Gość: akasha IP: *.elsnerow.waw.pl 28.07.06, 11:41 Czy warto kupować laptop tej firmy? mam właśnie propozycję zakupu w dobrej cenie i nie wiem czy się decydować? prosze o pomoc.. i jeszcze jedno: czy do laptopa zawsze dodawany jest Windows? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: loco Re: BENQ-Siemens IP: *.motorola.com 28.07.06, 12:27 A czy czasem nie fujitsu-siemens? BenQ-Siemens robi tylko telefony komorkowe. Link Zgłoś
hippolin siemens tak, składak nie 28.07.06, 15:29 firmę Siemens tak samo jak Sony oceniam bardzo dobrze, ale jeśli dwie firmy robią fuzję bo nie są w stanie wyprodukować czegoś samodzielnie to już żle wróży tutaj to tam, to, gdzie indziej to, ........taki składak porządni producenci nawet jeśli nie produkują sami podzespołów to i tak markują to tylko jedną nazwą Link Zgłoś
Gość: akasha Re: siemens tak, składak nie IP: *.elsnerow.waw.pl 28.07.06, 17:52 nie fujitsu, napewno benq,...czyli nie kupowac? Link Zgłoś
m.gregor Re: siemens tak, składak nie 28.07.06, 17:56 Notebook BenQ? Nie wiem skad go wzielas bo nawet na stronie oficjalnej BenQ go nie ma... Link Zgłoś
m.gregor Re: BENQ-Siemens 28.07.06, 18:01 A czekaj...sa...Ale ja bym go nie kupowal bo w PL nie ma serwisu. Link Zgłoś
Gość: akasha Re: BENQ-Siemens IP: *.elsnerow.waw.pl 28.07.06, 18:11 są są..najbliższy serwis chyba w Niemczech prawda? Link Zgłoś