Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - Wisła 4:1

19.09.03, 22:00
    Wpisujcie wasze komentarze. Ilu mieliście obrońców Wisły??????
    Obserwuj wątek
      • rafiki2000xx mam 4 Wislaków i jednego Legioniste 19.09.03, 22:10
        B) Piekutowski
        O) ...
        O) ...
        O) Stolarczyk
        P) ...
        P) ...
        P) Kiełbowicz
        P) Szymkowiak
        N) ... (K)
        N) Żurawski
        N) ...

czyli o ile dobrze liczę to :
        (2-3) + (2-3) + (2+1) + (2) + (2) = 5 pkt. na 5 zawodnikach
      • andchud Re: Legia - Wisła 4:1 19.09.03, 22:19
        Piekutowski (2-3=-1), Jop (2-3-1=-2), Zielinski (2+1-1=2), Brasilia (2),
        Vukovic (2+4+1=7), Saganowski (2+1+2(za asyste przy drugim golu, choc w lidze
        na zywo jest blednie Surma wpisany)=5). Razem: -1-2+2+2+7+5=13. Slabo jak na 6
        zawodnikow, ale nie ma tragedii, wazne ze (L)egia ograla Wisle !!! :-)))

Pozdrawiam
        • yaro9 Re: Legia - Wisła 4:1 20.09.03, 10:10
          Po pierwsze Vuko jest pomocnikiem i za brankę liczy mu się 5 pkt, po drugie
          Sagan w tym meczu miał 2 asysty, a po trzecie LEGIA MISTRZEM POLSKI! :)
      • fajnydarek Re: Legia - Wisła 4:1 20.09.03, 12:58
        he he obroncy wisly to zly pomysl - tak sobie myslalem jak ukladalem sklad na
        pilkarzyki - po pierwsze wiedzialem ze z powodu klubu w ktorym graja beda
        troszke drozsi niz inni , po drugie beda mieli nizsze noty bo podejrzewalem ze
        wisla nie bedzie w tym sezonie ta wisla z zeszlego sezonu, a po trzecie sa to
        nieudolne paly i tylko Głowacki jest dobry a reszta slaba ( jop, nawotczynski -
        to totalna klapa , baszczyski to ligowy sredniak i sie nie rozwinie a
        stolarczyk PRZEREKLAMOWANY)
        z tego meczu to mam u siebie zurawskiego ( kapitan) no i zielinskiego - wiem ze
        byl w miare drogi i nie mial najpepszej punktacji jak dotad ale jestem kibicem
        Legii - wzialem go za zaslugi dla klubu :)
        • destinationpk Re: Legia - Wisła 4:1 20.09.03, 19:41
          Zgadzam się z Tobą w 100%. Głowacki tylko jest dobry.Ja nie mam żadnego obrońcy
          z Wisły i jak widać dobrze zrobiłem.
          • pixos Re: Legia - Wisła 4:1 22.09.03, 11:25
            A ja miałem dwóch (JOp i Nawotczyński). Największy mój błąd to wystawianie jak
            największej liczby Wiślaków i liczenie na dodatkowe pkt za 1. miejsce w tabeli.
            A tu psu w dupę... Ta edycja piłkarzyków nie będzie udana :-((
            • michalfront Re: Legia - Wisła 4:1 22.09.03, 11:49
              sprzedałem Jopa przed ta kolejką a kupiłem SKrzypka - i zamiast -2 dostanę
              +6 :)))))
            • siedla Re: Legia - Wisła 4:1 22.09.03, 11:51
              heh... a ja przed ta kolejka do 2 zawodnikow Amiki, ktorych juz mialem,
              dokupilem jeszcze 2! I zadnego Wislaka w podstawowym!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka