Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków

• pawana1 Ciągle jest dla was groźny, ot co! 13.06.08, 00:10
        • Gość: Ela Re: Ciągle jest dla was groźny, ot co! IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 01:07
          Wszyscy idioci są groźni.Zarówno dla otoczenia, jak i dla samych
          siebie. Dlaczego kartofel miałby być wyjątkiem?
      • szuszwol Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć? 13.06.08, 00:10
        Chociaż z jego perspektywy, kiedy wszystko stoi na głowie jest
        normalnie? Polska flaga, szalik, cała polityka.
        • Gość: miki Re: Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć? IP: *.uni.lodz.pl 13.06.08, 09:11
          KOMENTARZ DO AUTORA WPISU:milcz, błaźnie skoro nie masz do tego adekwatnych
          kompetencji.
          Za odwróconą flagę nie odpowiadał prezydent tylko urzędnicy i im podwładni
          pracownicy kancelarii.

Poza tym jeśli uważasz, że zrobienie zdjęcia z odwróconym szalikiem to
          "spieprzenie" czegoś to żal mi Ciebie.

KOMENTARZ DO ZDJĘCIA: to nie jest "pozowane" tak jak to określili w nagłówku
          "artykułu". Jak na dłoni widać brak kontaktu wzrokowego z fotografem ;-)
        • Gość: nienawiść zaślepia Re: Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć? IP: *.icpnet.pl 13.06.08, 12:44
          zdjecie nr.6 lemingu!!!
        • jakas_kobietka Re: Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć? 13.06.08, 18:19
          "Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć?"

hahahahHHAHAHAHAAHAH:DDDDD szczera prawda, dobre pytanie i odpowiedź oczywista:DDDDD
        • Gość: agatka Re: Czy ten Kaczyński umie czegoś nie spieprzyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:20
          Już przestańcie się czepiać, ja nie mogę... :/ Nie przepadam za
          Kaczyńskim, ale to już jest przesada. Przez chwilę trzymał odwrotnie
          szalik i znowu robią z niego debila. Powiem Wam szczerze - to już
          przestaje być śmieszne!
      • Gość: analityk Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.ghnet.pl 13.06.08, 00:11
        przestalem kupowac wyborcza przez to ze nie jest wiarygodna. po takich
        artykulach chyba przestane czytac to gowno na internecie.
        • Gość: kibic Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:15
          święta racja..
      • Gość: Ela Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 00:19
        Nie udała się kolejna pijarowa akcja panu Kaminskiemu? Prezio znowu
        wszystko spieprzył. No to przynajmniej przyłożymy Wyborczej za to,
        że to wszystko pokazała. Żałosne komentarze żałośnie skomlących
        pisuarów.
        • Gość: cayo Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.06.08, 00:26
          Żałośnie to masz poukładane w głowie
      • Gość: PiotrZWarszawy Współczuję ludziom redagującym portal IP: *.chello.pl 13.06.08, 00:20
        Sezon ogórkowy, co? Drodzy dziennikarze?
      • Gość: kibic ciekawe jak szybko wycofają tego niuuusa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:20
      • Gość: eey Ale wiadomość!!!!!!!! Zdecydowanie na pierwszą... IP: *.uni.lodz.pl 13.06.08, 00:21
        stronę jutrzejszego wydania wybiórczej! To skandal!
      • Gość: Roland Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:34
        Czy Wyborcza już nie może upaść niżej niż przy takim komentarzu?
        Mysle że może :) Żałosne to, ale trudno, mają jakąś politykę do
        spełnienia to ją robią.Pozostaje Wam tylko życzyć byście mieli
        czyste sumienia.
        • gogol-3 Re:Czemu zdjęto poprzednie zdjęcie? 13.06.08, 00:40
          było jeszcze lepsze: nasz Prezydent z szalikiem na "lewą" stronę do publiczności
          (czyli najpierw czyta i słusznie)
        • Gość: awm Re: Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków IP: *.gprs.plus.pl 13.06.08, 01:03
          Nie ma dna, jakiego Gazeta nie mogłaby sięgnąć.
          Biedne, zawistne, zakompleksione, sprzedajne towarzystwo.
      • Gość: ncht Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.08, 00:44
        Na zdjęciu to on się temu szalikowi tylko przygląda. I analizuje gdzie jest góra i jak wogóle go trzymać. A po uśmiechu na twarzy widzę, że już wie.
        • Gość: Ela Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 01:13
          A ... co robi? On nawet tego słowa nie rozumie, a gdzież mu do
          wykonywania tak skomplikowanych operacji umysłowych. Cieszyć się
          należy, ze w ogóle trafił do tego Wiednia, nie zgubił sie na
          stadionie i nie spadł z trybuny. A jak już ustalił, z której strony
          ma trzymać szalik,to tak był zmęczony, ze zasnął biedaczek. Czy aby
          nie chrapał zbyt głośno?
          • mikolaj.plank Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie 13.06.08, 06:13
            Kaczyński przynosi pecha i sądzę, że żaden z niego kibic - to tylko gra pana
            Kamińskiego, że niby taki to z niego równiacha. A w jakim języku konferował?
            Przecież nie po niemiecku....
      • Gość: .... żenująca żydowska propagandowa gazetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:44
      • Gość: bogdan Za chwilę odwrócił. Na innym portalu są fotki. IP: *.chello.pl 13.06.08, 01:00
        Ale nie u was...
      • Gość: Voice1980 Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.chello.pl 13.06.08, 01:11
        Jaki prezydent ... takie wyniki
      • ben.haker remis lepszy! 13.06.08, 01:20
        stado komentatorow nie rozumie, ze remis jest dla nas duzo korzystniejszy niz wygrana:
        1 Polska wygrywa z austria. Niemcy bija sie z Chorwacja o 1 miejsce i obie ekipy graja na 1oo proc. Austriacy o pietruszke. Efekt: chorwacja-polska 3:0, niemcy-austria 3:0

2. Polska remisuje. Austriacy walcza jak lwy o awans i wygrywaja z Niemcami. A my gramy z rezerwami Chorwacji i mozemy wygrac wyzej niz Austria

cbdu

ben
        • Gość: Lu Re: remis lepszy! IP: 212.87.24.* 13.06.08, 07:51
          Puknij się w głowę!
        • Gość: strzyżony Re: remis lepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:36
          Słusznie - jeno dajcie tam "Fryzjera" - niech pogada z Chorwatami i
          Austriakami....i WYCHODZIMY Z GRUPY!
        • Gość: vote Re: remis lepszy! IP: *.chello.pl 13.06.08, 20:21
          baaardzo optymistyczna prognoza
      • Gość: dsd Re: Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków IP: *.chello.pl 13.06.08, 02:54
        nius na pierwszą strone, brawo gazeta wybiórcza...
      • amable Re: Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków 13.06.08, 03:12
        A co wy tak sie tutaj dziwicie, ze takie pierdułki opisuje Wybiórcza Mi..Mi...Mi..Mi..chnika?
        Zydzi cały czas próbują nas Polaków dołować i dokopać.
        Chociaż o piłce nożnej pojęcia nie mają.

Jak nie Grossem to innymi głupotami.
        Pocałujta wójta...
        • Gość: genek Re: Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:30
          Żyd to taki sam człowiek jak ty tylko mądrzejszy
      • Gość: ciekawostka Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.nyc.res.rr.com 13.06.08, 05:35
        Zdjecie zostalo zrobione w czasie gry Kaczynski zakladal szalik na szyje... Bardzo profesjonala gra polityczna.... na glownej stronie Gazety.pl link : "Prezydent Kaczyński dopingował na odwrót" Takie manipulacje sa bardzo szybko wylapywane przez ludzi od PR. Zastanawia mnie tylko od kiedy Gazeta stala sie malo obiektywna. Brak profesjonalizmu? Takie teksty to na Wp.pl sie nadaja
      • 333a3 A mówili,żeby jechał do Juraty albo do Gruzji 13.06.08, 06:36
      • republika-jednojajowa Nie miał kto prezydenta poprawić,żona w domu. 13.06.08, 06:39
      • Gość: El Moherro Jak prezydent Kaczyński dopinguje Polaków IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.08, 07:01
        Ok, kurdupel; nasuszyłeś zęby (bo to co od'pier'dalasz to nie jest uśmiech)
        namachałeś łapkami, a teraz do budy na Krakowskim. I nie wyłaź pajacu.
      • tw_kaczor trzyma dobrze...flagę Wolski tak się trzyma... 13.06.08, 07:19
      • Gość: jak? kibicuję od 20 lat i wielokrotnie widziałem szalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 07:35
        szaliki na odwrót czasami trudno sie połapać jak jest napis i nie
        tylko mnie ale wielu wielu kibicom, a dopinanie sie do Prezydenta
        jest świństwem pewnie "Bolek" też miał szalik przez chwilę na odwrót
        ale do niego nikt sie nie przypnie bo jest ulubieńcem salonu jego
        słynnej lewej nogi.
      • Gość: stan Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: 195.205.196.* 13.06.08, 08:28
        To jest PREZYDENT POLSKI !!! Tępe hieny!Nic juz nie potraficie
        poszanować w swojej debilnej nienawiści!
        • Gość: Ela Re: Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikie IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 21:42
          Polski??? Nie! Wolski! A może Gruzji? Sama już nie wiem. On zresztą
          też. Ten Austriak obok powinien wiedzieć,przecież go zaprosił (teraz
          pewnie żałuje?).
      • Gość: ewa Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 09:50
        nie jestem zwolenniczką p.Prezydenta ale bez przesady,nie jeden
        odwrócony szalik by się znalazł,chyba trochę przeginacie.
      • Gość: gosc Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:15
        no to zes dowalil. odczep sie od tych Zydow ja pierdziele! chyba o czym innym miales napisac!
        dobrze ze prezydent chociaz mial szalik polski a nie np wloski..
      • Gość: Prezydent - kibol Jak prezydent Kaczyński z odwróconym szalikiem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:41
        Trzeba było isc na wybory w 2005 i zagłosować na kogoś innego, a nie zostawiać
        losy państwa w rękach Moherów.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka