Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Znamy skład Polski na mecz z Austrią

• Gość: gienio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 17:26
        a gowno kibicuje chorwacji, bo jak wygracie dzis to z austria przegracie na
        100%, puscicie ten mecz a my bedziemy musieli walczyc z chorwacja o zycie. A
        jesli dzis niemcy przegraja to musieli beda wygrac z gospodarzem a to roznie
        bywa - wspomnij koree pd.
        pozdrawiam cie johann i twoja matke tez
        • Gość: gienio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 17:28
          znaczy sie moj pies pozdrawia twoja matke i siostre i ojca tez, bylo mu nawet
          milo tylko ze chory cos jest po ostatnim razie\
          • Gość: Johann Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:42
            Musi cie strasznie bolec gienio,ze Niemcy po raz kolejny wpieprzyli
            wam.Chyba ci piana z pyska scieka ,co? Dobrze , ze tak
            reagujesz ,Polaczku.Dostaniecie znowu baty od Germanow.Poczujecie
            kolejny raz , jak smakuje teutonski bat.
            • Gość: Asmo Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: 82.160.97.* 12.06.08, 17:54
              Johanku, jak taki z ciebie niemiaszek to w*** do braciszków za odre buciki im
              czyscic a nie od mamusi z polskiego ip bedziesz tu pisal. Prawdopodobnie masz
              podwojne obywatelstwo po piesku (owczarku niemieckim), ale pamietaj w drugiej
              polowie tez jestews polakiem i tez siebie obrazasz
      • Gość: lolo Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.t-mobile.co.uk 12.06.08, 17:26
        szkoda, że nie ma Pitrego hahaha!!!!!!!
      • Gość: totylkoja Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.t-mobile.co.uk 12.06.08, 17:30
        Brawo - optymalny skład, na dzień dzisiejszy jest to wszystko co
        mamy.
        Zatańczmy z nimi - LETS DANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO!!!
      • Gość: Luxus Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:33
        "Ma to zaskoczyć Austriaków. Po 10 minutach nastąpi zmiana. Sganowski przejdzie
        do ataku, a Ebi na prawą pomoc"

Boki zrywam :D Rzeczywiście Austriacy będą totalnie zaskoczeni, szczególnie, że
        nasza taktyka to taka ścisła tajemnica, że można o niej przeczytać w prasie.
        Normalnie parodia :D
      • pinokkio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 17:45
        Że też ty wszędzie musisz powtarzać "my, Niemcy", "nam, Niemcom", od jakichś dwu już lat na tym forum. Kogoś bardzo chcesz przekonać, że jesteś Niemcem (kogo - siebie samego?). Najwyraźniej nieskutecznie, skoro wciąż uporczywie to powtarzasz.
        • Gość: Johann Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:59
          Nie jestes jedyny pinokio , ktorego ta moja odzywka denerwuje.Cos w
          tym na was jest.To dziala.
          • pinokkio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 18:27
            A gdzie-ś ty się w moim poście nerwów dopatrzył? Denerwować to mogą się
            prawdziwi Niemcy, że im taka schuja rodakiem próbuje być.

... właśnie Srna strzelił gola "wam, Niemcom", hehe... piękny strzał, słowiańska
            krew! wykołował tego niemieckiego guzdrałę jak ta lala...
            • pinokkio postscriptum 12.06.08, 18:33
              Z wrażenia po tej chytrej bramce, jaką Kroaci strzelaili "wam, Niemcom"
              zapomniałem o najistotniejszym. Otóż my Schujo bynakmniej nie musimy kibicować
              dziś Niemcom. Ja kibicuję Kroatom.
              • Gość: Johann Re: postscriptum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:46
                Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak
                dziwnie - SCHUJA?
                • pinokkio Re: postscriptum 12.06.08, 18:57
                  Gość portalu: Johann napisał(a):

> Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak
                  > dziwnie - SCHUJA?

Przecież to twój poprzedni nick, przez ciebie samego w swoim czasie wybrany;
                  trzeba przyznać, że trafnie oddaje twój charakter. Nie zgrywaj bobasa we mgle.
                  BTW, czemu z niego zrezygnowałeś?
                • kralik111 Re: postscriptum 12.06.08, 19:15

> Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak
                  > dziwnie - SCHUJA?

Ciebie nicht tutaj SCHUJU nie obraza, sam to
                  robisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • kralik111 Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 19:13

> Nie jestes jedyny pinokio , ktorego ta moja odzywka denerwuje.Cos w
            > tym na was jest.To dziala.

Wiesz co jasio cycku, jestes smiesznym, malym, zalosnym
            dupilizem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • robertkowal1 Do Johanna 12.06.08, 17:53
        Jeszcze jest taka mozliwosc:
        Chorwacja -Niemcy 2:0
        Austria- Polska 0:3
        Austria- Niemcy 0:1
        Chorwacja- Polska 0:2
        Trzy druzyny maja po 6 punktow ale Niemcy maja najgorszy bilans bramek i jada do domu.
      • Gość: Jacek Re: Tak reaguja chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:53
        Johannku drogi, jestem w stanie zrozumieć, że ten kraj nie zapewnił Ci opowiedniej przyszłości i perspektyw tak jak wielu innym, i udzielanie tutaj głosu jest formą odreagowania z tego powodu... Nie rozumiem jednak dlaczego tak szumnie dopisujesz się w każdym wątku, kiedy to przed jakimkolwiek wyzwaniem stają Polscy sportowcy... Czy w ten sposób chcesz zatrzeć swoją polskość, bo chyba nie nauczyłeś się naszego języka czytając forum? Aczkolwiek mogę się mylić... Jeśli używasz wobec Polskiego narodu określenia swołocz, czemu zatem posługujesz się tym "świńskim" językiem? Czy swoją Polską rodzinę też określasz takimi słowami? W Twoich wypowiedziach nie ma nic spójnego ze sportem, jest natomiast ogromny wulkan kipiący nienawiścią, złością i pogardą dla Polski. Cóż więcej powiedzieć, smutne to...

Pozdrawiam Janku ;-)
        • Gość: Johann Re: Tak reaguja chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:16
          Wenn schon ,sagt zu mir Hans bzw.Hansi.dROGI
          • kralik111 Re: Tak reaguja chorzy ludzie 12.06.08, 19:45

> Wenn schon ,sagt zu mir Hans bzw.Hansi.dROGI

neoplus.adsl.tpnet.pl

To twoj dostawca internetu smiaciu maly...:DDDDDDDDDDDDDD
        • kralik111 Re: Tak reaguja chorzy ludzie 12.06.08, 19:43
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Johannku drogi, jestem w stanie zrozumieć, że ten kraj nie zapewnił Ci opowiedn
          > iej przyszłości i perspektyw tak jak wielu innym, i udzielanie tutaj głosu jest
          > formą odreagowania z tego powodu... Nie rozumiem jednak dlaczego tak szumnie d
          > opisujesz się w każdym wątku, kiedy to przed jakimkolwiek wyzwaniem stają Polsc
          > y sportowcy... Czy w ten sposób chcesz zatrzeć swoją polskość, bo chyba nie nau
          > czyłeś się naszego języka czytając forum? Aczkolwiek mogę się mylić... Jeśli uż
          > ywasz wobec Polskiego narodu określenia swołocz, czemu zatem posługujesz się ty
          > m "świńskim" językiem? Czy swoją Polską rodzinę też określasz takimi słowami? W
          > Twoich wypowiedziach nie ma nic spójnego ze sportem, jest natomiast ogromny wu
          > lkan kipiący nienawiścią, złością i pogardą dla Polski. Cóż więcej powiedzieć,
          > smutne to...
          >
          > Pozdrawiam Janku ;-)

Nie wiem czy zauwazyles, ale polaczek johanek uzywa tego samego dostawcy
          internetu co Ty, znaczy, ze johanek nawet z Polski jeszcze nie wyjechal...:DDD
      • asimek Leo. Dzisiaj Cię sprawdzamy. 12.06.08, 17:58
        Przegranej z Austrią nic nie wytłumaczy, żadne długie wykłady, piękne metafory
        o drewnianych pudełkach i ciemnych stronach księżyca. Jeśli przegramy, Leo
        wypadnie gorzej od Janasa i Engela, bo oni z takimi drużynami jak Austria
        wygrywali (Korea i Ekwador to były drużyny od kasztanków silniejsze). I tyle.
        Mam nadzieję, że wtedy zacznie pan nieomylny trener, który jedynych naszych
        bramkostrzelnych napastników zostawił w domu, odpowiadać na pytania
        autentycznie dociekliwych i napastliwych dziennikarzy (bo tacy właśnie powinni
        być).
        Za piękne wykłady trenera-profesora-filozofa nikt punktów nie przyznaje.
        • Gość: rt Re: Leo. Dzisiaj Cię sprawdzamy. IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:17
          Paweł Janas niedawno rozgromił Austriaków 3:1 u nich
      • morfeusz_1 Nie ma lepszego od Marka Saganowskiego 12.06.08, 18:19

4:1 dla Nas !
        • Gość: Thor Re: Nie ma lepszego od Marka Saganowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:06
          no tos niezle jeb*** ;)
      • Gość: m Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 19:01
        mecz prawdy Sagana.
        Bawi mnie, ze szwaby sa takie pewne awansu. Czyzby mecz z Austia sie juz odbyl, o czyms nie wiem? :P
        Niestety, nasza sytuacja jest mocno zla. Tak naprawde wygrana Chorwatow to dla nas najgorszy mozliwy wynik, no ale coz. Nie bede plakal jesli Niemcy dostana.
      • Gość: Lex Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:01
        No to mamy pierwszą połowę. Osławieni Niemcy grają dzisiaj jak pokraki. Zupełnie
        nie po niemiecku. Gubią piłkę, niecelnie podają, nawet wpadają na siebie. Zero
        skuteczności, wyjątkowo niewiele zagrożeń bramki Chorwatów. Nie poznaję Niemców,
        gdyby tak grali z nami do byśmy wygrali. Natomiast Chorwaci to dzisiaj klasa
        sama w sobie. Grają naprawdę doskonałą piłkę. Jestem pełen obaw przed meczem z
        Chorwacją, jeżeli będą tak grali nadal, to nie mamy z nimi szans.

ps. Johann, z Ciebie taki Niemiec, jak ze mnie biskup ;p Wiem bo mieszkałem w
        Niemczech, mam rodzinę z nienieckim obywatelstwem i znam wielu Niemców. Po
        pierwsze wśród Niemców umiejętność pisania po polsku to absolutna rzadkość,
        umieją to tylko "Niemcy" którzy są Polakami z niemieckim obywatelstwem, a więc w
        sensie narodowościowym po prostu Polacy. Natomiast nawet oni odnoszą się do
        Polski raczej z nostalgią. Nienawiść do Polski i Polaków ze strony
        "naturalizowanych" Niemców była domeną Volksdeutsch`ów podczas wojny, którzy
        nienawiścią nadrabiali swój gorszy status wśród rdzennych Niemców. Mówiąc
        krótko, jesteś zgorzkniałym Polakiem, któremu się nie powiodło w życiu,
        natomiast Twoja rzekomo niemiecka przynależność narodowa jest tylko nieudolnym
        pretekstem do wylewania pomyj na własny kraj. Zniósłbym inwektywy ze strony
        prawdziwego Niemca bo znosiłem je wielokrotnie mieszkając w Niemczech, ale
        rzygać mi się chce jak widzę pseudo Volksdeutsch`a, który jest czymś jeszcze
        gorszym niż sam Volksdeutsch.
      • Gość: Fubar Austria wcale nie taka słaba IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.08, 19:22
        Austria wcale nie taka słaba. Chorwaci właśńie wygrywają z Niemcami 2 0 a Austri
        ledwo wbili karnego.
      • Gość: ktoś Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:51
        JOHANN, WY NIEMCY PRZEGRALIŚCIE. MY WYGRAMY Z AUSTRIĄ, A WY PRZEGRACIE I SIĘ
        POŻEGNACIE Z TURNIEJEM, PSEUDONIEMIASZKU.
      • Gość: Bartolomiusz IV Proroczo? IP: 217.153.242.* 12.06.08, 19:54
        W pracy drzemałem i wyśnił mi się nagłówek gazety: POLSKA - AUSTRIA 1:0,
        Euzebiusz Smolarek

Proroczo? Oby... ;)
      • Gość: liilkaa NO to jedziemy do domu- tyle z tego Euro wyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:58
        Chorwaci wygrali z Niemcami- i po ptakach. Szkoda......
      • Gość: kami To mecz kiepski kontra beznadziejny IP: *.eranet.pl 12.06.08, 20:08
        Mecz o pietruche. Nawet jesli polacy wygraja [choc to raczej austria jest
        faworytem] to i tak niczego to nie zmieni; porazka z chorwacja to 200% pewnosci.
        Styl tego meczu oczywiscie bedzie 'wspanialy'.
      • Gość: Lex Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:10
        Może jeszcze nie wszystko stracone. Z Austrią możemy wygrać na pewno. To, że
        Austriacy tak ładnie opierali się Chorwatom o niczym nie świadczy. W meczu z
        Austrią Chorwaci grali na pół gwizdka, nie męczyli się bo nie było po co,
        dopiero dzisiaj pokazali na co ich stać. Austria jest słabym zespołem, myślę że
        jednak wygramy. Gorzej z meczem z Chorwacją... Jeżeli coś wstąpi w naszą
        drużynę, albo okaże się, że Chorwaci dzisiaj wyczerpali swoje zasoby, to może.
        Trzeba trzymać kciuki, wszystko jest możliwe :)
      • Gość: spoko-spoko Przed meczem z Austrią - niespodzianka w ataku IP: *.dsl.bell.ca 12.06.08, 20:53
        "W składzie wysłanym do UEFA na szpicy ustawiony jest Ebi Smolarek,
        a Saganowski na prawej pomocy. Ma to zaskoczyć Austriaków."
        Taaaa. Austriakow zaskoczy to o czym u nas sie pisze w gazetach.
        Nie pomysleliscie ze ich Konsulat podkabluje?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka