Gość: Majk IP: *.c.softax.pl 16.05.08, 15:39 Tak patrzę na tą listę napastników... Mogliby nam pożyczyć tego najgorszego, tego co się nie załapie. (co przy okazji podrzucam jako refleksję marzącym o tytułach i medalach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobby X obrona nie wygląda imponująco... IP: *.tcl111.dsl.pol.co.uk 16.05.08, 16:25 ale atak robi wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.chello.pl 16.05.08, 17:01 środek też niezbyt swoją drogą, no ale atak niesamowity, wiadomo - Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiddink Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:48 bo ja wiem czy nie wygląda - heitinga jest u mnie w jedenastce na konkurs best11 i jestem pwien, ze sobie poradzi świetnie. ale w ataku mam van nistelrooya ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:49 van nistelrooy to jest zawodnik który niesamowicie jest bramkostrzelny i zawsze na niego obstawiałem nie inaczej jest teraz w best11 co zrobili konkurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garnett Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:48 Z tego co widziałem, to jest liderem w klasyfikacji punktowej w statystykach performance Index, więc coś w tym jest, że niesłaby z niego obrońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcttt Kadra Holandii na Euro IP: *.ip1.george24.com 16.05.08, 17:34 no piękny atak, rzeczywiście. ale nie uważacie, że za dużo tam indywidualistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Kadra Holandii na Euro IP: *.cable.mindspring.com 17.05.08, 03:23 Oni nie wyjda z grupy, meczyli sie niemilosiernie z Albania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matix Kadra Holandii na Euro IP: *.studiofx.biz 26.05.08, 08:59 moim zdanie kadra holandi jest zbyt mało defensywna ja osobiście radziłbym przyjąc takich graczy jak urby emanuelson czy jalins Odpowiedz Link Zgłoś