Gość: gienio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 17:26 a gowno kibicuje chorwacji, bo jak wygracie dzis to z austria przegracie na 100%, puscicie ten mecz a my bedziemy musieli walczyc z chorwacja o zycie. A jesli dzis niemcy przegraja to musieli beda wygrac z gospodarzem a to roznie bywa - wspomnij koree pd. pozdrawiam cie johann i twoja matke tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 17:28 znaczy sie moj pies pozdrawia twoja matke i siostre i ojca tez, bylo mu nawet milo tylko ze chory cos jest po ostatnim razie\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:42 Musi cie strasznie bolec gienio,ze Niemcy po raz kolejny wpieprzyli wam.Chyba ci piana z pyska scieka ,co? Dobrze , ze tak reagujesz ,Polaczku.Dostaniecie znowu baty od Germanow.Poczujecie kolejny raz , jak smakuje teutonski bat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asmo Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: 82.160.97.* 12.06.08, 17:54 Johanku, jak taki z ciebie niemiaszek to w*** do braciszków za odre buciki im czyscic a nie od mamusi z polskiego ip bedziesz tu pisal. Prawdopodobnie masz podwojne obywatelstwo po piesku (owczarku niemieckim), ale pamietaj w drugiej polowie tez jestews polakiem i tez siebie obrazasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.t-mobile.co.uk 12.06.08, 17:26 szkoda, że nie ma Pitrego hahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkoja Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.t-mobile.co.uk 12.06.08, 17:30 Brawo - optymalny skład, na dzień dzisiejszy jest to wszystko co mamy. Zatańczmy z nimi - LETS DANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxus Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:33 "Ma to zaskoczyć Austriaków. Po 10 minutach nastąpi zmiana. Sganowski przejdzie do ataku, a Ebi na prawą pomoc" Boki zrywam :D Rzeczywiście Austriacy będą totalnie zaskoczeni, szczególnie, że nasza taktyka to taka ścisła tajemnica, że można o niej przeczytać w prasie. Normalnie parodia :D Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 17:45 Że też ty wszędzie musisz powtarzać "my, Niemcy", "nam, Niemcom", od jakichś dwu już lat na tym forum. Kogoś bardzo chcesz przekonać, że jesteś Niemcem (kogo - siebie samego?). Najwyraźniej nieskutecznie, skoro wciąż uporczywie to powtarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:59 Nie jestes jedyny pinokio , ktorego ta moja odzywka denerwuje.Cos w tym na was jest.To dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 18:27 A gdzie-ś ty się w moim poście nerwów dopatrzył? Denerwować to mogą się prawdziwi Niemcy, że im taka schuja rodakiem próbuje być. ... właśnie Srna strzelił gola "wam, Niemcom", hehe... piękny strzał, słowiańska krew! wykołował tego niemieckiego guzdrałę jak ta lala... Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio postscriptum 12.06.08, 18:33 Z wrażenia po tej chytrej bramce, jaką Kroaci strzelaili "wam, Niemcom" zapomniałem o najistotniejszym. Otóż my Schujo bynakmniej nie musimy kibicować dziś Niemcom. Ja kibicuję Kroatom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: postscriptum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:46 Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak dziwnie - SCHUJA? Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re: postscriptum 12.06.08, 18:57 Gość portalu: Johann napisał(a): > Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak > dziwnie - SCHUJA? Przecież to twój poprzedni nick, przez ciebie samego w swoim czasie wybrany; trzeba przyznać, że trafnie oddaje twój charakter. Nie zgrywaj bobasa we mgle. BTW, czemu z niego zrezygnowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: postscriptum 12.06.08, 19:15 Gość portalu: Johann napisał(a): > Nie obrazalem cie osobiscie,czemu ty to czynisz nazywajac mnie tak > dziwnie - SCHUJA? Ciebie nicht tutaj SCHUJU nie obraza, sam to robisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re:Musicie kibicowac nam , Niemcom 12.06.08, 19:13 Gość portalu: Johann napisał(a): > Nie jestes jedyny pinokio , ktorego ta moja odzywka denerwuje.Cos w > tym na was jest.To dziala. Wiesz co jasio cycku, jestes smiesznym, malym, zalosnym dupilizem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
robertkowal1 Do Johanna 12.06.08, 17:53 Jeszcze jest taka mozliwosc: Chorwacja -Niemcy 2:0 Austria- Polska 0:3 Austria- Niemcy 0:1 Chorwacja- Polska 0:2 Trzy druzyny maja po 6 punktow ale Niemcy maja najgorszy bilans bramek i jada do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Tak reaguja chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:53 Johannku drogi, jestem w stanie zrozumieć, że ten kraj nie zapewnił Ci opowiedniej przyszłości i perspektyw tak jak wielu innym, i udzielanie tutaj głosu jest formą odreagowania z tego powodu... Nie rozumiem jednak dlaczego tak szumnie dopisujesz się w każdym wątku, kiedy to przed jakimkolwiek wyzwaniem stają Polscy sportowcy... Czy w ten sposób chcesz zatrzeć swoją polskość, bo chyba nie nauczyłeś się naszego języka czytając forum? Aczkolwiek mogę się mylić... Jeśli używasz wobec Polskiego narodu określenia swołocz, czemu zatem posługujesz się tym "świńskim" językiem? Czy swoją Polską rodzinę też określasz takimi słowami? W Twoich wypowiedziach nie ma nic spójnego ze sportem, jest natomiast ogromny wulkan kipiący nienawiścią, złością i pogardą dla Polski. Cóż więcej powiedzieć, smutne to... Pozdrawiam Janku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Tak reaguja chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:16 Wenn schon ,sagt zu mir Hans bzw.Hansi.dROGI Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak reaguja chorzy ludzie 12.06.08, 19:45 Gość portalu: Johann napisał(a): > Wenn schon ,sagt zu mir Hans bzw.Hansi.dROGI neoplus.adsl.tpnet.pl To twoj dostawca internetu smiaciu maly...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak reaguja chorzy ludzie 12.06.08, 19:43 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Johannku drogi, jestem w stanie zrozumieć, że ten kraj nie zapewnił Ci opowiedn > iej przyszłości i perspektyw tak jak wielu innym, i udzielanie tutaj głosu jest > formą odreagowania z tego powodu... Nie rozumiem jednak dlaczego tak szumnie d > opisujesz się w każdym wątku, kiedy to przed jakimkolwiek wyzwaniem stają Polsc > y sportowcy... Czy w ten sposób chcesz zatrzeć swoją polskość, bo chyba nie nau > czyłeś się naszego języka czytając forum? Aczkolwiek mogę się mylić... Jeśli uż > ywasz wobec Polskiego narodu określenia swołocz, czemu zatem posługujesz się ty > m "świńskim" językiem? Czy swoją Polską rodzinę też określasz takimi słowami? W > Twoich wypowiedziach nie ma nic spójnego ze sportem, jest natomiast ogromny wu > lkan kipiący nienawiścią, złością i pogardą dla Polski. Cóż więcej powiedzieć, > smutne to... > > Pozdrawiam Janku ;-) Nie wiem czy zauwazyles, ale polaczek johanek uzywa tego samego dostawcy internetu co Ty, znaczy, ze johanek nawet z Polski jeszcze nie wyjechal...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Leo. Dzisiaj Cię sprawdzamy. 12.06.08, 17:58 Przegranej z Austrią nic nie wytłumaczy, żadne długie wykłady, piękne metafory o drewnianych pudełkach i ciemnych stronach księżyca. Jeśli przegramy, Leo wypadnie gorzej od Janasa i Engela, bo oni z takimi drużynami jak Austria wygrywali (Korea i Ekwador to były drużyny od kasztanków silniejsze). I tyle. Mam nadzieję, że wtedy zacznie pan nieomylny trener, który jedynych naszych bramkostrzelnych napastników zostawił w domu, odpowiadać na pytania autentycznie dociekliwych i napastliwych dziennikarzy (bo tacy właśnie powinni być). Za piękne wykłady trenera-profesora-filozofa nikt punktów nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Leo. Dzisiaj Cię sprawdzamy. IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:17 Paweł Janas niedawno rozgromił Austriaków 3:1 u nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Nie ma lepszego od Marka Saganowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:06 no tos niezle jeb*** ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 19:01 mecz prawdy Sagana. Bawi mnie, ze szwaby sa takie pewne awansu. Czyzby mecz z Austia sie juz odbyl, o czyms nie wiem? :P Niestety, nasza sytuacja jest mocno zla. Tak naprawde wygrana Chorwatow to dla nas najgorszy mozliwy wynik, no ale coz. Nie bede plakal jesli Niemcy dostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:01 No to mamy pierwszą połowę. Osławieni Niemcy grają dzisiaj jak pokraki. Zupełnie nie po niemiecku. Gubią piłkę, niecelnie podają, nawet wpadają na siebie. Zero skuteczności, wyjątkowo niewiele zagrożeń bramki Chorwatów. Nie poznaję Niemców, gdyby tak grali z nami do byśmy wygrali. Natomiast Chorwaci to dzisiaj klasa sama w sobie. Grają naprawdę doskonałą piłkę. Jestem pełen obaw przed meczem z Chorwacją, jeżeli będą tak grali nadal, to nie mamy z nimi szans. ps. Johann, z Ciebie taki Niemiec, jak ze mnie biskup ;p Wiem bo mieszkałem w Niemczech, mam rodzinę z nienieckim obywatelstwem i znam wielu Niemców. Po pierwsze wśród Niemców umiejętność pisania po polsku to absolutna rzadkość, umieją to tylko "Niemcy" którzy są Polakami z niemieckim obywatelstwem, a więc w sensie narodowościowym po prostu Polacy. Natomiast nawet oni odnoszą się do Polski raczej z nostalgią. Nienawiść do Polski i Polaków ze strony "naturalizowanych" Niemców była domeną Volksdeutsch`ów podczas wojny, którzy nienawiścią nadrabiali swój gorszy status wśród rdzennych Niemców. Mówiąc krótko, jesteś zgorzkniałym Polakiem, któremu się nie powiodło w życiu, natomiast Twoja rzekomo niemiecka przynależność narodowa jest tylko nieudolnym pretekstem do wylewania pomyj na własny kraj. Zniósłbym inwektywy ze strony prawdziwego Niemca bo znosiłem je wielokrotnie mieszkając w Niemczech, ale rzygać mi się chce jak widzę pseudo Volksdeutsch`a, który jest czymś jeszcze gorszym niż sam Volksdeutsch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fubar Austria wcale nie taka słaba IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.08, 19:22 Austria wcale nie taka słaba. Chorwaci właśńie wygrywają z Niemcami 2 0 a Austri ledwo wbili karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:51 JOHANN, WY NIEMCY PRZEGRALIŚCIE. MY WYGRAMY Z AUSTRIĄ, A WY PRZEGRACIE I SIĘ POŻEGNACIE Z TURNIEJEM, PSEUDONIEMIASZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolomiusz IV Proroczo? IP: 217.153.242.* 12.06.08, 19:54 W pracy drzemałem i wyśnił mi się nagłówek gazety: POLSKA - AUSTRIA 1:0, Euzebiusz Smolarek Proroczo? Oby... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liilkaa NO to jedziemy do domu- tyle z tego Euro wyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:58 Chorwaci wygrali z Niemcami- i po ptakach. Szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami To mecz kiepski kontra beznadziejny IP: *.eranet.pl 12.06.08, 20:08 Mecz o pietruche. Nawet jesli polacy wygraja [choc to raczej austria jest faworytem] to i tak niczego to nie zmieni; porazka z chorwacja to 200% pewnosci. Styl tego meczu oczywiscie bedzie 'wspanialy'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Znamy skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:10 Może jeszcze nie wszystko stracone. Z Austrią możemy wygrać na pewno. To, że Austriacy tak ładnie opierali się Chorwatom o niczym nie świadczy. W meczu z Austrią Chorwaci grali na pół gwizdka, nie męczyli się bo nie było po co, dopiero dzisiaj pokazali na co ich stać. Austria jest słabym zespołem, myślę że jednak wygramy. Gorzej z meczem z Chorwacją... Jeżeli coś wstąpi w naszą drużynę, albo okaże się, że Chorwaci dzisiaj wyczerpali swoje zasoby, to może. Trzeba trzymać kciuki, wszystko jest możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko-spoko Przed meczem z Austrią - niespodzianka w ataku IP: *.dsl.bell.ca 12.06.08, 20:53 "W składzie wysłanym do UEFA na szpicy ustawiony jest Ebi Smolarek, a Saganowski na prawej pomocy. Ma to zaskoczyć Austriaków." Taaaa. Austriakow zaskoczy to o czym u nas sie pisze w gazetach. Nie pomysleliscie ze ich Konsulat podkabluje? Odpowiedz Link Zgłoś