Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:01
    Ostatnio kąpałam się z siostrą i koleżanką. Zmieściłyśmy się!

moze jakies fotki ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wykształciuch Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 08:18
        Najlepsze fotki Pani Gruchały były w CKM-ie. Inne przy nich to
        pikuś :)
      • blata co z korektą? 04.05.08, 08:21
        Zamówili taksówkę, wytłumaczyli, gdzie ma mnie zawieść.

zawieŹć

kto ten artykuł pisał/ korygował; litości...
        • sun_of_the_beach Re: co z korektą? 04.05.08, 10:17
          Widocznie nie chodziło o zawiezienie, ale o sprawienie zawodu...
          • blata Re: co z korektą? 04.05.08, 14:54
            sun_of_the_beach napisał:

> Widocznie nie chodziło o zawiezienie, ale o sprawienie zawodu...

;)
          • Gość: ania Re: co z korektą? IP: *.pp.htv.fi 04.05.08, 20:27
            Wyobrazam sobie, jak to jest, gdy zawiedzie cie taksowka. Straszne, przez co ta
            kobieta musiala przejsc.
        • Gość: katatonik Re: co z korektą? IP: *.chello.pl 05.05.08, 00:00
          Co z korekta?
          Jak to co,GW w dalszym ciagu uwaza,ze to zbyteczne...

:]
      • Gość: mojzesz Luksus? IP: *.crowley.pl 04.05.08, 08:26
        ciekawe co rozumie przez słowo luksus bo mam wrażenie ze jedyny jakiego dotknęła
        to taki luksus dla ubogich
      • Gość: ja Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.chello.pl 04.05.08, 08:31
        jak zwykle komentarze pełne jadu:(
        • Gość: trybun_ludowy oj biedaku :D IP: 83.2.103.* 04.05.08, 08:47
          mozesz wyssac ten jad prosto z węża ;)
          • wiloughby Re: oj biedaku :D 05.05.08, 14:46
            ...albo z ptaszka
        • tepetoja Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 08:58
          Gość portalu: ja napisał(a):

> jak zwykle komentarze pełne jadu:(

i jak tu nie krytykować Gruchały: przed chwilą był z nią i Michalczewskim
          wywiad w TVN - dziewczyna okropnie zmanierowana - słuchać sie tego nie dało.
          Wszystko co miała do powiedzenia to: "patrzcie jaka jestem piękna i mądra a jaka
          wyluzowana!" Szkoda, że ta atrakcyjna dziewczyna okazuje się być przysłowiową
          blondyną...
          • sun_of_the_beach Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 10:21
            Tam pierdzielisz - od sportowca oczekuje się wynikow, a nie błyskotliwości. Pop kultura stara się z nich zrobić "autorytety" stąd twoje poczucie zawodu. A w przypadku Gruchały obok wyników jest i na co popatrzeć - to i tak zbytek szczęścia.
            • 1europejczyk "od sportowca oczekuje się wynikow" 04.05.08, 13:02
              "od sportowca oczekuje się wynikow"

Gdyby w Polsce zakazac formy bezosobowej niewiele osob mialoby cokolwiek do
              powiedzania. Ulatwia wszystko; jest jak parawan za ktorym mozna skrywac wlasne
              oczekiwania: sa sportowcy, nawet pilkarze, niekoniecznie biali ktorzy oprocz
              swiatowych od lat wynikow na najwyzszym poziomie potrafia w czasie wywiadu ujac
              sluchaczy prostota i bezposrednim kontaktem.
              Jeden oczekuje i zadawala sie wynikami a inny chcialby by sportowiec ktory go
              reprezentuje na swiecie i ktory ma wyniki a w zwiazku z tym jest znany byl
              rowniez nie tylko sportowa witryna swojego kraju.

Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc
      • Gość: abbaojcze Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.crowley.pl 04.05.08, 08:51

o czym to tak wlasciwie jest? ani pytanie nie ciekawe ani tym bardziej odpowiedzi
        po sportowcach trudno sie spodziewac czegos wyjatkowego ale pytajacy mogl sie
        bardziej postarac
        a tak zaserwowano nam artykuł w którym stara maleńka pierdzieli smuty na kazdy temat
        • prawdziwy-alasek Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 09:02
          Właśnie słyszę Pani wypowiedź w TVN. YYYYYYYyyyyyyyyy, no cóż, muszę YYYYyyyyy
          stwierdzić jedno: YYYYYyyyyyy przykro pomyśleć YYYYyyyyyyy, że w wypadku
          sportowców YYYYYYYyyyyyy talent i rozum nie idą w parze. YYYYyyyyyy.
      • Gość: Też lubię się bawi Sylwia Gruchała IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.08, 09:02
        "Floret trzeba trzymać jak...

- Ptaszka. Żeby go nie udusić, ale żeby też nie uciekł. "

Oddam ptaszka w delikatne damskie dłonie!
        • Gość: Glupala Re: Sylwia Gruchała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:18
          to jak torturuje sie ludzi pare tysiecy km od zawodow gdzie wszyscy
          sie ciesza i w ogole jest "wielkie swieto sportu i pokojowej
          rywalizacji" i sie chce temu zaprotestowac- to jest POLITYKA czy
          ludzkie wspolczucie?
          • Gość: sebekczytoprawda Re: Sylwia Gruchała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:00
            to jak jesz obiad tłusty i kapie Ci z gęby a dwa domy dalej dzieci trzymają się
            z głodu za brzuszek to co to jest ?
            • Gość: v. Re: Sylwia Gruchała IP: *.chello.pl 04.05.08, 19:15
              Zapytaj o to samo Tuska, Wałęsę, Kaczyńskiego, Kwaśniewskiego.... sportowcy sa
              po to aby koncentrować się na sporcie i na reprezentowaniu naszego kraju a nie
              na tym czy dzieci są głodne itp. To problem socjalny. Ja z Pani Sylwi jestem
              dumny - nie dosyć iz jest piękną kobietą to jeszcze potrafi dobrze się
              zaprezentować i (o zgrozo) wygrywać... i to chyba gryzie wszystkich
              malkontentów. Dlaczego macie do niej pretensje iż zarobiła na to co ma ??
              Pewnie zgodnie z katolickim poglądem oddać wszysctko co ma dla biednych i żyć
              jak żebrak... A niby dlaczego ? ile setek tysiecy ludzi w Polsce zarabia więcej
              niż ona ? Prezesi, "managerowie" inżynierowie... I jakoś nie widać żeby
              ktokolwiek bulwerosował się iż oni nie dają na "bieden dzieci"
              Zazdościcie ? Paradoksalnie taka kobieta w polskim sporcie wraz z jej sukcesami
              przyczyniają się do ogólnej reklamy dla naszego kraju - patrząc perspektywicznie
              jest to reklama kraju która pozostaje w oczach innych ludzi... szermierka jest
              sportem niszowym i ekskluzywnym, nie jest to np. piłka nożna... zapytać moża co
              zrobił Smolarek, Żurawski, czy choćby nasz mistrz Małysz dla tych biednych
              dzieci nad któryc losem ubolewacie.
              Bieda zawsze będzie - logicze jest iż skoro jest klasa bogata, średnia jest i
              klasa uboga która żyje na granicy ubóstwa. I tandetne pytania o "głodne biedne
              dzieci" wskazują na zwykłą zawiść i zazdrość. Powiem tak - takie jest zycie i
              tego nie zmienicie. Możecie chodizć na marsze opiewają system socjalistyczny (z
              założenia utopijny) który pokazał nam iż nawet w nim byli biedacy i bogaci... i
              nic nie zmienicie... O początków istenienia ludzkości była warstwa bogatych i
              biednych. Takie jest zycie i nikt tego nie zmieni.
        • Gość: marzena Re: Sylwia Gruchała IP: *.hsd1.va.comcast.net 15.09.08, 21:01
          wezme ptaszka w swoje dlonie i zyletka go oslonie
      • Gość: roger Jakby byla normalna to z definicji nie mialaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:36
        sukcesow. Bo normalni czyli wiekszosc wchrzania czipsy przed TV, a nie walczy z
        taka determinacją
        • Gość: lajza_polska co prawda to prawda IP: *.hsd1.mi.comcast.net 05.05.08, 01:21
          zgadzam sie z Toba, sam teraz siedzie w wygodnym fotelu, przejazd na
          rolkach 2km uznaje za dzisiejszy sukces, a ona zdobywa dla Polski
          medale nie ma kompleksu ze wlaczy z ruskimi, chinkami czy wloszkami -
          dziewczyna przebojowa ja jej zycze samych sukcesow na igrzyskach i
          na parkiecie na dysce - takich ludzi na trzeba
      • Gość: nbvc Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.gprs.plus.pl 04.05.08, 10:27
        A mi ta dziewczyna dodała otuchy...
        • Gość: Damian Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:57
          I mnie też... Powiedziała parę ważnych rzeczy w tym wywiadzie, ale
          widocznie nie wszystkim starcza inteligencji, żeby to zrozumieć
      • jednorazowy3 dziewucha pewnie wychowana na wsi 04.05.08, 13:44
        to co sie dziwic, ze za luksus uwaza wanne w ktorej kapie sie razem z siostra
      • Gość: Przemeq Sylwia z koleżankami w sopockiej "Mandarynce"... IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 14:21
        ...regularnie wygląda tak, jakby zaraz miały iść się razem kąpać.

Są to wyłącznie moje obserwacje, nie poparte żadnymi faktami, ale wiecie: niech
        nikt mnie nie próbuje przekonać, że białe jest białe, a czarne jest czarne ;-)

A poza tym: bardzo atrakcyjna kobieta. W tym światku to rzadkość :-).
      • Gość: daabo Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.08, 14:40
        Jak wielu lubię piękną Sylwie kibicuję i życzę jej aby w końcu
        pokonała ''włoszkę'' w Pekine.
        • Gość: wiciorek04 Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc IP: *.chello.pl 12.07.08, 00:19
          amen!!!
      • Gość: hm Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.05.08, 15:59
        piekna dama.a kto by pomyslal ze jak byla mlodsza miala wielki zad i
        byla niewysoka i tylko buzka aniolka sie rzucala w oczy.pamietam z
        obozu letniego w gdansku.powodzenia.
      • Gość: art taka sobie bezrefleksyjna IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 16:11
        postawa, trochę przypomina lemingsy:)
      • hetmanwiechu Re: Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadc 04.05.08, 18:53
        Gość portalu: nnn napisał(a):

> Ostatnio kąpałam się z siostrą i koleżanką. Zmieściłyśmy się!
        >
        > moze jakies fotki ?

dobre, ale sie usmialem lol :)
      • hetmanwiechu fajna laska 04.05.08, 18:55
        i lubi poimprezowac...
      • Gość: mr V8 :* IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.08, 22:33
        :) no pieknie Sylwia... :) jestem dumny ze studiuje na AWF-ie w Gdańsku :)
        trzymam kciuki :* jestes piekna :*
      • Gość: kik Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 22:41
        lubi luksus? to dlaczego wygląda jak z PGR-u? wstrętna i głupia. jeszcze to
        porażkowe nazwisko buhahaaa
      • Gość: Heraldek Gruchała najchetniej by sie ruchala.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:30
        .....i wie, ze dildo to jak floret.....
      • kozaczek3 Odrzuć zaloty Putina! 05.05.08, 00:47
        I nie zmieniaj "G" na "R"
      • kozaczek3 O przepraszam ona kocha Niedwiediewa!!! 05.05.08, 00:51
        Coś mi się powaliło.
        W razie ślubu.
        Proszę o zaproszenie na dwie osoby.
        Ja i moja żona Irenka.
      • Gość: Gruchalczyk Gruchała i luksus... IP: *.chi01.dsl-w.verizon.net 05.05.08, 04:02
        "Lubię luksus. Ten, kto twierdzi, że go nie lubi, pewnie go nie
        dotknął."

Jak się ma nazwisko Gruchała, to lepiej uważać z tymi uogólnieniami.

Jak powiedział Abraham Lincoln, lepiej się nie odzywać i być
        podejrzewanyn o bycie głupcem, niż się odezwać i rozwiać wszelkie
        watpliwości.
      • slavko.matejovic Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. 05.05.08, 07:38
        Czy to przyznanie to preferencji? Ta kąpiel z koleżanką?
      • Gość: sufin Powodzenia! IP: *.awf.poznan.pl 05.05.08, 11:19
        3 mam kciuki!
      • Gość: koralina Sylwia Gruchała: W Pekinie zdecyduje doświadcze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 20:56
        kurde, naprawde fajna babka, piekna w dodatku. nie dziwie sie ze wziela sukces w
        sesji dla ckm.
        szermierka jest swietna, stwierdzilam tak po obejrzeniu jednego z filmow o
        bondzie. niestety, w tym momencie moge tylko o niej pomarzyc....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka