Gość: WG IP: *.ghnet.pl 04.09.08, 17:37 cóż, Robert znów prezentuje trzeźwą ocenę sytuacji. bardzo fair w stosunku do Nick'a... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę 04.09.08, 18:04 Dostaje za duże pieniądze by mówić co myśli. Robert nie jest Palikotem F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francisco Dlaczego "dziennikarz" Łukasz Cegliński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 18:10 wyszukuje i z uporem maniaka prawie w każdym swoim artykule zamieszcza najbardziej nieudane zdjęcia Roberta Kubicy? Nagłówki jego artykułów związanych z osobą Roberta Kubicy przeważnie są złośliwe a niejednokrotnie nawet chamskie. Radzę zmienić podejście bo inaczej będę zmuszony interweniować u Marcina Czachorskiego i skończą osobiste wywiady z Robertem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtv Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę 04.09.08, 18:38 Chorobliwe przewraźliwienie czy czy infantylizm? "Francisco" wiesza psy na dziennikarzu, nie podoba mu sie zdjęcie Kubicy (które jest w porządku, Kubica nie jest modelką na wybiegu) i krytykuje poprawnie napisany artykuł za niedostateczne, jego zdaniem, unizenie wobec mistrza. Wisi i grozi, czym wystawia sobie laurkę debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.icpnet.pl 04.09.08, 18:47 Straszne to jest dopiero to, ze gazeta nie potrafi sama zdobyć zadnych info od Roberta - jedyne co potrafi to przedrukować info z innych mediów - w tym przypadku pan Cegliński zrobił kompilację dwóch art z autosportu www.autosport.com/news/report.php/id/70273 www.autosport.com/news/report.php/id/70270 i opublikował oczywiście bez podania źródła - jak zwykle. Do tego dorzucił jedną (1!) nie wydrukowaną w autosporcie informację. Gratulacje - takie artykuły to i ja mogę pisać, nie wychodząc z domu. A co do zdjęć - cóż Robert raczej mało interesuje się tym jak go postrzegają media, ale zawsze można znaleźć fajniejsze zdjęcie, np to : www.racefreaks.nl/images_database.rf? action=showimage&imageid=90781 - prawda że zupełnie inne? i do tego z dzisiejszego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.icpnet.pl 04.09.08, 18:50 jeszcze raz link do zdjęcia Roberta bo coś się pokićkało www.racefreaks.nl/images_database.rf? action=showimage&imageid=90781 - hmm dalej się kićka :P chodzi mi o zdjęcie piąte w kolejności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegła to debil cegliński to ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:35 cegła to bezmózg potrafiący napisać 5 artykułów o tym samym. niekompeteny, nie potrafiący przetłumaczyć artykułów na j. Polski, robiący masę błędów merytorycznych. na dodatek złośliwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: cegliński to ty? IP: *.ghnet.pl 04.09.08, 19:50 polski (włoski, hiszpański itd.) pisze się małą literą... Odpowiedz Link Zgłoś
prober Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę 04.09.08, 20:02 > Trudno mi znaleźć kogoś, kto jest szybszy - stwierdził Kubica. Takimi wypowiedziami Kubica nie zdobędzie sobie uznania... Jeśli już komplementować to szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.icpnet.pl 04.09.08, 20:27 wierz mi Robert już zdobył uznanie, i to nie tylko tym co pokazuje na torze, ale także swoimi wypowiedziami. Jest powszechnie uznawany za szczerego i skromnego faceta, który nie ględzi co mu slina na jezyk przyniesie. Zatem nie martwiłabym się tym na Twoim miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matkes Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę 04.09.08, 22:30 Gazeta Wyborcza ogólnie nie jest zbyt ambitną gazetą. Jej dziennikarze bardzo często zamiast bystrą ironią i przenikliwością posługują się wyłożoną na talerzu płytką kpiną i szyderstwem z ludzi i wydarzeń, niestety bardzo często źle interpretując fakty. Artykuł wcale nie odbiega od standardowego poziomu gazety, zauważyłem że nie raz gazeta wykorzystuje materiały z f1live.com do publikacji na temat F1 "tuningując" fakty w celu zwiększenia oglądalności stron, bez podawania źródła naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prasozna-fca Ale to nie jest wyborcza tylko gazeta.pl Niby ten IP: *.ghnet.pl 04.09.08, 23:21 sam koncern, ale to tak jakby oskarżać Dziennik o niski poziom ze względu na ocene artykułów w fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
matkes Re: Ale to nie jest wyborcza tylko gazeta.pl Niby 05.09.08, 10:51 Zgodzę się z Tobą, ale tutaj niestety się mylisz. W nagłówku artykułu jest logo "Gazeta Wyborcza.pl" wraz z linkiem do "wyborcza.pl" gdzie również odnajdziesz ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jakie mnedia w calej Europie??? IP: *.versanet.de 04.09.08, 23:30 h,he...Nie wmawiajcie sobie gupot..ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Jakie mnedia w calej Europie??? IP: *.icpnet.pl 04.09.08, 23:41 media europejskie związane z f1. Poczytaj sobie parę to sam dojdziesz do wniosku, że właśnie napisałeś "gUpotę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal ku.. mac Re: Jakie mnedia w calej Europie??? IP: *.icpnet.pl 05.09.08, 01:18 "W ostatnich dniach media w całej Europie informowały, że Polak zdecydował się na przedłużenie umowy z BMW Sauber, ale tylko o sezon, by w 2010 roku móc negocjować z Ferrari". Media sredia. Przeciez to wy k urwa trabiliscie o tym, ale nie, lepiej napisać media w Europie. Żenada k urwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Jakie mnedia w calej Europie??? IP: *.icpnet.pl 05.09.08, 01:22 generalnie nie bronię gazety, bo jeśli chodzi o f1 to są żenujacy, ale rzeczywiście jeśli interesujesz się f1 i posługujesz angielskim to mogłeś przeczytać takie info i na planet-f1, i na autosport czy chociażby na f1.com - to są zdecydowanie europejskie a nie polskie media :D. Inna sprawą jest bezmyślne cytowanie wszystkiego co się tam pojawi, a to zdaje się robi gazeta. Na usprawiedliwienie mogę dodać jedynie to, że autosport jest uznawany za dość wiarygodne źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Jakie mnedia w calej Europie??? 05.09.08, 08:35 f1.wp.pl/kat,1775,title,Kubica-nie-wiem-czy-zostane-w-BMW,wid,10328847,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Litra Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.proxy.aol.com 05.09.08, 03:41 a ja to odebralem jako "kiss of death" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 06:31 hajtfeld tez znajdzie prace nie w f1 to nizej ale z niego tez dobry furman s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Kubica broni Heidfelda, stawia na Massę IP: *.man.poznan.pl 05.09.08, 10:02 Dokładnie, wszystko przetłumaczone z autosport (z błędami jak zawsze i własnymi teoriami) a co widać pod tekstem - źródło gwno. Informuję autora że wysyłam maila w tej sprawie do redakcji autosport z informacją co tu sie wyrabia(kradnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Broni? Raczej nieprzyjemny Robert jest dla H. IP: 195.93.211.* 05.09.08, 11:05 że nie miałby problemu z kim innym jeździc, że trzeba patrzec w przeszłosc (czyli teraz H. jest słaby). Dla mnie bardzo nieładnie się wypowiadał. Gdzie tu fair zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś