Gość: Dave IP: *.adsl.nuria.telefonica-data.net 01.09.03, 19:05 Cieszy mnie fakt, ze nie bede mogl ogladac meczy naszej "reprezentacji". Dostaniemy w pupke i tym razem na serio zadomowimy sie w III lidze swiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazzii Re: Janas: Na Łotwę bez sparingu IP: *.nawojka.ds.uj.edu.pl / 192.168.1.* 01.09.03, 19:14 Gość portalu: Dave napisał(a): >> zadomowimy sie w III lidze swiatowej. nie przeceniaj nas. V okregowa sie klania --------- JANAS MUSI ODEJSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc5 Re: Janas: Na Łotwę bez sparingu IP: 213.77.1.* 01.09.03, 19:56 CIEZKO COS PROROKOWAC BO NASZA REPREZENTACJA JEZT WIELKA NIEWIADOMA JAK SAM JANAS!!!ON NIEUMIE SIE WYSLOWIC PRZED MEDIAMI A ONI GRAJAC NA BOISKU!!!!LICZY ZE CHLOPCY SA TWARDZI?ZOBACZYMY JAK DOSTANA W DUPE Z TYMI CIENIASAMI TO JUZ KAPLICA!!!!!!!3 LIGA SWIATOWA!!!!!ALE W NASZYM KRAJU TAK JEST ZE LUBIMY I UMIEMY COS SPIEPRZYC GORZEJ ZBUDOWAC CO UDOWODNIL PZPN ZWALNIAJAC ENGELA I WPIEPRZEJAC BONKA NA PRAKTYKI DO REPREZENTACJI A POTEM JANASA KTORY POZA AMIKA SWIATA NIEWIDZI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Janas: Na Łotwę bez sparingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 14:14 nie chce mi sie ...o piłce gadać juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni Janas musi odejść IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 15:26 stać nas w tych dwóch meczach na co najwyżej 1 punkt. Tak słabo chyba już dawno nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.o.s. Re: Na Łotwę bez Janasa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.03, 13:35 Kiedy ja się wreszcie doczekam, aż Paweł Janas przestanie dręczyć kadrę, kibiców i siebie? Może i on byłby dobrym trenerem drużyny klubowej, kiedy ma cały czas kontakt z graczami, ale jako selekcjoner jest tragicznym nieporozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś