Gość: hanys Re: Ogólnie OK IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.08, 17:07 Krzynowek gra w nieczech i tu jest dobry,chyba dostanie niemieckie obywatelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Trochę szacunku dla tych ludzi... IP: 212.249.50.* 19.06.08, 17:30 Z jakichś powodów zagrali bardzo słabo na ME. My to wiemy i oni to wiedzą. Gnębi mnie tylko ciągle pytanie: dlaczego tak się stało? Przyczyn jest pewnie wiele: - nie grają regularnie w klubach, - mają słabą psychikę, która bierze się z niewiary we własne umiejętności, - nie radzą sobie ze stresem (pewien psycholog ocenił, że na początku meczu z Austrią, wielu było na granicy dysfunkcji spowodowanej strachem o wynik) - może byli przemęczeni/przetrenowani na zgrupowaniu? Ale wydaje mi się, że jednak jest im bardziej wstyd, niż kibicom. No i powtarzam trochę szacunku, to jest nasza reprezentacja, a nie, przepraszam za porównanie, obóz koncentracyjny, gdzie nieprzydatnych trzeba "odstrzelić"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remd Leo myśli. Będą zmiany IP: *.lnet.pl 19.06.08, 17:35 Mentalnie to autor artykułu to gó..arz. Proszę jak szybko osądził Kuszczaka, a po co? Zeby na bramce stali ulubieńcy naszych "srawozdawców" i takich dziennikarzy jak on czyli kolesie z ukochanego klubu Legii. Brawo!!!!! Jeden broni w słabej lidze , a drugi siedzi na trybunach w Londynie, BRAWOOO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Krzynowka bym jeszcze zostawil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 17:38 fakt zagral ponizej krytyki (w eliminacjach gral OK), ale widac bylo, ze sie staral - poprostu nie mial formy. Byc moze rowniez nie nadaje sie na duze imprezy. Zurawski za to do niczego, czy eliminacje, czy impreza, wiec do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwacz Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 17:41 Żuraw już po "występie" w Korei nie powinien już nigdy zagrać w reprezentacji.. a o tym co pokazał na mundialu w Niemczech lepiej nie wspominać! Co do samych powołań to najlepiej będzie od razu powołać i jeśli zajdzie taka konieczność, przyznać obywatelstwo wszystkim utalentowanym piłkarzom mieszkający/występującym za granicą żeby później nie okazało się ,że drugi 'Poldi' gra dla obcej reprezentacji ;). Proponują zacząć od Obraniaka i od obrońcy Werderu Brema - Sebastiana Boenischa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Sranie w banie. 19.06.08, 18:02 Na szczęście to nie panowie redaktorzy są selekcjonerami, bo odstawianie kogoś od składu za to że się obraził jest głupie - w takiej sytuacji trzeba poważnej rozmowy i problem znika, a dobry gracz się przydaje. Więc skończcie swoje pierdu-pierdu, bo kto jak gral to każdy widział, a kogo Leo powoła na eliminacje do MŚ to każdy zobaczy. Pośredników w chamskiej postaci nam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Leo myśli. Będą zmiany IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.08, 18:07 ja chcialbym zeby Grosicki dostal szanse, wg mnie dawno nie bylo tak przebojowego pilkarza, Grochu na lewa pomoc, Blaszczu na prawa, z pzrodu Irek Dzelen, sila pilki sa teraz szybcy pilkarze. koniec, kropka. i Maja w srodku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Leo myśli. Będą zmiany 19.06.08, 18:14 Proponuję powołać jeszcze Lato, Szarmach,Lubański itp. Brawo panie sracjonerze. Wystaw klapę to może twój przyjaciel /taki sam fachowiec/ przyczepi jeszcze jeden order śmiechu. Zasłużyłeś na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice-papież oto najlepsze podsumowanie wyczynów santo subito IP: 89.174.33.* 19.06.08, 18:19 Słońca Tatr i Mazowsza niedoścignionego blagiera i mistyfikatora Leo "for money" Beenhakkera ---------------------------------------- Beenhakker grając w mistrzostwach Europy pobił rekord świata. Otóż na cztery startujące w naszej grupie drużyny jego podopieczni reprezentujący nas zdobyli… piątą pozycję. Oto rezultaty meczów naszej grupy i jej końcowa tabela: Polska – Niemcy 0-2 Austria – Chorwacja 0-1 Polska – Austria 1-1 Chorwacja – Niemcy 2-1 Austria – Niemcy 0-1 Polska – Chorwacja „B” 0-1 1 Chorwacja 2 6 3-1 2 Niemcy 3 6 4-2 3 Chorwacja „B” 1 3 1-0 4 Austria 3 1 1-3 5 Polska 3 1 1-4 a wy klaszczcie dalej ślepcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: oto najlepsze podsumowanie wyczynów santo sub IP: *.as.kn.pl 19.06.08, 18:27 Tylko patrz jakich kopaczy miał Beenhaker, bo to nie są nawet piłkarze, tylko kopacze. Ktokolwiek by tu nie przyszedł na czele z Mourinho, byłoby to samo. A ty dalej zwalaj całą winę na selekcjonera ślepcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice-papież Re: oto najlepsze podsumowanie wyczynów santo sub IP: 89.174.33.* 19.06.08, 20:26 nie gdzie tam ! wina jest moja ! To ja ich wybrałem, "przygotowałem", "zmotywowałem" To ja pie..łem na prawo i lewo o ich "international level", a w kolejce do kasy ani słowem się nie odezwałem, że moja praca jest bezsensowna bo przecież "nawet Mourinho by dał rady". Wolę być ślepcem, niż frajerem. Wolę czegoś nie dostrzegać, niż płacić, dawać się ru.., okłamywać i bić brawo. Zachowujecie się w folwarku zwierzęcym - swój trener - zły, zagraniczny - dobry, dwie nogi - złe, cztery nogi - dobre, swojemu - nóż w plecy, obcemu - język w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oto najlepsze podsumowanie wyczynów santo sub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:04 sam takich kopaczy powołał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triumph Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:27 Do ojczyzny, czyli gdzie? Leo mieszka w Belgii :D Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Leo myśli. Będą zmiany 19.06.08, 18:27 zamiast kopaczy, utworzyc zespol z zawodowych pilkarzy. taka mam konceocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Leo myśli. Będą zmiany IP: *.vc.shawcable.net 19.06.08, 18:31 Komentarze na temat Kuszczaka, Krzynowka, Kowalewskiego czy Radomskiego sa ponizej poziomu. Pan dziennikarz tu troche przesadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Leo myśli. Będą zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 18:33 ja bym tam Żurawskiego jeszcze zostawił on w tej larissie naprawdę gra lepiej i nie dlatego, ze gra w lidze średniej ale na pewno lepszej od Polskiej ale to jest zawodnik który mógłby sie jeszcze w kadrze przydać jeszcze grając przeze rok ,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdanek-net Leo myśli. Będą zmiany IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.08, 18:33 Panowie redaktorzy coś mi sie widzi że Wam pilno do lekarza.Jeszce jedno nie ucichło a wy już ustalacie kto ma grać-regularne kretyństwo.P.Rupiński w PS pisze Leo dno Higgins super,ten nie przygotował naszych ten przygotował eksta rosjan /1-4 z Hiszp.to też super dla pana red.?/Higgins też trenuje rosyjskie kluby czy tylko korzysta z zawodników przygotowanych przez innych trenerów ?? /z tego co wiem to w przeciwieństwie do naszych ci chętnie z nim współpracują/Wybrał dobrze fakt -tyle że miał z czego.Gdyby p.Rupiński pokusił się o analizę gdzie były nasze kluby w europejskich pucharach a gdzie rosyjskie to może by dostał oświecenia - choć znając naszych znawców niewiele by do niego dotarło.A tak przy okazji ,spróbował by Pan ustalać skład Higowi - mokra plama kolego.Nastepny p.Kmita dla którego Lindeman to cieć bo się niezna na piłce.A musi?????.On się ma znać na odnowie biolog. fizjologii ,która jest taka sama dla piłkarza,kolarza czy teściowej pana redaktora/w HSV są chyba same durnie skoro go zatrudniają/.Tak myśląc drogi panie do walenia po szczękach na ringu nadawali by się tylko dentyści.No i jedziemy dalej-komentatorzy POLSATU na meczu Szwecja -Rosja" rosjanie grają piłką" a czym mieli grać panowie ,arbuzem ,w piłkę nożną o ile wiem to własnie gra się piłką i nią też grali Szwedzi tyle że gorzej.No to dalej"rosjanie biegają od bramki do bramki" a jak mają biegać od srodka boiska do budki z piwem,Szwedzi też biegali od bramki do bramki tyle że wolniej.O olśnienie i pytanie do p.p Laty,Wójcika,Koseckiego jesteście w sejmie RP od lat może sie dowiem co w tym czasie zrobiliście dla polskiej piłki?????.Wracam na ziemię!!! P.Morozowski w rozmowie z p.Liskiewiczem"pr.pana wszystkie gazety piszą że Leo powinien odejść/no to ja też tak mówię/P. Morozowski z TVN niech pan nie klapie co piszą inni a poczyta co piszą czytelnicy tych gazet np.na forach internetowych-p.stacji też.Dziwne ale 80% jest za pozostaniem trenera /te 20 % to sądząc po żądzy krwi to nikt inny jak KIBOLE-no to macie redaktorzy doborowe towarzystwo.Tak przy okazji p.redaktorze jest jakaś dziedzina życia na której sie P.niezna???? ŻURNALIŚĆ, KOMENTATORZY TO JUŻ NIE TE CZASY że ktoś z zewnątrz ustalał składy .Najprzyjemniejszym Waszy zajęciem to szukanie winnych nie zać coś tworząca debata to winien Leo ,to pozostałości po PRL-u i to i to -WY NIE >WY JESTESCIE PONAD WSZYSTKO.Dziś zamknięto 2 V ligowych trenerów za kupienie meczu i czy tam też sięgają macki Listkiewicza???-czy też wolimy kombinować a nie pracować ????.A propos może mi ktoś wskazać jednego kandydata na szefa PZPN który by potrafił porozmawiac np,z Platinim /i jeszcze bez tłumacza/???>Rosjanie powiadają jak ktoś nie zna się na robocie to uczy jak robić, jak kto nie ma tych dwu właściwości to rządzi. PS 1-a może by tak pp.redaktorzy,komentatorzy zamiast zachowywać się jak hieny i tworzyć nowe zastępy żądnych krwi kiboli /jak trzeba komuś dowalić to tam poklask jest pewny/pomódz kadrze ,pojechać /może polecieć BŁEKITNYM/w teren znależć talenty znalężć im miejsce w dobrych szkołach,dobrych trenerów otoczyć indywidualną opieką ZA DUŻO MI SIĘ MARZY ???? CO ????? PS 2- nie wiecie panowie redaktorzy gdzie się podział Kapelan drużyny narodowej?????. Odpowiedz Link Zgłoś
kozkaj Leo myśli. Będą zmiany 19.06.08, 18:36 Panie dziennikarz, pan jest bez pojęcia. Ciekawe kiedy wreszcie przyznacie sie Wy dziennikarze, że nadmuchaliście ten balon reprezentacji bez umiaru!Kompletny brak realnego spojrzenia na mozliwości i umiejętności wybranych piłkarzy. Ale jak widac z tego co Pan napisał, znajomośc rzeczy jest u Was na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek z USA Gazety pisza, trener decyduje IP: *.as.uky.edu 19.06.08, 18:41 Wiadomo iz gazety o czyms musza pisac ale zdaja sobie chyba wszyscy sprawe iz caly ten artykul jest nic nie warty. Trener (jakikolwiek) nie bierze opini gazeciarza ... na szczescie! Krzynowek itd itp. wedlug mnie najgorsza mamy obrone ... i takze brakuje nam umiejetnosci zdobywania bramek. (O ironio ten co "nigdy nie bedzie prawdziwym Polakiem, strzelil DLA POLSKI JEDYNA BRAMKE ... mam nadzieje iz fakt ten utknal w gardle nacjonalista w Polsce) Co dobre to tempo gry i umiejetnosc powalczenia z kazdym ... tempo jest naprawde wazne bo teraz Pilka jest na o wiele szybszych obrotach. Ten zespol pod Leo gra juz w bardzo dobrym tempie - widac to bylo z Niemcami. To wielka roznica pomiedzy tym zespolem a starymi z dawnych lat. Prosze sobie poogladac angielskie mecze ligowe i prownac to tepo (cale 90 minut) z dawnymi Polskimi. Wreszczcie tez Polacy nie wygladaja na kompletnie zmeczonych i 'na detkach' w drugiej polowie ... Brawo Leo! Coz Rzymu w Jeden Dzien nie Zbudowano ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot3 Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:45 co do Gibona - nie zgadzam sie całkowicie - Gibon zamiast Kuszczaka i nie bylo by żadnej zadry - a Gibon potrafi wyjsć w każdej chwili i mentalnie się nie rozkleic Krzynówek - w formie jak najbardziej - powine dostac szanse Zuraw mentalnie nie dorósł do kadry i juz nie dorośnie Bąk - zagrał wiele dobrych meczów ale z metryką się nie wygra poza tytm zgadzam sie z typami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Leo myśli. Będą zmiany IP: *.tktelekom.pl 19.06.08, 18:47 a gdzie Janczyk??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo Protestuje! Winie za wszystko Leo. IP: *.drs-tsi.com 19.06.08, 18:58 Ta jedenastka Leo nie ma sensu, bo on powinien odejsc. Tak jak paru polskich graczy jest za starych, zeby kontynuowac gre w reprezentacji, tak samo Leo jest juz za stary na trenera kadry. Winie go za to ze nie potrafil przygotowac do gry na ME, ze postawil na tych a nie innych, ze nie widzial wczesniej, ze wiekszosc graczy jest bez formy i nic z tym nie zrobil. Po prostu kiepski fachura. Tak grajacych Polakow to i Tusk by przygotowal. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: Protestuje! Winie za wszystko Leo. 19.06.08, 20:47 Dokładnie. Ale nic nie poradzisz. To jest Holender, wielki człowiek. Gdzie Ci polski ciemnogrodzianinie i ksenofobie krytykować takiego fachowca. Co ty osiągnąłeś w "rzyciu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Kadra na eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:02 Boruc Fabiański Boenish Kowalczyk Golański Wasilewski Żewłakow Dudka Sznaucner Bosacki Obraniak Roger Lewandowski Błaszczykowski Garguła Majewski Jeleń Smolarek Brożek Zachorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becks Panie Jachimiak,beznadziejne, bezpodstawne.ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:04 ale trzeba o czymś pisać... krytykuje Pan niektórych bezpodstawnie, z częścią się zgadzam, ale jest to bardzo uogólnione i generalnie nie poszło. Niby z żartem, niby żeby dopiec... ale tak naprawdę nie ma Pan pojęcia kto będzie grał, a kto nie... ps Boruc miał inne treningi niż rezerwowi, miał też dni przerwy... np wtedy gdy Kuszczak chciał wcześniej skończyć trening...Nie tłumacze tutaj oczywiście postawy Tomasza Kuszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Leo myśli. Będą zmiany IP: *.aster.pl 19.06.08, 19:12 Może oprócz tego należałoby poszukać zawodników w zagranicznych klubach z polskimi korzeniami? niedawno było gdzieś napisane, że w angielskiej premiership gra nigeryjczyk urodzony w Bydgoszczy, który chciałby grać w naszej reprezentacji. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Może wy pamiętacie?Nie wolno dopuścić do sytuacji, że znowu nam zabiorą młodych ,zdolnych i z polskimi korzeniami...gdyby nie bufonada w PZPN to być może Podolski, Klose grali w naszej reprezentacji, anie w niemieckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wica E.Smolarek - do Redaktorow artykulu IP: *.tvk.torun.pl 19.06.08, 19:51 Nie wiem, czy redaktorzy (redaktor) ogladal ten sam mecz z Chorwacja co ja. Jesli tak, powinien widziec jak Smolarek potrafi dwoma dotknieciami pilki minac dwoch rywali i groznie strzelic. W 2001r. ogral w jednej akcji co najmniej 5 Wlochow (poznejszych mistrzow swiata), tego nie robi dobry pilkarz. To robi pilkarz co najmniej bardzo dobry, majacy zadatki na wybitnego. Jestem pewien, ze przed ME autorzy zachwycali sie umiejetnoscimi Smolarka. Z jednym sie moge zgodzic, ten turniej mu nie wyszedl, ale jesli Wy piszecie ze dobrze gral Dudka, ktory nie potrafil w prostej sytuacji zgasic pilki chocby na metr, to zle o Was swiadczy jako o fachowcach, porownujac tę sytację z genialnym dryblingiem Smolarka:) Wiecej szacunku Panowie. LICZĘ NA ODPOWIEDZ AUTORA(AUTOROW)TEGO ARTYKUŁU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Krzynówek pojechał, bo mówi po niemiecku. Tyle IP: *.toya.net.pl 19.06.08, 20:05 Żurawski trochę kuma po ang. Gizy, Bosackie etc. to nieuki, do których nic nie dotrze, co powie Leo, bo ich nie zrozumie. A Jeleń nie pojechał, bo nie gra np. w Hiszpanii. Leo nie mówi po francusku. I tak po raz kolejny wyszło, że trzeba się języków uczyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Odwalcie się od Krzynówka. 19.06.08, 20:11 Facet zawsze stawał na każde wezwanie reprezentacji. Harował za dwóch. Ile razy jego "petary" przesądzały o wyniku meczu? I za to wszystko takie podziękowanie? Owszem, nie wyszło mu Euro, ale, czy on przystawiał komukolwiek pistolet do głowy karząc się powoływać? Myślicie, że to, że się już nie łapie do pierwszej "11-tki" swojej drużyny to z czego wynika? Facet ma po prostu swoje lata i to, że grał w reprze tak jak grał wynikało tylko z jego ogromnej mobilizacji. I za to wszystko facetowi należy się chyba trochę szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś