Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie

IP: *.ib.tcz.pl 22.05.08, 19:04
    Prokom już przeszedł do histiri. Naj większa kasa w DBE i naj
    większe pośmiewisko w kraju i w Europie. TURÓW-PROKOM 4-0.
    Obserwuj wątek
      • kibicxxxx Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie 22.05.08, 22:31
        Fragment wpisu na blogu Michała Pacudy ze strony Probasket.pl

wtorek, 20 maja 2008
        Witamy w finałach!

"....Jak donoszą jaskółki, za to w finale PLK dzieje się, aż za dużo. Ani Turów,
        ani Prokom nie są mi bliskie z żadnego powodu, ale to co opublikowaliśmy na
        Probasket.pl powinno dawać do myślenia każdemu, kto uważa się za osobę
        obiektywną (jak mawia prezydent naszego kraju o takiej osobie, która ma
        realistyczny pogląd na rzeczywistość, która jest naprawdę, czy jakoś tak).
        W każdym razie już jakiś czas temu słyszałem o "zmowie przeciwko Prokomowi", bo
        "przyda się zmiana władzy", bo "potrzebna świeża krew", bo "ile mogą wygrywać".
        Nie chciało mi się w to wierzyć. Jestem ostatnią osobą, która da się przekonać
        do jakichś tam spiskowych teorii. Niestety te błędy sędziów dają mi do myślenia.
        Jeśli nie ma żadnej zmowy, to takie błędy w finale PLK uważam za skandaliczne.
        Przez takie historie odechciewa mi się oglądania PLK. Mam nadzieję, że w
        kolejnych meczach nie będzie mowy o takich wpadkach..."
        Czy trzeba jeszcze coś dodawać?
        Nawet jeśli w jakiejś informacji, czy jak kto woli - plotce jest tylko część
        prawdy....
        Gratulacje dla "obiektywnych" i "nieomylnych".
        Należy tylko mieć nadzieję, że "panowie" z gwizdkami pozwolą rozstrzygnąć
        rywalizację na płaszczyźnie sportowej, a nie....
        Pozdrawiam normalnych kibiców - zewsząd.
      • Gość: calik Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:21
        Sorrki ale w tym dniu miałem doła!!!
        pl.youtube.com/watch?v=ZJNBVKwitAk&eurl=http://probasket.pl/News_Ekstraklasa_mezczyzn_Video__Kontrowersje_z_meczow_Turow_Prokom__7min___23374_10#
      • Gość: wrocław Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.magma-net.pl 23.05.08, 12:52
        Widome oby Turów wygral 4:0 rywalizacje Prokom nie zasłużył na mistrza i na Eurolige za taką kase 30mln złotych Turow 10 mln a śląsk tylko 4 mln więc w porównaniu do tych zespłów Prokom powinien miarzdżyć rywali więc zgadzam się z przedmówcą Prokom to pośmiewisko z takim budżetem ))...
      • Gość: Prokomianka Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 23:22
        Gadajcie se co chcecie, ale Prokom i tak zdobedzie mistrza.Poprostu zazdroscicie
        ze 'wasza' druzyna nie ma za bardzo sie czym pochwalic ( choc przyznaje, uleb
        byl wasz :-) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka