Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazłych...

IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 00:35
    Dla dziewczyn tylko Matlak!!!
    Matlak, Matlak i jeszcze raz Matlak!

Świderek - z całym szacunkiem, ale przez ostatnie cztery lata Gruszce,
    Winiarskiemu i Wlazłemu piersi nie urosły - a doświadczenie z kobietami się
    liczy jak mało co.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cebula Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazłych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 01:56
        Podolskich też mieliśmy kilku...
      • Gość: cudze chwalicue? Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazłych.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 07:45
        co najmniej kilku jak nie więcej jest lepszych szkoleniowców
        POLSKICH, a nie drugi sort zagraniczny, który nie zna naszych
        realiów i jak się w nich poruszać. Sukcesy odnosiliśmy z naszymi
        trenerami czy toi w śiatkówce czy w innych dyscypliach sportu.
        Potwierdza się stare powiedzenie o POLAKACH...
        • marcin0989 Re: Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazły 21.08.08, 08:13
          To rzuć jakieś nazwiska skoro tak uważasz... tylko nie wyskakuj z Mazurem czy
          Boskiem bo się zrobi śmiesznie...
          • desperato Re: Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazły 21.08.08, 09:02
            ... co prawda nie do mnie piszesz, ale proszę bardzo.

Panas, Stelmach K.(wojownik)

Wg mnie potrzebny jest dobry trener/ były zawodnik / z mentalnością
            zwycięzcy (bij i dobij).

Dobry przykład : trener Włoch ... który nas taktycznie pokonał.

ps
            Oglądałem mecz z Włochami z nagrywarki. Graliśmy później naprawdę
            dobrze... i naprawdę niewiele, i aż wiele .... zabrakło nam do
            szczęścia. Zabrakło łutu szczęścia. Można co prawda gdybać, co by
            było gdyby od początku 2-go seta był i Wika i Możdżonek (?) ... być
            może nie dyskutowalibyśmy tutaj.

---------
            desperato
      • Gość: gość Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazłych.. IP: *.comarch.com 21.08.08, 09:18
        To, że Bonita odchodzi to rozumiem, ale że Lozano to już kompletnie nie. Chyba
        tym na górze w głowach się poprzewracało. Żaden inny trener nie zrobi nic
        lepszego niż Lozano, a już na pewno żaden polski. Naszym zawodnikom zabrakło
        trochę szczęścia, ale też mentalności zwycięzców - to powoli się zmienia, ale
        chyba jeszcze na igrzyskach do końca tego nie było. Może zabrakło w meczu z
        Włochami kliku wcześniejszych zmian, ale nie wierzę, że inny trener zachowałby
        się dużo lepiej. Będzie tak jak po zastąpieniu Niemczyka Bonitą, zamiast być
        lepiej - jest gorzej ;/
        • Gość: McCuskey Re: Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:26
          "Cenię zagranicznych selekcjonerów, są dobrzy, ale ja naprawdę chcę spróbować
          kogoś z Polski. Nie mamy czasu, by nowy szkoleniowiec poznawał środowisko, bo
          już za rok kolejne imprezy, w tym mistrzostwa Europy kobiet u nas w kraju.". To
          ciekawe, co mówi Przedpełski. Jeszcze dwa dni temu Wspaniały mówił coś dokładnie
          odwrotnego. Że z wyborem trenerów nie ma się co spieszyć. Wybierze ich nowy
          zarząd, który będzie w październiku. Wspaniały mówił, że przecież przez rok nie
          ma żadnej ważnej imprezy... Każdy argument jest dobry, żeby uzasadnić to, że się
          już nie chce zagranicznych szkoleniowców. Co do Stelmacha to się nie wypowiadam,
          ale Świderek jest za miękki dla tych dziewczyn i skończy się tak jak z Kłosem.
      • Gość: kig Nie rozumiem..Co roku przeciez sa jakies wazne IP: *.hus-b.bmc.lu.se 21.08.08, 11:46
        imprezy,wiec co roku bedzie wymowka ze nie mozemy miec trenera z
        zagranicy?To niedorzeczne, w dzisiejszym sporcie przeciez nawet po
        to bierze sie specow z gornej polki by w miare szybko przygotowali
        druzyne do zawodow duzej rangi. Poza tym jak slysze, ze trener musi
        mowic po polsku,to ogarnia mnie pusty smiech.Jezyk w dzisiejszym
        sporcie nie jest juz zadna bariera!Hahaha,chyba jestesmy pepkiem
        swiata,zaproponujmy kontrakt Rezende z wymogiem nauczenia sie
        polskiego.. A co do realiow krajowych i rozeznania sie w nich -
        dobry szkoleniowiec z zagranicy i w takim temacie musi umiec sie
        szybko polapac. To tez jest sednem wspolczesnego sportu.
      • Gość: mw10 Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazłych.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 18:32
        "To, że Bonita odchodzi to rozumiem, ale że Lozano to już kompletnie nie. Chyba
        tym na górze w głowach się poprzewracało. Żaden inny trener nie zrobi nic
        lepszego niż Lozano, a już na pewno żaden polski. Naszym zawodnikom zabrakło
        trochę szczęścia, ale też mentalności zwycięzców - to powoli się zmienia, ale
        chyba jeszcze na igrzyskach do końca tego nie było. Może zabrakło w meczu z
        Włochami kliku wcześniejszych zmian, ale nie wierzę, że inny trener zachowałby
        się dużo lepiej. Będzie tak jak po zastąpieniu Niemczyka Bonitą, zamiast być
        lepiej - jest gorzej ;/"

Absolutnie zgadzam się z autorem tego tekstu. Nie ma co eksperymentować z
        trenerami tylko należy błagać Raula Lozano żeby prowadził jeszcze naszą drużynę.
        Lepszego trenera niż on nie trzeba!!!
        • Gość: Poxda Re: Szef PZPS Mirosław Przedpełski: Takich Wlazły IP: *.brzesko.net.pl 22.08.08, 10:33
          Ja również się zgadzam. raul Lozano to najlepszy trener jakiego
          mieliśmy. Az sie boje jezeli dadzą nowego bo nie wierze ze bedzie
          lepszy
      • leliwa-xiv Wlazły? 22.08.08, 20:40
        Jaki Wlazły? Sam widziałem, że Wlazly. I Mozdzonek, i Swiderski. I
        zawodniczka Gajgal.To pan nie wie o tym, panie prezesie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka