissa!! Odpowiedz Link Zgłoś
pita80 Re: Bramka Reissa 30.08.03, 11:42 Co wy wszyscy za przeproszeniem pierdoli.... Przeciez to ewidentna bramka Reissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile razy jest ze pilka dotyjka obronce ale przyznaje sie ja napastnikowi. Boruc nie strzeli samobujczej. Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Bramka Reissa 30.08.03, 12:02 Pan prezes sie tak nie bulwersuje. Boruc nie tylko dotknłą piłkę ...ale zmienił kierunke jej lotu i wpakowął pierdoła do własnej siatki. Samobój i tyle. A co do asysty, to niech sie wypowie redkacja. Aha zaznaczam , ze mam Boruca na bramce i na reke było by mi , gdyby nie dostał samobója..ale fakty mówią same za siebie. Pozdr. Arch Odpowiedz Link Zgłoś
pita80 Re: Bramka Reissa 30.08.03, 11:43 A jezeli zostanie uznana samobuja to juz na 100% powinien reis miec asyste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
marcel18 Re: Bramka Reissa 30.08.03, 13:36 kuti_master napisał: "livescore to na lige polską nie ma nawet wysłanników" To skąd wiedzą że wogóle Reiss brał udział w tej akcji??? Bramka powinna być zaliczona Reissowi i koniec!!! jeżeli tak nie będzie to Bramkarze bardzo często zmieniają lot piłki a ta wlatuje do bramki więc samobójów by było pełno, a ta sytauacja chociaż troche kontrowersyjna ma tylko jedno rozwiązanie: GOL REISSA! PS: W swoim składzie nie mam żadnego z tych dwóch zawodników, poprostu denerwuje mnie jak bramkarzowi zalicza sie samobója w takiej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Bramka Reissa 31.08.03, 07:14 oglądałeś mecz? coś mi się wydaje że nie, bo to był ewidentny samobój. boruc nie bronił strzału, tylko wyszedł na przedpole i próbował wypiąstkować piłkę, która nie leciała w stronę bramki. Odpowiedz Link Zgłoś