Gość: borówka IP: *.enterpol.pl 20.03.06, 21:01 Dziewczyny, czy któras z was zaaobserwowala wiekszy cellulit po cilescie?? Mi sie wydaje ze z dnia na dzien robie sie coraz bardziej galaretkowata:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: platka6 Re: cellulit a tabletki?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.03.06, 21:04 witam ja wprawdzie po innych bo po mercilonie ale rowniez dostałam cellulitu pob odstawieniu stopniowo zanika Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: cellulit a tabletki?? 20.03.06, 21:11 Po jakim czasie sie zmniejsza? Mi wlasnie po ciescie tez sie powiekszyl,ale chce odstawic tabl. Zauwazylam rowniez,ze w 7 dniowej przerwie jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platka6 Re: cellulit a tabletki?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.03.06, 21:21 Zmniejsza się stopniowo juz po miesiącu będzie mniej widoczny mi, dopóki brałam tabletki pogłębiał się bardzo szybko. Nie mogłam patrzeć na nogi. M. Innymi dlatego odstawiłam tabletki. Myślę, że to jednak kwestia dobrania tbl, przed ciązą brałam te same tbl przez 5 lat po ciąży te spowodowały one cellulit i parę innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borówka Re: cellulit a tabletki?? IP: *.enterpol.pl 20.03.06, 21:58 No wlasnie, ja dopiero biore drugie opakowanie i jest coraz glebszy:( Dadam ze i tak mialam go wczesniej ale niezbyt straszny, a teraz tak jak mowisz, nie moge patrzec na nogi. To, jak sądze skutek odkladania sie wody w organizmie. Myslicie ze na taki tabletkowy cellulit cos pomoze? Cwiczenia, dieta? Odpowiedz Link Zgłoś