Gość: nnn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:01 Ostatnio kąpałam się z siostrą i koleżanką. Zmieściłyśmy się! moze jakies fotki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wykształciuch Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 08:18 Najlepsze fotki Pani Gruchały były w CKM-ie. Inne przy nich to pikuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
blata co z korektą? 04.05.08, 08:21 Zamówili taksówkę, wytłumaczyli, gdzie ma mnie zawieść. zawieŹć kto ten artykuł pisał/ korygował; litości... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: co z korektą? 04.05.08, 10:17 Widocznie nie chodziło o zawiezienie, ale o sprawienie zawodu... Odpowiedz Link Zgłoś
blata Re: co z korektą? 04.05.08, 14:54 sun_of_the_beach napisał: > Widocznie nie chodziło o zawiezienie, ale o sprawienie zawodu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co z korektą? IP: *.pp.htv.fi 04.05.08, 20:27 Wyobrazam sobie, jak to jest, gdy zawiedzie cie taksowka. Straszne, przez co ta kobieta musiala przejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katatonik Re: co z korektą? IP: *.chello.pl 05.05.08, 00:00 Co z korekta? Jak to co,GW w dalszym ciagu uwaza,ze to zbyteczne... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojzesz Luksus? IP: *.crowley.pl 04.05.08, 08:26 ciekawe co rozumie przez słowo luksus bo mam wrażenie ze jedyny jakiego dotknęła to taki luksus dla ubogich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.chello.pl 04.05.08, 08:31 jak zwykle komentarze pełne jadu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybun_ludowy oj biedaku :D IP: 83.2.103.* 04.05.08, 08:47 mozesz wyssac ten jad prosto z węża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 08:58 Gość portalu: ja napisał(a): > jak zwykle komentarze pełne jadu:( i jak tu nie krytykować Gruchały: przed chwilą był z nią i Michalczewskim wywiad w TVN - dziewczyna okropnie zmanierowana - słuchać sie tego nie dało. Wszystko co miała do powiedzenia to: "patrzcie jaka jestem piękna i mądra a jaka wyluzowana!" Szkoda, że ta atrakcyjna dziewczyna okazuje się być przysłowiową blondyną... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 10:21 Tam pierdzielisz - od sportowca oczekuje się wynikow, a nie błyskotliwości. Pop kultura stara się z nich zrobić "autorytety" stąd twoje poczucie zawodu. A w przypadku Gruchały obok wyników jest i na co popatrzeć - to i tak zbytek szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "od sportowca oczekuje się wynikow" 04.05.08, 13:02 "od sportowca oczekuje się wynikow" Gdyby w Polsce zakazac formy bezosobowej niewiele osob mialoby cokolwiek do powiedzania. Ulatwia wszystko; jest jak parawan za ktorym mozna skrywac wlasne oczekiwania: sa sportowcy, nawet pilkarze, niekoniecznie biali ktorzy oprocz swiatowych od lat wynikow na najwyzszym poziomie potrafia w czasie wywiadu ujac sluchaczy prostota i bezposrednim kontaktem. Jeden oczekuje i zadawala sie wynikami a inny chcialby by sportowiec ktory go reprezentuje na swiecie i ktory ma wyniki a w zwiazku z tym jest znany byl rowniez nie tylko sportowa witryna swojego kraju. Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abbaojcze Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.crowley.pl 04.05.08, 08:51 o czym to tak wlasciwie jest? ani pytanie nie ciekawe ani tym bardziej odpowiedzi po sportowcach trudno sie spodziewac czegos wyjatkowego ale pytajacy mogl sie bardziej postarac a tak zaserwowano nam artykuł w którym stara maleńka pierdzieli smuty na kazdy temat Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-alasek Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 09:02 Właśnie słyszę Pani wypowiedź w TVN. YYYYYYYyyyyyyyyy, no cóż, muszę YYYYyyyyy stwierdzić jedno: YYYYYyyyyyy przykro pomyśleć YYYYyyyyyyy, że w wypadku sportowców YYYYYYYyyyyyy talent i rozum nie idą w parze. YYYYyyyyyy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też lubię się bawi Sylwia Gruchała IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.08, 09:02 "Floret trzeba trzymać jak... - Ptaszka. Żeby go nie udusić, ale żeby też nie uciekł. " Oddam ptaszka w delikatne damskie dłonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glupala Re: Sylwia Gruchała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:18 to jak torturuje sie ludzi pare tysiecy km od zawodow gdzie wszyscy sie ciesza i w ogole jest "wielkie swieto sportu i pokojowej rywalizacji" i sie chce temu zaprotestowac- to jest POLITYKA czy ludzkie wspolczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebekczytoprawda Re: Sylwia Gruchała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:00 to jak jesz obiad tłusty i kapie Ci z gęby a dwa domy dalej dzieci trzymają się z głodu za brzuszek to co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: Sylwia Gruchała IP: *.chello.pl 04.05.08, 19:15 Zapytaj o to samo Tuska, Wałęsę, Kaczyńskiego, Kwaśniewskiego.... sportowcy sa po to aby koncentrować się na sporcie i na reprezentowaniu naszego kraju a nie na tym czy dzieci są głodne itp. To problem socjalny. Ja z Pani Sylwi jestem dumny - nie dosyć iz jest piękną kobietą to jeszcze potrafi dobrze się zaprezentować i (o zgrozo) wygrywać... i to chyba gryzie wszystkich malkontentów. Dlaczego macie do niej pretensje iż zarobiła na to co ma ?? Pewnie zgodnie z katolickim poglądem oddać wszysctko co ma dla biednych i żyć jak żebrak... A niby dlaczego ? ile setek tysiecy ludzi w Polsce zarabia więcej niż ona ? Prezesi, "managerowie" inżynierowie... I jakoś nie widać żeby ktokolwiek bulwerosował się iż oni nie dają na "bieden dzieci" Zazdościcie ? Paradoksalnie taka kobieta w polskim sporcie wraz z jej sukcesami przyczyniają się do ogólnej reklamy dla naszego kraju - patrząc perspektywicznie jest to reklama kraju która pozostaje w oczach innych ludzi... szermierka jest sportem niszowym i ekskluzywnym, nie jest to np. piłka nożna... zapytać moża co zrobił Smolarek, Żurawski, czy choćby nasz mistrz Małysz dla tych biednych dzieci nad któryc losem ubolewacie. Bieda zawsze będzie - logicze jest iż skoro jest klasa bogata, średnia jest i klasa uboga która żyje na granicy ubóstwa. I tandetne pytania o "głodne biedne dzieci" wskazują na zwykłą zawiść i zazdrość. Powiem tak - takie jest zycie i tego nie zmienicie. Możecie chodizć na marsze opiewają system socjalistyczny (z założenia utopijny) który pokazał nam iż nawet w nim byli biedacy i bogaci... i nic nie zmienicie... O początków istenienia ludzkości była warstwa bogatych i biednych. Takie jest zycie i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Sylwia Gruchała IP: *.hsd1.va.comcast.net 15.09.08, 21:01 wezme ptaszka w swoje dlonie i zyletka go oslonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Jakby byla normalna to z definicji nie mialaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:36 sukcesow. Bo normalni czyli wiekszosc wchrzania czipsy przed TV, a nie walczy z taka determinacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajza_polska co prawda to prawda IP: *.hsd1.mi.comcast.net 05.05.08, 01:21 zgadzam sie z Toba, sam teraz siedzie w wygodnym fotelu, przejazd na rolkach 2km uznaje za dzisiejszy sukces, a ona zdobywa dla Polski medale nie ma kompleksu ze wlaczy z ruskimi, chinkami czy wloszkami - dziewczyna przebojowa ja jej zycze samych sukcesow na igrzyskach i na parkiecie na dysce - takich ludzi na trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbvc Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.gprs.plus.pl 04.05.08, 10:27 A mi ta dziewczyna dodała otuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:57 I mnie też... Powiedziała parę ważnych rzeczy w tym wywiadzie, ale widocznie nie wszystkim starcza inteligencji, żeby to zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 dziewucha pewnie wychowana na wsi 04.05.08, 13:44 to co sie dziwic, ze za luksus uwaza wanne w ktorej kapie sie razem z siostra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq Sylwia z koleżankami w sopockiej "Mandarynce"... IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 14:21 ...regularnie wygląda tak, jakby zaraz miały iść się razem kąpać. Są to wyłącznie moje obserwacje, nie poparte żadnymi faktami, ale wiecie: niech nikt mnie nie próbuje przekonać, że białe jest białe, a czarne jest czarne ;-) A poza tym: bardzo atrakcyjna kobieta. W tym światku to rzadkość :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daabo Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.08, 14:40 Jak wielu lubię piękną Sylwie kibicuję i życzę jej aby w końcu pokonała ''włoszkę'' w Pekine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciorek04 Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.chello.pl 12.07.08, 00:19 amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.05.08, 15:59 piekna dama.a kto by pomyslal ze jak byla mlodsza miala wielki zad i byla niewysoka i tylko buzka aniolka sie rzucala w oczy.pamietam z obozu letniego w gdansku.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art taka sobie bezrefleksyjna IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 16:11 postawa, trochę przypomina lemingsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 18:53 Gość portalu: nnn napisał(a): > Ostatnio kąpałam się z siostrą i koleżanką. Zmieściłyśmy się! > > moze jakies fotki ? dobre, ale sie usmialem lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr V8 :* IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.08, 22:33 :) no pieknie Sylwia... :) jestem dumny ze studiuje na AWF-ie w Gdańsku :) trzymam kciuki :* jestes piekna :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 22:41 lubi luksus? to dlaczego wygląda jak z PGR-u? wstrętna i głupia. jeszcze to porażkowe nazwisko buhahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Gruchała najchetniej by sie ruchala.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:30 .....i wie, ze dildo to jak floret..... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 O przepraszam ona kocha Niedwiediewa!!! 05.05.08, 00:51 Coś mi się powaliło. W razie ślubu. Proszę o zaproszenie na dwie osoby. Ja i moja żona Irenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruchalczyk Gruchała i luksus... IP: *.chi01.dsl-w.verizon.net 05.05.08, 04:02 "Lubię luksus. Ten, kto twierdzi, że go nie lubi, pewnie go nie dotknął." Jak się ma nazwisko Gruchała, to lepiej uważać z tymi uogólnieniami. Jak powiedział Abraham Lincoln, lepiej się nie odzywać i być podejrzewanyn o bycie głupcem, niż się odezwać i rozwiać wszelkie watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. 05.05.08, 07:38 Czy to przyznanie to preferencji? Ta kąpiel z koleżanką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralina Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 20:56 kurde, naprawde fajna babka, piekna w dodatku. nie dziwie sie ze wziela sukces w sesji dla ckm. szermierka jest swietna, stwierdzilam tak po obejrzeniu jednego z filmow o bondzie. niestety, w tym momencie moge tylko o niej pomarzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś