greeks 09.06.08, 10:03 "Znów się zesraloooo,Polacy znów się zesraloooo!!!..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwet21 Stalo się!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.08, 10:14 Poldi kochamy Cię!!.Jesteś najlepszy!!.Obiecaleś gole na urodziny i byly aż dwa.Ole,ole Podolski ole jak mi jako Polce chociaż Niemcom kibicuje w Klagefurt miło było mi tego słuchac.Kibicowac Niemcom.Tam przeciez nasi graja!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jára z Česka Zdravim Polsko! IP: *.cs.mfcr.cz 09.06.08, 10:23 ku.. škoda,Poláci hráli dobře,měli jste Němce porazit,nebo uhrát aspoň remízu.Doufám že se potkáme ve čtvtfinále:-) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Zdravim Polsko! 09.06.08, 11:49 Zdravim Czechy! Sionko peknie hrał u Was (i P.Czech oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Zdravim Polsko! IP: *.51.broadband2.iol.cz 09.06.08, 15:15 Zdravim. Jsem s Polska ale bydlim a dělam v Pilzni. Ja taký doufam , a jestli jde o česko to nic moc teda , ale postupite. To je jiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Polacy nic się nie stało IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 10:49 Od 30 lat tak pieprzycie a zawsze jest tak samo. I tak te szmaciarze nie wyjdą z grupy, mało tego smiem twierdzic ze zostaną na ostatnim miejscu, nawet gola nie strzela, no bo to są szmaciarze! Ja już więcej tych dziadów nie patrze co pare lat to samo a my cały czas jak głupki liczymy na cuda jak u Tuska, jak nie było cudu tak i nie ma. Piłkarze, wracajcie wstydu oszczędźcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Polacy nic się nie stało IP: *.chello.pl 09.06.08, 13:42 umiesz liczyć licz na siebie, ci co liczą na cuda a nic z siebie nie dadją mają tyle ile są warci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek 1 gol ze spalonego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:51 ten pierwszy gol byl ewedentnie ze spalonego !! na takim samym spalonym byl Ebi .. i tak sedzie odgwizdal spalonego. a drugi to juz blad Golanskiego .. jeden.. ale wystarczyl :( Poza tym Ebiego wcale nie bylo widac.. Zurawski tez tylko jeden strzal .. i to wszystko na co te gwiazdy bylo stac ??? powinni od razu zejsc po 30 min. Roger brawo.. chyba najlepiej i najladniej grajacy z polskiego zespolu :) robil z niemieckimi obroncami co chcial .. ale niestety nie mial kto wykonczyc akcji :( Krzynowek tez chyba nie mial swojego dnia ... i ewidentnie brakowalo Blaszczykowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: 1 gol ze spalonego !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 17:31 mosle, ty jestes spalony, was zalatwil gliwiczanin, bravo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: 1 gol ze spalonego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:22 jak nie wiesz co to spalony 'mosle' .. to wracaj do piaskownicy sie pobawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Polacy nic się nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:09 wierzyłam w nich, i co niektórzy jakby tez wierzyli to by wygrali. podolski nie chciał tych bramek,ale wyszło jak wyszło,wkoncu gra w reprezentacji Niemiec. troche wiecej wiary w naszych chłopców i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Otóż: "stało się" - i tylko ślepy tego nie widzi 09.06.08, 11:52 Stało się to samo co w 2002 i 2006. Też wszyscy wrzeszczeli "nic się nie stało". Kiedy ktoś wreszcie zacznie wyciągać wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Otóż: "stało się" - i tylko ślepy tego nie wi IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 17:32 jakie wnioski, teraz dostaniecie z austria, i do domu, do domu Odpowiedz Link Zgłoś