Gość: darioCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:56 Gazeto szanowna. Nie mieszaj, nie róbcie niepotrzebnej zadymy w sprawie Rogera. Nie bądźcie TABLOIDEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolk82k Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa... 17.04.08, 18:56 Żadnego ponieważ Roger to prawy/środkowy pomocnik, a wymienieni panowie w kadrze raczej są widoczni w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:58 Gazeto szanowna. Nie mieszaj, nie róbcie niepotrzebnej zadymy w sprawie Rogera. Nie bądźcie TABLOIDEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: żenada IP: *.e-wro.net.pl 17.04.08, 19:00 CO TO ZA BŁAZENADA?? najpierw pierdzielicie o Gargule,a teraz to! pismaki,robaki atakują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. 17.04.08, 19:03 A moze Szatkowski z Wolowskim zadaliby sobie trudu intelektualneg i zadali pytanie: ktory z tych trzech posadzi Roogera na lawce? Jezeli Roger zastapi ktregos z tej trojki, to tylko dlateg, ze ci beda prezendtowac soba drewno, ale moze byc tak, ze dzieki Rogerowi ta trojka zacznie grac jeszcze lepiej w obawie przed lawka, ciekawe co tytany sportowego intelektu Sztkwski & Walowski beda mieli wtedy do powiedzenia...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Misza ty się lecz i patrz co walisz IP: 77.223.195.* 17.04.08, 19:05 Roger powinien razem z żurawiem siedziec na ławce ale w parku.Obydwaj to cieniasy fakt że trochę lepsze niz pismacy z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Misza ty się lecz i patrz co walisz 17.04.08, 19:07 Gość portalu: byk napisał(a): > Roger powinien razem z żurawiem siedziec na ławce ale w parku.Obydwaj to cienia > sy fakt że trochę lepsze niz pismacy z GW. No, ale gorsze od ciebie, nie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szymonsocha Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. 17.04.08, 19:07 Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami - Roger nie jest zawodnikiem, który powinien grać w podstawowej jedenastce reprezentacji, według mnie nie powinien też jechać na EURO. Czy to jest fair wobec polskich piłkarzy, że zamiast nich w kadrze będzie grał ktoś, kogo z naszą ojczyzną łączy tylko... żurek? I jeszcze jedna uwaga: Roger jest lewym/środkowym ofensywnym pomocnikiem, więc podane w tytule nazwiska są jak najbardziej trafne ;] zapraszam na swój blog o piłce - wokolpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger po 17.04.08, 19:10 szymonsocha napisał: > Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami - Roger nie jest zawodnikiem, który > powinien grać w podstawowej jedenastce reprezentacji, według mnie nie powinien > też jechać na EURO. Czy to jest fair wobec polskich piłkarzy, że zamiast nich w > kadrze będzie grał ktoś, kogo z naszą ojczyzną łączy tylko... żurek? > I jeszcze jedna uwaga: Roger jest lewym/środkowym ofensywnym pomocnikiem, więc > podane w tytule nazwiska są jak najbardziej trafne ;] > > zapraszam na swój blog o piłce - wokolpilki.blox.pl Twoje zdanie na temat Rogera jak i twoj blog sa tak samo glupie, sorry, ale takie jest moje zdanie...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger po IP: *.e-wro.net.pl 17.04.08, 19:12 dzięki Bogu nie macie tu nic do powiedzenia.. koleś zrobi asystę- strzeli gola i od razu będziecie go nosić na rękach hipokryci.. jeżeli byle Brazylijczyk wypiera ze składu Polaków z reprezentacyjnym doświadczeniem to znaczy tylko ,że nasze grajki to poziom poniżej krytyki! i tylko tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger po 17.04.08, 19:13 Gość portalu: fatality napisał(a): > dzięki Bogu nie macie tu nic do powiedzenia.. koleś zrobi asystę- > strzeli gola i od razu będziecie go nosić na rękach hipokryci.. > jeżeli byle Brazylijczyk wypiera ze składu Polaków z > reprezentacyjnym doświadczeniem to znaczy tylko ,że nasze grajki to > poziom poniżej krytyki! i tylko tyle.. Dokladnie! Tak samo bylo kiedys z Olim i Smlarkiem :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 19:53 czlowieku, z jakim smolarkiem?? nawet nie chce mi sie juz tego prostowac. a co do rogera to jest nasza kompromitacja i tyle. w czechach sie z nas smieja. taki duzy kraj a musi sobie sztucznie naturalizowac jakiegos brazylijczyka co strzelil 5 bramek w lidze. jestesmy jak azerbejdzan, zea albo katar. zenada. NIGDZIE w europie nie bylo takiego przypadku jak u nas. nawet w takich wielce tolerancyjcyh krajach jak francja czy holandia. czytales dzisiaj o tym jak rzad austriacki nie zgodzil sie na naturalizowanie niemca ktory gra u nich od 2002 roku? a przeciez austriacy i niemcy to prawie to samo. ten sam jezyk, ta sama kultura. a to czy roger jest lepszy od naszych pilkarzy to sie dopiero okaze ale smiem w to watpic. ale nawet gdyby byl lepszy to co to zmienia? czy jezeli bysmy sobie wzieli 11 brazylijczykow to czy uczyniloby to naszych pilkarzy lepszymi? jezeli mamy slabych pilkarzy to trudno, bedziemy grac slabo a takie rzeczy jak z rogerem to nic innego jak zalosne oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 20:34 Masz mlodziencze czeska obsesja, na dodatek powtarzasz sie wkolko nie na temat, jak sie Czesi z ciebbie nabijaja to wroc do tego wielkiego kraju i nie zabieraj im pracy, bo sprawa Rogera czy w ogole pilki noznej cie przerasta...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 20:40 nie wiem czy ty sobie zdajesz z tego sprawe ale ty bredzisz totalnie bez sensu. nie masz nic do powiedzenia, nie potrafisz ustosunkowac sie do tego co powiedzialem tylko piszesz caly czas to samo ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 22:18 Gość portalu: mort napisał(a): > nie wiem czy ty sobie zdajesz z tego sprawe ale ty bredzisz totalnie bez sensu. > nie masz nic do powiedzenia, nie potrafisz ustosunkowac sie do tego co powiedz > ialem tylko piszesz caly czas to samo ;DDDD Wyluzuj maly, jezeli nie rozumiesz pisanego tekstu to nie bierz sie za czytanie a tym bardziej za odpwiadanie na posty. Prawda jest taka, wylewasz swoja frustracje powstala na skutek tego, ze robiac z siebia dziada zapierniczasz jak niewolnik u pepikow ktorzy szmaca cie na kazdym kroku, to ,ze Czesi sie z czegos smieja to nie sprawa Rogera tylko twoja, nie Roger robi z siebie niewlnika tylko ty, i za co? Za kilka koron, wstyd mi za takich placzkow frustratow jak ty...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 22:31 jezeli nie jestes na tyle inteligentny zeby wiedziec ze koncowka ip ".pl" oznacza Polske to sie nie wypowiadaj bo sie osmieszasz ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 22:53 Gość portalu: mort napisał(a): > jezeli nie jestes na tyle inteligentny zeby wiedziec ze koncowka ip ".pl" oznac > za Polske to sie nie wypowiadaj bo sie osmieszasz ;DDD Maly, ja jestem uzytkownikiem AOL i IP mam amerykanskie, mimo to mieszkam w Polsce, i czym to swiadczy??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 23:05 to co napisales swiadczy o tym, ze nie potrafisz zrozumiec ze nie trzeba pracowac w czechach zeby wiedziec co mowia i mysla. i nie smieja sie ze mnie tylko z takich jak ty, ktorzy slepo popieraja te szopke z rogerem. mozna to bylo wywnioskowac z tego co napisalem tylko trzeba miec choc troche inteligencji ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 23:28 Gość portalu: mort napisał(a): > to co napisales swiadczy o tym, ze nie potrafisz zrozumiec ze nie trzeba pracow > ac w czechach zeby wiedziec co mowia i mysla. i nie smieja sie ze mnie tylko z > takich jak ty, ktorzy slepo popieraja te szopke z rogerem. mozna to bylo wywnio > skowac z tego co napisalem tylko trzeba miec choc troche inteligencji ;DDDD Ty podales przyklad Czech nie ja, ja nigdy sie slyszalem zeby w Czechach juz slyszeli o Rogerze, bo niby dlaczego? Jezeli przeczytasz z uwaga moje dotychczaswe posty, to dowiesz sie z nich, ze bardzo mi sie nie podoba ta cala naturalizacja, ale winie za to prezydenta, co do Rogera, to zycze mu jak nalnepiej i to wszystko na ten temat, jezeli zasluzy swoja postawa na gre w kadrze, to pieknie, a jezeli okaze sie, ze przyczyni sie do tego, ze inni powalcza o miejsce dajac z siebie wiecej i dzieki temu Polska odniesie sukces, to jeszcze piekniej ;D TEraz idz juz spac maly, bo po raz kolejny udwadniasz, ze ten temat calkowicie cie przerasta ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 23:42 oj te twoje ciagle nazywanie mnie malym zalatuje cos twoimi kompleksami. jakies problemy? nie wiem, czujesz sie nie doceniany przez cale zycie? poza tym kim ty jestes, uwazasz sie za autorytet ze mowisz co mam robic? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 18.04.08, 00:09 Gość portalu: mort napisał(a): > oj te twoje ciagle nazywanie mnie malym zalatuje cos twoimi kompleksami. jakies > problemy? nie wiem, czujesz sie nie doceniany przez cale zycie? poza tym kim t > y jestes, uwazasz sie za autorytet ze mowisz co mam robic? ;DDD Maly znaczy mlody, niedoswiadczny, glupiutki i szczeniecy, a dowdem na to, ze z takim osbnikiem dyskutuje jest chociazby fakt, ze nie jestes w stanie nawet niczego swojego wymyslec i kopiujesz moj "autrytet"z poprzedniego mjego postu, czyli odszczekujesz w ten sam sposb w ktory ja sie do ciebie zwrcilem :D Rowniez fakt, ze niczego rzeczowygo do dyskusji nie wnosisz, piszesz nie na temat i sie unosisz, kazesz mi milczec itd. nie rozumiesz znaczenia slowa "nacjnalista" i myslisz, ze to obraza a w rzeczywistosci nacjnalistci sa potrzebni w kazdym spleczenstwie i jezeli ich nacjonalizm nie przeksztalca sie w fobie, moga byc bardzo pozyteczni:D Prponuje jednak zaknczyc ta jalowa dyskusje, bo jak do tej pory udowadniasz, nie bardzo rozumiesz nawet tekstu ktory komentujesz, wiec stad biora sie nasze nieporozumienia, juz ci kilkakrotnie wytlumaczylem odnosnie sprawy Rogera, ze ja rozumuje a przynajmniej staram sie rozumowac pragmatycznie, prezydent nadal Rogerowi obywatelstw i to tyle, koniec ktropka, teraz musimy poczekac i zobaczyc co z tego wyniknie, bo ja w tym widze sporo korzysci jak juz wczesniej ci to opisalem, lecz niestety ty nie potrafisz sie merytorycznie do tego odniesc, zamiast tego odszeczekujesz, wiec nie dziw sie, ze nazywam cie maly...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 22:23 Gość portalu: mort napisał(a): > nie wiem czy ty sobie zdajesz z tego sprawe ale ty bredzisz totalnie bez sensu. > nie masz nic do powiedzenia, nie potrafisz ustosunkowac sie do tego co powiedz > ialem tylko piszesz caly czas to samo ;DDDD Jeszcze jedna sprawa. Co ty maly niewlniku myslisz, ze jestes jakim autorytetem tutaj zeby wymagac od innych forumowiczw zeby sie ustsunkowywali do teg co ty masz do wyplakania? :D Kolo, co ja mialem do powiedzenia na ten temat powiedzialem w postach powyzej, to ty wpadles na forum wyzywajac mnie tylko dlateg ze pepiki sie z ciebie nabijaja, i wiesz co? oni maja racje, bo takich jeleni jak ty w dzisiajszych dniach juz zadko mozna spotkac...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 22:35 to jest forum dyskusyjne a dyskusja polega na tym ze sie wypowiada swoje zdanie a rozmowca, inaczej dyskutant, ustosunkowuje sie do tego i wypowiada swoje, bez obrazania. naprawde nie spodziewalem sie ze trzeba jeszcze komus takie rzeczy tlumaczyc. i w moim poscie napisalem rzeczy o ktorych nie napislaes w tych swoich postach wiec nie odwracaj kota ogonem bo twoj poziom jest zenujacy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 22:52 Gość portalu: mort napisał(a): > to jest forum dyskusyjne a dyskusja polega na tym ze sie wypowiada swoje zdanie > a rozmowca, inaczej dyskutant, ustosunkowuje sie do tego i wypowiada swoje, b > ez obrazania. naprawde nie spodziewalem sie ze trzeba jeszcze komus takie rzecz > y tlumaczyc. i w moim poscie napisalem rzeczy o ktorych nie napislaes w tych sw > oich postach wiec nie odwracaj kota ogonem bo twoj poziom jest zenujacy ;DDDDDD > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD Wlasnie, to jest forum dyskusyjne a tematem dyskusji jest, kogo niby Roger mialby zastapic na boisku, wiec badz tak dobry i dostosuj sie do reszty forumowiczow i przestan w tym watklu wylewac swoje nacjonalistyczne fobie, chcesz wyplakac sie jak to csie pepiki z ciebie smieja to przejdz na forum poswiecne naturalizacji Rogera przez prezydenta, tutaj rozmawiamy o czyms zupelnie innym i to ty w tym temacie nie masz zupelnie nic do powiedzenia :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 23:09 w tamtym temacie tez nie potrafiles odpowiedziec wiec mialem nadzieje ze moze tutaj ci sie uda no ale jak widac nie dajesz rady. no poza absurdalnym wyzywaniem od nacjonalistow, o czym tez napisalem w tamtym temacie ale, jak nie trudno zgadnac, nie potrafiles odpowiedziec. tak samo ze smolarkiem, przyznales mi nawet racje ale tutaj, w nowym temacie, znowu bezczelnie klamiesz i prowadzisz zenujaca demagogie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 23:36 Gość portalu: mort napisał(a): > w tamtym temacie tez nie potrafiles odpowiedziec wiec mialem nadzieje ze moze t > utaj ci sie uda no ale jak widac nie dajesz rady. no poza absurdalnym wyzywanie > m od nacjonalistow, o czym tez napisalem w tamtym temacie ale, jak nie trudno z > gadnac, nie potrafiles odpowiedziec. tak samo ze smolarkiem, przyznales mi nawe > t racje ale tutaj, w nowym temacie, znowu bezczelnie klamiesz i prowadzisz zenu > jaca demagogie ;DDD Nazwac gogos kto ma obsesje nardowosciwe nacjonalista nie jest wyzywaniem od nacjonalisty lecz stwierdzeniem faktu, poza tym slowo "nacjnalista" nie jest slowem ktore sluzy od wyzywania mlody czlwieku. Co do watku w ktorym rozmawialismy wczoraj, to tez staralem ci sie w nim wytlumaczyc, ze watek tamten byl poswiecony innemu tematowi niz ten, czy Roger ma prawo byc Polakiem czy nie, i rowniez dalem ci w tamtym watku jasna odpowiedz, ze nie podoba mi sie bardzo sposob jego naturalizacji, najwidoczniej masz chlopcze powazne niedociagniecie edukacyjne plegajace na problemie ze zrozumieniem tekstu pisanego, dlatego radze ci, odrob lekcje z jezyka polskiego zanim ponownie wpadniesz na forum i zaczniesz uciszac ludzi jak zrobiles to ze mna, tlumaczac pozniej jak przyglup, ze forum sluzy do dyskusji i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 17.04.08, 23:41 Jeszcze jedno, widze, ze cie dalej ten Smolarek boli, ale gdybys nie mial takiego PiSdoglwia to z tekstu dowiedzialbys sie, ze nie byla to mowa o tym, ze Ssmolarek byl zle widziany przez kadrowiczow, bo z tym zgodzilismy sie wczraj, lecz przez kibicow, ktorzy kilka lat temu pisali o nim w takim kontekscie jak dzisiaj o Rogerze, wiec przestan sie juz upokazac maly...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: ty znowu gadasz te brednie? IP: *.ds.pg.gda.pl 17.04.08, 23:52 oj chyba nerwy ci puszczaja ;DDDDDD twoja wzmianka o PiSdoglowiu swiadczy, niestety musze to powiedziec, jakis fobiach albo nawet ograniczeniu umyslowym a juz na pewno o braku kultury. jestes absurdalny nie mam pojecia skad ci to przyszlo do glowy w stosunku do mnie ;DDD ps. co do jezyka polskiego to pisze sie upokarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty znowu gadasz te brednie? 18.04.08, 00:14 Gość portalu: mort napisał(a): > oj chyba nerwy ci puszczaja ;DDDDDD twoja wzmianka o PiSdoglowiu swiadczy, nies > tety musze to powiedziec, jakis fobiach albo nawet ograniczeniu umyslowym a juz > na pewno o braku kultury. jestes absurdalny nie mam pojecia skad ci to przyszl > o do glowy w stosunku do mnie ;DDD > > ps. co do jezyka polskiego to pisze sie upokarzać. PiSdoglowie jest synonimem glupoty i zatsietrzewienia, ktorym sie wyrozniasz kolego, czlwiek cierpiacy na PiSdoglowie nie przyjmuje do wiadomosci tego, ze ktos moze sie z nim nie zgadzac, dokladnie tak jak ty...:DDD Kumasz czacze "kulturalny" mlodzincze, ktory wpadl na to forum i "kulturalnie" kazal mi milczec, bo ci sie nie spodobalo co mam do powiedzenia pomimo, ze nie zrozumiales co mam do powiedzenia...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nirud Re: Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger po IP: *.chello.pl 17.04.08, 19:16 A nie pomysleliscie, ze Blaszczykowski nie gral od dawna w pilke i Smolarek moze zagrac zmieniajac sie czy to z Zurawskim czy Krzynowkiem?? Zarowno Zurawski, Smolarek i Krzynowek moga grac jako prawi pomocnicy (Krzynowek bramke Portugalii strzelil wlasnie gdy byl zamieniony chwilowo na prawa strone, tak samo akcja chyba bramkowa z meczu Polska- gwiazdy ligi OE byla z prawej strony - co wkrecil 2-3 graczy). Do tego kto powiedzial,ze Roger jest szykowany na ofensywnego pomocnika - jak nie bedzie gral bardzo dobrze w srodku to przejdzie na lewa - o to tu chodzi, Blaszczykowski w formie jest nie do wyrzucenia, ale bez formy jest tylko i wylacznie prawym pomocnikiem, bez mozliwosci manewru Zenujace sa wasze komentarze na gazecie, a to wytykanie bledow z niby smiesznej ceremonii przyznawania obywatelstwa... a to ta niba analiza ustawienia nie majaca zadnego skladu i ladu. nie wiem jak reszta ludzi trzezwo patrzacych na ta decyzje ale mnie nie bawily wasze opinie, jedynie usmiech pojawil sie przy opisie fotki - jesli rzeczywiscie ktos na jednej nodze pozowal do zdjecia to mogla byc to zabawna sprawa, ale zeby od razu dawac caly artykul z opisem "wtopy..."? cos tu nie halo... ps zeby nie bylo jestem przeciwnikiem gry Rogera w reprezentacji :) zycze zachowania logiki przy nastepnych wiadomosciach na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zico Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.echostar.pl 17.04.08, 19:23 " Gdybym teraz dostał powołanie do reprezentacji Brazylii, odmówiłbym - zapewnił Roger, dziękując za przyznanie polskiego paszportu" dunga se pewnie teraz w łeb strzeli tracąc takiego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Dotknieci zostana ludzie, ktorzy czekaja ... IP: *.85-80-70.mc.videotron.ca 17.04.08, 19:25 Dotnieci zostana ludzie bylych republic ZSRR ktorzy sa POLAKAMI Z KRWI I KOSCI, czekajac na rozpatrzenie wniosku latami " na polski paszport, a nie na jakas tam Karta Polaka". Totalna ludzka glupota dostawac wczesniej obywatelstwo bo to sportowiec. Ludzie, obudzcie sie, Polska plonie przez to, potrzebna jest rewolucja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
twjpc Re: Dotknieci zostana ludzie, ktorzy czekaja ... 17.04.08, 19:55 Musisz jednak pamiętać, buntowniku, że rewolucja ma to do siebie, że pożera własne dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Oni juz dawno byli obmacani przez... IP: *.VIC.netspace.net.au 17.04.08, 20:55 Sowietow,a Polakami nie moga zostac,bo nie maja ORYGINALOW metryk swoich dziadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Idiotyczna nagonka 17.04.08, 19:28 Od paru tygodni trwa głupia akcja pt "Roger zbawcą kadry", a co ten zawodnik pokazał, że niby od razu ma nie tylko wskoczyć do podstawowego składu, ale być motorem napędowym drużyny? Nic nie pokazał, a wręcz pokazuje, że nie jest lepszy od Majewskiego, Murawskiego, a nawet Garguły. A może zróbcie go jeszcze kapitanem? Jak już chcieliście robić nagonkę, to trzeba było naciskać na PZPN, aby ten zrobił komórkę do poszukiwania Polaków w ligach Europy Zachodniej lub zawodników z polskimi korzeniami, którzy mogliby zagrać w biało-czerwonych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Stop, Leo go back to Holland with your globalism IP: *.85-80-70.mc.videotron.ca 17.04.08, 19:35 Zamiast szukac zdolnych i mlodych z Polskimi korzeniami to stawiamy na obcokrajowca , totalna zenada zenujace , LEO GO BACK TO NEDERSLAM WITH YOUR STUPID GLABALISATION, THIS IS POLAND. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs fuck off, wanker IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 19:50 and dont come to Poland. leave Leo alone. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: fuck off, wanker 17.04.08, 23:02 Gość portalu: obs napisał(a): > and dont come to Poland. > > leave Leo alone. Why don't you learn some english for a change before you make an idiot out of yourself, Roger doesn't have to come to Poland, he's already here...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: fuck off, wanker 18.04.08, 00:20 kralik111 napisał: > Gość portalu: obs napisał(a): > > > and dont come to Poland. > > > > leave Leo alone. > > Why don't you learn some english for a change before you make an > idiot out of yourself, Roger doesn't have to come to Poland, he's > already here...;D Opssss.... Sorry, wydaje sie, ze walnalem gafe, myslalem, ze "and dont come to Poland" byl kierwane do Rogera, ale widze, ze nie, jeszcze raz sorry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Oh nooooo IP: 216.119.2.* 18.04.08, 02:34 And once more we are witnessing, battle of the wits. RELAX PEOPLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yony Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.asua.pl 17.04.08, 19:41 wariant 3 jest całkiem przyzwoity:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:49 ja bym na ich miejscu zajrzał tutaj www.przystanek.hostedwindows.pl/Default.aspx?id_zespolu=134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:53 ..po co się tak pienicie? Roger na dzień dzisiejszy na Euro nie jedzie. Ba, nie jest nawet w grupie tych trzydziestu paru zawodników,z której zostanie wybrana drużyna na turniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucios Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: 77.242.237.* 17.04.08, 19:55 jak przeczytalem zdanie o symbolach to upadlem. ja proponuje w takim razie w napadzie wystawica Orła Białego, przecież to niezaprzeczalny symbol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRmiT Najlepszy jest wariant III IP: *.186.13.055.vip-net.pl 17.04.08, 19:56 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:56 na EURO- jakub wawrzyniak niech gra z workiem na glowie lub w jakies masce.... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata autorzy chcą wzniecić rasizm a potem go krytykować 17.04.08, 19:57 front robót przygotowany jak za Gierka Edwarda ,jest też czekolada twarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:58 Jak posadzi Krzynówka to nie wiem co mu zrobi bo on jest taki piękny i jest łowcą goli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 20:02 " Gdybym teraz dostał powołanie do reprezentacji Brazylii, odmówiłbym - zapewnił Roger, dziękując za przyznanie polskiego paszportu" ahahahhahhahahaha leże :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal "się mu zdanie zmieniło" :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 01:55 Kiedyś twierdził co innego. No to powodzenia, Polaku, mam nadzieję że to nie tylko miłe słówka. Inna sprawa że może to powiedzieć bez żadnych konsekwencji, bo nic takiego mu nie grozi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadgh Żadnego IP: *.ie.sportingbet.com 17.04.08, 20:04 j.w. Przecietny gracza z miernej w wymiarze europejskim druzyny, wystepujacy w przezartej korupcja lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.04.08, 20:10 Szkoda, ze na zdjeciu nie bylo Boruca, moze i jemu by zagrozil Roger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Na lawce usiadzie Stec , albo.... IP: *.VIC.netspace.net.au 17.04.08, 20:31 inny swintuch z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemist Żurawski, Krzynówek, Smolarek - kogo Roger posa.. IP: 81.26.8.* 17.04.08, 20:34 NIE dla rogera. Proszę, tylko nie to!! Nie obejrzę żadnego meczu jak on będzie grał. Proszę zróbmy jakiś bojkot, niech Leo zostawi go!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko-spoko A to zmartwienie ma Benhaker :-) IP: *.dsl.bell.ca 17.04.08, 20:37 Teraz Benhaker prawie juz na pewno ma Rogera w kadrze i zupelnie nie ma zielonego pojecia co z nim zrobic, zupelnie jak pan redaktor zamartwia sie po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś