Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie do redakcji

IP: 81.210.17.* 03.09.03, 11:56
    Taka sobie refleksja:

Dlaczego sport w gazecie wyborczej ogranicza się tylko do piłki nożnej i od
    wielkiego dzwonu do kosza i siatki? Zawsze myślałem, że gazeta w. adresowana
    jest do ludzi myślących (wnioskuję z innych rubryk) a tu tylko piłka kopana
    i piłka kopana - sport dla inteligentnych inaczej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pinio Re: pytanie do redakcji IP: 81.210.17.* 03.09.03, 17:18
        Zgadzam się, po co się tyle rozwodzić nad ligową drętwotą? Szkoda czasu i
        papieru. Czy naprawdę w sporcie nie dzieje się nic ciekawego?
      • Gość: legiunia LEGIA PANUJE IP: 81.210.17.* 03.09.03, 18:05
        • Gość: zdegust Re: LEGIA PANUJE IP: 81.210.17.* 05.09.03, 10:15
          He he, właśnie o tym pisałem.
      • Gość: dratewka Re: pytanie do redakcji IP: 217.97.135.* 05.09.03, 10:44
        odpowiedz-bo wiekszość chce czytać właśnie o tym, co potwierdzaja pewnie
        badania czytelnictwa, na które agora wydaje kupę kasy.
        • Gość: zdegust Re: pytanie do redakcji IP: 81.210.17.* 05.09.03, 11:08
          Domyślam się, że większość interesuje się piłką kopaną, ale czy rzeczywiście
          gazeta musi na tym poprzestawać ? Czy oprócz piłki kopanej nie da się zmieścić
          w rubryce sport niczego ciekawego? Przecież to jest rubryka na poziomie
          czytelnika Super Ekspresu ! Już nie powiem co mi się chce jak tam zaglądam i w
          zależnosci od pory roku - liga, Małysz, Małysz, liga. Nawet jak liga ma
          przerwę wakacyjną to się pisze o transferach, albo letnich sukcesach Małysza.
          • Gość: dratewka Re: pytanie do redakcji IP: 217.97.135.* 05.09.03, 15:15
            zgadzam sie z tobą, ale na taki popyt nie ma rady. w ludziach jednak cały czas
            tkwi ten entliczek-piechniczek przekazywany z pokolenia na pokolenie.
      • Gość: Virton Re: pytanie do redakcji IP: *.radzionkow.net / 192.168.1.* 05.09.03, 15:27
        Gość portalu: zdegust napisał(a):

> Taka sobie refleksja:
        >
        > Dlaczego sport w gazecie wyborczej ogranicza się tylko do piłki nożnej i od
        > wielkiego dzwonu do kosza i siatki? Zawsze myślałem, że gazeta w. adresowana
        > jest do ludzi myślących (wnioskuję z innych rubryk) a tu tylko piłka kopana
        > i piłka kopana - sport dla inteligentnych inaczej.

Z tego też tytułu kupuję Wybiórczą tylko w piątek - ze względu na telewizyjną.
      • Gość: zdegust I ZNÓW EUFORIA !!!! IP: 81.210.17.* 08.09.03, 12:29
        Będzie co pokazywać w TV i o czym ględzić w GW sport przez następnych kilka
        dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka