Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prośba do wszystkich!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 11:15
    We Włoszech istnieje firma sprzedająca gadżety kibicowskie w tym pirotechnike i
    inne elementy choreografii. Szukam strony tej firmy. W nazwie jest słowo tifo i
    to tyle co wiem. Jeżeli ktoś zna jej adres lub może pomóc w jej odszukaniu to
    będę bardzo wdzięczny. Język włoski jest dla mnie sporą przeszkodą. Jeżeli ja
    znajdziecie bedziecie mieli swój wkład w choreografie na meczach Lecha.
    Jeszcze jedno, jezeli ktoś z Was jest zdolnym chemikiem lub zna kogoś takiego,
    to proszę o kontakt kolejorz1@poczta.onet.pl. Można zarobić trochę grosza!
    Obserwuj wątek
      • Gość: 4mami Re: Prośba do wszystkich! IP: 195.95.19.* 10.01.02, 11:35
        2 dni temu nadalem temat kolesiowi z chemii ma sie popytac, ale nic nie
        obiecywal
        • Gość: gilot Re: Prośba do wszystkich! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 13:25
          Ja studiuje chemie na Politechnice,moze moglbym pomoc,zalezy o co chodzi.
          • Gość: xxx Re: Prośba do wszystkich! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 13:35
            podaj maila to wyjasnie o co chodzi
      • Gość: gilot Re: Prośba do wszystkich! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 15:36
        gilotj@poczta.onet.pl
        • Gość: grzeda Re: Prośba do wszystkich! IP: *.wsb.poznan.pl 10.01.02, 18:10
          Mam pomysl-wejdz na strone www.fdl.it/eng to jest strona Ultras AC MILAN-tam
          jest forum, wejdz na nie, kliknij na "scrivera un messago" i wpisz wiadomosc po
          angielsku, o tym czego szukasz-makarony powinni skumac i Ci maila wyslac jak
          beda znac te firme. Jakby co to sluze pomoca.

Pozdr
      • Gość: grzeda Re: Prośba do wszystkich! IP: *.wsb.poznan.pl 10.01.02, 18:34
        Cos nie widze mojej wiadomosci dla Ciebie xxx wiec pisze raz jeszcze.

Mam pomysl dla Ciebie-wejdz na strone www.fdl.it/eng -to jest strona ULTRAS AC
        MILAN, tam jest forum-zobaczysz w menu, jak na nie wejdziesz to kliknij
        na "scrivera un messago" i wpisz po angielsku (jesli wloskiego nie znasz), ze
        szukasz tej firmy-podaj swojego maila i Ci moze makarony wysla odpowiedz jak
        znaja adres. Powodzenia.

Jakby co to moge pomoc zredagowac te wiadomosc.

Pozdr
        • Gość: !!!!! Re: Prośba do wszystkich! IP: *.icpnet.pl 10.01.02, 19:26
          nie wiecie chodzi o
          'RIKI TIKI -NARKOTYKI!
          • Gość: PLUTO Re: Prośba do wszystkich!-DO XXX!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 10.01.02, 19:28
            TO CO PSTRYKNIESZ NAM TA FOTKE W ARENIE?
            • Gość: xxx Re: Prośba do wszystkich!-DO XXX!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 19:49
              W Arenie nie bedę robił zdjęć ale jak wam zależy to moge fotke pstryknąć, tylko
              przynieście film 12 klatkowy. Starczy na grupowe i zbliżenia.
        • Gość: Sergio Re: Prośba do wszystkich! IP: *.echostar.pl 10.01.02, 20:31
          poszperałem na stronie proponowanej przez Grzedę i pierwsze co mi się nasuwa to
          nasze ubóstwo pieśni. Mając taki repertuar jak oni faktycznie można śpiewać
          cały mecz.
      • Gość: xxx Re: Prośba do wszystkich! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 00:01
        Już mam adres, ktorego szukałem.
        • Gość: pluto Re: Prośba do wszystkich! IP: *.icpnet.pl 11.01.02, 15:32
          jaki film polecasz?
          dwusetka chyba odpada bo w arenie jest za ciemno
          zoom? 400?
          doradz nam
          • Gość: xxx Re: Prośba do wszystkich! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 17:36
            400 kodak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka