Gość: obserwator IP: *.ib.tcz.pl 22.05.08, 19:04 Prokom już przeszedł do histiri. Naj większa kasa w DBE i naj większe pośmiewisko w kraju i w Europie. TURÓW-PROKOM 4-0. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibicxxxx Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie 22.05.08, 22:31 Fragment wpisu na blogu Michała Pacudy ze strony Probasket.pl wtorek, 20 maja 2008 Witamy w finałach! "....Jak donoszą jaskółki, za to w finale PLK dzieje się, aż za dużo. Ani Turów, ani Prokom nie są mi bliskie z żadnego powodu, ale to co opublikowaliśmy na Probasket.pl powinno dawać do myślenia każdemu, kto uważa się za osobę obiektywną (jak mawia prezydent naszego kraju o takiej osobie, która ma realistyczny pogląd na rzeczywistość, która jest naprawdę, czy jakoś tak). W każdym razie już jakiś czas temu słyszałem o "zmowie przeciwko Prokomowi", bo "przyda się zmiana władzy", bo "potrzebna świeża krew", bo "ile mogą wygrywać". Nie chciało mi się w to wierzyć. Jestem ostatnią osobą, która da się przekonać do jakichś tam spiskowych teorii. Niestety te błędy sędziów dają mi do myślenia. Jeśli nie ma żadnej zmowy, to takie błędy w finale PLK uważam za skandaliczne. Przez takie historie odechciewa mi się oglądania PLK. Mam nadzieję, że w kolejnych meczach nie będzie mowy o takich wpadkach..." Czy trzeba jeszcze coś dodawać? Nawet jeśli w jakiejś informacji, czy jak kto woli - plotce jest tylko część prawdy.... Gratulacje dla "obiektywnych" i "nieomylnych". Należy tylko mieć nadzieję, że "panowie" z gwizdkami pozwolą rozstrzygnąć rywalizację na płaszczyźnie sportowej, a nie.... Pozdrawiam normalnych kibiców - zewsząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calik Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:21 Sorrki ale w tym dniu miałem doła!!! pl.youtube.com/watch?v=ZJNBVKwitAk&eurl=http://probasket.pl/News_Ekstraklasa_mezczyzn_Video__Kontrowersje_z_meczow_Turow_Prokom__7min___23374_10# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocław Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.magma-net.pl 23.05.08, 12:52 Widome oby Turów wygral 4:0 rywalizacje Prokom nie zasłużył na mistrza i na Eurolige za taką kase 30mln złotych Turow 10 mln a śląsk tylko 4 mln więc w porównaniu do tych zespłów Prokom powinien miarzdżyć rywali więc zgadzam się z przedmówcą Prokom to pośmiewisko z takim budżetem ))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokomianka Prokom - Turów: finał tym razem w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 23:22 Gadajcie se co chcecie, ale Prokom i tak zdobedzie mistrza.Poprostu zazdroscicie ze 'wasza' druzyna nie ma za bardzo sie czym pochwalic ( choc przyznaje, uleb byl wasz :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś