Gość: Mazowsze IP: *.aster.pl 20.08.08, 14:46 Tak dla wiadomości nie z Bierzunia tylko !!!! BieŻunia !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:41 Do Redaktora, powinno być: To chłopak z Bieżunia, nie z Bierzunia, poprawcie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 15:45 dobry tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianka :) Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.sggw.waw.pl 20.08.08, 15:57 nie zapominajmy, że z Ciechanowa pochodzi też Kołecki :) Krótko mówiąc, wyrobiliśmy całkiem niezłą normę ;-) Z tego też względu domagamy się dostępu do morza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® i DODA!!! czyli karków i zdzir u was dostatek IP: *.aster.com.pl 20.08.08, 17:02 brawo ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
niekarmictrola Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w 20.08.08, 18:19 Gość portalu: ciechanowianka :) napisał(a): > nie zapominajmy, że z Ciechanowa pochodzi też Kołecki :) > Krótko mówiąc, wyrobiliśmy całkiem niezłą normę ;-) > Z tego też względu domagamy się dostępu do morza :) niestety, ta trójka i tak nie zmaże plamy, jaką robi waszemu miastu Doda, gdzie się takie gó.. w tym Ciechanowie uchowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny c-wianin Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:28 Ja jestem dumny z Dody . Zainwestowała w nasze miasto już 10 mln i na tym nie koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PocałujPsaPodOgon Doda zarabia miliony, a tobie cieciu pozostało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 00:42 wylewanie zawistnych żali w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w IP: *.era.pl 21.08.08, 12:58 na Aleksandrówce i fajno jest Odpowiedz Link Zgłoś
robwojcik Re: Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w 21.08.08, 16:12 Zapomnieliście o św. pamięci Palińskim i innych sławnych z tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roof Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.08, 15:59 Czyli w Polsce jednak istnieje jakaś kuźnia talentów ;] Wywiad fajny, fota jeszcze lepsza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanofianka Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.sggw.waw.pl 20.08.08, 16:01 Aha... i jeszcze jedno... skoro póki co wyrobilismy ponad 30% normy medlaowej, to może by przenieść do nas PKOl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: 212.160.172.* 20.08.08, 16:14 swojskie chłopaki, ale miszczunie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:28 Mówił o tym w telewizji jakiś lokalny działacz. Niezłe warunkui musieli mieć przyszli Oimpijczycy do trenowania w tym Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.aster.pl 20.08.08, 17:38 doda tez z ciechanowa, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość - ciechanów Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:48 Kołecki nie urodził się w Ciechanowie, a w Oławie. Ale trenuje z dwoma gruzinami m.in. Kasabievem w Ciechanowie;p Ma tez swoją siłownie u nas. Co do Milimetra i Piotrka dzięki za medale oczywiscie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 18:06 gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody przeszłaby Ci ochota do szyderstw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niekarmictrola Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece 20.08.08, 18:22 Gość portalu: tomasso napisał(a): > gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody przeszłaby Ci ochota > do szyderstw ;) brązowe medale w mistrzostwach świata to jednak blado na tle prawdziwych mistrzów wychowanie dziecka jest mimo wszystko większym sukcesem niż osiągnięcia sportowe, a w tej dziedzinie panu Rabczewskiemu niestety nie ma czego gratulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece IP: 195.117.118.* 21.08.08, 12:18 niekarmictrola napisała: > Gość portalu: tomasso napisał(a): > > > gdybyś wiedział co, jako sportowiec, osiągnął ojciec Dody przeszłaby Ci o > chota > > do szyderstw ;) > > brązowe medale w mistrzostwach świata to jednak blado na tle prawdziwych mistrz > ów > wychowanie dziecka jest mimo wszystko większym sukcesem niż osiągnięcia > sportowe, a w tej dziedzinie panu Rabczewskiemu niestety nie ma czego gratulowa > ć szczerze mówiąc to właśnie jest czego gratulować, bo ma córkę milionerkę, która jest jedną z prawdziwie rozpoznawalnych niewielu gwiazd na naszej scenie, a nie lansowanych beztalenć. Dody można nie lubić, jej stylu też nie, ja sam nie lubię, blachara, waidomo, ale faktem jest, że zrobiła karierę dzięki konsekwentnemu i dobrze opracowanemu wizerunkowi dla nastolatków, a poza tym w odróżnieniu od wielu innych pseudopiosenkarek Rabczewska potrafi śpiewać, słyszałem na żywo w Sopocie, śpiewała tak jak na płycie. A że ma głupawe piosenki o bzdetach, ma, ale dzieciaki to kupują i im się podoba, ich sprawa. Jeżeli to jest głupia córka, to sorry stary, ale chyba to Ty powinieneś najpierw myśleć, a później pisać, bo w tym kraju ludziom żyło by się o wiele lepiej, gdyby mieli łeb jak Doda, co by o niej nie mówić, a nie jak Pan Kazio spod budki z piwkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: W Ciechanowie kule i dyski lądowały w rzece 21.08.08, 13:59 oho...zgadzam sie z przedmowca calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.ghnet.pl 20.08.08, 17:41 super ludzie. szkoda, że na 4 lata, 3 lata 11,5 miesiąca w cieniu. w przeciwieństwie do kopanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazowsze Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.aster.pl 20.08.08, 17:52 W cieniu... to zainteresuj sie innymi dyscyplinami nie tylko "kopaną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.ghnet.pl 20.08.08, 18:01 nie wiem, skąd ta zgryźliwość. to, że są w cieniu jest faktem. poza krótkimi notkami w prasie i rzadkimi transmisjami... i nic to nie ma wspólnego z moim zainteresowaniem, badź jego brakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.autocom.pl 20.08.08, 18:04 Czy ten fajny facet, ich trener, jakos sie nazywa? i czy to jest pierwszy trener,czy trener obecny? zcy to jedst jedno i to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.autocom.pl 20.08.08, 18:05 juz doczytalem, widze. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 20.08.08, 20:01 moje gratulacje. Nic tak nie podnosi na duchu, jak złoty medal. Życzę wielu sukcesów. Brawoooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 21:02 Świetny wywiad, fantastyczny trener, genialni sportowcy. Uśmiałem się jak nigdy... Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:03 Panie trenerze: BRAWO! Dzięki chłopaki, dziękuje panu! Pan na ławce trenerskiej bardziej przeżywał, ale niech pan wierzy, kibice nie spali :) Pozdrawiam william Ps. wywiad świetny =) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Jestem w szoku 20.08.08, 23:59 Bo niedawno odkryłem w lokalnej szkole podstawowej tabliczkę z napisem: "Na boisku szkolnym zabroniona jest gra w piłkę, jeżdżenie na deskorolce i rowerze pod nieobecność nauczyciela WF". Cytuję z pamięci ale oddaję sens napisu. Dla niedowiarków mogę podesłać foto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:06 naprawdę nie wiesz czemu? A komu do życi się dobiorą prokuratorzy jak sobie jakiś "sportowiec" kuku zrobi? Bo np. spadnie z bramki na łeb, albo przywali w asfalt bez kasku (rolkarz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin drogie dziecko IP: *.chello.pl 21.08.08, 11:08 zechciej łaskawie nie popisywać się znajomością słów, o których pisowni nie masz pojęcia, bo robisz z siebie idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dpl Re: Jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:56 Taka mentalność - ponieważ nauczyciel odpowiada za uczniów, więc boi sie, że im się coś stanie. Dlatego lepiej od razu wszystkiego zabronić i czuć się pseudobezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Świetny tekst IP: *.4web.pl 21.08.08, 00:46 Brawa dla autora, pana trenera i medalowych chłopaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelen Jak Majewski i Małachowski zostali odkryci w Ci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 07:46 Bieżuń się nie pisze przez RZ!!! Ludzie, co za pismak to pisał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn BIEŻUŃ IP: *.crowley.pl 21.08.08, 07:56 Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń, Bieżuń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monykar "Bierzunia" IP: *.siden.pl 21.08.08, 08:48 gdzie to jest bo tylko Bieżuń znam chyba, że się pisownia w ciagu tygodnia zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant puzzi Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Suski.. IP: *.cable.ubr04.soli.blueyonder.co.uk 21.08.08, 09:41 Faktycznie , dawno nie czytałem tak sympatycznego artykułu i cieszę się że tu zajżałem . Takie swojskie chłopy i dlatego tak sympatycznie , a nie jakieś wychuchane dupki. Nie muszę przed angolami się wstydzić , jak za innych olimpijczyków , którym wiecznie coś nie pasuje, wielkie bbbbbbbbbbb dla Ciechanowskich siłaczy z wdziękiem baletnic, daj boże więcej takich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaitare Re: Trzeba było zapiąć pampersy - mówi trener Sus IP: *.compower.pl 21.08.08, 10:49 > Faktycznie , dawno nie czytałem tak sympatycznego artykułu i cieszę > się że tu zajżałem . Zajżyj też do Bierzunia, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś