Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Juskowiak: Lech jest faworytem derbów

IP: *.sds.uw.edu.pl 18.04.08, 23:32
    Kolejorz!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: baartek Juskowiak: Lech jest faworytem derbów IP: *.icpnet.pl 18.04.08, 23:44
        Komentarz tutaj, ale nie dotyczy tego wywiadu, ale kolejnych glupot
        wygadywanych przez Pogorzelczyka i dotyczacych meczu z Groclinem,
        pod tamtym artykulem niestety nie mozna zamieszczac komentarzy. Nie
        jestem w stanie pojac tego, ze w przypadku aktualnej sytuacji w
        tabeli Pogorzelczyk wszem i wobec oglasza, ze ten mecz
        prawdopodobnie zadecyduje o wicemistrzostwie. Jesli dobrze rozumiem
        jego logike, to w przypadku remisu po meczu pan Pogorzelczyk
        pogratuluje Groclinowi zajecia drugiego miejsca w tabeli, a ze
        jeszcze 4 mecze do rozegrania beda i jeszcze Legla ma szanse na
        wicemistrzostwo...Czemu tacy ludzie sa w tym klubie i decyduja o
        jego obliczu!?
        • Gość: Kolator Gienio www.legia-cwks.pl IP: *.dslgb.com 19.04.08, 00:34
          Miszczem Polski bedzie Legia!
          www.legia-cwks.pl
          • Gość: jacniew Re: www.legia-cwks.pl IP: *.pub.sarocom.net 19.04.08, 14:26
            Koleś... Coś ty palił?
      • Gość: HENRY UOMO Juskowiak: Lech jest faworytem derbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 00:33
        JUSKO to super facet.Ma trafne spojrzenie na p.nożną.Cenię go.Myślę,że będzie remis i kilka bramek. Tak często bywa w derbach.Jestem kibicem LECHA ale patrzę na ten mecz realnie.Kibicuję też SIKORZE,bo to on zdobędzie koronę króla strzelców.Adrian gra w tym meczu trzeba cały czas o tym pamiętać.LEO popełnił nieodwracalny błąd pomijając tak wartościowego napastnika.LEO poszedł na ilość powołując kilku miernych napastników.Którzy nie grają w klubach i nie strzelają bramek.Będzie bardzo źle.Wracając do meczu derbowego myślę,że będzie to dobre widowisko.Oceniając te drużyny obiektywnie na dzień dzisiejszy "Kolejorz"ma więcej szczęścia od Grodziska.Mecz z Wisłą pokazał braki drużyny F.Smudy.Dyskobolia ma wyrównany skład i może wygrać z każdym.Na Bułgarskiej powinno być ciekawie.Nadal myślę, że będzie remis z małym wskazaniem na DYSKOBOLIę.
        • Gość: pacal ok, niech będzie 6:3 dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:35
          po 3 bramkach Sikory :) Nie mam nic przeciwko.
      • Gość: Lx Groclin Dyskobolia Śląsk Wrocław IP: *.net.fone.pl 19.04.08, 01:14
        Ja się tak grzecznie pytam - kto zagra w pucharach Groclin Grodzisk Wlkp., czy
        Śląsk Wrocław, który przestał walczyć o awans...
        • Gość: Belmi Re: Groclin Dyskobolia Śląsk Wrocław IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 09:21
          to ja CI odpowiadam: Groclin Wrocław
      • Gość: mmm Nie jesteś kibicem Lecha!!! IP: 62.148.81.* 19.04.08, 13:59
        Kibicem jest ten kto jest przekonany że jego drużyna wygra a nie jakiś tam remis.

Ja uważam że Lech wygra 1:0 może 2:0 i już do końca sezonu będzie na 2 miejscu
        dzięki czemu trener Smuda zachowa swoją posadę.
        • Gość: Typer Re: Nie jesteś kibicem Lecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:13
          Czym innym jest kibicowanie swojej drużynie, a czym innym realna ocena możliwości.
          Też uważam, że będzie remis.
          A komentarz Jusko to fajna ocena , widać że ma spojrzenie z zewnątrz na całą
          sytuację.
      • Gość: T-1000 Sen proroczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:09
        Dziś o 21:45 przekonacie się moi drodzy, że miałem rację mówiąc iż Kolejorz
        wygra 3:1 po bramkach Injaca, Rengifo oraz Reissa.
        Tylko KKS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka