Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeliński złoty, mimo choroby

IP: *.acn.waw.pl 17.08.08, 13:51
    GRATULACJE DLA WAS WSZYSTKICH!!!

MICHAŁ; jesteś bliski mojemu sercu ponieważ moja córka zachorowała na cukrzycę rok temu, jako rodzic zamiast sie poddać
    beztrosce zdecydowałam pomóc innym dzieciom. Powstała Fundacja CUD "Cukrzyca U Dzieci" Jesteś inspiracją wszystkich którzy
    zmagają sie z tą chorobą i pokazałeś, że jest ona tak naprawdę niedogodną i często męczącą koleżanką z którą można sobie
    radzić i to bardzo dobrze. Jeszcze raz GRATULACJE i KEEP ON GOING TERMINATORS!!! MC www.polishjuvenilediabetesfoundation.org
    Obserwuj wątek
      • Gość: lekarz, wioslarz Michal, jestes wielki. IP: *.dcn.ed.ac.uk 17.08.08, 14:15
        j/w
        • Gość: jahu Michal, jestes wielki. IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.08, 15:30
          GRATULACJE !!!!!
          • Gość: poganka Re: Michal, jestes wielki. IP: 82.177.161.* 17.08.08, 20:48
            postawa Michała jest godna podziwu.gratuluje i życze dalszych
            sukcesow!
      • Gość: hiro Gorzów Cię kocha!!! IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.08, 17:58
        ukłony i gratulacje!!!!!!
      • Gość: archie Jeliński złoty, mimo choroby IP: *.jmdi.pl 17.08.08, 21:21
        Michał, płakałem razem z Tobą. Bo są takie chwile, kiedy chłopaki też płaczą:-)
      • qwardian Jeliński złoty, mimo choroby 17.08.08, 21:54
        Swietnie reprezentujecie Polskę gratulacje z pełnym sercem. Zyczę
        oczywiście pomyślności w walce z chorobą i pozdrawiam Gorzów. Jako
        Poznaniak nie jesteśmy w końcu tak daleko...
      • Gość: Agata K. Jeliński złoty, mimo choroby IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 10:09
        Mam 13 lat i tak jak Michał choruję na cukrzycę. Kiedy się o tym dowiedziałam,
        załamałam się. Jest mi ciężko... Dlatego podziwiam Cię Michał, że nie poddajesz
        się walczysz o siebie, swoje marzenia i o to, co kochasz.....Pisząc swoją opinię
        mam w oczach łzy, ponieważ jestem tak szczęśliwa, nie tylko dlatego, że mamy
        złoto, ale również dlatego, że widząc twój przykład, wstąpiła we mnie otucha i
        nadzieja, że my, Diabetycy też możemy spełniać swoje marzenia bez względu na
        naszą chorobę.... Dziękuję i gratuluję Ci z całego serca oraz życzę dalszych
        sukcesów.....
        • Gość: Superklas Re: Jeliński złoty, mimo choroby IP: *.acn.waw.pl 18.08.08, 12:45
          Agatko:

Nasza Fundacja jest dla dzieci takich jak ty,jesteśmy jeszzcze w trakcie ''budowy'' ale już nie długo ruszymy pełną parą, zaglądaj na nasze strony bo będą tam różne informadje dotyczące Kólek Wsparcia Duchowego mającego na celu podtrzymać pozytywny kierunek życia z DT1. Moi znajomi pracują harytatywnie w USA w JDRF najwiekszej organizacji dla dzieci z cukrzyca na Świecie, więc mam dobrych doradców, LOL Kiedy zachorowałaś i jak sie leczysz? Nie martw się wszystko będzie OK, moja Lisa ma teraz 12 lat i cukrzyca jej towarzyszy już rok, jest co raz lepiej, ale mamy sowje sposoby na to, z którymi będę sie dzieliła z Wami na stronach. Głowa do Góry!!! ROZPOCZEŁAŚ NOWE ZDROWE ŻYCIE!!! MC Fundacja CUD "Cukrzyca U Dzieci" Polishjuvenilediabetesfoundation.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka