Gość: wuj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 16:28 Podobno 47,5 tys. - wg interia.pl Ciekawe jak zachowają sie konkurenci po rozpoczęciu sprzedaży, np. Peugeot ze swoim 307? Może ktoś coś wie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ffmarkus Re: Cena nowego megane II IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.10.02, 22:01 Ja wiem coś na temat wyposażenia. 6PP, ABS,EDS,BA, serwo, el.szyby, lustra. Niby standard, ale jak za tę cenę to będzie hitem. Wystarczy spojrzeć jak sprzedaje się Focus i 307. PZDR Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Cena nowego megane II IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 13.10.02, 20:59 1.Ciekawe z jakim silnikiem ? (silniki konkurentów 1.4 75 KM to jakieś nieporozumienie z uwagi na dzisiejszą wielkość i masę kompaktów) 2.Ciekawe jak z jakością ? (przy tej wielkości i wyposażeniu oraz przy przewidywanym silniku 1.4 95 KM to bardzo atrakcyjna cena -pamietajmy,że nowości z czasem lubia jeszcze potanieć ;-) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: vd Re: Cena nowego megane II IP: proxy / *.waw.cdp.pl 14.10.02, 10:55 bardzo fajne auto, widzialem test w jakims durnym programie w telewizji, pomijajac zenujacy poziom redaktora, samochod prezentuje sie doskonale na zewnatrz i w srodku, wyrazisty design robi wrazenie na ulicy, pozostale nowe kompakty beda wygladac przy nim jak pojazdy pradziadka, jak dla mnie zdecydowanie najciekawsza propozycja z Francji Link Zgłoś
Gość: radioaktywny Re: Cena nowego megane II IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 14:54 Nowa Megane jest bardzo ladna.Ta stylistyczna linia nadwozia bardzo mi odpowiada,a w polaczeniu z szerokim rozstawem osi wrozy mnostwo miejsca w srodku.Zdaje sobie,ze bedzie to vel satis dla nieco ubozszych,ale coz nie urodzilismy sie w Szwajcarii,a pojazd jest naprawde sympatyczny.Jesli zapowiadana cena bedzie rownie zachecajaca to przewiduje boom na ten model.Moze zostanie samochodem roku 2003 ?Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: deutsch Re: Cena nowego megane II IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 14.10.02, 19:14 Megane II to auto dla męszczyzn z apaszką na szyji. Prawdziwe samochody możecie zobaczyć na www.vw.pl Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Cena nowego megane II IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 19:28 Następni naiwni myślący ,że wygląd auta jezdzi! Zastanów się co kupujesz! M II to porażka! Link Zgłoś
Gość: radioaktywny Re: Cena nowego megane II IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 12:43 Dlaczego uwazasz,ze Megane II jesli chodzi o jakosc to porazka? przeciez jeszcze nie trafila do odbiorcow.Trudno polemizowac z opiniami nie podpartymi zadnymi argumentami. Moim zdaniem bedzie to kolejny sukces firmy Renault.Mam sentymant do tej firmy,bo choc nigdy nie mialem auta tej marki,to moj ojciec - jak dzis pamietam- jezdzil Renault 4 CV byl to przelom lat 60 i 70 ubieglego stulecia. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Cena nowego megane II IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 15.10.02, 22:46 Podstawowy silnik to 1.4 16V - 98 koników - w clio robi wrażenie , w nowej Meggie - może robić trochę mniejsze -chociaż moja clssicznaja megi miała 1.4 8V i w sumie nienarzekałam ( młoda kierowniczka byłam:)) - ogólnie Renówka prezentuje się super , ciekawa jak będzie na żywca. Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Cena nowego megane II IP: *.icpnet.pl 16.10.02, 10:21 Jeszcze jedno! W serii ma też być karta, tylko nie jestem pewien, czy ta automatyczna(otwierajaca drzwi przy dotknięciu klamki) czy taka jak zwykły pilot centralki. Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Cena nowego megane II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 16:26 podobno ta podstawowa, zbliżeniowa w lepszej wersji. W ostatnim Motorze podali ceny - ciekawa jest dla 1.5 l diesla , 80 KM. Cos od 52 tys. Pytanie , czy przy masowej produkcji poprawią też jakość montażu w nowym modelu... Link Zgłoś
Gość: Ralph Dużo hałasu i w ogóle IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.02, 21:13 Czy TEŻ macie takie wrażenie, że dawno nie było wokół samochodu takiego szumu, jak wokół MeganeII? Tych przypuszczeń, oczekiwania, niemal- dzielenia skóry na niedźwiedziu...? A i wygląda na to, że wóz trafia w dziesiątkę, ha, ha! Link Zgłoś
Gość: Kaszana Re: Dużo hałasu i w ogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 09:25 Gość portalu: Ralph napisał(a): > Czy TEŻ macie takie wrażenie, że dawno nie było wokół samochodu takiego szumu, > jak wokół MeganeII? Tych przypuszczeń, oczekiwania, niemal- dzielenia skóry na > niedźwiedziu...? > A i wygląda na to, że wóz trafia w dziesiątkę, ha, ha! Zupełnie nie odnoszę takiego wrażenia. Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Dużo hałasu i w ogóle IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.10.02, 13:36 Jest trochę szumu, ale jak takie auto za taką cenę(niższą od poprzednika!!!)... Link Zgłoś