Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski...

IP: *.aster.pl 20.08.08, 14:46
    Tak dla wiadomości nie z Bierzunia tylko !!!! BieŻunia !!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arek Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:41
        Do Redaktora, powinno być: To chłopak z Bieżunia, nie z Bierzunia, poprawcie to
      • Gość: zgrzyt Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 15:45
        dobry tekst
      • Gość: ciechanowianka :) Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.sggw.waw.pl 20.08.08, 15:57
        nie zapominajmy, że z Ciechanowa pochodzi też Kołecki :)
        Krótko mówiąc, wyrobiliśmy całkiem niezłą normę ;-)
        Z tego też względu domagamy się dostępu do morza :)
        • Gość: hegemon® i DODA!!! czyli karków i zdzir u was dostatek IP: *.aster.com.pl 20.08.08, 17:02
          brawo ciechanów
        • niekarmictrola Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w 20.08.08, 18:19
          Gość portalu: ciechanowianka :) napisał(a):

> nie zapominajmy, że z Ciechanowa pochodzi też Kołecki :)
          > Krótko mówiąc, wyrobiliśmy całkiem niezłą normę ;-)
          > Z tego też względu domagamy się dostępu do morza :)
          niestety, ta trójka i tak nie zmaże plamy, jaką robi waszemu miastu Doda, gdzie
          się takie gó.. w tym Ciechanowie uchowało?
          • Gość: dumny c-wianin Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:28
            Ja jestem dumny z Dody . Zainwestowała w nasze miasto już 10 mln i
            na tym nie koniec .
          • Gość: PocałujPsaPodOgon Doda zarabia miliony, a tobie cieciu pozostało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 00:42
            wylewanie zawistnych żali w necie.
          • Gość: zenek Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w IP: *.era.pl 21.08.08, 12:58
            na Aleksandrówce i fajno jest
        • robwojcik Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w 21.08.08, 16:12
          Zapomnieliście o św. pamięci Palińskim i innych sławnych z tego
          miasta.
      • Gość: roof Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.08, 15:59
        Czyli w Polsce jednak istnieje jakaś kuźnia talentów ;] Wywiad fajny, fota
        jeszcze lepsza ;]
      • Gość: ciechanofianka Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.sggw.waw.pl 20.08.08, 16:01
        Aha... i jeszcze jedno... skoro póki co wyrobilismy ponad 30% normy
        medlaowej, to może by przenieść do nas PKOl?
      • Gość: ach Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: 212.160.172.* 20.08.08, 16:14
        swojskie chłopaki, ale miszczunie!
      • Gość: Leszek W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:28
        Mówił o tym w telewizji jakiś lokalny działacz. Niezłe warunkui
        musieli mieć przyszli Oimpijczycy do trenowania w tym Ciechanowie.
        • Gość: gosc Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.aster.pl 20.08.08, 17:38
          doda tez z ciechanowa, hehe
          • Gość: gość - ciechanów Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:48
            Kołecki nie urodził się w Ciechanowie, a w Oławie. Ale trenuje z
            dwoma gruzinami m.in. Kasabievem w Ciechanowie;p Ma tez swoją
            siłownie u nas. Co do Milimetra i Piotrka dzięki za medale
            oczywiscie!!
          • Gość: tomasso Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 18:06
            gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody przeszłaby Ci ochota
            do szyderstw ;)

• niekarmictrola Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece 20.08.08, 18:22
              Gość portalu: tomasso napisał(a):

> gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody przeszłaby Ci ochota
              > do szyderstw ;)

brązowe medale w mistrzostwach świata to jednak blado na tle prawdziwych mistrzów
              wychowanie dziecka jest mimo wszystko większym sukcesem niż osiągnięcia
              sportowe, a w tej dziedzinie panu Rabczewskiemu niestety nie ma czego gratulować
              • Gość: lopez Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: 195.117.118.* 21.08.08, 12:18
                niekarmictrola napisała:

> Gość portalu: tomasso napisał(a):
                >
                > > gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody
                przeszłaby Ci o
                > chota
                > > do szyderstw ;)
                >
                > brązowe medale w mistrzostwach świata to jednak blado na tle
                prawdziwych mistrz
                > ów
                > wychowanie dziecka jest mimo wszystko większym sukcesem niż
                osiągnięcia
                > sportowe, a w tej dziedzinie panu Rabczewskiemu niestety nie ma
                czego gratulowa
                > ć

szczerze mówiąc to właśnie jest czego gratulować, bo ma córkę
                milionerkę, która jest jedną z prawdziwie rozpoznawalnych niewielu
                gwiazd na naszej scenie, a nie lansowanych beztalenć. Dody można nie
                lubić, jej stylu też nie, ja sam nie lubię, blachara, waidomo, ale
                faktem jest, że zrobiła karierę dzięki konsekwentnemu i dobrze
                opracowanemu wizerunkowi dla nastolatków, a poza tym w odróżnieniu
                od wielu innych pseudopiosenkarek Rabczewska potrafi śpiewać,
                słyszałem na żywo w Sopocie, śpiewała tak jak na płycie. A że ma
                głupawe piosenki o bzdetach, ma, ale dzieciaki to kupują i im się
                podoba, ich sprawa. Jeżeli to jest głupia córka, to sorry stary, ale
                chyba to Ty powinieneś najpierw myśleć, a później pisać, bo w tym
                kraju ludziom żyło by się o wiele lepiej, gdyby mieli łeb jak Doda,
                co by o niej nie mówić, a nie jak Pan Kazio spod budki z piwkiem.
                • koprofag4 Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece 21.08.08, 13:59
                  oho...zgadzam sie z przedmowca calkowicie
      • Gość: WG Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.ghnet.pl 20.08.08, 17:41
        super ludzie. szkoda, że na 4 lata, 3 lata 11,5 miesiąca w cieniu. w
        przeciwieństwie do kopanej...
        • Gość: Mazowsze Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.aster.pl 20.08.08, 17:52
          W cieniu... to zainteresuj sie innymi dyscyplinami nie tylko "kopaną"
          • Gość: WG Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.ghnet.pl 20.08.08, 18:01
            nie wiem, skąd ta zgryźliwość. to, że są w cieniu jest faktem. poza krótkimi
            notkami w prasie i rzadkimi transmisjami... i nic to nie ma wspólnego z moim
            zainteresowaniem, badź jego brakiem.
      • Gość: qba Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.autocom.pl 20.08.08, 18:04
        Czy ten fajny facet, ich trener, jakos sie nazywa? i czy to jest
        pierwszy trener,czy trener obecny? zcy to jedst jedno i to samo?
      • Gość: qba Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.autocom.pl 20.08.08, 18:05

juz doczytalem, widze. sorry
      • Gość: bigos Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 20.08.08, 20:01
        moje gratulacje. Nic tak nie podnosi na duchu, jak złoty medal. Życzę wielu sukcesów. Brawoooooooooooo
      • Gość: mike Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 21:02
        Świetny wywiad, fantastyczny trener, genialni sportowcy. Uśmiałem się jak
        nigdy... Brawo!!!!
      • Gość: will Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:03
        Panie trenerze: BRAWO!
        Dzięki chłopaki, dziękuje panu!
        Pan na ławce trenerskiej bardziej przeżywał, ale niech pan wierzy, kibice nie
        spali :)

Pozdrawiam
        william

Ps. wywiad świetny =)
      • alfa.alfa4 Jestem w szoku 20.08.08, 23:59
        Bo niedawno odkryłem w lokalnej szkole podstawowej tabliczkę z napisem:
        "Na boisku szkolnym zabroniona jest gra w piłkę, jeżdżenie na deskorolce i
        rowerze pod nieobecność nauczyciela WF". Cytuję z pamięci ale oddaję sens
        napisu. Dla niedowiarków mogę podesłać foto.
        • Gość: ap Re: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:06
          naprawdę nie wiesz czemu? A komu do życi się dobiorą prokuratorzy jak sobie jakiś "sportowiec" kuku zrobi? Bo np. spadnie z bramki na łeb, albo przywali w asfalt bez kasku (rolkarz)
          • Gość: marcin drogie dziecko IP: *.chello.pl 21.08.08, 11:08
            zechciej łaskawie nie popisywać się znajomością słów, o których pisowni nie masz
            pojęcia, bo robisz z siebie idiotę.
        • Gość: dpl Re: Jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:56
          Taka mentalność - ponieważ nauczyciel odpowiada za uczniów, więc boi
          sie, że im się coś stanie. Dlatego lepiej od razu wszystkiego
          zabronić i czuć się pseudobezpiecznie.
      • Gość: 12345 Świetny tekst IP: *.4web.pl 21.08.08, 00:46
        Brawa dla autora, pana trenera i medalowych chłopaków:)
      • Gość: yelen Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 07:46
        Bieżuń się nie pisze przez RZ!!! Ludzie, co za pismak to pisał??
      • Gość: nn BIEŻUŃ IP: *.crowley.pl 21.08.08, 07:56
        Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń...
      • Gość: monykar "Bierzunia" IP: *.siden.pl 21.08.08, 08:48
        gdzie to jest bo tylko Bieżuń znam chyba, że się pisownia w ciagu tygodnia zmieniła
      • Gość: emigrant puzzi Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.cable.ubr04.soli.blueyonder.co.uk 21.08.08, 09:41
        Faktycznie , dawno nie czytałem tak sympatycznego artykułu i cieszę
        się że tu zajżałem . Takie swojskie chłopy i dlatego tak
        sympatycznie , a nie jakieś wychuchane dupki. Nie muszę przed
        angolami się wstydzić , jak za innych olimpijczyków , którym
        wiecznie coś nie pasuje, wielkie bbbbbbbbbbb dla Ciechanowskich
        siłaczy z wdziękiem baletnic, daj boże więcej takich .
        • Gość: gaitare Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.compower.pl 21.08.08, 10:49
          > Faktycznie , dawno nie czytałem tak sympatycznego artykułu i cieszę
          > się że tu zajżałem .

Zajżyj też do Bierzunia, naprawdę warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka