jimmy551 06.08.08, 10:26 na tym loginie miałem drużyne Kolana 7 prezes Jimmy 7 , a teraz jej nie mam proszę o sprawdzenie ( drużyna jest w wyszukiwarce , nie wiem co sie stało ) pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: zniknęła drużyna 06.08.08, 10:28 proszę pisać na www.wygrajlige.pl/kontakt.php drużyna jest w bazie tylko nie jest przypisana do loginu - to wynik otwierania kilku okienek przeglądarki Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: zniknęła drużyna 06.08.08, 12:25 Już jest. Proszę nie logować się na kilku przeglądarkach jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: zniknęła drużyna 06.08.08, 12:27 Aha. Drużyna nie ginie, cały czas bierze udział w grze, tylko trzeba odświeżyć login. Dlatego jeszcze raz uczulam - jeśli cokolwiek robimy z drużyną, logujmy się w jednej przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcmako1 Re: zniknęła drużyna 07.08.08, 22:23 Co tzn. odświeżyć login? Ja loguje się tylko na 1 przegladarce a mnie też zniknęła i nie wiem co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kusymistrz Re: zniknęła drużyna 11.08.08, 00:51 Mi też zniknęła drużyna, którą założyłęm 3 tygodnie temu przed planowym rozpoczęciem ligi. Teraz włążę zobaczyć ile zdobyłem punktów a tu wyświetla, że mogę sobie założyć na nowo...Co jest grane?? Pomocy, bo słabo się znam na kompach i nie wiem gdzie mam szuka pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: zniknęła drużyna 15.08.08, 11:52 Mnie też zniknęła... ale w wyszukiwarce jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszmaj1 Re: zniknęła drużyna 17.08.08, 20:48 Witam. Mam podobny problem, miałem założoną drużynę przed rozpoczęciem ligi. Obecnie próbuję dokonać zmian.Ale drużyna nie istnieje mogę ją dopiero sobie założyć.Eh Po 2kolejkach skandal!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astonfilia Re: zniknęła drużyna 17.08.08, 22:15 miałem podobny problem, napisałem maila do kowala z loginem na jakim ją założyłem, następnego dnia dostałem odpowiedz, że już wszystko jest ok i rzeczywiście tak było, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś