Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kadra Holandii na Euro

IP: *.c.softax.pl 16.05.08, 15:39
    Tak patrzę na tą listę napastników... Mogliby nam pożyczyć tego najgorszego,
    tego co się nie załapie.

(co przy okazji podrzucam jako refleksję marzącym o tytułach i medalach)
    Obserwuj wątek
      • Gość: bobby X obrona nie wygląda imponująco... IP: *.tcl111.dsl.pol.co.uk 16.05.08, 16:25
        ale atak robi wrażenie...
        • Gość: zet Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.chello.pl 16.05.08, 17:01
          środek też niezbyt swoją drogą, no ale atak niesamowity, wiadomo - Holandia
        • Gość: hiddink Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:48
          bo ja wiem czy nie wygląda - heitinga jest u mnie w jedenastce na konkurs best11
          i jestem pwien, ze sobie poradzi świetnie. ale w ataku mam van nistelrooya ;)
          • Gość: robak Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:49
            van nistelrooy to jest zawodnik który niesamowicie jest bramkostrzelny i zawsze
            na niego obstawiałem nie inaczej jest teraz w best11 co zrobili konkurs :)
          • Gość: Garnett Re: obrona nie wygląda imponująco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:48
            Z tego co widziałem, to jest liderem w klasyfikacji punktowej w statystykach
            performance Index, więc coś w tym jest, że niesłaby z niego obrońca.
      • Gość: mcttt Kadra Holandii na Euro IP: *.ip1.george24.com 16.05.08, 17:34
        no piękny atak, rzeczywiście. ale nie uważacie, że za dużo tam indywidualistów?
        • Gość: zzz Re: Kadra Holandii na Euro IP: *.cable.mindspring.com 17.05.08, 03:23
          Oni nie wyjda z grupy, meczyli sie niemilosiernie z Albania.
      • Gość: matix Kadra Holandii na Euro IP: *.studiofx.biz 26.05.08, 08:59
        moim zdanie kadra holandi jest zbyt mało defensywna ja osobiście radziłbym
        przyjąc takich graczy jak urby emanuelson czy jalins
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka