Gość: gambuzo GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.echostar.pl 09.06.08, 00:41 Genialne budowanie przewagi. Robert, dajesz pokaz niebywalej klasy, az boje sie pomyslec, co bys wyczynial w Ferrari albo McLaren'ie. Przypuszczam, ze Hamilton by sie schowal. Pozdrawiam goraco i zycze kolejnych sukcesow, Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan rozmowa Kubicy z inzynierem... IP: *.prenet.pl 09.06.08, 00:42 Inzynier-Robert ozycja pierwsza Kubica-ile mam paliwa? Inzynier-10 okrazen, nick 10s. za toba. szybka kalkulacja roberta... Kubica-OK... i 2s.na okrazenie szybciej od nicka! zaraz polowa mnie zbeszta, ale ta sytuacja przypomina mi jazde pewnego niemca w G Niemiec w Hockenheim w 2000r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOT.... GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.icpnet.pl 09.06.08, 00:49 Robert powinien postawić DUŻE piwo N Rosbergowi za to, że przywalił w tyłek Hamiltonowi a nie jemu. Brawo Robert za opanowanie i mistrzowska jazdę. Gratulacje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuśś Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:52 Panie Robercie szczere gratulacje zwycięstwa. Życzę powodzenia w późniejszych wyścigach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bron Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:53 Well done Robert Well Done!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: 87.116.245.* 09.06.08, 00:57 ROOOOOOOOOOOBERT!!! KOCHAM CIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shpinak GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.brnt.cable.ntl.com 09.06.08, 01:05 powiem tak, kto marudzi niech spada na drzewo. Robercie, dostarczyles mi dzisiaj najbardziej wzruszajacych kilku chwil w historii polskiego sportu. DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_PL GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.brutele.be 09.06.08, 01:06 Hio Robert! Swietna robota! Gratulacje!!!! You are simply the best! Trzymam kciuki i licze na tytul mistrza swiata! Pozdrowienia, Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajda GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert Kubica zw... IP: *.akademiki.uni.torun.pl 09.06.08, 01:07 aż wstyd pomysleć ze zawsze Cie tak mocno nie lubilem. Ale i tak zawsze kibicowalem:) Chlop pokazal kalse. Oby tak dalej. Nie to co szmaciarze od szmacianki:( GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajda GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.akademiki.uni.torun.pl 09.06.08, 01:14 co tu pisać... Gratulacje!!!!, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. 09.06.08, 01:15 Gratulacje! Wspaniały wyścig, nie to co mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Robert! dziekuje:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 01:21 Tyle na to czekalem...najgorsze ze w trakcie kiedy Robert odbieral medal bylem w drodze na mecz i ominela mnie taka niesamowita chwila i porcja wzruszen..mam nadziej ze bede mogl to jak najszybciej nadrobic...w kazdym badz razie dziekuje Ci Robert za ten wspanialy wynik..juz sam fakt ze wpisujesz sie w grono najlepszych z najlepszych co kazdorazowo mnie niezmiernie cieszy to teraz taki rezultat...a co do przegapionego wyscigu licze ze predko zobacze Cie na 1 podjum jeszcze raz i wielokrotnie pozniej...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion GP Montrealu - pokonac smierc IP: *.lutn.cable.ntl.com 09.06.08, 01:42 Odebrales z Montrealu to co Ci sie nalezalo. Szacunek za skromnosc i zimna krew. Jak dla mnie, podazasz droga Zen. Rok temu pokonales smierc, dzisiaj siebie. Idz dalej i siegnij po mistrzostwo Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Flaga Monaco! IP: *.aster.pl 09.06.08, 01:55 Czy ktoś zwrócił uwagę, że w Montrealu źle powieszono flagę Polski, czerwony powinien być po lewej, a był po prawej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal_gravity Re: To największy sukces polskiego sportu ... IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 02:00 Co tam jest polskiego ?? Chyba tylko bercik. Płacą mu Niemcy. Wóz jest niemiecki. Koleś w polsce się nie uczył jeździć. Gdzie tu polski sport ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert Kubica zw... IP: *.cable.ubr01.barn.blueyonder.co.uk 09.06.08, 02:11 dla mnie to bylo ustawione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emlid85 Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 02:22 Gratulacje zasłużone. Nie Australia, nie Bahrain, nie Barcelona i Monaco ale Kanada. Jak Fenix z popiołów. Jeszcze raz gratulacje Robert !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Mi o tym doniosło Yahoo Québec 09.06.08, 02:27 Mi o tym doniosło Yahoo Québec, niezależnie od Montrealu, miejsca wyścigu. Nagłówek "Kubica vainqueur" powidałem głośnym Olé, olé, olé! Panie Robercie, serdeczne gratulacje! Zwłaszcza po niegdysiejszym wypadku i wielu, wielu przeszkodach, które musiał Pan pokonać. Jak wielu, sam Pan najlepiej wie. Oby tak dalej! Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spier dalaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 02:37 polaczku, schowaj się spowrotem do swojej drewutni gdzie wpie..dostales i nie dorosles do tego zeby cokolwiek czuc dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwe w Niemczech na RTL od razu pojawił się dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 03:11 Dlaczego Kubica wygrał niezpodziewanie w Montrealu? - Bo bardzo spieszył się na mecz Polska-Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. 09.06.08, 03:30 Brawo Robercie, dzięki Tobie BMW zdobyło pierwszy tytuł, stałeś się niekwestionowanym numerem 1 w BMW po jednym sezonie i od tego momentu o Ciebie stajnie wyścigowe będą zabiegały, nie odwrotnie. Kiedy BMW będzie już jedynie mogła dziękować Tobie za własne osiągnięcia, czas najwyższy przyjdzie zawitać do Modeny, do siedziby Ferrari.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 04:26 to jeszcze większa sztuka wygrać wyścig F1 niż w noge pokonać niemców choć szczęścia było co niemiara w czasie wyścigu s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi owner GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.06.08, 05:18 Chyba jestem ostatni na tym forum, ale i tak chece powiedziec Wam wszystkim ze jestem super szczesliwy z dzisiejszego dnia. Robert K udowodnij ponownie co potrafi i na ile go stac. Robert jest bardzo zdolnym i obecnie najbardziej utalentowanym kierowca. F1 jest jednym z kilku najbardziej elitarnym sportem na swiecie, i sam udzial w nim jako kierowca rajdowy jest osiagnieciem ogromnym, szczegolnie jesli sie pochodzi z tak nie bardzo popularnego panstwa jak Polska. ogladam i kibicuje F1 od paru ladnych lat ale teraz sa prawdziwe emocjce bo jest to Robert, nasz rodak. Uwazam ze On juz w tej chwili jest warty wiecej niz cala polska reprezentacja do kupy wzieta. Tak jak Adam M, Robert jest w swojej wlasnej klasie z najwyzszej pulki!! Roznia sie tym ze F1 pasjonuje sie niemalze caly swiat (oprocz US) a skoki narciarskie troche mniej. Robert Kubica jest przykladem prawdziwego sportowca jakich brakuje w Polsce szczegolnie w fatelnej polskej pilce noznej. Pozdrawiam wszystkich fanow F1!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.rev.stofanet.dk 09.06.08, 08:55 Gość portalu: audi owner napisał(a): ze F1 pasjonuje sie niemalze caly swiat > (oprocz US) a ty od kiedy to zaslyszales o F1, pasjonacie F1 ? zygac sie chce jak to sie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom48 Pismaki poprawcie tabele konstruktorow IP: *.238.83.130.ip.airbites.pl 09.06.08, 06:04 Wg mnie 70 to jest wiecej niz 53. Drobnostra a duzy wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Let's Roll! Robert Kubica, Born to win! IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.08, 06:21 And the winner is: Robert Kubica, Born to win! Let's Roll! Wygrywa zawsze najlepszy a nie najszybszy! Odpowiedz Link Zgłoś