poki442003 09.06.08, 09:27 a gdzie jakieś statystyki, suche fakty... eehhh ten portal jest dla ludz, którzy się sportem w ogóle nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belzebub666666 Finał NBA: 2:0 dla Bostonu 09.06.08, 09:36 Liczę, że Boston zniszczy tych poje..nych lakersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Finał NBA: 2:0 dla Bostonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:09 Jeszcze 2 zwycięstwa! Myślę, że jeśli choć raz uda się wygrać w LA, to będzie już bardzo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
szczudel Re: Finał NBA: 2:0 dla Bostonu 10.06.08, 01:24 Będzie bardzo ciężko bo teraz gramy w Staples Centre w LA. Więc atut parkietu po stronie jeziorowców a to bardzo duzo w Play-offach Lakersi są bardzo mocni lecz moim zdaniem ławkę silniejszą duzo ma Celtcis ... ALLEN/Pierce/Garnet też jezeli zagrają swoje to są lepsi od Kobe/Gasol/Odom/Fish stawiam 4:2 dla Celtów ale jeszcze mnóstwo emocji przed nami. jezeli Celtowie wygrają raz w LA to bedzie świetny wynik absolutnie nie liczyłbym na to ze wygrają 2 razy w Staples pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steppenwolf Finał NBA: 2:0 dla Bostonu IP: 62.29.248.* 09.06.08, 10:14 Warto było kibicować Celtom ostatnie 15 lat, by obejrzeć dwa takie mecze. Coś pięknego. Pierce gra wyśmienicie (7/8 za trzy!!!), Garnett (41 pnts i 27 zb)i Allen bardzo dobrze i godny najwyższej uwagi jest dzisiejszy występ Rondo: 16 asyst to nie dzieło przypadku. Wypada tylko mieć nadzieję, iż w LA nie stracą na solidności. Nie liczę na 4-0, ale mam nadzieję, iż nie będą przegrywać z kretesem i pokonają Lakersów jeden raz. I jeszcze jedno: "trójtakt" Radmanovica powinien byc odgwizdany. Wiem, że w NBA rzadko gwiżdze się kroki, ale w finale, przy wyniku niemal remisowym takie błędy powiny być karane. Gdyby akcja coś takiego zrobił zawodnik Celtów, moje zdanie nie uległoby zmianie. Pozdrawiam kibiców obu ekip i życzę jeszcze kilku pięknych spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Finał NBA: 2:0 dla Bostonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:51 spoko teraz 3 mecze w LA na pewno wygrają Lejkersi a w 6 meczu kobi niczym Majkel zniszczyCw..tiksów ASD Odpowiedz Link Zgłoś